Konkurence pro Baráka. Fiorentina získala Colpaniho z Monzy

26.07., 18:44
Aktuality
Andrea Colpani (© AFP)

Fiorentina podepsala smlouvu se záložníkem Monzy Andreou Colpanim. Ten k Fialkám přichází na roční hostování s opcí. Půjčovné je stanoveno na čtyři miliony eur, dalších 12 milionů eur bude vyplaceno v případě, že se dohoda změní v trvalý přestup.

Colpani v pátek zveřejnil rozloučení se svým bývalým klubem a jeho příznivci: "Milá Monzo, milí fanoušci Brianzy. Strávili jsme spolu čtyři roky plné bojů a potu. Kolik jsme toho zažili na hřišti - zklamání i velké radosti, jež nás dovedly tam, kde jsme dnes."

O zisku 25letého záložníka následně informovala Fiorentina, jejíž barvy hájí také český středopolař Antonín Barák.

Colpani je odchovancem bergamské Atalanty. V Monze působil čtyři roky, a byl tak i u postupu do Serie A. V té si připsal celkem 65 startů a vstřelil v nich 12 branek. Pět gólů pro své spoluhráče připravil.

Autor: Vladislav Frk / tribalfootball.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Celkově je to s Čechy v TOP ligách docela bída.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Před rokem to vypadalo v létě nadějně....ale teď to nevypadá moc pozitivně

Reagovat
Y.Cabaye

A to jsou ještě někteří schopni neustále kopat do Součka s Coufalem, kteří jako jedni z minima mají tu pozici v klubu skvělou.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak do WHU asi přijde Mazraoui nebo Wan-Bissaka a Schick v Leve to nebude mít vůbec lehké.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Transfermarkt

Měli pod Moyesem. Teď už to platit nemusí

Reagovat
Raffaello

Palladino si přivádí svého chlapce z Monzy. Ale že by to byla pro Tondu konkurence? Tonda je vyloženě lavičkář, do stabilní základu nepatřil pod Italianem a těžko bude pod Palladinem. Naopak Colpani si jde pro základní sestavu. A i kdyby, můžou hrát spolu, protože Colpani hrál často z pravého křídla, protože na středu pod útočníkem hrával Carboni.

Reagovat
mayday

Taky si říkám, že pro Baraka to není ani konkurence. Leda to případně konkurence na sezení vedle na lavičce

Reagovat
Transfermarkt

Tak Fiorentina by se Baráka ráda zbavila,ale asi nejsou nabídky. Hostování SKS? Je to reálný?

Reagovat
Salfovic

Jako konkurent na místo na lavičce ?

Reagovat
10
Reagovat
10

K tomu Soulé, Motta včera řekl, že nechtěl nastoupit do zápasu, takže tam je taky hotovo...

Illing, Huijsen, Barrenechea, Soulé, Kean, Dragusin...

Čas ukáže, jestli je dobrý krok rozprodávat celou next gen a kupovat za ně brazilský pokémony...

Reagovat
M11

Chapu, ze kdyz se kaci les padaji trisky.. ale rozprodat za jedno obdobi temer vsechny nadejne mladiky navic za smesne castky

Reagovat
10

Huijsen mě sere. Pořád doufám, že tam dají zpětný výkup a tím to trošku srovnají, ale jinak to je dost průser.

A jak říkáš, ani u jednoho z těch hráčů se nedá mluvit o tom, že by šli za nějakou super nabídku. Naopak všichni do jednoho pod částkou, o který se spekulovalo, nebo která by odpovídala podobným přestupům jinde...

Reagovat
M11

Co se tyce odchodu tak zatim neni za co chvalit.. vicemene se prodava budoucnost a to jeste hodne pod cenou.. a ten ''plevel" se nedari prodat, ktery mel odejit v prvni rade..

Reagovat
Raffaello

Plevel nikdo nechce, proto musíš prodat assety, které mají potenciál přinést peníze, abys mohl postavit kvalitní základy.

DiGre - Todibo, Bremer - Luiz, Thuram - Koop - Dušan je osa, kterou potřebují dokončit, aby kolem nich mohli dál budovat. Proto museli obětovat něco navíc. Příští sezóna bude podobná. Sezóny 24/25 a 25/26 se bude tým budovat. Až 26/27 může být opět konkurenceschopný v rámci TOP Evropy, protože se vydělají peníze. Prostě co ta banda zmrdů kolem Paraticiho s Nedvědem zkurvila, se musí spravit. Začíná to u hráčského kádru, přes smlouvy a partnerství se sponzory až po výpadky v příjmech za poslední nejen 3 roky.

Vždycky jsem říkal, že McKennie je děsivej, vyloženě tlustý prase. Poté, co mohl jít do Aston Villy, hrát PL a LM, za moc hezký peníze, kdy to odmítl, a teď dost možná skončí ve Viole, je pro mě ten člověk zbytečnej a kdyby zítra umřel, bude mi to úplně jedno. Nejde ani tak o to, že Juve muselo obětovat Enza, ale sám McŠpek absolutně rezignoval na vlastní ambice, na svoji kariéru a zůstal, i když s ním v klubu už nikdo nepočítá.

Reagovat
Transfermarkt

Neskutečný rozbor, nechápu, že tě tehdy nevzali do vedení místo Nedvěda

Reagovat
Kapřík

Hmm, osa s jedním Italem. To je fakt smutný. PS: To s tou smrtí zaznít nemuselo.

Reagovat
M11

Huijsen me sere totalne a popravde nejsem ztotozneny ani s odchodem Souleho.. dale se mi nelíbí ani odstrel Ruganiho.. takovy hrac ktery nema problém sedet na lavicce a zaroven bezproblemu zaskoci do zakladu za par penez.. nechapu to..

Reagovat
10

Soulého bych dokázal pochopit jako oběť za to, že podepíše Fedex. Prodat oba a přivést nějakýho Brazilce z Porta mi nepřijde úplně dobrý...

Jinak jako Soulé mi třeba vadí mnohem méně, než Huijsen. Pořád je to ca 30m za víceméně dobrou půlku sezony. U něj jsem zvědav na to, kam to dotáhne, jsem docela rád, že zůstane v Itálii a budeme ho mít na očích.

Reagovat
M11

Ja nad Fedexem zlomil hul.. radeji bych se zbavil jeho a velkeho platu.. ale s castkou za Souleho dokazu zit.. a hlavne ze zustal v calciu a nesel nekam do Leicesteru.. podle me za rok nebo dva pujde za raketu.. ale treba se pletu.. dalsi nad kym jsem zlomil hul je Loca.. moc si ho momentalne s jeho formou nedokazu představit v zakladu..

Reagovat
10

já bych chtěl ještě Fedeho naposledy vidět v tomhle rozestavení a systému

Loca by byl za mě první na seznamu prodejů, včera jsem si to jen připomněl, když si tam zase hrál na dirigenta v chůzi, co pak pošle míč někam do prdele, jako ten nejhorší Bonucci

ten Luiz bude muset být strašný dělo, jinak máme v tom managementu ze zálohy dost zásadní problém

Reagovat
Pipo123

Ak príde Kop tak ta záloha bude odrazu najlepšie v SA, tomu nemôže konkurovať nikto, chápem tie predaje mladíkov, aj keď pod cenu.

Reagovat
DelPiero137

tiez by sm riskol a postavil to na Soulem (aj ked len necela povedena sezona).

Dost som si oblubil Fagioliho a verim ze ukaze velke veci. Aj na ME mal par zableskov, on to myslenie ma v sebe a zda sa ze aj mentalne sa dal dokopy.

Reagovat
DelPiero137

naprosty suhlas

Ruga ma serie najviac v kontexte s Gattim a Brazilcanmi.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Trochu podceňujete sílu krajanů - Dybala + Paredes, vzhledem k tomu, že právě Soule může být nástupcem Di Marii v repre, a taky fakt, že jeho slečná dělá pro římskou modelingovou agenturu.

Juventus potřebuje prachy, ale on sám na ten přestup hodně tlačil, což znamená, že na Juventus extra vazbu prostě neměl a jelikož ani Motta o něm asi nebyl úplně přesvědčen, měl jasno.

Jen můj pohled.

Reagovat
MoonKnight

Já celkově nejsem fanoušek toho, když teď příkladové italský tým nemá žádné Italy, pak se nedivím, že reprezentace stagnuje.

Reagovat
Raffaello

Chceš přivést Italy, ale nikdo ti je nechce prodat. To je pak těžký.

Reagovat
DelPiero137

A hlavne do Juve. Strasne spatecnicke rozmyslanie klubov v SA. Radsej do Arsena a o 10m lacnejsie, hlavne nie do Juve

Reagovat
Nuno čomes

Juve by za nej dalo 50+?

Reagovat
pajka-juve

Kdyby to za něj byli ochotní zaplatit, je už měsíc v Juve. A Cabal nejspíš v Interu.

Reagovat
To som ja

Cabal je v Juve,odohral už polčas proti Norimberku.

Reagovat
pajka-juve

Já vím. To bylo v návaznosti na to, že kdyby byl Calafiori v Juve, tak už stopera nalevo/levého obránce má. Takže by po Cabalovi Juve nešlo a nevyfouklo ho Interu

Reagovat
Raffaello

Vůbec, Juve nenabídlo ani o Euro víc než Arsenal. Arsenal vytěžil to, že Bologna ho do Juve nechtěla pustit. Ale Juve by víc než 40 + případné bonusy nedalo.

Reagovat
pajka-juve

Juve nabídlo to co Arsenal, to máš pravdu, ale Bologna po Juve chtěla 50 + bonusy. U Arsenalu jim stačilo těch 40.

Reagovat
Raffaello

Ne asi, ty voe, 14 dnů o tom tady píšu.

Reagovat
Pinturicchio

Další talentovaný stoper do hajzlu, za pár susnu. Navíc kluk, který má k Juve nějaký vztah.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele