KONČÍ TAKÉ WARNOCK

16.05.2007, 14:32
Aktuality
V Premier League padla hlava dalšího manažera, bez práce se ocitl Neil Warnock. 58letý kormidelní po sedmi letech ukončil spolupráci se Sheffieldem United, který letos na poslední chvíli sestoupil zpět do League Championship...

"Je to smutná událost, ale zároveň strašné uspokojení. Je to o správné věci pro Sheffield United. Myslím si, že klub může pokračovat dalšími úspěchy. Je třeba dát prostor další tváři," rozloučil se Warnock se "Žiletkami".

Blades před rokem postoupili do Premier League, potkal je však podobný osud, jako dalšího nováčka z Watfordu. Ani jeden z těchto klubů nepřežil první sezónu mezi elitou a oba se vracejí do League Championship. Sheffield měl přitom k záchraně hodně blízko, v posledním kole mu stačilo neprohrát doma s Wiganem, ovšem výsledek 1:2 a výhra West Hamu na půdě Manchesteru United mu srazila vaz.

"Hodně si Neila vážím, odchází s naším požehnáním. Zapsal se do historie Sheffieldu United, má velkého ducha," chválí svého nyní již bývalého podřízeného předseda Sheffieldu Kevin McCabe.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to dobry trener a mam za to ze mel zustat v shefildu a vytahnout je zpet do Premier League...ALE JINAK WIGAN FOREVER

Reagovat
HOST*

ano ano, ten zápas mě také ohromně potěšil!!!!!!!!!

THE LATICS 4EVER!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele