Kazaň nadále hledá útočníka, z příchodu Matavže sešlo

18.02.2014, 10:55
Aktuality
Vedení Rubinu Kazaň bude i nadále hledat náhradu za útočníka Josého Salomóna Rondóna, jehož v průběhu ledna prodalo do Zenitu Petrohrad. Ruský celek usiloval o Tima Matavže z PSV Eindhoven a z příchodu slovinského reprezentanta nakonec sešlo...

Matavž přišel do Eindhovenu v létě 2011 z Groningenu jako velká posila. V prvních dvou sezonách nastřílel po jedenácti ligových gólech, letos má na kontě jen dva a od konce října v prvním týmu pouze paběrkuje.

Kazaň byla připravena zaplatit za 25letého fotbalistu osm milionů eur, které pro tuto chvíli zůstávají na jejím kontě. Podepsala se pod to i zdravotní prohlídka a hráčovy problémy s kolenem.

"Co se týče otázky přestupu Matavže, kluby se nedokázaly zcela dohodnout. Pravdou je, že během jednání se vyskytly jisté problémy," prohlásil nový trenér Kazaně Rinat Biljaletdinov.

"Ohledně jeho zdravotního stavu bereme ohledy na závěry německých doktorů v Mnichově. Já sám vám nemohu poskytnout nějaké rozbory zdravotní prohlídky, to je v kompetenci lékařského týmu Rubinu. Každopádně z těchto důvodů je otázka příchodu nového útočníka stále na pořadu dne," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fenin je volný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Do základu psv se určitě nedostane přes konkurenci,odchod bude nejlepší.

Reagovat
tulen

no, aby sa Depay a Locadia mohli počítať fakt za tak obrovskú konkurenciu treba ešte nejaký ten rok, Matavž môže ešte chytiť formu z Groningenu a bude opäť jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro PSV ještě za ty prachy

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Stiksxx

Jeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Dvakrát škoda, že k nim Magnuss Eriksson nechce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele