Johansen spekulace neřeší, soustředí se na Celtic a Ligu mistrů

06.05.2015, 15:14
Aktuality
Skotskou ligu znovu ovládl Celtic a v Premiership už je známo i jméno nejlepšího hráče za sezonu 2014/2015. Ocenění před několika dny dostal záložník glasgowského celku Stefan Johansen...

"Toto ocenění pro mě znamená hodně a jsem na něj velmi pyšný. V lize je spousta kvalitních fotbalistů a ukazuje to, jak skvělou sezonu jsem měl," říká Johansen.

Celtic koupil norského reprezentanta loni s lednu ze Strømsgodsetu a Johansen se rychle zabydlel v základní sestavě. V sezoně 2013/2014 si připsal 16 ligových startů, letos v Premiership nastoupil ke 32 zápasům a dal osm branek, svůj podíl měl i na triumfu v Ligovém poháru.

"Od svého příchodu jsem se hodně zlepšil. Je to moje první kompletní sezona ve Skotsku a bylo důležité, že jsem absolvoval letní přípravu. Loni jsem přišel uprostřed sezony a bylo složitější se do toho dostat. V létě přišel nový manažer (Ronny Deila) a já ho z Norska velmi dobře znám. Hodně mi pomohl zlepšit výkony," pochvaluje si přínos svého kormidelníka.

24letý fotbalista se v průběhu letní přestávky jistě stane terčem přestupových spekulací, nápadníci si ovšem velké naděje na jeho angažování dělat nemohou - Johansen se soustředí na další budoucnost v Glasgow.

"Přišel jsem sem vyhrát trofeje a pokračovat v tom, z mého pohledu je fotbal právě o tomhle. A vždy platí i to, že pokud se vám daří, lidé se začnou bavit o jiných věcech, ale něco takového v hlavě nemám. Mám se Celticem smlouvu ještě na dva roky a myslím právě na ně. Nyní se koncentruji na kvalifikaci do Ligy mistrů, předkolo se bude hrát v úvodu sezony, bude to tak složitější, než kdybychom k němu nastoupili třeba uprostřed ligového ročníku. Dle mého názoru se musíme poučit z letošní sezony, během dovolené nabrat energii a následně jí využít, až znovu vyběhneme na trávník a budou nás čekat důležité zápasy," domnívá se.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super nadpis, takový tu už dlouho nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Murtago

nádherně neutrálně sterilní prohlášení

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia spekulace neřeší, je spokojen v AS Monaco

Bueno spekulace neřeší, soustředí se jen na nejbližší zápas

Kjaer spekulace neřeší, v Lille se cítí dobře

Darmiana zajímá reprezentace a Turín, spekulace neřeší

Sissoko spekulace neřeší, soustředí se na Newcastle

Bacca spekulace neřeší, v Seville je spokojený

články za posledních 6 měsíců, autorem všech je skvělý Tomáš "Spekulace neřeším" Pavlík

Reagovat
smazaný uživatel

Magickáááááá 25 po Moravčikovi prináša terajšiemu hráčovi pohodu v hre,ale najme nadpriemernu výkonnost a štastie v hre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele