JEWELL REZIGNOVAL NA SVOU FUNKCI

14.05.2007, 14:28
Aktuality
Paul Jewell včera dovedl fotbalisty Wiganu k záchraně v Premier League, dnes na svou funkci rezignoval. Nespoléhal se tak na slova předsedy Latics Dava Whelana, u něhož měl velkou důvěru...

"Pokud sestoupíme z Premier League, budu i nadále chtít za manažera Paula Jewella. Je to nejlepší manažer, s jakým jsem kdy pracoval a pravděpodobně patří mezi šest nejlepších v Anglii," prohlásil Whelan před týdnem ještě ve chvíli, kdy jeho klub stále neměl jistou účast v příštím ročníku Premier League. Tu si zajistil až včerejší výhrou na půdě Sheffieldu United, přesto Jewell odstoupil.

PJ, jak se Jewellovi přezdívá, přišel do Wiganu v roce 2001 a předloni s ním dokázal postoupit do Premier League. První sezóna byla hodně vydařená, Latics skončili desátí a zahráli si ve finále Carling Cupu.

Jewell opouští Wigan s 291 odtrénovanými zápasy, z nichž 127 vyhrál a 90 prohrál.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*chinaski

Tak prý zdravotní problémy...no nevím nevím...je to velká škoda pro Latics

Ale možná značí veliké ambice, pochybuji, že by měl být Hutchinson konečným manažerem.

Reagovat
HOST*chinaski

* Hutchings

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele