Júlio César odešel z Interu do Queen's Park Rangers

29.08.2012, 21:33
Aktuality
Júlio César podle očekávání opustil Inter Milán a zamířil do anglické Premier League. Zkušený brazilský brankář se nejprve v italském klubu dohodl na rozvázání smlouvy, aby následně podepsal čtyřletý kontrakt s ambiciózními Queen's Park Rangers...

O odchodu dvaatřicetiletého gólmana se mluvilo již delší dobu a nejpozději pak od začátku července, kdy Inter koupil z Udinese Samira Handanoviće.

Bývalý brazilský reprezentant si tak začal hledat nového zaměstnavatele a našel ho v britské metropoli. "Jsem rád, že jsem tady. Ambicemi tohoto klubu, které mi sdělili jeho šéf a trenér, jsem nemohl být více ohromen," uvedl César, který bude na Loftus Road oblékat dres s číslem 33 a o místo mezi třemi tyčemi soupeřit s Robertem Greenem.

"Je fantastické, že jsme dokázali zlákat brankáře těchto kvalit. Když se naskytne taková možnost, musíte jednat rychle a nám se podařilo transfer zrealizovat. Nebudeme mít užitek jenom z jeho výkonů, ale také ze zkušeností a vítězné mentality," pochvaluje si manažer QPR Mark Hughes příchod brankáře, který v Interu strávil sedm sezón od příchodu z Chieva a vedle ligových titulů s ním vyhrál i Ligu mistrů.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (428)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele