JAROŠÍK BY SE PŘESTUPU NEBRÁNIL

24.04.2007, 14:04
Aktuality
Jiří Jarošík, v současné době hráč skotského Celticu Glasgow, se přiznal, že mu zájem Tottenhamu Hotspurs hodně lichotí a do Premiership by se rád ještě jednou podíval. V Celticu Jarošík zdaleka nehraje takový počet minut, jaký by si představoval, a proto by se mu změna působiště pravděpodobně líbila.

Bývalý hráč Chelsea a Birminghamu je podle spekulací, ketré se v médiích v tomto týdnu objevily, hodně spojován hlavně s Tottenhamem. Do Anglie by se Jarošíkovi moc chtělo. Sám tvrdí, že Premier League je úplně na jiné úrovni než skotská nejvyšší soutěž. V týmu Gordona Strachana navíc nezískal pevné místo v úvodní jedenáctce. Odchod do Anglie by pro něho byl proto výhodný také z tohoto pohledu.

Devětadvacetiletý Jarošík k informacím z médií řekl: "Ano, četl jsem tyto spekulace v novinách. Tottenham je skvělý tým a vždy hraje v anglické lize v první polovině tabulky. Ve stěhování do kabiny Spurs bych viděl jen samá pozitiva. Mají skvělé fanoušky, stadion skoro vždy vyprodaný a hrají častokrát hodně vyhecované zápasy."

"Ale je jasné, že se o případný přestupu budu více zajímat až na konci této sezóny. Teď hraji za Celtic," chce být loajální Jarošík. "Není to tady vůbec špatné. Návštěvy jsou někdy také solidní, lidé zájem o fotbal mají, ale není žádného sporu o tom, že Premier League je někde jinde. Hrajete na vyprodaných stadionech proti kvalitnímu soupeři téměř každý víkend. Uvidíme v létě."

"V posledních měsících jsem zaslechl něco o zájmu Manchesteru City. Teď Tottenham. Jsem hrdý na to, že na mě v Anglii nezapomněli," těší vytáhlého středopolaře. "Jsem docela zkušený hráč, zahrál jsem si již anglickou ligu a nejsem moc drahý," zhodnotil sám sebe na závěr Jiří Jarošík.

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

len toto prosim nie, takehoto trageda nam netreba...

treba nejakeho krativneho hraca k jenasovi-mohli by sme skusit zalovit v juznej amerike, alebo nejaky basturk, ribery, gamst a dalsi

Reagovat
HOST*

hehe

spuds evidentne nemaju dost hracov do stredu pola=19 je im malo!!

treba kreativneho hraca k zokorovi..jenas na striedacku..

a par kridelnikov by nebolo od veci..ak chcete hrat aspon intertoto

Reagovat
HOST*

7 miesto zarucuje UEFU, takze to mame iste...

jenas na striedacku rozhodne nepatri, zokora nech sedi pred obranou a jenas nech tvori hru...ked nik nepride

ta obrana je tragicka aj ked hraci su tam dobri

Reagovat
HOST*

7. miesto sice zarucuje uefu..ale momentalne ste na 9. ..

este bude o tie tri miesta velky boj..

(aj ked si myslim ze to uhrate=mate lepsi zreb nez ostani..(a aj team..))

podla mna jedini z obrany kto za nieco stoji su king a dawson..a to je trochu malo

Reagovat
HOST*

Tottenham potrebuje krajniho obrance jako sul. Libil by se mi Alvez, ale budme realisti, jako sen je to krasny. Jarosik je zebrak, nemam rad tyto perspektivni hrace ze Sparty. Chce to nekoho k vecne zranenemu Kingovi na stopera, treba Alex, a nejakeho tvoriveho zaloznika, Quaresma by se mi tam libil. Ale to je stejny jako s tim Alvezem. Jarosik je k nicemu, jsou tam Zokora a Huddlestone, ikdyz nevim jestli ten zrovna hrava stitoveho zaloznika anebo pouze v obrane. Strasne mne mrzi ze se Tottenhamu letos moc nedari, videl jsem loni par hezkych zapasu kde Lenon lital pokridle jako splaseny a tento tym jsem si oblibil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele