LaLiga - preview 11. kola: Atlético se může přiblížit Realu

25.10., 09:31, aktualizováno dnes, 09:39
Previews
Diego Simeone (© AFP)

Ve stínu sobotního El Clásika se odehraje nedělní program španělské nejvyšší soutěže. Leganés nejprve přivítá před vlastními fanoušky Celtu, pak se dění přesune do Getafe. Do akce půjde také Atlético Madrid, které se představí na půdě Realu Betis. Real Sociedad večer vyzve Osasunu.

CD Leganés - Celta Vigo

neděle 14:00

Nedělní čtyřzápasový program 11. kola otevřou týmy Leganés a Celta Vigo. Utkají se poprvé po čtyřech letech a budou mít oba velký důvod porvat se o vítězství do posledního dechu. Zatímco Celta se totiž zatím nachází na slušném jedenáctém místě, jen dva body za sedmým Betisem, Leganés bude opět potřebovat zabrat v boji o záchranu, zejména proto, že jeho dva pronásledovatelé, Valladolid a Las Palmas, dokázali v minulém kole zvítězit.

Los Pepineros se letos vrátili mezi elitu a zatím bojují velmi statečně o každý bod. V třetině sezony jich mají na kontě osm za jednu výhru a pět remíz. To jim však nestačí na lepší než sedmnácté místo, navíc jen o body za nimi je osmnáctý Valladolid. El Lega má problém zejména v útoku, šest vstřelených branek je vůbec nejnižší počet z celé ligy.

V minulém kole si na své konto Leganés připsalo jedinou branku, jejich soupeř, věhlasné Altético Madrid, však dokázal vsítit hned tři a proto získal všechny tři body. Outsider sice v poločase vedl po trefě Neyoua, Madridští ale dokázali ve druhé půli kontrovat brankami dvěma brankami Sörlotha a jednou Griezmanna a zaslouženě zvítězil.

Hvězdného soupeře měla také Celta. Ta na domácím hřišti přivítala Real Madrid a i přes slušný výkon s ním nakonec padla 1:2. Skóre otevřel ve dvacáté minutě Mbappé, po pauze sice dokázal srovnat Swedberg, rozhodující trefu ale zaznamenal Vinícius Júnior a Real tak natáhl šňůru bez porážky už na třicet dva zápasů.

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
-Dmitrović - Rosier, González, Nastasić, J Hernández - El Haddadi, Neyou, R López, Tapia, Cisse - de la Fuente

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Manquillo, Starfelt, Alonso - Mingueza, Beltrán, Moriba, Álvarez - Aspas, Iglesias, Swedberg

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.24 - 2.24

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF

neděle 16:15

S jasným cílem bude vstupovat Valencia do nedělního utkání s Getafe, totiž odlepit se od samotného dna tabulky, kam se po minulém kole propadla. Do hlavního města přijede zejména odčinit další porážku, již šestou v sezoně. Stát proti ní bude taktéž do boje o záchranu namočené Getafe, které se v současnosti nachází na šestnácté pozici pouze o tři body výše.

Jedno vítězství, šest remíz a tři porážky, taková je zatím nepříliš lichotivá bilance madridského Getafe po první třetině sezony. Jeho bilance sedm vstřelených a osm obdržených gólů navíc dává tušit, že atraktivitou jeho zápasy také příliš neoplývají. I tak ale Azulones může těšit pevná defenziva, vždyť méně gólů v dosavadním průběhu zatím obdrželo pouze Atlético a Real Madrid.

Velmi obtížné je pak pro soupeře ukořistit proti Getafe všechny body, v posledních pěti utkáních se to podařilo pouze Barceloně, a to navíc nejtěsnějším možným rozdílem 0:1. I tato statistika tak dává tušit, že jsou svěřenci Bordalase Jiméneze velmi houževnatým týmem.

To poznal na svém domácím stadionu také Villarreal, který si sice na svého soupeře věřil, nakonec však musel být poměrně spokojen i s bodem za remízu. Skóre sice otevřel těsně před poločasem Comesana, za hosty ale srovnal pár minut před koncem z penalty Arambarri a domácí navíc přežili několik dalších nebezpečných šancí.

Jak už bylo řečeno, start Valencie do nové sezony byl velmi nepovedený, završila jej navíc porážka s doposavad posledním Las Palmas z minulého víkendu. Los che šli na domácím hřišti sice do vedení díky Pepeluově proměněné penaltě, Ostrované ale otočili třemi góly, když se postupně prosadil Muňóz, Silva a Moleiro. Za Valencii pak už dokázal skóre pouze korigovat Tarrega, Barajovi svěřenci si tak připsali další velmi bolestivou prohru a propadli se až na samé dno tabulky. Nyní se chtějí co nejdříve odlepit a právě Getafe by pro ně mohlo být dobrým odrazovým můstkem.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Iglesias, Dakonam, Alderete, Rico - Pérez, Arambarri, Milla, Sola - Uche, Yildirim

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Terrega, Mosquera, Gayá - Canos, Barrenechea, Guerra, Rioja - Almeida - Duro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 2.97 - 4.61

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid

neděle 18:30

Třetí utkání nedělního programu španělské LaLigy bude patřit Realu Betis a madridskému Atléticu, celkům, které se od půl sedmé střetnou na Estádio Benito Villamarín v hlavním městě Andalusie. Oba týmy budou mít co napravovat, zejména pak Atlético se potřebuje vzpamatovat z šokující domácí porážky s Lille. Betis by naopak rád zapomenul například na nepovedené derby či plichtu s Kodaní.

Tým trenéra Simeoneho je aktuálně v tabulce na třetím místě za svými největšími rivaly Realem a Barcelonou. Ty však nyní svedou lítý boj spolu, proto je pro pronásledovatele ideální příležitost se alespoň k některému z nich dotáhnout. "Colchoneros” se už tradičně pyšní velmi kvalitní obranou, ze které vychází jejich styl hry, co do obdržených gólů jsou na tom pak vůbec nejlépe z celé ligy.

A co víc, Atlético je společně se svým madridským rivalem posledním klubem, který v nové sezóně v lize stále neprohrál. To se však bohužel nedá říct o vystoupení v pohárové Evropě, kde se už Indiánům daří podstatně méně. Přes úvodní vítězství na Lipskem nejdřív vybouchli na stadionu Benficy Lisabon a bodový zisk nezapsali do tabulky ani po středečním představení na domácím hřišti proti Lille.

Francouzský výběr sice rychle prohrával, když se již v osmé minutě prosadil Álvarez, ve druhém poločase ale utkání parádně otočil. Nejprve srovnal Žegrova, následně z penalty otočil skóre David a pojistku na vítězství hostí pak přidal znovu Jonathan David.

Podobný zápas, ovšem v opačném gardu, pak zažili Atléti o minulém víkendu, kdy na Estádio Metropolitano hostili Leganés. Na trefu Neyoua z první půle dokázal odpovědět dvěma góly Sörloth a jednou brankou Griezmann, a Atlético se tak mohlo radovat z vítězství 3:1.

A dařilo se také Betisu, který zajížděl k důležitému střetnutí do Pamplony a utkání nakonec zvládl. Už v sedmé minutě se dostal do vedení díky Vitoru Roquemu, po hodině hry sice srovnal Torró, skóre nicméně definitivně na stranu hostí překlopil Ávila.

Už přeci jen o něco méně se pak bílo-zeleným dařilo ve čtvrtečním duelu Konferenční ligy UEFA, ve kterém se svěřenci kouče Pellegriniho utkali na domácím stadionu s Kodaní. Zápas to byl veskrze vyrovnaný, a výsledná remíza 1:1 mu tak slušela. Postaral se o ni domácí Ezzalzouli a také Kevin Diks, který se z pokutového kopu postaral čtvrt hodiny před koncem o srovnání skóre.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerín, Bartra, Llorente, Perraud - Ezzalzouli, Cardoso, Altimira, Fornals - Roque, Bakambu

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Witsel, Giménez, Lino - Koke, De Paul, Gallagher - Griezmann - Álvarez, Sorloth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 3.33 - 2.29

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna

neděle 21:00

Baskický Real Sociedad se konečně výsledkově chytil a po dvou soutěžních výhrách v řadě si brousí zuby na další. La Real přivítá v neděli večer Osasunu, se kterou má po minulé sezoně nevyřízené účty. Hostům se výsledkově daří, o čemž svědčí lepší postavení v ligové tabulce.

Real Sociedad se po rozpačitém začátku zvedá a jen v LaLize ve čtyřech zápasech po sobě neprohrál. Naposledy vyhrál na půdě účastníka Ligy mistrů Girony nejtěsnějším způsobem a v tabulce poskočil na jedenáctou příčku. Činil se i v Evropské lize a v Bělehradu, na neutrální půdě, porazil Maccabi Tel-Aviv 2:1. Šlo o vůbec první výhru v novém formátu EL.

Na zlepšenou formu budou chtít Alguacilovi svěřenci navázat, ale Osasuna i letos patří mezi nevyzpytatelné soupeře. V tuto chvíli jsou Los Rojillos dokonce o tři body před Baskama, jenomže minulé kolo nezvládli a nepotvrdili tak předchozí zajímavé výsledky. Jenom připomeňme, že Osasuna na konci září senzačně porazila Barcelonu 4:2.

Osasuna také vyhrála poslední vzájemné měření sil s Realem Sociedad. V únoru letošního roku dobyla Anoetu 1:0 gólem Anteho Budimira. Šlo spíše o výjimku, protože jinak Baskové vzájemným zápasů dominují a i v neděli jsou považováni za favorita.

Real bude bez služeb Alexe Remira, Aihena Muňoze, Pabla Marina, Hamariho Traoreho a Arsena Zakharyana. Domácí tým se stále vypořádává s odchody klíčových hráčů Le Normanda a Merina. Imanol Alguacil sice našel náhradu v Aguerdovi a Sučićovi, ale objevil se jiný problém na pozici klasické "devítky", kde se neprosadil Umar Sadiq. Pokud jde o marodku Osasunu, tam chybějí Kike Barja a Iker Muňoz.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Merrero - Aramburu, Zubeldia, Aguerd, S Gomez - Oyarzabal, Sucic, Zubimendi, Mendez, Barrenetxea - Oskarsson

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, Catena, Boyomo, Bretones - Ibanez, Torro, Oroz - Ruben Garcia, Budimir, Zaragoza

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.63 - 5.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF

sobota 14:00

Úvodním zápasem sobotního programu 11. kola LaLigy se stane střet mezi domácím Realem Valladolid a Villarrealem. Zatímco Valladolid se v minulém kole vymanil ze série porážek a zvítězil, Žlutá ponorka naopak vyhrávat přestala.

Minulý víkend se ve Valladolidu slavilo, protože svěřenci trenéra Paula Pezzolana dokázali zvítězit nad Deportivem Alavés. Nic světoborného, řeknete si možná. Jenže Real Valladolid registroval díky porážce baskického soupeře teprve své druhé vítězství v sezoně! Tahle výhra mu sice trochu zvýšila pošramocené sebevědomí, ale stále ho nedostala ze sestupového pásma. Pořád dlí až na 18. místě a ono se není moc čemu divit, když vezmeme v úvahu jeho velmi propustnou obranu. Vždyť Valladolidští si nechali dát už 21 branek, což je pochopitelně nejvíc ze všech účastníků La Ligy.

Pokud si mají Pezzolanovi svěřenci zajistit prvoligovou příslušnost i pro další ročník, s tímhle musí něco udělat. Ani doma na Estadio Municipal Jose Zorrilla ovšem neoplývají kdovíjakou formou. Prohráli poslední dva domácí duely s Mallorcou a Rayem Vallecano, shodně pokaždé 1:2. Zápasy s Villarrealem jim navíc obecně moc nejdou, za posledních deset let nad ním triumfovali jen třikrát.

Domácí se nyní připravují bez trojice zraněných, do utkání se nezapojí trio Cesar de la Hoz, Victor Meseguer a Cenk Ozkacar. Ani hosté nedorazí kompletní, to u nich však bývá častým jevem. Eric Bailly, Logan Costa, Denis Suárez, Juan Foyth, Ayoze Pérez nebo Gerard Moreno, ti všichni by měli chybět.

Trenér Marcelino sleduje postupné zlepšování výkonů svého týmu, který v minulém ročníku skončil na osmé pozici. Momentálně se následkem dobrých výsledků dostal Villarreal už na čtvrté místo. Ani jeho obrana nicméně není bezchybná, inkasovala už 18 gólů. Po ztrátě s Realem Madrid si mimochodem Villarreal připsal další zaváhání v minulém kole, kdy jen remizoval s Getafe.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Peréz, Sanchéz, Torres, Rosa - Moro, Comert, Martin, Tuhami - Amallah, Sylla

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Conde - Femenía, Albiol, Navarro, S. Cardona - Comesaña, Parejo - Akhomach, Gueye, Baena - Barry

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.60 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Deportivo Alavés

sobota 16:15

Deportivo Alavés cestuje na půdu Vallecana s cílem přerušit nelichotivou sérii porážek a zastavit strmý pád tabulkou. Hosté nebodovali už čtyři zápasy v řadě, na druhou stranu poslední vzájemné utkání proti Rayu ovládli a stačila jim na to jediná branka.

Rayo má v tuto chvíli na svého soupeře tříbodový náskok a mohlo být lépe, kdyby zvládlo poslední kolo na půdě Mallorcy. Porážkou 0:1 se připravilo nejen o body, ale také o poměrně slušnou sérii neporazitelnosti. Po desíti kolech patří Vallecanu slušná devátá příčka.

Hostující Alavés je na tom po herní stránce hůře. Čtyřikrát v řadě prohrál a od sestupového pásma ho dělí jen dva body. Alavés se z výhry radoval naposledy před více než měsícem, kdy porazil Sevillu 2:1.

Bilance vzájemných zápasů je vyrovnaná. V březnu letošního roku vyhrálo doma Deportivo 1:0, ale ve Vallecano 0:2 prohrálo. Také v sobotu se očekává vyrovnaná partie, kterou může rozhodnout jediná branka. Papírovým favoritem jsou domácí, v jejichž prospěch hraje jednak aktuálně lepší forma i domácí prostředí.

Rayo o víkendu nemůže počítat s Abdulem Moominem, Alfonsem Espinem a Diegem Mendezem. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana a Deportivo bude bez služeb Antonia Blanca, Huga Novoy, Aleksandara Sedlara, Abdela Abqara a Kikeho Garcii.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Batalla - Ratiu, Lejeune, Hernandez, Balliu - De Frutos, U Lopez, Gumbau, A Garcia - Camello, Palazon

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Tenaglia, Mourino, Diarra, Sanchez - Jordan, Guevara - Vicente, Guridi, Conechny - Martinez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.13 - 4.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Girona FC

sobota 18:30

Už devět let čeká Las Palmas na to, až se mu podaří zvítězit nad Gironou. Tentokrát má v rukávu jeden trumf - může využít toho, že je daleko odpočinutější než poháry svazovaná Girona. Navíc se mu povedlo zvýšit sebevědomí výhrou v minulém kole.

Las Palmas se ze tří bodů proti Gironě radovalo naposledy na jaře 2015, kdy se oba týmy nacházely v Segundě. Od té doby čeká na výhru a moc mu nepomáhá ani domácí prostředí, kde s Gironou taky pravidelně ztrácí. A že by se mu dařilo právě v těchto chvílích, to se rozhodně říct nedá. Ještě před minulým kolem bylo Las Palmas nejsilnějším mužstvem soutěže, protože nad sebou neslo všech 19 zbývajících týmů. Nicméně z poslední příčky se přesto dokázalo vyškrábat, což mu zajistila výhra nad Valencií. Na její půdě totiž Las Palmas dokázalo otočit náročný duel ve svůj prospěch a prohodilo si s ní místa.

To samozřejmě pořád není žádný důvod k oslavě, nicméně sebevědomí týmu nově jmenovaného trenéra Diega Martíneze se po vítězné premiéře muselo trochu zvýšit. Martínez se při svém druhém utkání na lavičce potápějícího se celku musí obejít bez Marvina Parka se Sandrem Ramírezem, menší zranění si v minulém kole přivodil obránce Viti Rozada. Girona se dostaví na Estadio de Gran Canaria bez mnoha opor, mimo hru jsou Blind, Artero, Martín, Cyhankov, Portu nebo Solis.

Zraněními stíhaný katalánský celek i kvůli tomu zatím nedokázal navázat na extrémně úspěšnou minulou sezonu, v níž si zajistil start mezi evropskými milionáři. V Lize mistrů naposledy dokázal porazit Slovan Bratislava, čímž částečně odčinil své neúspěchy v LaLize. Girona se totiž s pouhými třemi výhrami nachází až na dvanáctém místě.

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Rozada, A. Suárez, McKenna, Muñoz - Essugo, Campaña - Januzaj, K. Rodriguez, Moleiro - Silva

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Frances, D. López, Krejčí - A. Martinez, Misehouy, Herrera, Gutiérrez - Danjuma, Stuani, Miovski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.32 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona

sobota 21:00

Boj o prvenství v tabulce se na prahu 11. kola týká tradičně těžkých vah - Realu Madrid a Barcelony. První letošní El Clásico se uskuteční na Santiago Bernabéu v Madridu a v lepší výchozí pozici jsou Katalánci. Tabulku vedou o tři body, a navíc se posílili výhrou nad jiným gigantem Bayernem Mnichov. V Lize mistrů úřadoval i Real Madrid, který pro změnu fantasticky otočil utkání s Borussií Dortmund. Ve vzájemných zápasech s Barcelonou už čtyři soutěžní zápasy v řadě neprohrál.

Jeden z nejsledovanějších zápasů na světě je opět tu. Sobota bude ve znamení El Clásika, tedy souboje, který zastiňuje všechny ostatní. Real Madrid versus Barcelona je hlavním tahákem programu LaLigy, obzvlášť, když se oba soupeři nacházejí ve skvělé formě.

Před vzájemným střetnutím si totiž v Lize mistrů vyšlápli na německé velkokluby. Real Madrid v repríze posledního finále fantasticky otočil výsledek proti Borussii Dortmund a zvítězil jasně 5:2, zatímco Barcelona zdemolovala jindy neoblíbený Bayern Mnichov 4:1.

Real i Barcelona mají i skvělou domácí formu. Bílý balet jako jediný společně s Atlétikem ještě neprohrál a Barca s jedinou porážkou a devíti výhrami celé soutěži kraluje. Rozdíl mezi vedoucím týmem a obhájcem prvenství činí tři body, vzájemný souboj je tak zároveň bojem o průběžné vedení. "V zápasech jako je El Clásico nebo derby je vždycky těžké najít favorita. Nevím kdo je favorit, bude záležet na dynamice utkání. V tomto střetnutí se může stát cokoliv," nechal se slyšet trenér domácích Carlo Ancelotti.

Real Madrid je na utkání dobře připraven a chce navázat na předchozí dvě výhry s Villarrealem a Celtou Vigo. "Tým je namotivovaný. El Clásico je vždy soutěživé, tvrdé a bojovné utkání. Je to oslava fotbalu a my chceme před našimi fanoušky uspět. Barcelona má jasnou představu o hře a vede si velmi dobře. Je to statečný tým a my se musíme připravit, abychom hráli co nejlépe," rozpovídal se italský stratég.

Sobotní duel bude vůbec prvním El Clásikem pro Kyliana Mbappého či pro německého trenéra Hansiho Flicka. Hostující kouč si výhru nad svým bývalým zaměstnavatelem Bayernem pochvaloval, ale připustil i nedostatky, na kterých je potřeba zapracovat. "Máme svůj přístup a nápady, měli jsme je už proti Bayernu a uvědomili si, že se musíme ještě zlepšit. Na každý zápas se musíme připravit a přizpůsobit se mu. Teď hrajeme proti Realu Madrid a všichni hráči jsou připraveni. Věřím jim, protože hrají skvěle a to jak s držením balónu, tak i bez něj. Ukázali jsme to a budeme to ukazovat i nadále," prohlásil Flick.

Barcelona se těší vynikající formě, v LaLize přejela Deportivo Alavés a Sevillu, v Lize mistrů už zmiňovaný Bayern Mnichov. S Realem Madrid však pojí Barcelonu horší vzájemná bilance, alespoň co se posledních let týče. V minulé sezoně vyhrál Real všechny tři zápasy a celkově vyhrál už čtyřikrát v řadě.

Real Madrid bude postrádat Thibaulta Courtoise a Rodryga, jinak má Ancelotti kam sáhnout. Připraven už bude i Brahim Díaz. V dobré kondici je i Barca, které už se zotavili Frenkie de Jong, Dani Olmo a Gavi. Všichni budou připraveni zasáhnout do hry, avšak jedničkou ofenzivy je polský kanonýr Robert Lewandowski.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Lunin - Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Camavinga - Bellingham - Vinicius, Mbappé

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Peňa - Koundé, Cubarsi, I Martinez, Baldé - Casado, Pedri - Yamal, Fermin, Raphinha - Lewandowski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 4.26 - 3.38

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC

pátek 21:00

Tradiční páteční předehrávku v LaLize zprostředkuje katalánský Espanyol, jenž si na RCDE Stadium pozval Sevillu. Oba kluby mají co napravovat, protože nejenže v minulém kole prohrály, ale ještě oba dostaly od svých soupeřů pořádný příděl branek.

Za prvních deset utkání se Espanyolu rozhodně nedařilo tak, jak by si jeho fanoušci přáli. Šest porážek, jedna remíza a tři vítězství stačí momentálně až na patnácté místo, přičemž jeho náskok na sestupovou propast činí jen pouhé dva body. Nejlepší formu měla družina trenéra Manola Gonzáleze mezi koncem srpna a polovinou září, kdy se jí povedlo ze tří zápasů posbírat sedm bodů. Jenže to je teď jen vzdálená vzpomínka.

Za sebou totiž má výbuch z minulého kola, ve kterém jí Athletic nadělil rovnou čtyři branky. To není nic zas tak neobvyklého, protože celkově už Espanyol dostal sedmnáct branek! A to ho řadí na čtvrtou příčku v žebříčku nejhorších obran celé ligy. Dalším problémem je fakt, že proti Seville se katalánskému celku vůbec nedaří. Je pravda, že minulou sezonu strávil ve druhé lize, nicméně nad Sevillou vyhrál naposledy v roce 2017.

Trenér González se nyní musí obejít bez zraněné trojice Fernando Calero, Javi Puado a Edu Exposito, zatímco hosté dorazí bez záložníka Saúla Ñígueze. Návrat do sestavy ale hlásí obránce Tanguy Nianzou, který si nezahrál minulé kolo kvůli kartám.

A určitě je rád, že chyběl, protože asistovat přímo takovému debaklu, to se sebevědomím sportovce neprovede nic příjemného. Bez něj v sestavě totiž Sevilla minule inkasovala nepříjemných pět branek od rozjeté Barcelony. Pro tým trenéra Pimienty to bylo velmi negativní vystřízlivění poté, co v předchozích třech duelech ztratila Sevilla jen dva body. V tabulce se proto propadla až na třináctou příčku.

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
García - El Hilali, Goméz, Kumbulla, Olivan - Gragera, Lozano, Milla - Tejero, Cheddira, Romero

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Carmona, Badé, Nianzou, Pedrosa - Agoumé, Lokonga, Sow - Peque, Romero, Lukebakio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.18 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
10
9
0
1
33 : 10
27
2
Real Madrid
10
7
3
0
21 : 7
24
3
Atlético Madrid
10
5
5
0
16 : 6
20
4
Villarreal CF
10
5
3
2
18 : 18
18
5
Athletic Bilbao
10
5
2
3
17 : 11
17
6
RCD Mallorca
10
5
2
3
10 : 8
17
7
Real Betis
10
4
3
3
10 : 9
15
8
CA Osasuna
10
4
3
3
14 : 16
15
9
Rayo Vallecano
10
3
4
3
11 : 10
13
10
Celta Vigo
10
4
1
5
17 : 17
13
11
Real Sociedad
10
3
3
4
8 : 8
12
12
Girona FC
10
3
3
4
11 : 13
12
13
Sevilla FC
10
3
3
4
10 : 15
12
14
Deportivo Alavés
10
3
1
6
13 : 18
10
15
Espanyol Barcelona
10
3
1
6
10 : 17
10
16
Getafe CF
10
1
6
3
7 : 8
9
17
CD Leganés
10
1
5
4
6 : 12
8
18
Real Valladolid
10
2
2
6
8 : 21
8
19
UD Las Palmas
10
1
3
6
12 : 19
6
20
Valencia CF
10
1
3
6
7 : 16
6

Zbývající zápasy

28.10. 21:00
RCD Mallorca - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (624)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele