Johnson odchází do Portsmouthu

31.08.2007, 12:54
Aktuality
Pravý obránce Glen Johnson přestupuje z londýnské Chelsea do Portsmouthu, kde strávil loňskou sezónu na hostování. Přestupová částka nebyla zveřejněna, mluví se o třech až čtyřech milionech liber. Mladý hráč se upsal novému zaměstnavateli na čtyři roky.

Glen Johnson byl jedním z prvních nákupů nového majitele Chelsea Romana Abramoviče. V létě 2003 za něj Blues zaplatili West Hamu šest milionů liber. Po příchodu Joseho Morinha však Johnson přestal hrát a loni hostoval v Portmouthu.

Vinou menšího nasazování také třiadvacetiletý Johnson vypadl z anglické reprezentace. Teď věří, že se vrátí zpět. Podobně se to povedlo i jeho novým spoluhráčům Sollu Campbellovi a Davidu Jamesovi.

"Je to pro mě fantastický přestup," prohlásil Johnson. "Portsmouth je skvělý klub se spoustou vynikajících lidí. To už vím, protože jsem tu loni hostoval. Proto jsem neměl těžké rozhodování." Kromě znalosti prostředí rozhodla pro Portsmouth podle Johnsona i osoba manažera Redknappa.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Mrazík

Bývával to talent jako hrom, když přišel do Chelsea... snad se vrátí do formy. Jeho hra se mi vždycky líbila. Raději bych nasazoval jeho než Ferreiru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z největších propadáků... myslim že je pro Chelsea dobře že odchází, kazil hru jak svojí, tak hru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe na hre Chelsea toho moc dokurvit nemoh...protoze ta uz vic dokurvit nejde

Reagovat
HOST*

Presne tak, dokurvit hru chelsea uz vic nejde,na to je jich tam dost,lamprd atd. a udelal dobre,ze odesel, hraval dobre, ale kdyz si tam cpe fereiru,dobre mu tak,to same kdyz si prodal duffa a gudjohnsena kupil misto nich sevu a ballacka,proste ty jeho nakupy,nic moc

Reagovat
Marv

Stejne bude hrat Lauren

Reagovat
HOST*

Další zkažený talent odchází od Chelsky.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vyjmenuj mi zkažené talenty, které odešly od Chelsea..

Reagovat
HOST*

Ferreira, Del Horno, J.Cole, Robben, SWP

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

SWP teď momentálně hraje slušně.. Robben není zkažený, J.Cole je vratký, Del Horna Chelsea značně přibrzdila, Ferreira toho odehrál od svého příchodu docela dost..

Reagovat
HOST*

Prej vratký, to je na zvratky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele