KDE SKONČÍ NIHAT?

08.01.2006, 17:24
Aktuality
V současnosti si hráč Realu Sociedad San Sebastian Nihat Kahveci rozmýšlí svou budoucnost. Před několika týdny se zdálo být jisté, že přestoupí do jednoho z moskevských klubů, nyní se však do hry o tureckého útočníka vložil i Newcastle.

San Sebastian se potýká s finančními problémy a tureckému reprezentantovi končí toto léto smlouva. Nihat sice zatím neřekl kategorické "ne" prodloužení smlouvy, ale očekává se, že zamíří za lepším platem.

Na přelomu prosince a ledna ruská média už považovala jeho zimní přestup do Spartaku nebo Dynama Moskva za hotový, jenže zatím se tak nestalo. Spartak nabídl 2 miliony liber, Dynamo o něco méně, oběma klubům se však hlavně nezamlouvaly Nihatovy platové požadavky.

Podle Ahmeta Buluta, hráčova agenta, se do hry o šestadvacetiletého střelce nyní vložil Newcastle United. Manažer Magpies Graeme Souness má problémy s útokem - Owen je dlouhodobě zraněn, navíc v létě skončí Shearer, proto by se bíločerným Nihat velmi hodil.

"Po Nihatovi touží Spartak, ale on by raději hrál v Anglii. Všechno tak záleží na Newcastlu, oni se musejí dohodnout se San Sebastianem," objasnil situaci Bulut.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do hry se ještě vloží doufám zpátky VALENCIA! Moc bysme ho potřebovali, u Aimara člověk neví jak na tom bude se zdravím....

Reagovat
HOST*Alonso

Půjde do anglie. Doufám, že se všichni kvalitnější hráči z la ligy přesunou do anglie

Reagovat
smazaný uživatel

ty držko.... a ještě se nestydíš používat nick Alonso

Reagovat
HOST*Colobi

Mas pravdu ale ja by som skor bral ku Aimarovi z turkov Basturka

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale ofenzivní záložník, ne?

Reagovat
HOST*Heretic

Ten Newcastle mě fakt baví, oni by chtěli snad každého hráče na trhu. V létě si pořádně pustili žilou když koupili Parkera, Owena, Emreho a Luqueho... a kde jsou výsledky? Všichni jsou na marodce a mančaft bojuje o střed tabulky. Jsou ve sračkách jako loni, navíc bez peněz a akorát mají velké oči a každého by chtěli koupit. Ten Souness se asi musel zbláznit, copak neslyšel o koncepční práci s týmem. Nechápu proč ho už nevyrazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš. Tak neschopnýho manažera abys pohledal .

Já teda v PL nejvíc fandím ManU, poslední dobou mi jsou mi hodně sympatičtí kohouti z WHL, ale Newcastelu přeju též. Souness je pro ně neštěstí a už by s ním měli vyrazit dveře. S takovejma posilama by to odtrénovala i kdejaká babička, jen S. to dokáže takhle k.rvit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze Souness je zly manager. Akurat ma smolu a tym ma smolu aj Newcastle. Souness podla mna urobil skoro najlepsie nakupy v lete zo vsetkych timov v PL (vid Arsenal, ManU).. On predsa nemoze za to, ze su hraci zraneni. Neviem, ze ako by si Arsenal poradil s takou marodkou(uz ked sa im zrani Henry tak nehraju nic). Podla mna to chce len cas, nech sa vyzdravia hraci a vysledky sa dostavia. Ak nie, potom ttreba uvazovat o zmene managera.

Reagovat
HOST*Heretic

Tomu rikas nejlepsi nakupy? Kdyz zacala sezona, tak mel Newcastle jednoho utocnika...pak musel za obrovske penize koupit Owena a Luqueho...Real i Deportivo je pekne natahli protoze vedeli, ze Straky utocniky nutne potrebujou. To ani nemluvim o tom, ze dali Dyerovi kralovsky plat a on uz pul roku laboruje. Ano Newcastle ma smulu, ale Souness se chova tak netakticky, ze mu patri, aby ho osud vytrestal

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa co kupil arsenal a potom nieco vrav o dobrych naupoch. Ked sa Arsenalu zrania 4 klucovi hraci + par nahradnikov tak nezahraju tiez nic. To si moze dovolit len Chelsea. Takze az tak tragicky by som to nevidel. Newcastle ma potencial, co dufam ukaze na konci sezony, ked uz dufam nebude marodka. Mas pravdu, ze Owen stal vela, ale lepsi utocnik nebol v lete na predaj a bolo malo casu. Kritizujes Newcastle, ze jeden rok nakupil hracov za vela penazi, ale jednoducho to bolo nutne. Ked si pozries ine roky, tak to nebolo nijak vyrazne.

Najvacsia postava Newcastlu konci po sezone takze s Owenom sa pocita, ze preberie tuto ulohu. Preto do neho investovali.

Reagovat
HOST*

Jenze za cenu Owena by dostali 2-3 temer stejne kvalitni utocniky...jenze jak rikas...nemeli cas... takze nemohli mit ani prostor k vyjednani podminek...a to je duvod proc je Souness idiot - posral si to sam, tim svym vahanim a cekanim na posledni chvili.

Mimochodem...budoucnost Newcastlu nevidim nijak ruzove, zraneni hracu jsou pokud vim dost zavazneho charakteru...takze moc bych nepocital ze na konci sezony ukazou nejaky potencial...hlavne uz jim to nebude moc platne kdyz se budou placat kolem 8-9 mista

Reagovat
smazaný uživatel

povedz mi mena 2-3 takmer rovnako kvalitnych utocnikov, ktorych by dostali za cenu Owena. On je aj velka osobnost-to nie je len tak hocikto.

Reagovat
HOST*phil

kdyz na to tak koukam,tak premyslim,jestli ti co kritizuji nekdy ty hrace videli hrat...?! to jsou vsechno borci,pockejte pristi sezonu,budou bojovat o 4-5 misto...ted jde o to s kym..?

Reagovat
HOST*Heretic

O 4-5 misto my mohl Newcastle bojovat snad jen v prípadě, žy sestoupila Chelsea, ManU a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, co ti mam odpisat na takuto vec, lebo vidim, ze vela toho o anglickej lige nevies. Takze tu su asi rozumne argumenty nepodstatne. Jednoducho si vravis svoj nazor a nic ine nemoze byt pravdive-to ani nepripustis!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle má vypadat diskuze, ne jako s tím matlalem kyslíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než nadávky neumíš, asi máš taky nějaký komplex...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já celkem souhlasím. Newcastle má ohromnou finanční podporu (také velkou fanouškovskou podporu) a až tyhle prachy dostane do rukou správný manažer, tak by to 4. místo (proč ne třeba i třetí flek?) mělo být v poho. Vem si, že ManU přestavuje kádr, takže bude ještě min. jednu sezonu in řiť, Arsenal je na tom úplně stejně, ikdyž mu od příští sezony začne "vynášet" nový stánek, Liverpool je sice silný, ale pořád si myslím, že dost labilní tým, u kterého stále není jasné, co bude s Gerrardem, který asi není tím srdcařem, za kterého ho považují, když pořád vyhrožuje přestupem , dále nám perfektně sílí londýnský kohout, což mi dělá velkou radost, ale myslím, že ti mladíci mají ještě jednu sezonu na úspěch čas. No a na čele je jednoznačně a neotřesitelně stále rusák a jeho Chelski . Moje resume je teda možný pohodový 4. flek Newcastelu pro příští sezonu, pokud si teda vyřeší svoje průsery, vyhodí Sounesse a uzdraví se jim jejich opory

Reagovat
smazaný uživatel

No a samo se musí počítat z nějakým týmem "ze středu", který se může urvat a zamíchat čelem tabulky. Loni to byl Everton, letos Wigan, příště třeba Bolton nebo Boro ...

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Tottenhamom mas uplnu pravdu. Mlady a velmi velmi perspektivny tim. Nech sa im podari tento rok dostat aspon do pohara UEFA nech nazbieraju skusenosti a o par rocikov sa mozeme len divit. K tomu Newcastlu-tento rok vzhadom k marodke co mali by som sa divil aj miestu na pohar UEFA, ale stat sa moze vsetko(ale asi skor nie). Buduci rok som zvedavy najma na ManU-co spravia so Sirom Alexom. Nemyslim si, ze by este mal ostat lebo uz to neplodi dobrotu. Takze pevne verim, ze Newcastlu sa buduci rok podari to miesto do 4 priecky!!!

Reagovat
HOST*jampadampa

Tottenham mi ani nepřipomínejte bo mi po*ral tiket. Jsem dal 0 na Manchesteru C. a oni tam blbci museli vyhrát. Minule - už nevím proti komu to bylo jsem jim zase věřil a oni ztratili. Příště se jím radějc obloukem vyhnu. Hlavně, že jsem trefil Man. U - Arsenál. Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

toto nie je o tipovani(ak som dobre pochopil tento web)...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele