Je to hodně smutné období, to nejhorší, uvedl Neymar před další operací

19.10.2023, 11:36
Aktuality
Neymar (© AFP)

Nejhorší období prožívá podle svých slov fotbalista Neymar. Jednatřicetiletý brazilský útočník si v úterním kvalifikačním utkání v Uruguayi o postup na mistrovství světa 2026 přetrhl přední zkřížený vaz a utrhl meniskus v levém kolenu. V tomto kalendářním roce ho čeká už druhá operace. Se svými pocity se svěřil na instagramu.

"Je to hodně smutné období, to nejhorší. Vím, že jsem silný, ale tentokrát budu potřebovat rodinu a přátele ještě víc. Není snadné prodělat zranění a operaci, navíc když si tím vším musíte znovu projít po čtyřech měsících rekonvalescence," uvedl Neymar.

V březnu podstoupil operaci pravého kotníku, kvůli čemuž pro něj předčasně skončila minulá sezona. V srpnu přestoupil z Paris St. Germain do Al-Hilalu. Saúdskoarabský klub za něj zaplatil 90 milionů eur (přes 2,2 miliardy korun), což je rekord tamní ligy.

Kvůli potížím s kotníkem nastoupil Neymar za nový tým až v září. Před současným zraněním stihl v jeho dresu odehrát pouze pět soutěžních zápasů s bilancí jednoho gólu a tří asistencí.

Neymar je stále nejdražším fotbalistou historie. V roce 2017 přestoupil z Barcelony do Paříže za 222 milionů eur (5,8 miliardy korun). Za brazilskou reprezentaci dal rekordních 79 gólů, o dva více než legendární Pelé.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
LyEX

Ešte rok a už si na neho nikto nespomenie

Reagovat
Drevar

Smolu má chalaň, ale na MS ho Carlo zobere

Reagovat
LyEX

Pokiaľ sa nezrakvi dovtedy úplne

Reagovat
Drevar

Dúfam že nebude mať takú smolu, hovoril že rok pred MS prestúpi domov, bude max skúsený teším sa na neho.. keď nebude moc simulovať:))

Reagovat
ian.rush

Fotbalista mimořádně nadaný, ale s tím svým stylem prostě neskutečně rizikový a náchylný na zranění, což dokládá i jeho kariéra. Není snad sezony, ve které by nechyběl pro zranění. V Santosu nevím, ale jak v Barceloně, tak v PSG měl každou sezonu relativně dost bolístek, takže pravidelně vynechával ne zrovna malou porci zápasů.

Reagovat
Mönchengladbach

Je to takový letně-podzimní hráč. Pak pravidelně odlétá přes marodku směr jižní polokoule a vrací se zase až s příchodem léta na severní polokouli. Neymar stěhovavý.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Well

Nemá rád evropskou zimu no..

Reagovat
ian.rush

Reagovat
Mercury

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
king23

Reagovat
Kejza

Reagovat
Ladas321

Léčit se bude doma v Brazílii nebo v USA a prachy z SA budou chodit na účet, tak se to dělá dpc Jednu sezónu v té pouštní prdeli má už za sebou, ještě jedna zbývá.

Reagovat
Mönchengladbach

Ukazuje Západu cestu, jak se má s arabskými muslimy jednat, dělal to už od roku 2017 s Katařany v PSG, nyní se Saúdy. Žádný prachy jim nedávám, naopak je oškubat jako kuřata a ničím se neodvěčit. Průkopník, vizionář, Winston Churchill současných mezinárodních vztahů.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smetos

Reagovat
kilobyte

A po konci smlouvy řekne, že to byla dobrá dovolená, jako Tevez.

Reagovat
Rudnevs

Tebe dneska ide karta

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
mistr129

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Jordi Alba

Není to první ani poslední cikán, co za život neodpracuje rok v kuse, jak překvapivé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele