Jsem v dobrém stavu, hlásí uzdravený Klasnič

31.10.2007, 09:31
Aktuality
Ivan Klasnič se včera definitivně vrátil na zelené trávníky. Chorvatský útočník po desetiměsíční přestávce zaviněné dvěma transplantacemi ledviny nastoupil k pohárovému utkání za rezervní tým Werderu Brémy a podílel se tak na postupu do třetího kola přes St. Pauli...

"Jsem v dobrém stavu. Chci teď hrát co nejvíce to bude možné a co nejrychleji se vrátit do prvního týmu," prohlásil Klasnič, pro něhož to včera byl velice pikantní zápas. Právě v dresu St. Pauli na sebe totiž před několika lety výrazně upozornil a vysloužil si tak přestup do Werderu.

27letý Klasnič k soutěžnímu utkání naposledy nastoupil v prosinci loňského roku, včera zvládl 67 minut a rezervnímu celku Werderu pomohl k postupu. O tom rozhodly až pokutové kopy poté, co po prodloužení svítil na ukazateli skóre stav 2:2.

Klasničova dlouhá přestávka byla způsobena transplantací ledviny. Ta nebyla pouze jedna, po prvním zákroku tělo nový orgán nepřijalo a bylo potřeba najít nového vhodného dárce. Po druhé transplantaci se hlasitě mluvilo o předčasném konci profesionální kariéry, Klasnič se ale dokázal vrátit a určitě tak potěšil i trenéra Thomase Schaafa. Ten má i přesto další vrásky na čele, ve víkendovém duelu se Schalke si totiž obnovil zranění kolena kapitán Torsten Frings a čeká ho několikatýdenní přestávka.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Cesc

Víííítej zpátky ae nevim nevim jestli se budes dostavat do zakladni sestavy Werderu protoze tak je jasna sehrana dvojka Almeida,Sanogo no a na lavicce sedi jeste Carlos Alberto

Reagovat
HOST*hajduk

ty jsi se zblaznil,ti dva jsou prumerni.Ivan je spickovy zakoncovatel.Proto Bremy hrajou tuzku.

Reagovat
Kapřík

To je stejně borec. Já myslel že už se do vrcholovýho fotbalu nevrátí a on to nakonec zvládnul. Držim mu teď palce.

Reagovat
Xavi

Abych pravdu řek, tak tento případ mě dost zajmá. Celé to sleduji jen přes média, takže úplně přesné informace nemám. Jestli to Klasnič myslí opravdu vážně a chce se vrátit do vrcholového fotbalu s plnou zátěží, tak je blázen hazardující s vlastním zdraví. Té jeho nové ledvině dávám tak 2-3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*hajduk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele