Konečně jsme měli štěstí, radoval se Klopp

02.11.2011, 11:30
Aktuality
Dortmund včera poprvé v základní skupině Ligy mistrů zvítězil. Tři body mu proti Olympiakosu přinesla jediná branka, která zároveň znamenala udržení naděje na postup do další fáze. Trenér BVB Jürgen Klopp neskrýval spokojenost, vítězství sice podle něj bylo trochu šťastné, ale plně zasloužené.

Konečnou podobu dal výsledku už v sedmé minutě dalekonosnou střelou Kevin Großkreutz. Další šance už zůstaly nevyužity.

"Myslím, že jsme dneska měli trochu štěstí, výhra je ale naprosto zasloužená," prohlásil Klopp. "Začali jsme výborně, ale postupně trochu ztratili jiskru. Nebudu se ale starat o to, jak jsme hráli, zajímá mě výsledek. V minulých zápasech jsme hráli dobře a nezískali ani bod. Dnes nám pomohlo i štěstí, které jsme zatím neměli."

Žlutočerní vyrukovali na řeckého soupeře s trochu pozměněnou taktikou, když nastoupili se třemi středními záložníky. Jedním z nich byl nezkušený mladík Moritz Leitner. "Chlapci všechno zvládli. Výkon samozřejmě nebyl ideální, snažili se ale hrát to, co jsem po nich chtěl. Předvedli jsme dobrý výkon v obraně a byli nebezpeční v útoku," doplnil Klopp.

Dortmund tak má na svém kontě čtyři body a dostal se na třetí místo ve skupině F před svého úterního soupeře. Marseille je na tom o tři a Arsenal o čtyři body lépe. Za tři týdny hraje BVB na Arsenalu, skupinu pak zakončí doma proti Marseille.

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com, sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá jak Žbirka

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně jako by zamrzl někde před dvaceti lety

Reagovat
Filip12

jinak Klopp

Reagovat
Josifek

Ke Kloppově nezměrnému štěstí musím říct, že tak fakt nevypadá. Ježíš, jak já toho Žbirku a ten jeho hlásek (atd.) nemám rád..

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
kbtk23

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych vám postup, ale máte to sakra těžký

Reagovat
smazaný uživatel

jak uz nekdo psal poKLOPPec

Reagovat
smazaný uživatel

ha....ha

Reagovat
Arne

Velmi dospělé.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Goetze 7.5 na goal.com :D ja uz nechapem

Reagovat
kbtk23

Myslim ze to je jeden z nejmene docenenych treneru sveta. Snad bude ve svych uspesnych vykonech s BVB pokracovat

Reagovat
Filipow

Mně zase přijde, že je často přeceňován.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele