KANU CHCE ZŮSTAT V PORTSMOUTHU

02.01.2007, 14:44
Aktuality
Přestupové tahanice ohledně Nwankwa Kanua nabraly opačný směr. Ještě nedávno se jako jasná volba jevil hráčův návrat do Ajaxu, světlo do celého případu ale zřejmě definitivně vnesla slova samotného nigerijského útočníka. Ten chce zůstat u Pompey, ovšem za jedné podmínky - pokud mu bude nabídnuta nová smlouva...

"Nevím, proč mluví o Ajaxu. Jsem hráčem Portsmouthu. Miluji fanoušky, miluji klub a určitě chci zůstat tady. Nevím, co je to za lidi, kteří stále udržují v chodu Ajax, Ajax, Ajax. O ničem z Ajaxu jsem zatím neslyšel," uklidnil Kanu všechny fanoušky Portsmouthu.

30letý Afričan zatím prožívá vynikající sezónu. Po loňském trápení ve West Bromwichi Albion se mu vrátil střelecký apetit. V probíhajícím ročníku vstřelil již devět ligových branek a je to právě on, kdo táhne ofenzivu Pompey. Právě proto by pro manažera Harryho Redknappa byla jeho ztráta hodně citelná.

"Dříve jsem řekl, že je obtížné cestovat na trénink dvě hodiny z Londýna do Portsmouthu a poté zpět," hledá Kanu původce spekulací o jeho odchodu z Fratton Parku. "Chci dlouhodobější kontrakt. Pokud máte smlouvu na šest měsíců nebo rok, potom nikdy nevíte, co se může stát. Jestli budu mít delší závazek od klubu, potom se můžu usadit, mít zde dům a budu uvolněný. Je pouze na vedení, aby řeklo OK a prodloužilo smlouvu," vyzval Kanu k jednání ty nejpovolanější.

Portsmouth je v tabulce Premier League zatím na šesté příčce a Kanu by mohl být tou rozhodující zbraní, která by mu zajistila účast ve třetím předkole Ligy mistrů.



Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jo ten nesmí odejit já myslím, že pan Hajdamaka mu smlouvu nabídne peněz má dost ovšem jestli ho bude chtít Redknapp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele