Juventus zvažuje náhradu za Bremera, na seznamu údajně je i Škriniar

Dnes, 11:33
Aktuality
Milan Škriniar (© Profimedia / Victor Joly / DPPI FOOTBALL)

Juventus přišel minimálně pro většinu ze zbytku sezony o Bremera a není vyloučeno, že v nadcházejících měsících přivede náhradu. Italská média už spekulují o konkrétních jménech a jednu z variant představuje i Milan Škriniar.

29letý stoper italskou nejvyšší soutěž velmi dobře zná, rok a půl strávil v Sampdorii a šest sezon patřil mezi opory Interu Milán. Loni v létě odešel zdarma do PSG a nehraje důležitou roli v plánech trenéra Luise Enriqueho, letos proto nastoupil jenom ke dvěma zápasům.

Pro Juventus by mohl představovat překážku především fotbalistův plat, Škriniar si v hlavním městě Francie přijde ročně na deset milionů eur a další finance si může vydělat díky bonusům. Jeho jméno není v souvislosti s odchodem z Paříže spojováno poprvé, v srpnu o přestupu neúspěšně jednal saúdskoarabský Al Nassr.

Stará dáma minulý týden vyhrála v Lipsku a za tři body zaplatila ztrátou Gleisona Bremera. Brazilský obránce si vážně poškodil kolenní vazy a v úterý absolvoval úspěšnou operaci, na trávníky se vrátí nejdříve za šest měsíců.

"Je stále velmi brzy na řeči o tom, jestli přivedeme nějakou náhradu. Uvidíme, jak na tuto ztrátu tým zareaguje a jestli se v lednu naskytnou nějaké konkrétní možnosti," řekl na téma případné nové posily ředitel Cristiano Giuntoli.

Škriniar podle médií není jediným obráncem na seznamu Juventusu, v hledáčku turínského klubu údajně jsou i Jakub Kiwior (Arsenal) a Sam Beukema (Bologna).

Autor: Tomáš Pavlík / gazzetta.it

Komentáře (7)

Přidat komentář
sergi

Hahaa, tu by Milan dokonal svoj ... (ani neviem ako to napísať) voči Interu. Na druhú stranu vidieť, že v PSG je momentálne chcený asi ako pásomnica.

Reagovat
MoonKnight

Do toho, ať jde. V PSG krásně ukazuje, jak moc mu pomohla taktika Conteho a Inzaghiho. Neříkám, že je špatný, ale top obránce není.

Reagovat
Grahf

Expert sa hneď pozná. Najlepší bol pod Spalletim (4-členná obrana).

Reagovat
Hachim Mastour

Nech si ide aj do Juve mne to je jedno. Aspoň si budem môcť povedať, že Slovák hral v dvoch talianskych velkokluboch. Ale bol by som rad, keby šiel do Neapolu, I keď neviem v akom stave majú obranu

Reagovat
FuckT

Zisiel by sa urcite, ale penazi bolo investovanych dost a do zakladu neviem, ci by isiel. Jesus je vzdy pod palbou kritiky, ale Rahmani, aj ked tiez nie zrovna povazovany za elitu, si zatial vzdy odohral svoje a je spolahlivy. Vedla neho je Buongiorno, tam sa netreba bavit zatial, podava svetove vykony. Milan to teraz moze mat tazke, nie len tak hociktory tim mu ponukne zaklad po takom angazma...

Reagovat
Petrinho17

Keď mohli hrať Baggio, Vieri, Ibrahimovič, Cassano, za Juventus, Inter aj AC, resp. aspoň za 2 z týchto tímov napr. Inzaghi, Zambrotta, Pirlo, Bonnuci, Di Canio, Panucci, Seedorf, či samotný Meazza a žiadne veľké škandály to neboli ( jednoducho v Taliansku tá rivalita nie je až taká veľká ako napríklad Barcelona - Real ) tak prípadný prestup Škriniara tiež nebude žiadne prekvapenie a škandál. Len tu sa z toho robí obrovské haló ako keby sa to nikdy nestalo ...

Reagovat
Kaka14

presne tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele