Konferenční liga - preview prvních zápasů osmifinále

07.03., 09:31
Previews
Johan Cruyff Arena (© AFP)

Po dlouhých 22 letech se dostal mezi nejlepších 16 týmů v evropském poháru ženevský klub, který se do play-off Konferenční ligy dostal ze třetího místa ve skupině Evropské ligy. Teď ale Servette narazí na tvrdý kalibr v podobě Plzně, která jako jediný tým v soutěži prošla skupinovou fází bez ztráty bodu. Ajax doma přivítá Aston Villu, Bruggy čeká cesta do Norska, v osudí jsou stále ještě dva izraelské kluby.

AFC Ajax - Aston Villa

čtvrtek 18:45

Ajax zažívá v letošním ročníku jedno z horších období své historie, nicméně nepříliš povedenou sezónu může alespoň částečně zachránit na evropské scéně. Jindy tradiční účastník prestižní Ligy mistrů se zuby nehty probojoval do osmifinálové fáze Konferenční ligy, v ní ho navíc teď čeká velmi tvrdý oříšek - Aston Villa je totiž letos asi největším překvapením na anglické scéně a momentálně dokonce bojuje o elitní čtyřku.

"The Villans" si naposledy zahráli evropské poháry v sezóně 2010/2011, kdy se představili v předkole Evropské ligy, dlouhé třináctileté čekání nyní chtějí "korunovat" překvapivým úspěchem v KL. Letos si nejprve v play-off o hlavní fázi snadno poradili se skotským Hibernianem (5:0, 3:0), v základní skupině E po úvodní nečekané porážce s polskou Legií (3:2) zvítězili čtyřikrát po sobě a po závěrečné remíze s bosenským outsiderem z Mostaru přeci jen obsadili první příčku se třinácti body.

Svěřenci španělského trenéra Unaie Emeryho k tomu září v anglické nejvyšší soutěži, nacházejí se na fantastickém čtvrtém místě tabulky s pětapadesáti body o pět bodů před pátým Tottenhamem a usilují tedy o historicky první účast v novodobé historii prestižní Ligy mistrů. V Premier Leahue aktuálně zvítězili třikrát za sebou, po skalpech Fulhamu (2:1) a Nottinghamu (4:2) přehráli ve víkendové generálce nováčka z Lutonu (3:2).

"Jsme v dobré formě a daří se nám dávat hodně gólů, jenomže mezery trochu vidím v naší defenzívě. A tak kvalitní tým jako Ajax by mohl trestat chyby. Náš příští rival sice nepředvádí tak dobré výkony jako v minulých letech, ale stále má velmi silný tým s mnoha skvělými hráči. My si nesmíme myslet, že si z Amsterdamu přivezeme snadné vítězství," varuje před sebeuspokojením dvaapadesátiletý Emery.

AFC až do minulého víkendového utkání s Utrechtem (výhra 2:0) opět tápalo a celkově nezvítězilo v základní hrací době šestkrát za sebou. V úvodním vyřazovacím kole KL jen tak tak přešlo přes houževnatého norského vyzyvatele Bodø/Glimt (2:2, 2:1 po prodloužení), a v duelu s anglickým favoritem se mu proto až tolik nevěří. V tabulce Eredivisie mu patří páté místo s devětatřiceti body, přičemž za suverénním PSV zaostává o propastných sedmadvacet bodů.

"Aston Villa je ofenzivně laděný celek a stejně jako my si snaží vytvářet co největší množství šancí. Je nám jasné, že za současné situace nejsme favorité a měli bychom tahat za kratší konec. Ovšem pokud zvládneme střetnutí před našimi fanoušky, šance na čtvrtfinále tu určitě bude," prohlásil optimisticky domácí kouč John van 't Schip.

Tomu scházejí vykartovaný Šutalo a zraněný dvaatřicetiletý záložník Berghuis, jenž je v tuto chvíli jednou z největších opor týmu, na trávníku se možná neobjeví ani trio Ávila - Bergwijn - van Axel Dongen. Aston Villa se musí obejít bez Buendíy, Kamary a Mingse, otazník visí i nad startem Diega Carlose, Durana či Ramseyho.

AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Ramaj - Gooijer, Rensch, Kaplan, Hato, Sosa - Hlynsson, Henderson, Mannsverk, Taylor - Brobbey

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Konsa, Lenglet, Moreno - Bailey, McGinn, Luiz, Tielemans - Diaby - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.55 - 4.37 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Molde FK - Club Bruggy

čtvrtek 18:45

Molde je po vypadnutí konkurenčního Bodø/Glimtu v play-off o osmifinále Konferenční ligy posledním norským zástupcem v evropských pohárech a nyní se pokusí překvapit svým nečekaným postupem do čtvrtfinále. V dvojzápase s věhlasným belgickým klubem je sice považováno za mírného outsidera, nicméně mezi šestnáctkou nejlepších začíná před vlastními fanoušky a do odvety si jistě chce přivézt co nejlepší možnou výchozí pozici.

Domácí celek naposledy odehrál soutěžní zápas na ligové scéně začátkem prosince uplynulého roku a v norské Eliteserien obsadil až páté místo, do pohárové Evropy pro nadcházející ročník se tak musel probojovat až přes triumf v národním poháru, když porazil právě favorizované Bodø/Glimt (1:0). V play-off o osmifinále měl sehrát vyrovnanou partii s polskou Legií Varšava, ale hned díky čtyřem trefám Fredrika Gulbrandsena ve dvou zápasech snadno prošel do další fáze (3:2, 3:0).

Hosté se probojovali do této fáze třetího nejprestižnějšího evropského klubového poháru přímo ze základní skupiny D a počínali si vskutku suverénním způsobem - v šesti utkáních totiž hned pětkrát zvítězili a jedinou remízu zaznamenali hned na úvod s tureckým Beşiktaşem (1:1), vítěznou pozici si proto zajistili s dostatečným předstihem. V ligové generálce přerušili mizernou formu a v Genku zvítězili hladce po výsledku 3:0, v tabulce Jupiler Pro League jim náleží třetí příčka s osmačtyřiceti body.

Oba čtvrteční protivníci se spolu na evropské scéně ještě nikdy v historii neutkali, a čeká je proto vzájemná premiéra. Lodivod severského celku Erling Moe nemůže využít služeb Breivika s vykartovaným Lovikem a zřejmě ani Karlstroma s Lundem. "Proti Legii jsme byli produktivní a všechny hráče musím pochválit za dobře odvedenou práci. Teď se však musíme ještě zlepšit, náš příští soupeř totiž disponuje obrovskými kvalitami," prohlásil Moe s respektem.

Toto čtvrteční utkání bude mít trochu speciální náboj pro hostujícího lodivoda Ronnyho Deilu, jenž je rodákem právě z norského Porsgrunnu. "Stojí proti nám houževnatý protivník, který vychází ze zabezpečené defenzívy a naopak v útočné fázi dokáže proměnit téměř každou vyloženou možnost. Čeká nás velký kus práce, my musíme být hlavně trpěliví," má jasno Deila, jemuž scházejí Nusa, Thiago a zkušená brankářská jednička Mignolet.

Molde FK - pravděpodobná sestava:
Petersen - Haugen, Hagelskjaer, E. Haugen - Linnes, Hestad, Daehli, Kaasa, Lovik - Eikrem, Gulbrandsen

Club Bruggy - pravděpodobná sestava:
Jackers - Odoi, Ordonez, Mechele, Cuyper - Vetlesen, Onyedika, Vanaken - Olsen, Jutglà, Skóraś

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.37 - 2.42

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Olympiakos Pireus - Maccabi Tel-Aviv

čtvrtek 18:45

Vůbec poprvé se dostalo telavivské Maccabi mezi závěrečnou šestnáctku v evropské soutěži, tento úspěch přitom mohou rovnou přetavit ve čtvrtfinále. Na tuto metu však cílí i Olympiakos, jenž se takto daleko v Evropě nedostal pětadvacet let.

Tehdy šlo nesporně o větší úspěch, než by to byl letos, zahrál si totiž o semifinále Ligy mistrů. Od té doby na opravdu povedenou evropskou sezonu čeká, loni v rámci Evropské ligy skončil dokonce až poslední ve skupině. Letos to bylo podstatně lepší, v těžké konkurenci West Hamu, Freiburgu a srbského TSC vybojoval třetí místo, které jej poslalo alespoň o patro níže. V předkole play-off si zahrál s maďarským Ferencvárosem, který v obou zápasech přehrál shodně 1:0. Tyto úspěchy přitom zařadil do celkem sedmizápasové série vítězství, jež mu vynesla posun na třetí pozici v ligové tabulce, na dostřel od čela.

Maccabi se v izraelské lize drží na čele, byť má před stejnojmenným klubem z Haify náskok pouhého bodu, a to ještě díky vyššímu bodovému odečtu pro konkurenta. Oba dva dominantní celky stále reprezentují svou zemi na evropské scéně, přičemž ji v žebříčku koeficientu táhnou vstříc patnácté pozici. K tomu ale musí mužstvo z Tel Avivu navázat na výkony ze skupinové fáze, kterou opanovalo suverénně se ziskem patnácti bodů.

Utkání v Pireu vykopne patnáct minut před čtvrteční devatenáctou hodinou, jako hlavní rozhodčí jej má na starost Angličan Craig Pawson.

Olympiakos Pireus - pravděpodobná sestava:
Paschalakis - Rodinei, Abbey, Restos, Ortega - Chiquinho, Hezze, Horta - Masouras, El Kaabi, Podence

Maccabi Tel-Aviv - pravděpodobná sestava:
Mashpati - Shahar, Nachmias, Balataxa, Revivo - Peretz, Van Overeem, Kanikovski - Davida, Zahavi, Milson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.74 - 5.14

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

SK Sturm Graz - Lille OSC

čtvrtek 18:45

Lille pojede do Rakouska s vědomím, že možná může být favorit celého dvojutkání, ale obecně se mu zejména na cestách vůbec nedaří. Toho se tentokrát pokusí chytit a využít Sturm Graz. A ten začal rok 2024 opravdu skvěle, takže si určitě doma bude věřit.

První zápas osmifinále Konferenční ligy u tohoto páru se odehraje v Merkur Areně v Grazu a domácí Sturm Graz se pokusí navázat na dobrou formu. A to proti týmu, s nímž se ještě nikdy v historii oficiálně nesetkal. Sturmu se teď daří skvěle a v sezoně, kdy se mu na osmý pokus konečně povedlo projít ze skupiny evropských pohárů dál, má šanci i v lize na ty nejvyšší příčky. V rakouské Bundeslize sice dlouhodobě už řadu let vládne Red Bull Salzburg, ale to by tentokrát platit nemuselo.

Vzhledem k tomu, že Sturm Graz v tomto roce ještě neprohrál ligové utkání, se mu daří držet krok s Red Bullem a v současnosti jej od něj dělí jen dva body. Klub, v němž působí i mladý český brankář Vítězslav Jaroš, získal za 21 kol už 45 bodů. Týmu trenéra Christiana Ilzera se povedlo na cestě do osmifinále vyřadit mimo jiné Slovan Bratislava a to zejména díky skvělé formě na domácí půdě. Slováci dostali v Rakousku čtyři branky a i když odvetu zvládli důstojněji, stejně prohráli o jednu branku.

Výborně pracuje zejména obrana rakouského mužstva, která nedostala branku už ve třech minulých soutěžních kláních. Trenér Ilzer se teď bude muset obejít bez několika hráčů, zranění jsou Jatta, Borković a Scherpen. Lille postrádá Rémyho Cabellu, Adama Ounase, Ivana Cavaleira, Samuel Umtitiho a Andreje Iliće.

Trenér Paulo Fonseca potřeboval před tímto utkáním dobrý výsledek a ten dostal. Po několika nepovedených zápasech se jeho hráčům povedlo porazit domácí Remeš, jedinou trefou o tom rozhodl střelec Jonathan David. Díky jeho gólu se Lille stále drží na průběžné čtvrté příčce vyhrazené pro předkolo Ligy mistrů.

SK Sturm Graz - pravděpodobná sestava:
Jaroš - Gazibegović, Affengruber, Lavalée, Schnegg - Horvat, Gorenc Stanković, Prass, Kiteišvili - Sarkaria, Biereth

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - Tiago Santos, Diakite, Yoro, Gudmundsson - Andre, Gomes, Yazici - Zhegrova, David, Haraldsson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.63 - 3.32 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dinamo Záhřeb - PAOK Soluň

čtvrtek 21:00

Bez hostujících fanoušků se odehrají obě dějství třaskavého dvojzápasu mezi Dinamem Záhřeb a soluňským PAOKem. Úvodní utkání vypukne ve čtvrtek večer v chorvatské metropoli, domácí přitom mají co napravovat.

Dinamo zatím nemůže být příliš spokojené s tím, jak se po zimní přestávce prezentuje v nejvyšší soutěži. Zaostává totiž za vedoucím duem Rijeka, Hajduk, na čemž mají podíl hned tři ztráty ze sedmi zápasů. Porážku a remízu si připsali s městským konkurentem Lokomotivou, o víkendu pak jen remizovali na půdě Osijeku. I za bod nakonec můžou být rádi, až v samotném nastavení jim ho vystřelil Kulenović.

Podstatně spokojenější mohou být s děním na evropské půdě. Ve skupinové fázi Konferenční ligy to sice také drhlo a Záhřebští jasně zaostali za suverénní Plzní. Vše ale napravili v boji o postup do osmifinále, kdy jim v Seville penaltou zajistil náskok Petković, v remízové odvetě se pak prosadil Kaneko, jenž poslal Betis z evropských pohárů.

PAOK mohl o čtvrtečních večerech již delší čas zaslouženě odpočívat. V rámci základní skupiny totiž působil suverénně a nechal za sebou i Frankfurt, díky čemuž je stále ve hře o navázání na dva roky starý úspěch v podobě čtvrtfinále. Relativně spokojeni mohou být muži ze Soluně i s děním v mimořádně vyrovnané řecké superlize. Překonali totiž únorovou výsledkovou krizi, zapříčiněnou těžkým losem, a o víkendu se zásluhou vítězství v Lamii vrátili na první pozici. Od čtvrtého Panathinaikosu je však dělí jen čtyři body, ještě blíže číhají Olympiakos a AEK.

Marodka je podstatně četnější na straně chorvatského mužstva, které postrádá Bulata, Emreliho, Roga a Stojkoviće, nad dalšími hráči navíc visí otazník. Hosté by měli být kompletní až na Michailidies a Troost-Ekonga.

Utkání na Stadionu Maksimir začne se čtvrteční jednadvacátou hodinou, dozorovat na něj bude ázerbajdžánský sudí Aliyar Aghayev.

Dinamo Záhřeb - pravděpodobná sestava:
Nevistić - Ristovski, Theophile-Catherine, Bernauer, Perković - Mišić, Sučić - Kaneko, Baturina, Hoxha - Petković

PAOK Soluň - pravděpodobná sestava:
Kotarski - Otto, Kedziora, Koulierakis, Baba - Meite, Ozdoev - Živković, Konstantelias, Taison - Brandon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.11 - 3.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Maccabi Haifa - ACF Fiorentina

čtvrtek 21:00

Boszik Aréna v Budapešti se stane dějištěm prvního duelu osmifinále Konferenční ligy mezi "domácím" Maccabi Haifa a Fiorentinou. Italský celek by si rád opět zahrál finále, ale k němu vede ještě hodně dlouhá cesta.

Maccabi se muselo do téhle fáze probojovat přes nepříjemného soka, belgický Gent. V play-off si s ním ale nakonec zvládlo poradit a tím si trochu napravilo pošramocenou reputaci. Základní skupina Evropské ligy se totiž izraelskému mužstvu vůbec nepovedla. Za poměrně suverénní dvojicí ve složení Villarreal - Rennes skončilo až třetí s pouhými pěti získanými body. Od Rennes ho dělilo sedm bodů, od Villarrealu dokonce osm.

Teď ale na Maccabi čeká velmi náročný soupeř, neboť italská Fiorentina je snad po boku Aston Villy jedním z hlavních adeptů na celkové vítězství letošního ročníku. Izraelské mužstvo jde do utkání po právu sebevědomé, protože má za sebou osm zápasů trvající šňůru bez porážky. Poté, co Ashdodu nasázelo rovnou pět branek, se minule v lize spokojilo jen s jedním přesným zásahem. I ten mu ale stačil, aby si z utkání proti Eranu Hadera vysloužil všechny tři body.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez Daniela Sundgrena, který byl minule proti Gentu vyloučen a nemůže nyní nastoupit. Poslední ligové utkání pak nedohrál Ali Mohamed. "Fialkám" bude scházet stále zraněné duo Oliver Christensen a Gaetano Castrovilli, které ještě nebude pár dní fit.

Fiorentina se pokusí vylepšit svou loňskou jízdu Konferenční ligou, kterou zastavila až finálová porážka od West Hamu. Je ale pravda, že italskému týmu se tentokrát nedaří tak jako minule. V roce 2024 odehrála Viola jedenáct utkání, z nichž ale vyhrát dokázala jen ve třech případech. Pětkrát z toho už dokonce odcházela poražena.

Maccabi Haifa - pravděpodobná sestava:
Kaiuf - Feingold, Seck, Goldberg - Khalaili, Kasa, Show, Cornud - Kinda, Refaelov - Pierrot

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Kayode, Milenković, Ranieri, Biraghi - Bonaventura, Arthur - González, Beltrán, Sottil - Belotti

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.53 - 3.84 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

RU Saint-Gilloise - Fenerbahçe SK

čtvrtek 21:00

Dlouhých jedenáct let se tak velký klub jako Fenerbahce nepodíval mezi nejlepší osmičku v jakékoliv evropské soutěži. Zabojovat o to chce s týmem, který naopak prožívá nejlepší roky a rád by navázal na loňské čtvrtfinále.

Royale Union se v novodobé historii objevil mezi evropskou smetánkou teprve loni. Liga mistrů na něj sice byla příliš, avšak v Evropské lize se mu povedlo dokráčet až do čtvrtfinále, kde nestačil na Leverkusen. Letos i přes zajímavé výkony a vítězství nad Liverpoolem skončil ve stejné soutěži až na třetím místě ve skupině, a tak se dále pere o čest v Konferenční lize. Právo na účast v osmifinále si však vybojoval velkým stylem, když i přes dva rychle obdržené góly doma remizoval s Frankfurtem, který následně ve venkovním zápase zaskočil a porazil.

Spokojen může být i se svým působením v domácí soutěži, kde si hýčká osmibodový náskok na druhý Anderlecht a dokonce dvacetibodový na třetí Bruggy. Právě proti nim se mu navíc před týdnem povedl v rámci semifinále poháru obrat v odvetě a díky Sykesově gólu z nastavení se podívá do svého historicky prvního finále.

To pro Fenerbahce je podstatně složitější přepisovat klubové rekordy, i tak zatím může tuto sezonu považovat za úspěšnou. Konferenční ligou kráčí už od druhého předkola, i přes dva výpadky ve skupině se mu nakonec povedlo uhájit první místo a přímý postup mezi poslední šestnáctku. V turecké lize jde o závody dvou koní, deset kol před koncem totiž ztrácí na Galatasaray pouhé dva body, zatímco další konkurenti jsou vzdálení minimálně sedmadvacet bodů!

Belgický klub nemůže v historicky prvním vzájemném střetu spoléhat na zraněného Rodrígueze, na straně hostí se vinou zdravotní indispozice nepředstaví Kahveci s Kingem, otazník visí i nad startem Perese.

Utkání na Lotto Parku, stadionu Anderlechtu sloužícímu jako azyl pro Saint-Gilloise, vypukne ve čtvrtek ve 21 hodin. Dozorovat na něj bude portugalský sudí Joao Pinheiro.

RU Saint-Gilloise - pravděpodobná sestava:
Moris - Sykes, Burgess, Machida - Terho, Rasmussen, Sadiki, Puertas, Castro-Montes - Amoura, Nilsson

Fenerbahçe SK - pravděpodobná sestava:
Livaković; Osayi-Samuel, Bonucci, Söyüncü, Kadioglu - Fred, Yüksek - Ünder, Szymanski, Tadić; Džeko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.28 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Servette Ženeva - Viktoria Plzeň

čtvrtek 21:00

Plzeň ve čtvrtek nastoupí v Ženevě proti Servette k úvodnímu utkání osmifinále Evropské konferenční ligy. Západočeši budou usilovat o premiérový postup do čtvrtfinále v pohárech, dvojzápas proti švýcarským vicemistrům zahájí bez "vykartovaného" nejlepšího střelce české ligy Pavla Šulce. Duel na třicetitisícovém Stade de Genéve začne ve 21:00.

Plzeň jako jediný tým v soutěži prošla skupinovou fází bez ztráty bodu, dvakrát zdolala Dinamo Záhřeb, Astanu i kosovské Ballkani. Včetně předkol má v tomto ročníku Konferenční ligy 11 vítězství v řadě. Svěřenci kouče Miroslava Koubka zvládli venku všech šest utkání. Ve čtvrtek se pokusí navázat na pražskou Slavii, jež ve skupině Evropské ligy v září zvítězila v Ženevě 2:0 a v domácí odvetě deklasovala Servette 4:0.

"Zápasy se Slavií jsme viděli, ale od té doby už uplynulo hodně vody. Soustředili jsme se hlavně na aktuální výkony Servette ve švýcarské lize i v úvodním kole play off Konferenční ligy proti Ludogorci Razgrad," řekl Koubek na tiskové konferenci po sobotní ligové výhře 3:2 v Pardubicích.

"Příprava probíhala standardně, informací o soupeři máme dost. Je to poctivý, běhavý tým, jsou dobře organizovaní. Ale to jsme i my, takže věřím, že si odvezeme dobrý výsledek do odvety," pronesl před odletem pro klubovou televizi záložník Lukáš Červ, jehož čeká premiéra v evropských pohárech.

Viktoria neprohrála 12 soutěžních duelů po sobě, k čemuž výrazně přispěl i Šulc, jenž v sobotu dvěma zásahy navýšil svůj ligový střelecký účet na 13 gólů. Třiadvacetiletá ofenzivní opora ale dostala v závěrečném utkání skupiny třetí žlutou kartu a v Ženevě nemůže nastoupit.

"Do jara naskočil velmi dobře, takže určitý zásah do sestavy to je. Na druhou stranu se otevírá možnost jiným hráčům, kteří na příležitost čekali. Myslím si, že jsou připravení a kvalitativně jsou na tom podobně jako Pavel. V tom celém kontextu doufám a věřím, že nás tato ztráta neovlivní," uvedl asistent trenéra Marek Bakoš.

Aktuálně třetí tým české ligy hrál osmifinále naposledy v ročníku 2017/18 v Evropské lize. Dokonce po 22 letech se dostal mezi nejlepších 16 týmů v evropském poháru ženevský klub, který ze třetího místa ve skupině Evropské ligy prošel do úvodního kola play off Konferenční ligy. V něm po výsledcích 0:0 doma a 1:0 venku vyřadil bulharské šampiony z Razgradu.

Rovněž svěřenci kouče Reného Weilera mají skvělou aktuální formu. Doma podlehli naposledy Slavii, od té doby tam neprohráli 14 soutěžních utkání v řadě. Posledních pět zápasů zvítězili a v lize se vrátili do boje o titul. Na vedoucí Bern, na jehož hřišti na konci února uspěli 1:0, ztrácejí jediný bod. V generálce na souboj s Plzní zdolali do té doby třetí St. Gallen 2:0.

Plzeň se představila ve Švýcarsku pouze před sedmi lety ve skupině Evropské ligy. Na hřišti Lugana prohrála 2:3, domácí odvetu zvládla 4:1. Se Servette se Viktoria utká poprvé.

Servette Ženeva - pravděpodobná sestava:
Mall - Cunemoto, Rouiller, Severin, Mazikou - Stevanović, Ondoua, Cognat, Kutesa - Antunes - Guillemenot

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Červ, Kalvach, Cadu - Vydra, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.35 - 3.71

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele