Keane byl jmenován novým manažerem Ipswiche

23.04.2009, 09:29
Aktuality
Roy Keane v sezoně 2006/2007 dovedl k postupu do Premier League Sunderland, v příštím ligovém ročníku se o něco podobného bude snažit s Ipswichem. Někdejší irský reprezentant se stal novým manažerem tohoto klubu, který včera propustil Jima Magiltona...

Ipswich je v tuto chvíli na devátém místě tabulky League Championship a na šesté Burnley ztrácí již dvanáct bodů, v závěrečných dvou kolech mu tak již o nic nepůjde. To si uvědomovalo i vedení klubu, které nechtělo čekat s výměnou manažera až na letní přestávku a sáhlo k ní okamžitě.

"Opravdu věřím, že přicházím do klubu s velkým potenciálem, ambicemi a infrastrukturou, který má na to zahrát si opět Premier League. Majitel klubu (Marcus Evans) a jeho výkonný ředitel (Simon Clegg) na mě udělali dojem tím, že se soustředí na to dosáhnout na postup co nejdříve. Už se nemohu dočkat, až začnu," řekl Keane.

Keane byl ještě na začátku letošní sezony manažerem Sunderlandu, kvůli neuspokojivým výsledkům ale u mužstva na začátku prosince skončil.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tractor Boys V PL by jim to náramně slušelo.

Reagovat
georgeo

asi spoléhají na stejný scénář jako v Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že tam Kean zůstane dýl jak v Sunderlandu...Jinak souhlasím, že Ipswich by slušelo PL...dávají hodně branek a doma jsou fakt hodně dobří...chce to víc bidů sbírat z venkovních hřišť

Reagovat
SqueeZy

doufam ze se nebude opakovat to same jako se Sunderlandem, postup bych jim sice pral, ale Roy by tam mohl vydrzet dele...

Reagovat
j_mrazik

Ideální čas na výměnu trenéra. Má fůru času poznat tým. Teď jsem jenom zvědavej, koho si přivede. Do Sunderlandu přitáhl docela zvučná jména, ale moc toho s nimi nedokázal. Ale někde se ale koučovat naučit musí, aby si za pár let neudělal v Man Utd. ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se daří Keano stejně jako v Sunderlandu. God save the Keane!

Reagovat
honziss

Pro mě jeden z nejsympatičtějších celků Championshipu, navíc s velmi sympatickým kádrem, návrat do PL jim přeju a Keanovi věřím, že ten tým dokáže pozvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt sympaťák - sem tam zlomit úmyslně nohu a pohoda, co?

Reagovat
soukup

nikde nepsal, že je mu sympatickej Keane

Reagovat
fantomas

Sem tam?

Reagovat
honziss

Přečti si to ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roy měl hrát radši rugby nebo box tam by se hodil...

Reagovat
vodka

Reagovat
ManUnited

Doufám že jim to spolu sedne přeju to Royovi i Ipschwishi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele