Kritika nás posílila, řekl trenér Zidane po výhře nad Atléticem

13.12.2020, 11:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Al Capone

Skvely vykon a nejlepsi na vyhre je, ze je absolutne zaslouzena a Atletico si ani necuchlo.

Reagovat
misinho7

vseetky tie tri zapasy absolutne top vykony, snad budu pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

shitdan

Reagovat
misinho7

No ked maju noz na krku tak predvedu absolutne top vykony. Preco tak nehraju stale? Mohol by im kazdy den hovorit o tom ze aj zapas s Cadizom je finale a potom to tak bude vyzerat. Hlavne ta stredova trojka sa prebrala teito zapasy a pripominala mi casy z tych troch titulov v LM. Lukita uz ma dlho top formu ale konecne sa pridal aj famozny Toni a celkom aj Case.

Reagovat
smazaný uživatel

No mne príde ako najsilnejšia stránka Realu je už dlhodobo psychická odolnosť. Práve Kroos, Modric,Casemiro, ale aj Ramos či Carvajal (predtým Marcelo, CR7) mi prídu až neuveriteľne imúnni voči nejakému tlaku či panike a v tých najdôležitejších momentoch sú až nechutne pokojní a presní.

Reagovat
valloire

DNA Realu Madrid.

Reagovat
F.Torres

From zero to... Už vypadali na odpis, že ani nepostoupí do jarní fáze LM. Nakonec jdou z prvního a mají skalpy AM a FCB z ligy a mají na dosah první flek

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

takovyhle pribehy casto konci trofeji..

Reagovat
Bucky

Reagovat
raúl vojcka

starej dobrej realek!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný hype. Zahrali dobre dva zápasy a už sú tu komentáre o LM a prvom fleku na dosah.

Reagovat
smazaný uživatel

This is eurofotbal.

Reagovat
Bucky

No, vzhledem k tomu, že na současné první místo ztrácí 3 body a mají zápas k dobru, tak mají 1. místo na dosah, co je na tom divného? První místo na dosah neznamená jasný titul, jak si to zřejmě vykládáš. A o LM se tu píše o tom, že hrozilo, že nepostoupí a nakonec postupují z 1. místa, což jsou prostá a jednoduchá fakta. Jediný, kdo tu dělá nějaké divné závěry jsi ty. Ostatní jen komentují současnou situaci a mají radost z toho, že se Real v posledních zápasech zvedl, to je všechno.

Reagovat
mistr129

Ale zároveň ztrácí 3 body na tým, co má zápas k dobru oproti nim

Reagovat
Bucky

Ano, ale pořád mají současné první místo na dostřel, na tom se nic nemění. Nikdo neví, jestli Atletico dvakrát vyhraje 5:0 nebo prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

V čase keď sa to písalo, tak Sociedad nemal odohraný zápas s Eibarom. To za prvé. A za druhé, podľa tvojej logiky je prvé miesto asi tak na dosah ako piate. Jednoducho hype.

Reagovat
Bucky

Tak s ohledem na to, že to San Sebastian posunulo do kategorie "odehrán zápase navíc", tak bych fakt nutně nečekal na konec kola, když měli v tu dobu odehrán stejný počet zápasů. Je to prostě point in time výrok, Real se dostal na dostřel 1. místa. Fakt. To, že je na dosah 1. místo stejně jako páté je taky fakt, nikdo to nerozporuje. Pořád ale celkem pokrok oproti tomu, kdy jsme 2 kola zpátky ztráceli na 1. místo 7 bodů a na dostřel jsme měli 8. flek. Je tam progress herní i výsledkový, lidi tu z toho mají radost. Nevím komu fandíš Ty, že z toho máš takový mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma za sebou nesmirne tezky tyden. Dva zapasy v lize se Sevillou a Atletikem + zapas o postup v LM z Gladbachem. Vsechny zapasy se vyhraly, neobdrzel se ani gol a vsichni soupery dohromady vyslali za tu dobu pouze 4 strely na branku. Ja si myslim, ze nejaky poplacani po ramenou a uznani, ze jde o dobre odvedenou praci je celkem na miste.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž veď ja ani nikde nepíšem, že pochvala nie je na mieste. Len si ozaj nemyslím, že dva kvalitné zápasy vás dostali do boja o prvé miesto, nebodaj porovnávať sezónu s tou vyhernou v LM. Duel so Sevillou nerátam, tam to bola v druhom polčase dosť bieda.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

No a já mám nohy na stole.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele