Kondogbia přestupové spekulace neřeší

02.04.2013, 11:44
Aktuality
Geoffrey Kondogbia se vypracoval v hráče základní sestavy Sevilly a přitáhl zájem předních klubů z Itálie a Španělska. Dvacetiletý záložník se ale nechce nechat spekulacemi o změně dresu rozhodit, soustředí se jen na své výkony v Seville.

Kondogbia se údajně ocitl například v hledáčku Interu a Juventusu. "Tohle se stává mnoha hráčům," zůstává Kondogbia navzdory množícím se spekulacím v klidu.

"Nerad se dívám moc dopředu, vždycky se soustředím jen na další zápas. Nechci se nechat ničím rozhodit, proto ani těmto věcem nepřikládám velkou váhu," doplnil francouzský mládežnický reprezentant.

Geoffrey Kondogbia do Sevilly přestoupil v létě z Racingu Lens za čtyři miliony eur. Za andaluský klub zatím odehrál třiadvacet ligových zápasů a vstřelil jednu branku.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
j_mrazik

Jde od zápasu k zápasu... to je důležitý.

Reagovat
A Seleção

jeste jsem ho nevidel hrat v Seville.Hraje i tam pozici defenzivniho zaloznika?

Reagovat
Israha

Hraje jedině tam

Reagovat
miguel bain

Jen aby taky nešel od Sevillských k Juventusu/Interu.

Reagovat
salami

zase je blbý, že je na trenincích nekoncentrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

chodis pozerat na treningy?

Reagovat
miguel bain

Ptal se trenéra

Reagovat
Messiáš

Výbornej hráč, už na ME U19 vypadal velice slibně společně s Pogbou táhl zálohu, nevěřil jsem, že ho Sevilla přivede, každopádně se ty 4 mega nebo kolik to dali hodně vyplatily..

Snad ho ještě udrží, Sevilla má výborné mladé, kdoví jak to bude s Luisem Albertem, který září v našem béčku, ale hlavně doufám, že v následující sezóně bude dostávat šance Bryan Rabello..

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaň, Sevilla už tak dost tápe a i když by ho určitě vzaly lepší kluby tak jako defenzivní záložník nemá šanci ve 20ti hrát základ... DM se nestřídá takže si myslím že ještě tak 2-3 roky na této úrovni a pak možná dál...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím,ale vždyť ani v Seville nehraje celý utkání... naposled střídal snad v 55 minutě...

Reagovat
Messiáš

Občas se střídá s Madurem, který kvalitu taky má, ale hlavně je to Emeryho kůň, zná se s ním z Valencie a chtěl ho už do Spartaku sebou. A Medel vedle je zkrátka jasnej. Ale jinak toho odehrává dost a většinou opravdu nezklame, kromě fyzických atributů mne překvapuje i dobrá práce s míče, i když to občas přehání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele