Kluž byla potrestána za dluhy, přišla o 24 bodů

05.02.2015, 10:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takto to holt chodí, jeden rok jsi na vrcholu, za pár let na dně. Viz Dortmund, X let po sobě útočí na BL titul a teď sestupujou. U Kluže je to ještě markantnější, jednou porazí Liberec a teď ani nemaj na výplaty.

Reagovat
Posledni Kovboj

porazit Liberec a nemit ne vejplaty se zas tolik nevylucuje

Reagovat
Murtago

Bohužel.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imago

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund má jen sportovní krizi, ne finanční a ještě nesestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych to přirovnal k Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle pokuty..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle nadpis už by šel...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten jejich majitel se musel solidně napakovat.

Reagovat
skat

no mam takový pocit, že to byl jeho "podnikatelský záměr" - vyprat prachy, shrábnout bonusy z evropských pohárů, prodat hráče a pak se na to vykašlat a jít si s dalšíma milionama užívat, než zase bude něco potřebovat vyprat..

Reagovat
Kang & Kodos

Petera nebo Pros by se od něj mohli učit.

Reagovat
vacin

No prase Prose bych zase tolik nepodceňoval.

Za jeho působení

Holek - 2 mega Euro do Dněpru

Mareček - 1,2 mega Anderlecht

Kalouda - 3 mega CSKA

Mazuch - 2,8 mega Fiore

Had - 2 mega Lokomotiv

Odchody od roku 2007

Reagovat
Kang & Kodos

Ve srovnání s Rumunem je to furt žabař. Udělat sekeru půl miliardy při třech účastech v LM + ještě nějaký drobný z EL, to je slušná práce

Reagovat
vacin

Tak ale aspoň si tu LM a EL zahráli

Reagovat
smazaný uživatel

Až je to neuvěřitelný co na tom Brnu vyvařil a ono je na tom ted tak bídně.

Reagovat
aurelio

Si si istý, že Had stál 2 milióny eur? Počujem to prvý raz a nechce sa mi to veriť.

Reagovat
vacin

Chápu, že se tomu věří těžko, ale fakt tomu věř , odcházel do Lokomotivu Moskva pamatuju, že to bylo kolem 60 mega Kč a podle transfermarkt to byly 2 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Spomente na Tlustice

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

nic sa nedeje, aj tak nevypadnu. ostane im stale 10 bodov. na to aku ma cfr kvalitu, tak kopu bodov este ziskaju a zachrania sa. dolna polovica je uplne marna, liga sa podla vsetkeho bude zuzovat na 16 klubo od novej sezeony, v rumunskej su este vacsia pracky ako cfr (viitorul constanta, chiajna, astra giurgiu (ti ale aspon co-to hraju), piatra neamt ma tiez nahnute, rapid ani nehovorim), z druhej ligy ma na ligu jedine temesvar (ktori vsak po dvoch rokoch v lige opat skrachuju a padnu do tretej a tak dookola uz dlhe roky), suceava a snad resita (ale tam neprejde stadion). cfr sa zachrani, nevidim to cierne.

Reagovat
skat

no jako fanouška Liberce si mě tou Astrou Giurgiu velmi potěšil stejný případ z mého pohledu, jako CFR tak a na koho teď být naštvaný - na vedení jak mizerně posilovalo před pohárama ( v rámci fin.možností) včetně výprodeje před CFR, a nebo na UEFU, která dovolila těmto mafiánům kupovat na dluh hráče, na které by jinak neměli a díky tomu připravili slovan o postupy? (i s tím hráčským kádrem co LBC měl, jsme s nimi hráli celkem vyrovnané bitvy, hlavně s CFR - na astře, to byla bída, doma už o moc lepší)

Reagovat
smazaný uživatel

priznam sa, ja do liberca vobec nevidim, viem, ze vypadli s rumunmi pred casom. astra girurgiu je uplne iny pripad, ich vlastni ion niculae, najbohatsi rumun, majitel kdejakych firiem na hnojiva, farmy, potravinove retazce, vsetko mozne robi. kseftar a mafian najvyssieho rangu, byvaly spolupracovnik securitate. v podstate aj astra je jeho hracka ale ta vyzera, sa udrzi kus dlhsie kedze to nej investuje. jej osud nebude podobny ako napriklad urziceny alebo vaslui. .. rumunsku ligu sledujem lebo casto som sluzbne prave v cluji a ked sa da, tak idem na futbal a uz jedno ci ucluj alebo cfr. ucluj ma vacsi pocet fanuskom krasnu arenu ale cfr zasa ovela futbalovejsi stadion na kopci nad centrom.

Reagovat
veikko

Já teda nevím, rozhodně je to méně idiotský nápad trestat kluby za dluhy bodovou ztrátou než peněžní pokutou, ale i tak, opravdu si myslí, že se ten klub dostane z těch problémů lépe, když bude poslední???

Reagovat
Gryphonheart

Tak hlavně když se do těch problémů dostal, tak ať si to vyžere. Ještě můžou být rádi, že je nevyškrtnou a nepřeřadí do amatérské soutěže rovnou..

Reagovat
veikko

On si to vyžere i tak, nemusí mu ještě na to, co si nadrobil, s prominutím, na*rat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele