Jendrišek zabojuje o místo

28.12.2012, 21:58
Aktuality
Slovenský krídelník Erik Jendrišek sa už v nemeckom Freiburgu udomácnil a prispel solídnymi výkonmi k výbornej 5. priečke, na ktorej jeho tím zimuje. Do duelov však zasiahol len sporadicky a to by práve na jar chcel zmeniť.

Bývalý hráč MFK Ružomberok si pripísal na jeseň len 8 zápasov v lige, z toho v základnej zostave bol štyrikrát. Uviedol sa dvomi gólovými asistenciami, no sieť nerozvlnil ani raz. Hlavný dôvod prečo to tak je je jeho sporadické nasadzovanie do zostavy. To si však tréner mužstva obhájiť bude vedieť, pretože klub dotiahol na výborné 5. miesto: "Vždy si dávam najvyššie ciele a samozrejme, že som chcel hrať viac. Ale vedel som dopredu, že to nebudem mať na svojej pozícii ľahké, tak mi to bolo naznačené zo strany klubu. Ale rozhodol som sa ostať z rodinných dôvodov. Manželka bola tehotná a nechcel som sa nikam sťahovať," uviedol najlepší strelec Corgoň ligy so sezóny 2005/2006.

Ak sa rýchlonohý záložník, či útočník dostal na ihrisko, nesklamal: "Myslím si, že niektoré moje výkony boli dobré. Možno som si zaslúžil viac minút, ale vždy je to na trénerovi. Svoju robotu robil dobre. Ja to musím rešpektovať. Ľudia ho milujú, je symbol Freiburgu, veľmi dobre pozná odchovancov. Nechcem sa však na to vyhovárať, ak by som dal góly, moja pozícia by bola lepšia. Ale na lepšej priečke som v Bundeslige ešte nikdy nebol, je to niečo výnimočné," pokračuje.

Umiestnenie klubu je prekvapujúce, no na oslavy je ešte čas: "Okolo nás je to dosť nabité, nemáme veľké oči. Ale cítime náš potenciál a kvalitu, ktorú chceme ďalej rozvíjať. Nehodláme hrať o záchranu," zakončil rázne dvadsaťšesťročný reprezentant.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A jak teda prispel, kdyz nehral?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

prispel dobrej atmosfere v satni

Reagovat
smazaný uživatel

občas hral a dal 2 asistencie..vidno, že si nečítal článok

Reagovat
JozkokozleJ

Jeho prispevok k sucasnej pozicii SCF velky nebol. Bude to mat velmi tazke, aby si vybudovat lepsiu poziciu v muzstve. Popravde tomu prilis neverim. Stat pre CK bude na zaciatku jarnej casti Rosenthal, ista moznost sa tedy otvara.

Reagovat
Ferguson6

Nemali s Nemcom odísť z Kaiserslauternu Snáď bude na ajr hrávať viac a pridá aj nejaké góly

Reagovat
JozkokozleJ

Tak Nemec tam ostal, az v druhej bundesligovej sezone stratil v K´lauterne miesto, tak siel hostovat do Ingolstadtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec už asi pol roka kope za Union Berlín, hráva základ a dal aj zopár gólov myslím....inak k Jendriškovi...mne sa uňho zdalo slabé odhodlanie..občas dostal šancu tak keď už nie kvalita tak aspoň srdce dotoho dám ....ale mal aj svetlé chvíľky v tých zopár zápasoch do ktorých nastupil...

Reagovat
smazaný uživatel

je to velky dríč a je rychly..len potrebuje priestor..hlavne v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák Ale po té skvělé poslední sezoně v Ružomberoku jsem doufal, že potenciál naplní o něco lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

smolu mal, ze odisiel zo Schalke tesne predtym, ako odtial odisiel Magath..novy trener potom hned daval sance mladikom po boku Raula..tam sa mohol chytit

Reagovat
smazaný uživatel

resp. tym, co hrali menej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele