Kudela skončil v roli sportovního ředitele Zbrojovky Brno

07.10.2015, 14:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvědavej, jestli dostane ve Zbrojovce šVanci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co teď s Brnem bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám detailnější informace o tom jak to ve Zbrojovce funguje, ale hlavní problém bude spíš v tom že na hřišti toho naběhá nejvíc Zavadil a zbytek týmu možná až teď na Řezníčka je k blití a to ne jenom herně. Nevím jakej měl Kudela vliv na první mužstvo, taky vím že by se v Brně těžko našel někdo kdo ho uznával, jen nevím jestli jeho odvolání je ten nejlepší krok k tomu aby Brno přestalo hrát tu holomajznu a aby si hráči uvědomili jaký maj zatím štestí že hrajou ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně majitel vyslyšel přání fanoušků a tohoto hňupa vyhodil

Reagovat
raduinho

Tu práci bych bral s pomocí Moneyball, FM a CSM bych dotáhl Zbrojovku do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vasil

Nemám rád takový náhlý odchody v průběhu sezony. Budí to ve mně dojem, že se něco dělá, nebo doteď dělalo, špatně Su moc zvědavej, jakej to bude mít dopad na fungování Zbrojovky. Doufám, že "vedení" ví co dělá.

Reagovat
Greny

Vedení ví moc dobře co dělá a asi půjde i Kotal, ale až po té serii těžkých zápasu Plzeň atd.

A Kudela je myslím moc rád že je pryč, fanoušky si nikdy neziskal vetsinou se jen chvalil a skutek utek. A kdyby nesouhlasil s ukončením smlouvy v listopadu by asi zazil velký peklo(vyjde Švanciho knížka a tam bude o Kudelovi dost špatnýho i že tam nadával do zkurvenych brnaku nebo neco na ten zpusob)

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

i když tohle bylo asi nevyhnutelný, tak já narozdíl od ostatních si o Kúdelovi nemyslím nic špatnýho a myslím, že svou úlohu splnil a zhostil se jí, jak nejlépe uměl..

Tady se kritizuje i Kotal, ale lidi sakra uvědomte si, kdo je v tom týmu. buď hráči totálně za zenitem, kteří hrají jakš takš jen proto, že Kotal s nima drží fairplay smlouvu a oni odehrají, co potřebují, prachy moc velký nemaj a proto to všechno. Pak máš v týmu Zavadila, na kterým stojí hra a já furt jenom čekám, kdy se na to vysere a já bych se mu ani nedivil. jedinej tam něco hraje a aby takovej pardál za zápas naběhal víc než kdokoliv jinej z mužstva, běžte doháje (což teda poslední rok už teda neplatí, ale pointa stejná). No a pak máme v mužstvu ty naše komety budoucnosti, kteří ikdyž polevili, tak lejí a lejí.. klasika.. ale tady nejde o to, že by to fungovalo jak třeba v Plzni, že by se prasilo a mančaft i přes výpadky jel dál. tady jde spíš o tu lenost těch mladších kluků na pomezí juniorky a áčka, kteří kdyby předvedli, co v nich je, tak se po nich utluče půlka ligy, ale tak daleko se neprokouší, protože místo pár hodin v posilce, pár koleček navíc si radši vypíšou s nějakejma panenkama na messengeru a vypustí další fotky v dresu.. A teď ruku na srdce Zbrojováci: Vážně byste chtěli jinýho kouče než Kotala, kterej se nijak netají tím, že je to prostě trenér, co má v ruce bič?? on je pro Zbrojovku momentálně a celou dobu, co tu je, ten pravej!

Podívejte se na to reálně.. tohle je první sezona, kdy nepatříme mezi 3 nejslabší mančafty v lize a mohlo by se uhrát nejlepší místo od příchodu do ligy.. nicméně pořád je ten kádr sakra slabej. a koukni třeba na blbej Liberec, co má za hráče..

A poslední dodatek k Švancimu: jeho posazení nebo konflikt s vedením.. jednoznačně stojím na straně vedení. Švanciho mám rád, ale řekněme z té jeho komediální strany. je hezký, když udělal Lužánky, fakt špica! ale z hlediska fotbalu to ne vždy v Brně byla hitparáda. a pokud chceme, aby to v Brně nějak vypadalo, tak se na to musíme dívat i trochu i jinak a ne jen bezhlavě stát za každou sračkou, co vypustí Mercedes..

Jsem zvědavý, jak ten tým letos dopadne (jsem aspoň klidný, že letos to už konečně nebude hra na body o sestup...) a jak se budou jevit sezony další..

Reagovat
Bagr007

Souhlasím s tebou skoro ve všem kromě Kotola. To doopravdy není trenér co má v ruce bič. Takového trenéra by to chtělo, něco jako John Uličný, ale to Kotal fakt není.

Reagovat
ZB 07

Ale že to trvalo

Reagovat
Spalovač šancí

Kúdela čte EF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele