KLOSE SE OMLUVIL ZA SCHŮZKU S BAYERNEM

28.04.2007, 09:29
Aktuality
Miroslav Klose měl co vysvětlovat. Mezi zápasy o německý titul a postup do finále Poháru UEFA si udělal čas na schůzku se zástupci Bayernu Mnichov - trenérem Ottmarem Hitzfeldem a manažerem Ulim Hoenessem...

"Schůzka s Bayernem byla pouze informativní, nešlo o přestupová jednání. Trvalo to jenom dvacet minut, ale bylo to nešťastně načasované. Chci se omluvit všem fanouškům Werderu," omlouvá své chování nejlepší střlec loňského světového šampionátu, který má v Brémách smlouvu ještě na jeden rok.

Německý reprezentační útočník je zřejmě na odchodu z Werderu Brémy. Již delší dobu o něho má zájem Juventus Turín, nedávno se ozvala Barcelona a pozadu nechce zůstat ani Bayern.

"Překvapuje mě, že se Hoeness chová tak netaktně. Nechci s ním už nikdy mluvit," zlobí se sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs. "Omluvu příjmáme, ale chceme dát na vědomí, že přestup v Německu do 30. června 2008 není možný."

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Bender

Však bude možnej, když někdo přidá nějaej ten milonek navíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele