Kanoute: Je třeba obrátit list

27.11.2007, 13:47
Aktuality
Skupina H Ligy mistrů může dnes večer znát oba postupující týmy do osmifinále prestižní soutěže. Jistotu už má Arsenal a klid do posledního zápasu v Praze by si ráda zajistila Sevilla, kterou čeká duel právě proti londýnskému klubu. Kanonýr Frederic Kanoute věří, že jeho tým předvede daleko lepší výkon, než o víkendu v domácí lize...

Sevilla v sobotu hostila Mallorku a soupeři z Baleárských ostrovů překvapivě podlehla 1:2. Hosté vedli již o dvě branky, kontaktní branku dal chvíli po změně stran Kanoute.

"Je třeba obrátit list. Máme před sebou atraktivní zápas a je třeba si ho užít. Především nesmíme tak snadno inkasovat," nabádá Kanoute své spoluhráče k pečlivé hře v obranné fázi.

Sevilla má Arsenalu co vracet, v úvodním utkání totiž na Emirates Stadium podlehla 0:3. Celek z Andaluzie si může postup zajistit i v případě, že by dnešní utkání prohrál, stačila by mu k tomu jakákoliv bodová ztráta Slavie na hřišti Steauy Bukurešť. Sevilla ale bude hrát na vítězství, už jenom proto, že by jí tříbodový zisk posunul na první příčku tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele