Júsuf před návratem do Česka? Bahrajnec trénuje s Mladou Boleslaví

21.06.2023, 16:50
Aktuality

Mladou Boleslav by mohl posílit bývalý slávistický útočník Júsuf Hilál. Bahrajnský reprezentant se dnes zapojil do přípravy týmu trenéra Marka Kuliče. Středočeský klub na twitteru uvedl, že o angažmá třicetiletého hráče intenzivně jedná.

Hilál strávil uplynulou sezonu v indonéské lize v Persiji Jakarta, kde nastupoval s dalšími někdejšími slávisty Michaelem Krmenčíkem a Ondřejem Kúdelou.

Předtím hrál čtyři roky v Česku. V roce 2018 přišel do Bohemians 1905, odkud po půlroce přestoupil do Slavie, která ho ještě nechala na hostování v Ďolíčku. V dalších sezonách působil střídavě ve Slavii a na hostování v Liberci. V české lize má bilanci 77 zápasů a 12 gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
$dolar$

To je suverenne nejhorsi posilovani za poslednich x let ze vsech klubu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele