Pépé se bude znovu stěhovat, Trabzonspor s ním neprodlouží smlouvu

08.05., 12:02
Aktuality
Nicolas Pépé (© Trabzonspor Kulübü)

Nicolas Pépé si bude znovu hledat nové angažmá. 28letý ofenzivní fotbalista loni odešel z Arsenalu zdarma do Trabzonsporu a v tureckém celku se zdrží jen jednu sezonu, vedení mu nenabídne prodloužení spolupráce.

Pépé začátkem září 2023 podepisoval jednoletý kontrakt a přestože se na jaře usadil v základní sestavě, nezískal si důvěru. Jeho výkony představují zklamání, dal pouze pět branek a k nim přidal jen dvě přesné finální nahrávky, jeho klub bude v nadcházejících týdnech hájit třetí příčku ligové tabulky.

Pépé na sebe v minulosti upozornil vynikajícími výkony v dresu Lille a před pěti roky mu odměnou byl přestup do Arsenalu. Kanonýři tehdy zaplatili osmdesát milionů eur a neudělali dobrý obchod, reprezentant Pobřeží slonoviny zklamal a po loňském hostování v Nice z Londýna nakonec odešel.

Pépé se o svou další budoucnost obávat nemusí a už nyní má na stole několik nabídek ze Saúdské Arábie. Sám si další roky plánuje jinak a ideálně by chtěl pokračovat v Evropě.

Autor: Tomáš Pavlík / fanatik.com.tr

Komentáře (4)

Přidat komentář
j_mrazik

To je fakt šíleně rychlej sešup.

Reagovat
vceradnesazitra

Legenda Orleans

Reagovat
Witcher

Ten probehl půl Evropy a pořád mu je 28 u nás v 27 spekulujem jestli je hráč připraven jít ven

Reagovat
Vinci

Na toho už by dnes měla i pražská S

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele