Jubilant Klasnič se v Německu trefil po pěti letech

04.03.2013, 22:25
Aktuality
Ivan Klasnič o víkendu oslavil první bundesligový gól po téměř pěti letech. Pro útočníka Mainzu to byl navíc jubilejní padesátý gól v nejvyšší německé soutěži. Zkušený Chorvat věří, že další branky přidá, hlavně ale chce zůstat zdravý.

Desátého května 2008 se Klasnič v Bundeslize trefil naposledy, tehdy ještě hrál za Brémy. Ve včerejším utkání mu k další trefě pomohl brankář Fortuny Fabian Giefer. "Věděl jsem, že je to můj padesátý gól," usmíval se Klasnič.

Třiatřicetiletý hráč se v létě upsal Mainzu a zatím toho mnoho nenahrál. Kvůli různým zdravotním komplikacím zatím zasáhl jen do tří zápasů. "Útočníky každý hodnotí podle gólů, proto jich chci nastřílet co nejvíc. Hlavně ale chci být zdravý. Jsem šťastný, že teď jsem zdravý jak malý kluk," dodal.

Ivan Klasnič toho má za sebou hodně. Na klubové úrovni působil třeba v Brémách, Boltonu a Nantes, hlavně ale překonal vážné zdravotní problémy - dokázal se vrátit do vrcholového fotbalu po transplantaci ledviny. Se zdravím měl trable i letos, v Mainzu měl otravu z jídla a zraněné lýtko.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K+K

Reagovat
smazaný uživatel

= 2 K

Reagovat
nemanja

Klose + Klasnič

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovník!

Reagovat
smazaný uživatel

ten nadpis vyznívá trochu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

tento mi odjebal 1 miesto v tiplige !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasnič ktovie kde by hral keby nemal tie zdravotné problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner styl

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nadpisu to vypadá, jako kdyby hrál těch pět let v bundeslize a byl buh ví jaký kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

To, že tam nehrál, se nevylučuje.

Reagovat
db18

...jinak Hannover se prý zajímá o Bittencourta - jestli to je pravda, tak je to pro BVB dobré, protože by pro ně mělo být snažší získat jednoho útočníka z Hannoveru třeba v částečné výměně (a třeba s opcí na zpětný odkup nebo právo "první volbý")... Zatím Bittencourt stejně nemá možnost prosadit se a H96 má podle mne v útoku hodně dobrou pozici s tím, že se jim v poslední době daří rozstřílet téměř kohokoli, koho do útoku dají

Reagovat
stas87

amini ostane v bvb?trosku sa zasekol sobiech a snad zacne viacej prllezitosti dostavat v bayeru od novej sezony milik toho by som videl moc rad v time ktory hra pohare

myslel som si ze dortmund skusi ibisevica

Reagovat
jv

Spíše půjde hostovat, otázkou ale zůstává kam. Jinak Ibiševiče asi nezkusíme, jeho cena by byla nad deseti miliony eur a dávat to za 28letého hráče není zrovna ideální, i když uznávám, že zrovna on by byl zárukou branek. To ale platí taky víceméně jenom pro bundesligu a v LM není ozkoušený.

Reagovat
jv

Podle všeho se půjde po jednom z dvojice Džeko - Diouf, takže by to mohlo přicházet do úvahy a od věci by to rozhodně nebylo. Akorát pro 96ky by bylo reálnější asi hostování s opcí, nechce se mi až tak věřit, že by za něho dali okolo 3 mega.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele