Klusáček: Vést Bohemku je čest, i když strkám hlavu do oprátky

11.03.2014, 20:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Filip12

nevim jestli má dostatečné kvality aby zachranoval tým v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim,jestli mas dostatecnou mozkovou kapacitu na to pochopit,ze jsi proste nemocnej a nechat se nekde zavrit na hodne dlouho,nejlip na furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli máte někteří dostatečnou mozkovou kapacitu na to, abyste pochopili, že pokud tady nechcete denně číst Filipovy příspěvky, pak jedinou cestou je na něj nereagovat. Nejlíp vůbec.

Reagovat
ronaldik

Můžu se zeptat, co je třeba konkrétně na tomhle příspěvku tak špatnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... Filip občas trollí, ale ne všechny příspěvky jsou o hovně... Je to takový folkor na Filipa reagovat furt negativně, i kdyby psal sebelepší posty

Reagovat
smazaný uživatel

O hovně jsou úplně všechny, ale v tomhle Filip není sám. Jde spíš o to, že hodně lidí si vypěstovalo alergii na cokoliv s podpisem Filip12. On vlastně trollí už jenom tím, že sem něco napíše, na obsah nehledě.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom v zimní Tipsport lize hráli na přípravu slušně... no myslím, že to nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je zachrání, tak si získá velké renomé, ale spíš věřím, že Bohemce nepomůže

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemka, Banik, Brno se MUSI ZACHRANIT - Fanousci, historie. Co nechci tak je, aby tady otravovala Pribram a navstevy kolem 200 divaku ( Dukla, ac ma velkou historii, to pridavani tisicu fanousku na zapasy me neskutecne stve, dale Jablonec, Znojmo ac hrajou dobre za rok nemusi a je to na urovni Pribrami...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko je o ho**u, Liberec o ho**u, Tepláky o ho**u, Příbram o ho**u, Bohdaneč o ho**u, Blšany o ho**u Bože to už celá ccaprliga je ve srač**ch

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se klokani zachrání. I když tomu nevěřim to radši ať spadne Příbram

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele