Karviná v přípravě nestačila na Piast Gliwice, Bohemians porazili Paks

04.07., 15:56, aktualizováno 04.07., 20:03
Aktuality
Martin Hyský (© MFK Karviná)

Karviná prohrála 1:2 na hřišti Piastu Gliwice a ve třetím utkání během přípravy na novou sezonu utrpěla první porážku. Nenavázala na výhry nad dalšími polskými týmy Termalica Nieciecza a GKS Tychy.

Slezany poslal do vedení ve 26. minutě z brejku Ezeh. Vzápětí navíc brankář Knobloch chytil Félixovi penaltu, stejný hráč se ale hned z další akce prosadil střelou pod břevno. Karviná inkasovala poprvé pod vedením nového kouče Hyského. V 66. minutě rozhodl z přímého kopu Kadzior.

"I přes porážku hodnotím utkání pozitivně, byly tam velice dobré věci. Soupeř měl herní i běžeckou kvalitu a hrál ve velké intenzitě, přesně takové zápasy nás čekají v lize. Škoda dvou inkasovaných gólů, kterým se dalo předejít," zhodnotil Hyský pro klubový web.

Bohemians 1905 zahájili soustředění ve Slovinsku výhrou 4:1 nad druhým týmem uplynulé sezony maďarské ligy Paksem. "Klokani" vedli už v 11. minutě 2:0 po gólech Drchala a Hrubého, po změně stran přidali další trefy Ristovski se Zemanem.

Výsledky dnešních přípravných zápasů:

Piast Gliwice - MFK Karviná 2:1 (1:1)

Branky: 34. Félix, 66. Kadzior - 26. Ezeh.

Sestava Karviné: Knobloch (46. Ciupa) - Raspopović (46. Mikuš), Svozil (66. Krčík), Bergqvist (66. Drobek), Fleišman (66. Ražnatović) - Planka (66. Žák), Moses (66. Čavoš) - Memić (66. Muhammed), Samko (66. Ayaosi), Regáli (66. Kačor) - Ezeh (66. Vinícius). Trenér: Hyský.


Bohemians Praha 1905 - Paks (Maď.) 4:1 (2:1)

Branky: 6. Drchal, 11. Hrubý, 78. Ristovski, 82. Zeman - 55. Szabo.

Základní sestava Bohemians: Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - A. Kadlec, Smrž, Hrubý, Kovařík - Čermák - Drchal, Hilál. Trenér: Veselý.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Figi

Hra nevypada a nevypadala ani dnes vubec spatne a Knobloch se aspon uvedl chycenou penaltou. Po soustredeni by meli dorazit ti dva Slavisti do zalohy a hned to bude zase veselejsi. Snad se podari najit jeste jednoho stopera a utocnika co chce Hysky. Mozna by to konecne mohla byt veselejsi sezona.

Reagovat
Chamezjunior

Pořád mi tam chybí příchod nějakého zkušeného hráče (vyjma Flasky).

Reagovat
Figi

Zkuseni tam jsou jeste Svozil, Cavos.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele