Jihlava zvažuje protest, nelíbily se jí tři výroky rozhodčího

21.08.2017, 10:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (115)

Přidat komentář
3M

To si pomůžou asi jako my na jaře, kdy jsme hráli u Berbrovců

Reagovat
PlackaSKS

tu penaltu bych nepískl, i když sem to viděl jen v mizerný kvalitě na mobilu. červená a útočnej faul byly jasný... jestli má smysl dávat protest, to spíš ne. hlavně by se konečně mohly začít trestat simulace. snad u každýho týmu by nějakej hráč už potrestaný byl

Reagovat
verv

ale to by Krmenčík odehrál steží polovinu zápasů z těch třiceti

Reagovat
smazaný uživatel

Hold pak to maj něco uhrát v pohárech pro seshity to platí jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

Dva týmy tlačený, hrajou v Evropě prd, zatímco ostatní neprotlačovaný týmy už koukají na poháry jen v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe si v posledních letech vedli v evropě Sparta s Libercem. Plzni v evropě pískali rovinu, tak to nezvládala.

Reagovat
Blasphemer

Jojo, zápasy Sparty s Malmo, Žilinou, Young Boys nebo Vasluí se okamžitě zařadily do výkladní skříně českého fotbalu. Zo je doslova úspěch za úspěchem.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

On myslí poslední dvě sezóny (samozřejmě kromě letošní), zbytek už na to nesedí, tak je sem netahej

Reagovat
C-M@ster

Takže sem taháš jen to, co ti zapadá do teorie a to ostatní ne?

Kdy hrála naposled Sparta LM?

A čím to, že tlačená Plzeň hrála pod Vrbou skvěle i v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

http://lmgtfy.com/?q=sarkasmus

1) ano přesně to byla moje reakce na martina8

2) Pod Peltou

3) Tehdy v lize až zase tak tlačená nebyla. Přehrávala skoro každého. Letos snad na hřišti ještě nepřehrála nikoho. I loni to bylo všechno o gól a často pochybně. A na ten sarkasmus si zkus fakt zvyknout. je docela rozšířenej, docela ti to ulehčí život. Třeba nebudeš vést útočné příspěvky o hájení Sparty na lidi, co Spartu snad nikdy nehájili

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zápasy má každý český klub. Bez výjimky.

Nicméně faktem je, že v posledních letech je na tom v Evropě Sparta jednoznačně nejlépe, na tom nemění nic ani letošní brzké vypadnutí. Slátaný od účasti v LM v Evropě vyhráli tři(!!!) zápasy (Bělehrad, Talinn, BATE) a ano, hráli i s Žilinou a Vasluí. Plzeňskou sérii bez výhry v Evropě snad nemusím připomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je složitý říct, co jsou poslední roky... Poslední dva roky určitě Sparta, o tom není pochyb, nikdo jinej nic nezahrál. Ale třeba když dám dohromady posledních cca 7 let, tak Plzeň zdatně sekunduje. O Slávce nemá smysl mluvit, ta poháry prakticky nehrála. I když když už je hraje, tak nahuláká hromadu remíz (mimojiné i s tou Žilinou a Vaslují), což taky nějakej bodík udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, definice toho záleží na každém. Fakticky ale jak Plzeňáci tak Slátaný od svých posledních účastí v LM v Evropě předvedli těžkou bídu, to jsou v případě Plzně tři roky, v případě Slátaných deset let. To jsou pro mne poměrně dlouhá období. Vysmívání Spartě mi proto přijde mimo. Asi jako kdybych se já vysmíval Plzeňákům, že loni neudělali titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova - Slavia nemohla v Evropě předvést bídu, když tu Evropu nehrála. Ty dva roky po LM se dohrabala aspoň do skupin EL a tam hrála třeba dvě plichty s Valencií a podobně, i když nepostoupila dál. Loni se postoupilo přes Rio Ave taky na dvě plichty, pak se vypadlo s Anderlechtem. Ovšem vyloženou ostudu jsme za posledních deset let udělali akorát nepostupem přes Tiraspol a nakládačkou na Arsenalu. Jiná tam není, přes slabší se postupovalo, se silnějšíma jsme občas neuhráli nic (jako třeba Sparta s Arsenalem, se kterým my jsme zase aspoň ten jeden bod potom uválčili), občas uhráli plichtu. Jako nemůžeš napsat, že tam hrajeme bídu, když tam nehrajeme, to nemá logiku, bídu jsme hráli v lize, že jsme se do tý Evropy nedostali. Ale zase když už jsme se tam dostali, tak těch ostud bylo minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechme to být, máme oba jiné představy o tom, co je to "předvedená bída" v Evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale já nezačal vrtat do "slátanců" A druhá věc - v pohárech je úspěch v jedné sezóně něco, co nemusí znamenat vůbec nic, poháry bych vážně sčítal nejmíň na pětiletky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti do toho byli zataženi už dávno před mým příspěvkem.

Já tak nějak beru tři sezóny jako relevantní. Jako měli pod Vrbou Plzeňáci (11/12, 12/13, 13/14) a jako jsme měli teď my. Byť ty tři plzeňské sezóny měly určitě větší celkový dopad, než ty naše tři poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Slávka měla poslední luxusní období v druhý polovině devadesátek, tam se dělalo dvakrát čtvrtfinále a jednou semifinále, od tý doby už takový úspěchy nebyly...

Reagovat
smazaný uživatel

A podle pětiletky je nejlepší Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je, já to nepopírám,i když na přesný čísla jsem se nekoukal. Sparta za posledních pár let několikrát postoupila do jara a ty body určitě dělá. Já hlavně nesouhlasil s tím Libercem a zároveň podotýkám, že Plzeň taky není vyloženě špatná. Nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeficient za posledních 5 let:

Sparta - 48,135

Plzeň - 40,635

Liberec - 25,135

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - takže ne Sparta a Liberec, ale Sparta a Plzeň. Děkuji, krásně jsi tady ukázal svou objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačí, že je Sparta nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja - kdybys si to užíval, že je Sparta nejlepší, tak ti to přeju, vždyť je to přece normální. Jenže Ty jedeš na vlně "Co je sparťanský, je nejlepší (a pokud to náhodou nejlepší není, tak to není pravda), co je slávistický nebo plzeňský, je nejhorší" - to je to, co mi na tobě vadí. A pak z tebe padají moudra jako že za poslední roky zahrála jen Sparta a Liberec a plzeň nezahrála, protože jí to nepískají sudí - to je přece pitomost, když má Plzeň přes 80% sparťanskýho koeficientu, já nechápu, jestli to nevidíš, nebo prostě proč to děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak úplně pravda. Já uznám, že jste byli v loni lepší ale Plzeň ne. Kvality Plzně neuznávám, kvůli tomu, že jim už několik let pomáhají rozhodčí a min. poslední dva tituly měli díky jejich pomoci. Já uznám, že je někdo lepší, pokud je lepší férově ale to Plzeň není a letos už pohár přetekl. Teď už to není jen pomoc Plzni ale i zářezy Sparty. Uběhly čtyři kola a rozhodčí nám vzali už 4 body. Zatímco tentokrát i vám a znovu plzni pomáhají. Takhle se o titul bojovat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle se bojuje blbě, to je fakt. Mimochodem - u Slavie je průser v podstatě jen ta "ruka" s Teplicemi, jinak je to celkem snesitelný - a teda ty Teplice mě štvou a budou štvát dlouho. Čtyři body jsou trochu sporný, proti Bohemce mi teda ta remíza přijde docela spravedlivá. A i ten Liberec byl takovej divnej, tam jste to prostě měli urvat. Jenže když ti napíšu, že přesně takhle jsme o titul bojovali my dřív, tak tvrdíš, že to není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na úroveň Martina8? To snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

He?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední roky je Sparta v evropě prostě nejlepší. Nechápu co se ti nezdá. Fakta jsou jasná.

Reagovat
Blasphemer

LM 2011/2012 a 2013/14? Sparta jednou došla v EL za první play off a už jsou na tom nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám. Škoda jen, že od té doby je to jedna velká sračka.

Reagovat
Blasphemer

Kecáš hovna. Zase. Nebo je ten postup přes Šachtar v EL sračka? Tak v tom případě je sračka vaše působení v Evropě už víc než jedno desetiletí.

Reagovat
KingMaster13

Ta jejich nabubřelost je neuvěřitelná. Až porazí Ajax, Neapol, Atletiko, Šachťar ať mluví. Z těch lepších co poslední dobou porazili beru jen Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna to Lazio jim to dalo skoro zadarmo, tam zase zaúřadovala italská nabubřelost, mysleli si, že to mají v kapce, jenže Sparta se rvala a než se Lazio vzpamatovalo, tak to bylo 2:0, a s jejich profesorským přístupem se nezmohli na nic. Spíš loni Southampton a Inter - to mi přijde jako cennější výhry.

Reagovat
KingMaster13

Inter je nejhůře řízenej klub na světě, totální bordel a chaos. To spíš fakt beru to Lazio, že to podcenili je jejich píčovina. Atletiko Plzeň taky podcenilo ale co tak jejich blbost Tvrdit ale, že jsou míle před ostatními týmy od nás je fakt hovadina. Už jen z těch jmen co porazila Plzeň by jsi měli uvědomit, že nejsou v těch koeficientech o nic horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabubřelost. Aha. No porovnej si poslední tři sezóny, o kterých tu mluvím.

http://www.coen.wz.cz/zebrickyakoeficienty2.htm

Reagovat
KingMaster13

Aha a proto říkáš, že děláte pomalu koeficient sami s Libercem a přitom je Plzeň pár příček za váma. Vám to tam fakt dělají vysloveně 2 sezony. Neříkám, že my jsme na tom nějak světově, to vůbec ale to taky netvrdím. Jen mi vadí jak šijete do Plzně přitom až porazíte Atletiko pod Simeonem, Neapol, Ajax či Šachťar tak mluvte. Koho jste porazili? Lazio, ok beru. Schalke 2x remíza(sice je to dobrej klub ale neporazili jste je). Ještě dejme tomu skalp Bilbaa se cení. A jestli vytáhneš Inter tak ti to omlátím o hlavu, protože to je nejhůře řízenej klub na zeměkouli a že to tam vedou neandrtálci to je hodně slabý slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem napsal, že děláme koeficient sami s Libercem? Kristova noho!

Zbytek nekomentuju, to je věc názoru. Já si výher nad Interem, Southamptonem, Laziem, Krasnodarem, APOELem, Bilbaem, Feyenoordem etc. velmi cením, pro mě je každá výhra v Evropě cenná, zvláště, když ty jmenované kluby jsou krapet jinde.

Reagovat
KingMaster13

Já neříkám, že jsou bezcenné. Jen mi ta vítězství Plzně přijdou "větší". Přeci jen Atletiko, Neapol a i Šachťar to už je docela high level.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píši, to je věc názoru. Pro mě je Inter, Southampton, Lazio, Bilbao minimálně na srovnatelné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v sezóně 13/14. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Viva la Ščasný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně legendární sparťanská nakloněná rovina

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Pony Slaystation

za češtinu

Reagovat
chytrejkluk

penalta ani náhodou , červená pro Hájka měla být a ten faul Bakoše se taky mohl písknout, nicméně Jihlava měla takových šancí, aby přidala další gól, tak by měli začít u sebe + to jejich neustálé diskutování s rozhodčími jim také nepřidalo (třeba takový trenér Kopecký, který běžel několik metrů s pomezním a přitom na něj řval) , kdyby tenhle zápas pískal Zelinka, tak polovina hráčů Jihlavy nedohraje kvůli kecům....

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava sestup - moc si dovolují.

Reagovat
vanGomm

Jde mistr příští rok přímo do skupiny LM?

Reagovat
Kaspar

vitez lm musi mit zajisteny postup ze sve ligy, takze pravdepodobne ano

Reagovat
vanGomm

Což je Real Madrid a to je reálné.Takže kolik,že je za účast ve skupině LM 400 000 000,-Kč?No tak to se můžem v té naší lize na co těšit Pokud se budem bavit v teoretické rovině(většina ví jak je to myšleno).Ne nadarmo se říká,když zablejskne zlato i svatej sejde s cesty

Reagovat
exse

Pro ligu je to hrozný, ale aspoň si to ta top trojka zařídila rovnoměrně, takže jsou tlačeni všichni stejně.

Reagovat
Miguel19

martin8 by nesouhlasil. Chudáci sparťani jsou poškozováni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel zatím jsme, no. Bez diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je tlačena Sparta?

Reagovat
TheTopFootbaler

Stramaccionim.

Reagovat
Ligter

dozadu ale

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Spalovač šancí

Nenápadně, hodně nenápadně. Ale kdo se vyzná, ten ví!

Reagovat
smazaný uživatel

třeba s Bohemkou fauly asi 16:3 až komentátor říkal, že už ani neví, co se teda píská a co ne, když na jedný straně se to mohlo a na druhý ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to nuda. Vytáhnout Bohemians (to, že oni tak hrají, to už tě nezajímá) ale ignorovat Liberec se Slováckem... Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že Liberec dostal dvě redky hodně na hraně a kdyby se takhle pískalo vždycky, tak jsou všechny zápasy kontumačně, ale ten zápas jsem neviděl, tak ho nebudu komentovat. Bohemku jsem viděl jak se Spartou, tak se Slávkou. Třeba v sobotu byly fauly 12:8. Vytáhl bych jich víc, ale zatím je jen 4. kolo. Vy, Slávka i Plzeň takových zápasů ještě přidáte spoustu, tak já si to budu někam psát a pak ti hodím souhrn, jestli chceš. Ale asi spíš jen ty velký akce ze sestřihů, to co jsem viděl mi stačilo pro letošek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole. Tak nám sice za poslední dvě kola sebrali aspoň jednu penaltu, neuznali dva reguléní góly, nejspíš špatně vyloučili jednoho hráče, ale proti Bohemce to bylo na fauly nějak moc pro Spartu, tak nás vlastně tlačí taky. Ještě bych dodal, že v 70. minutě nám otočil aut a teď se Slováckem dovolil golmanovi držet míč dýl než 6 vteřin. Musí to bejt peklo, tahat podobný věci z našich zápasů, protože jsi na to zvyklej, a spokojit se jenom s timhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen zápas s Bohemkou, tak nemůžu soudit, že vám v zápase se Slováckem vzali gól a tak místo tří bodů za výhru 2:0 máte 3 body za výhru 1:0 a že vám vzali penaltu po dvou "hodně přísně" vyloučených soupeřových hráčích, bych asi nevytahoval. Já se s ničím nespokojuju, ale přijde mi vtipné, když jsem dnes četl článek o tom, že Sparťani jsou otloukánci a rozhodčí jim ubližujou Z tý trojky si nemá nikdo co vyčítat, možná tak Slávka a Sparta Plzni, protože ta už to hraje vysloveně jen na rozhodčí. A "bylo nějak moc na fauly" o tom to není. Je to jedinej zápas, co jsem viděl a faulů bylo stejně na obou stranách, akorát na odpískaný to bylo nějak moc jednostranně, ani ten komentátor už nevěděl, co si myslet

Reagovat
Kang & Kodos

No tak za první čtyři kola v porovnání se Slavii a Plzní otloukánci jsme. Zrovna v Liberci byla přísná možná tak ta první, a to ještě nikdo neví, co mu přesně Kúdela řekl. Pak nám ještě kromě penalty neuznali i regulérní gól. To by se protěžovanýmu týmu asi stávat nemělo. Že se to může otočit a v Brně nás dotlačí ke třem bodům, to je možný. Ale v týhle situaci je totální nesmysl vytahovat v souvislosti se Spartou přížeň rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

On se ptal, jak je tlačena, tak jsem napsal pár příkladů, co jsem já viděl letos. Třeba ta první redka podle toho, co jsem četl nebyla snad ani za žádný kecy. Snad to musí uvést v zápise a nic neuvedl. Kdyby takovejhle metr držel celej zápas, každej zápas rozhodčí, tak jsou všechny utkání 3:0 kontumačně. Ale to nebudu rozebírat, nějak mi to žíly netrhá. Jinak Slávce pískli pecku v prvním kole a teď akorát odpustili pecku, jestli vůbec měla být? A pak jim asi 2 nepískli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek fauloval Hajka pred jejich prvnim golem. To je prvni vec.

Penalta podle me byt nemela.

Ta cervena, ta uz je diskutabilni, sam bych ji asi daval. nadruhou stranu to bylo jeste na jejich pulce a bez mice se bezi lip, nez s micem. A to si navic myslim, ze by se nemelo brat v potaz to, ze to byl Dvorak, kterej by tam ani nedobehl, ale nekde zakopnul..

Ten roh byt nemel, protoze mu predchazel faul. To se proste stava.

Reagovat
3M

To se prostě stává a nestává se to ve prospěch Plzně něajk často?

A obligátní kecy o útočícím mužstvu si nech, Jihlava byla tentokrát to útočíi mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

V te situaci nebyla. Ale takovyhle rohu je v zapasech spousta. Jednou se to piskne, jindy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Například Hušbauer, Škoda, Ščuk, Costa nebo Lafata v minulých zápaasech nedostali kartu za jasný žlutý zákroky (některý zákrok byl se dal ohodnotit i červenou), nicméně Řezník za mírnější zákrok dostal druhou žlutou v zápse prvního s druhý o titul. Stejně tak faul před Jihlavským gólem nikdo neřeší. To jen k tomu jak Plzeň tlačí rozhodčí.

A např. když dal zřejmě ruku Petržela (nikde neni 100% prokazatelnej záběr) trenér Zlína i všedhny média mluvili o korupci, když dal ruku Baroš a dal góla nikde nic, žádnej rozbor ani slova korupci páč to bylo v zápasech s kluby, který nikdo nezajímá.

Ve všech zápasech se dělají chyby, ale bulvární pražský mediální mrdky ví, že ke zvýšení sledovanosti méně inteligentních jedinců (ano, přesně takhle je definová cílová skupina bulváru) stačí jednoduchá manipulace.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Fakta jsou prostě jasná. Zatímco Spartě ukradli minimálně dva body, tak Slavii naopak minimálně dva body přihráli a plzni konstantně připískávají. Během zápasu je to vždy tlačenka, byť zatím skoro bez velkých chyb. K tomu, abys to věděl stačí sledovat zápasy. A už mě to dost sere. Tohle není fér boj o titul. A je to takhle už několik let.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Sparta byla poškozená. Ano, Slavia neměla kopat pentli s Teplicemi. Ano, už asi čtyři roky se Spartě prakticky nepřipískává. Ano, není to fér. Cinklý jaro a další sezóny taky nebyly fér... Jo - pardon - ty vlastně nebyly vůbec nebo nebyly cinklý...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš tolik číst bulvár, z nich i idiot má pocit, že má pravdu (protože na dementy je bulvár zacílenej).

Reagovat
smazaný uživatel

Já bulvár zásadně nečtu. Píšu jen to co vidím v zápasech. Tohle ti moc nevyšlo.

Reagovat
hilarious

Ach jo, ty seš prostě beznadějnej případ...

Reagovat
Greny

pokud chteli penaltu za "faul" na Novotného .. tak nemá cenu resit zda byla cervena protoze mela byt i penalta pro letce Krmencika

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Wat

Pokud rozhodčí pochybil, disciplinárka ho potrestá tak jako tak a body nám to do tabulky nepřipíše. Ale je to ohromná škoda.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Bucky

Plzeň si minulý týden vybrala kliku snad na celou sezonu. Z obou zápasů získali výrazně víc, než čemu by odpovídala jejich hra.

Reagovat
Hokaido

Penalta ne, červená a faul před golem ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

penalta nevim, červená ne, faul před golem ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
frankiefcb

Tak ta červená byla jasná, tam není o čem. Poslední hráč beze snahy hrát míč zastaví utíkajícího útočníka a je jedno, že je to poleno a šnek. Penaltu a ten faul jsme neviděl.

Reagovat
Liquid

ale kulový, faul na vlastní půlce z toho nedělá jasně zmařenou gólovou šanci, si vem, že by byl u míče Lokvenc, toho by dohnal i slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle týhle logiky když máš pomalý stopery, tak je na červenou i faul, když ještě máš toho slimáka před sebou, protože by ho stejně předběhl?

Reagovat
Puskas

proto pomůže videorozhodčí, ten bude mít k ruce tabulky s rychlostí jednotlivých hráčů a podle toho rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžká práce. Ještě se tam bude muset počítat únava hráče, případně nějaké menší zranění. Ideální by bylo v takovém případě zastavit hru, udělat čáry na hřišti, přinést startovací boxy a nechat dohrát akci bez faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý argument. Takže když zfauluješ nevím..Walcotta nebo Maného a ještě je máš tou dobou za sebou, tak okamžitě červenou stoperovi, protože za chvíli by ho oba určitě předběhli?

Reagovat
kilobyte

A co teprve Zlatan, ten i když stojí zády k bráně na půlce, tak je to gólová šance. To by pak každý faul na něj byl na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak, ti rozhodci posledni dobou..

Reagovat
dinss

Dvořák neměl pod kontrolou míč a ještě to bylo na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

A na faul před gólem Jihlavy si stěžovat nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase jsem byl, seděl jsem na půlce, situaci ze 79. minuty jsem stejně jako asi všichni na stadionu viděl a byla jasná.. Jasná červená karta. Učebnicová situace z pravidel.. Jako když vytáhl tu žlutou, nevěřil jsem svým očím, jak je to vůbec možné.. Jsem Jihlavák a fandím Vysočině. Jsem ale taky fanouškem Plzně a tohle se mi tedy nelíbilo, nebylo to vůbec fér.. Celkově jsem ze zápasu měl pocit, že byl řízen lehce tendenčně ve prospěch Viktorie.. Před rokem v domácím utkání, kdy to rovněž skončilo 1:2 pro změnu v čase 44:53 běžel hráč Vysočiny úplně sám na brankáře Plzně a rozhodčí tenkrát pískl konec - poločas!! Je to normální, tázal jsem se thdy.. Nevypršela ještě ani normální hrací doba a on prostě pískl konec.. Co k tomu víc říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Učebnicová situace? Třeba tahle https://www.youtube.com/watch?v=Sl_1kOgdPv0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem ? Vždyť to jsou už minimálně 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter komise rozhodčích už zveřejňuje postoj k výkonům rozhodčích v 4. kole.

Julínek udělal chyby, ale ŽK místo některými chtěné ČK udělil správně.

Hájek udělal chybu, když Spartě mávnutím ofsajdu upřel gól.

Proske správně nenařídil penaltu pro Bohemians.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele