LaLiga - preview 13. kola: Real Madrid se vrací do čela

04.11.2022, 09:22, aktualizováno 07.11.2022, 08:29
Previews
Carlo Ancelotti a Vinicius Junior (© AFP)
Třinácté kolo LaLigy uzavře malé madridské derby mezi Rayem Vallecano a Realem Madrid. Svěřenci trenéra Carlo Ancelotti jdou do utkání s jasným cílem - výhrou se vrátí na první místo před Barcelonu...

Rayo Vallecano - Real Madrid

pondělí 21:00
Na Estadio de Vallecas se očekává v pondělí večer královská návštěva z hlavního města. Real Madrid se bude chtít proti Rayu vrátit do čela LaLigy, kam se po sobotní výhře posunula Barcelona. Bílý balet je favoritem a navíc touží odčinit zaváhání z minulého týdne.

Real Madrid není v letošní sezoně na podobnou situaci zvyklý. Do zápasu jde většinou s tím, že vede tabulku a může si postavení pojistit. Tentokrát to bude jiné, Los Blancos potřebují zvítězit, v opačném případě přenechají vedoucí pozici Barceloně.

Bílý balet bude tak jako tak plnit roli favorita a tři roky starou porážku si nepřipouští. Bude však potřeba předvést nejlepší výkon. "Rayo je tým, který hraje velmi dobře a je doma silný. Hraje intenzivně a organizovaně. Bude to těžký zápas, ale tým je na něj připravený. Můžeme zvítězit jen tehdy, pokud předvedeme to nejlepší," upozorňoval Carlo Ancelotti. Real Madrid po porážce s Lipskem senzačně remizoval 1:1 s Gironou, ale v týdnu už dokázal zabrat a Celtic vyprovodil z milionářské soutěže pěti góly.

Zítřek bude hosty zajímat ještě v jednom ohledu, na programu je totiž losování osmifinále Ligy mistrů. "Soupeři v Lize mistrů jsou vždycky obtížní. Loni to bylo PSG a letos se může stát to samé. Nebo chytíme Liverpool, Milán či Inter. Jsou tam velmi silné týmy. Naší starostí je ale zítřejší zápas," prohlásil italský stratég.

Rayo nebude mít proti favoritovi vůbec co ztratit. Je ale v poměrně dobré formě a rádo by natáhlo sérii bez porážky na pět utkání. Aktuálně devátý tým soutěže má příležitost přiblížit se evropským pohárům, byť to nebyl ten primární předsezonní cíl. Vallecano před týdnem porazilo Sevillu na její půdě, a tak se musí mít Real na pozoru.

V minulé sezoně ovládl oba zápasy Real, fanoušci ale rádi vzpomínají na duben 2019, kdy nad slavným soupeřem zvítězili 1:0. Jedinou branku tehdy vstřelil z pokutového kopu Adrián Embarba.

Andres Martin má i nadále problémy s ramenem a společně s Josém Angelem Pozem a Raúlem de Tomásem bude mimo hru. K dispozici už ale budou Randy Ntek a Oscar Trejo. Real Madrid bude určitě bez Karima Benzemy, jehož trápí svalové problémy a před mistrovstvím světa by bylo jeho nasazení velkým rizikem. Hrát nebude ani stoper Antonio Rüdiger, rovněž kvůli zranění.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia - Comesana, Valentin - Palazon, Trejo, A. Garcia - Camello

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modrić, Tchouameni, Camavinga - Valverde, Rodrygo, Vinicius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.00 - 1.71

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona

neděle 14:00
Atlético Madrid si na jaře evropské poháry nezahraje a o to více se bude soustředit na ligu. V neděli odpoledne čeká Colchoneros důležité střetnutí s Espanyolem, které potřebují zvládnout k udržení třetího místa. Na dvojici Real Madrid, Barcelona ztrácejí osm respektive devět bodů.

Osmifinále nejprestižnější klubové soutěže bude po delší době bez Atlética. Madridský celek nezvládl ani poslední vystoupení s Portem a ve skupině skončil poslední. Přitom těsně po losu bylo Atlético ve společnosti Brugg, Leverkusenu a Porta jasným favoritem. Svojí roli ale nezvládlo a na jaře bude bez pohárů, s čímž se v předsezonních plánech vůbec nepočítalo.

"Nezasloužili jsme si postup do vyřazovací fáze ani do Evropské ligy, tak to prostě je. Teď musíme zatnout zuby, pracovat, být zticha a bojovat," prohlásil po vyřazení Antoine Griezmann.

Atléticu tak zbyly už jen dvě soutěže - LaLiga a Copa del Rey. Ve španělské nejvyšší soutěži patří Atletům třetí místo, ovšem na první a druhou příčku už výrazně ztrácejí. Před týdnem navíc překvapivě podlehli i Cádizu a aktuálně tak nejsou ve vůbec dobrém rozpoložení. Znovu tak vyvstaly otázky, zdali u kormidla Colchoneros zůstane Diego Simeone. "Jsme tu k jeho službám. Jsme hrdí na to, že pro něj můžeme pracovat a hrát za tento klub, nicméně musíme to ukázat na hřišti," dodal Griezmann.

Příliš se nedaří ani Espanyolu, který sice z posledních pěti zápasů prohrál jen jednou, ale na druhou stranu získal i stejný počet výher. Katalánci se tak výrazně přiblížili sestupovým příčkám a na osmnáctou Sevillu mají jen jednobodový náskok. Pro Espanyol by tak bylo důležité získat v Madridu nějaký bod, ovšem ve vzájemných zápasech se mu moc nedaří. V loňské sezoně vyhráli Atleti oba zápasy a poslední výhra Espanyolu se datuje k roku 2019. Tehdy zvítězili Los Pericos doma, v Madridu pak v roce 2010.

Diego Simeone nebude moci počítat s trojicí hráčů. Na marodce jsou Koke a Thomas Lemar, zatímco Saul si odpykává karetní trest. Pozitivní zprávou je stav Marcose Llorenteho, jenž by měl být proti Espanyolu už k dispozici.

Ani Espanyol není kompletní a na Wanda Metropolitano mu budou chybět Adria Pedrosa a Ruben Sanchez. Oba hráči scházeli už v minulém kole na Mallorce (1:1)

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Reinildo, Gimenez, Savić - Carrasco, Witsel, Kondogbia, De Paul, Correa - Morata, Griezmann

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Olivan, Cabrera, Gomez, Gil - Exposito, Souza, Darder - Puado Joselu, Braithwaite

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.18 - 7.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Real Sociedad - Valencia CF

neděle 16:15
V neděli se v rámci třináctého kola španělské nejvyšší soutěže utkají týmy, které se v posledních týdnech potýkají s poklesem formy. Pátý Sociedad prohrál poslední dvě ligová utkání a také tři z posledních čtyř ve všech soutěžích. Hosté rovněž poměrně dlouho nepoznali chuť vítězství, čekají na ně už čtyři zápasy.

Mírným favoritem budou domácí, ti ale nezažívají nejlepší období. Naposledy padli na domácím stadionu v Evropské lize s Ďábly z Manchesteru. I přes prohru 0:1, o kterou se postaral v sedmnácté minutě Garnacho, si klub ze San Sebastiánu udržel první místo ve skupině E, a to díky lepšímu skóre ze vzájemných utkání právě s United.

V lize naposledy Alguacilovi svěřenci prohráli s Betisem, tedy v ostře sledovaném souboji dvou aspirantů na postup do pohárové Evropy v příští sezoně. Po vyrovnaném průběhu rozhodli Andalusané až v závěru góly Cruze a Iglesiase. Trápit je pak mohlo mimo jiné to, že opět nedokázali vstřelit branku, z posledních čtyř zápasů se jim to povedlo pouze jednou.

Valencia má svých starostí také dost. Přesto, že se evropských pohárů letos neúčastní, v lize po slibném začátku tápe. V minulém týdnu přivítala vicemistra z Barcelony a i přes srdnatý výkon nakonec nedokázala uzmout ani bod. O ten je připravil v nastaveném čase akrobatickým zakončením Robert Lewandowski.

"Los Che" si tentokrát budou chtít pohlídat zejména závěr utkání, vždyť kromě již zmiňovaného zápasu s "Blaugranas" ztratili těsně před koncem o týden dříve i utkání s Mallorcou a extrémně nešťastný byl pro ně i závěr s trápící se Sevillou, kdy mohl rozhodující gól z penalty vstřelit v dvanácté minutě nastavení Gaya, jenže v klíčové chvíli selhal.

Za hosty se v zápase určitě nepředstaví Mouctar Diakhaby, který laboruje se zraněným kolenem, zápas stejně tak vynechají Moriba a González. Na straně baskického celku je soupis zraněných o něco delší, hrát určitě nebude Umar Sadiq, David Silva či Takefusa Kubo.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro; Rico, Le Normand, Zubeldía, Gorosabel; Zubimendi; Merino, Marín, Méndez; Sørloth, Fernández

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili; Gayá, Paulista, Cömert, Correia; Almeida, Guillamón, Musah; Lino, Cavani, Kluivert

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.36 - 4.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Villarreal CF - RCD Mallorca

neděle 18:30
Žlutá ponorka letos tápe a i když si s předstihem zajistila první místo ve skupině Konferenční ligy, porážka 0:3 v Polsku znamenala velkou ostudu. Villarreal se z této facky potřebuje co nejrychleji oklepat a začít sbírat body na ligové scéně, jeho návštěvou bude RCD Mallorca.

Čtvrteční porážka 0:3 od Lechu Poznań sice neměla pro Villarreal ve skupině žádný vliv, ale rozhodně se s ní nepočítalo. I když trenér Quique Setién dal přednost náhradníkům, předpokládal se lepší výsledek. Žlutá ponorka bude mít možnost se revanšovat na domácí scéně, kde potřebuje body jako sůl.

Quique Setién nepřevzal tým zrovna v ideálním rozpoložení. V LaLize pravidelně tápe a v tabulce mu patří až osmé místo. Před týdnem navíc těsně nezvládl duel v Bilbau, který jedinou brankou rozhodl Iňaki Williams. Villarreal se v této sezoně radoval z vítězství jen pětkrát, ovšem svojí roli sehrává i fakt, že hraje v azylu na Ciutat de Valéncia, který je domovinou Levante.

Villarreal v tomto kole přivítá těžko čitelnou Mallorcu. Ostrované nedávno zvítězili ve Valencii na Mestalle (2:1), ale potom jen remizovali s Espanyolem (1:1). Čtyři body z posledních dvou duelů sice nejsou špatnou vizitkou, na druhou stranu stávající třinácté místo už není tak slavné.

Mallorca prakticky pravidelně obírá Villarreal o body, byť s ním má obecně vzato horší vzájemnou bilanci. V loňské sezoně brali Bermellones bod za domácí remízu 0:0, avšak ve Villarrealu to byla jiná káva. Žlutá ponorka zvítězila jasně 3:0 a stejný výsledek bude chtít v neděli zopakovat.

Marodka Villarrealu obsahuje obvyklá jména - Gerard Moreno, Alfonso Pedraza, Giovani Lo Celso a Raúl Albiol, ti všichni stále laborují se zraněními. Mallorca zase nemůže počítat s útočníkem Tinem Kadewerem, ani se suspendovanou dvojicí Pablo Maffeo, Antonio Raillo.

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Moreno, Torres, Mandi, Femenia - Parejo, Capoue, Trigueros - Baena, Danjuma, Pino

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Costa, Copete, Valjent, Nastašić, Gonzalez - Lee, De Galarreta, Babu, Rodriguez - Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.53 - 5.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Real Betis - Sevilla FC

neděle 21:00
"Derbi Sevilliano" či "El Gran Derbi" patří k velkým šlágrům španělské soutěže a nejinak tomu bude i v neděli večer. I když se říká, že derby nemá favorita, v posledních letech byla na výši Sevilla, což tentokrát neplatí. Betisu se vede mnohem lépe, zatímco městský rival se viditelně trápí. Právě derby může Rojiblancos významně nakopnout.

Andalusie bude v neděli večer na nohou. Real Betis hostí konkurenční Sevillu a v případě vítězství si může pojistit umístění v první čtyřce. Úplně jiné starosti mají hosté, kterým po dvanácti kolech patří předposlední místo.

"Myslím si, že je důležitá skutečnost, že vůbec hrajeme v dresu Sevilly. Hrát tento zápas nám musí přinášet neuvěřitelnou radost. Když jsou věci komplikované a nenacházejí se řešení, lidé přestanou věřit. Bylo by důležité tento zápas vyhrát," prohlásil na tiskové konferenci Jorge Sampaoli.

Argentinský kouč se snaží své svěřence všelijak nabudit a nastartovat ještě loni obávaný tým. Seville se nedařilo ani v Lize mistrů a v týdnu už se vědělo, že nepostoupí do další fáze. Sevilla prohrála i druhé utkání s Manchesterem City, nicméně třetí místo udržet dokázala a na jaře si zahraje "svojí" Evropskou ligu.

Tu aktuálně hraje i Betis, který postoupil do jarní fáze z prvního místa před AS Řím. Verdiblancos ovládli i poslední duel s finskými Helsinkami a ve skupině nenašli přemožitele. Betis by se rád vrátil na vítěznou vlnu zejména v LaLize. Po skvělém začátku totiž začala forma uvadat a postupně z toho byl pád mimo pozice pro Ligu mistrů. Tam se domácí vrátili až po minulém kole a výhře na půdě Realu Sociedad.

Derby je derby a těžko v něm hledat favorita. Vzhledem k aktuální formě by to měli být domácí Verdiblancos, ovšem Sevilla pořád oplývá velkou kvalitou, i když se jí momentálně nedaří. V loňské sezoně došlo na sevillské derby celkem třikrát - v obou ligových duelech vyhrála Sevilla, zatímco postup v Copa del Rey si vybojoval Betis.

Betis bude bez Juanmiho, Luize Felipeho i legendy Joaquína. Pro Pellegriniho je ale skvělou zprávou návrat Fekira a Canalese, bez kterých to Verdiblancos poměrně skřípalo. Sevilla zase musí oželet starty zraněného Marcaa i vykartovaného záložníka Isca.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Moreno, Pezzella, Edgar, Sabaly - Rodriguez, Fékir, Carvalho - Canales, Iglesias, Henrique

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Acuňa, Rekik, Gudelj, Montiel - Rakitić, Jordan - Gomez, Torres, Mir - Dolberg

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.32 - 3.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Getafe CF - Cádiz CF

sobota 14:00
Getafe v sobotu odpoledne na Coliseum Alfonso Perez pohostí Cádiz a jejich střet by mohl být časem jedním z klíčových bojů o záchranu. S tou mají oba týmy své zkušenosti a zejména Cádiz je v záchranářských pracích naplno ponořen.

Celku z předměstí Madridu se poměrně daří oddalovat porážky a byť nevyhrává moc často (doposud bral tři body jen třikrát), zachraňují ho remízy. Ty posbíral tým trenéra Quiqueho Sancheze Florese už čtyři a tři z nich se odehrály v říjnu. Jeho mužstvo začíná postupně sbírat body na pravidelné bázi, takže nevýrazný až podprůměrný úvod sezony je zatím zapomenut.

Jediné, co musí Florese dost trápit, je marodka. Na ní jsou pořád ještě Arambarri, Angileri, Suárez nebo Maksimović. A aby toho nebylo málo, tak levý obránce Jordan Amavi vynechá zápas kvůli kartám. Hostům chybí a ještě dlouho chybět bude obránce Zaldúa.

Trenér Sergio by moc rád navázal na úspěch z minulého kola, protože jeho Cádiz se postaral o naprostou bombu. Atléticu Madrid totiž nasázel tři branky (tu rozhodující dokonce až v deváté minutě nastavení!) a po debaklu od Vallecana zvítězil.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Alvárez, Duarte, Mitrović, Djene, Iglesias - Aleñá, Milla, Seoane - Mayoral, Ünal

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Espino, Hernandez, Chust, Carcelén - Ocampo, San Emeterio, Fernandez - Sobrino, Pérez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 2.91 - 4.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Real Valladolid - Elche CF

sobota 16:15
V sobotu odpoledne své třinácté ligové kolo sehraje i jediný tým, který dosud nevyhrál ani jednou. Trápící se Elche přijede bojovat o body do Valladolidu, kde ho nečeká snadná práce. Navíc má na Estadio José Zorrilla dlouhodobě problémy.

Real Valladolid se opírá v domácím duelu právě o fakt, že když dorazí Elche, většinou zůstanou tři body doma. Elche se totiž povedlo uzmout soupeři na jeho půdě všechny body jen dvakrát. A to musíme hodně daleko do minulosti, protože Elche vyhrálo ve Valladolidu naposled v roce 2005! Svěřenci trenéra Pachety navíc produkují velmi dobrý fotbal a daří se jim držet v klidném středu tabulky.

V minulém kole chtěli vyhrát třetí ligový duel v řadě, ale nakonec se jim to nepovedlo. Pachetovi hoši totiž padli v Osasuně a sesunuli se na jedenáctou příčku. V domácím duelu jim budou chybět Tuhami, Malsa a Kenedy. Kompletní nebude ani Elche.

Hosté se totiž ve Valladolidu představí bez Palaciose, Fernandeze, Pastoreho a Chavese. Bez nich se Elche moc nedaří a pořád se nemůže vymanit z poslední příčky. Dosud nevyhrálo ani jednou a trápí ho suverénně nejhorší obrana, která inkasovala už 27 branek!

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Olaza, Sanchez, El Yamiq, Fernandez, Rosa - Monchu, Mesa, Aguado - León, Plata

Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Clerc, Bigas, Roco, Verdú, Josan - Gumbau, Collado, Mascarell - Boyé, Milla

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.57 - 4.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Celta Vigo - CA Osasuna

sobota 18:30
Celta Vigo se potřebuje zase co nejdřív nastartovat na pozitivní vlnu a vyhrávat. Nachází se totiž nebezpečně blízko sestupovému pásmu a potápí ji zejména její obrana. Tu se pokusí ještě víc zatížit Osasuna, která naopak bojuje o poháry.

Celek z Viga si sice v poslední době nevedl špatně po herní stránce a v několika minulých duelech měl pasáže, kdy své oponenty přehrával, ale nakonec to vždy bylo k ničemu. Celta za posledních pět duelů čtyřikrát padla a jen jednou si dokázala připsat remízový výsledek. Zejména obrana ji táhne dolů, protože Celta dostala stejně jako Cádiz už 24 branek a v celé lize je jen jeden tým, který inkasoval víckrát.

Ani útočná vozba ji ale zatím moc nepomáhá, protože Celta si připsala 13 branek a je sedmým nejhorším útokem ligy. Velké zklamání prožil trenér Coudet v minulém kole, kdy jeho tým dostal tři branky od Almeríe. To už ani vedení nevydrželo a Coudeta vyhodilo. Snahy o zlepšení situace svěřilo portugalskému kouči Carlosovi Carvalhalovi, jenž má tým okamžitě zvednout.

Jeho premiéra ale nebude snadná, i když se říká okřídlené rčení o dobře metoucím koštěti. Osasuna totiž zatím hraje nad plán a pohybuje se v blízkosti pohárů. Osasuna sice ve Vigu vyhrála naposledy v roce 2006, ale teď se jí daří. Ze tří minulých duelů si odnesla skvělých sedm bodů a brousí si zuby na další.

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín - Galán, Aidoo, Nuñez, Mingueza - Cervi, Tapia, Beltrán, Oscar - Aspas, Strand Larsen

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Cruz, D. Garcia, U. Garcia, Peña - Moncayola, Torro, Oroz - Ávila, Budimir, Gomez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.26 - 3.59

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FC Barcelona - UD Almería

sobota 21:00
V sobotním večerním střetnutí se utká druhá Barcelona s třináctou Almeríí. "Blaugranas" se budou chtít oklepat z nepovedeného působení v Lize mistrů, kde v silné konkurenci Bayernu Mnichov, Interu Milán a Viktorie Plzeň obsadili až třetí místo, naopak hosté chtějí navázat na úspěch z minulého týdne, kdy si poradili se Celtou Vigo.

Xaviho svěřenci měli již před úterním zápasem s Plzní jistotu, že se podruhé za sebou neprobojují do vyřazovací fáze milionářské soutěže, a tak do zápasu nastoupili ve velmi pozměněné sestavě. Mezi absentéry byl například Christensen, Busquets, Depay či polský ostrostřelec Lewandowski. Barça přesto potvrdila roli favorita a zvítězila v poměru 4:2 po gólech Marcose Alonsa, Pabla Torreho a dvou trefách Ferrána Torrese. Plzeň však hrála velice aktivně a kromě dvou branek Chorého si vytvořila několik dalších slibných šancí.

Ve čtvrtek pak nečekaným prohlášení šokoval Gerard Piqué, který oznámil, že právě utkání s Almeríí bude jeho posledním v bohaté kariéře. Pětatřicetiletý stoper ji celou zasvětil klubu z Katalánska, je tak jasné, že budou mít jeho spoluhráči v sobotu o motivaci postaráno.

Hosté ale rozhodně na Camp Nou nebudou chtít dát svou kůži lacino. Nováček španělské nejvyšší soutěže se po poměrně nepovedeném vstupu do sezony zvedá, z posledních pěti zápasů si připsal tři výhry, přičemž naposledy to odnesla již zmiňovaná Celta. Tu skolili ve druhém poločase Lazaro, de la Hoz a Eguaras.

Rubiho svěřenci jsou jednoznačnými outsidery zápasu, přesto jsou si vědomi, že se zatím nacházejí v pro ně velmi příznivých patrech tabulky. Levý obránce Sergio Akieme na adresu sobotního střetnutí uvedl: "Nejprve musíme oslabit jejich silné stránky, jichž je samozřejmě mnoho. Musíme být opatrní, protože jejich útočníci jsou velice nebezpeční. Pokud uspějeme, budeme schopni ukázat ty naše."

Zda se to "Rojiblancos" podaří, to je ve hvězdách, jasné ale je, že jim nepomohou Martos a Nieto. Marodka Barcelony je o něco větší, v zápase se nepředstaví Memphis Depay, Andreas Christensen, Sergi Roberto a ani Ronald Araujo.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen; Baldé, Alonso, Piqué, Bellerín; Pedri, De Jong, Gavi; Torres, Lewandowski, Dembelé

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Fernando; Akieme, Ely, Babić, Mendes; de la Hoz, Melero; Embarba, Robertone, Baptistão; Touré

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.90 - 25.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Girona FC - Athletic Bilbao

pátek 21:00
Tradiční páteční předehrávku 13. kola LaLigy zprostředkuje domácí Girona a její vyzyvatel z Baskicka. Girona se sice bije o samotnou existenci těsně nad sestupovým pásmem, ale minule dokázala o body obrat i věhlasný Real Madrid.

Girona v minulém kole překvapila všechny své příznivce a to velmi mile. Vzhledem k tomu, že v minulých devíti utkáních zaznamenala jen jedinou výhru, asi málokterý podporovatel katalánského klubu věřil v úspěch. Girona totiž jela na slavný stadion Santiago Bernabéu, kde ji čekal hladový Real Madrid. Ten se navíc dostal dvacet minut před koncem do vedení, jenže Girona to s Realem umí. Po třech letech ho opět obrala o body, když na konečných 1:1 srovnal Stuani.

Úspěšný penaltový střelec si snad ani nemohl přát lepší publikum. Po utkání nadšeně zmínil: "Tuhle remízu bereme jako velké vítězství. Nestává se často, že byste dokázali uhrát tak dobrý výsledek s Realem Madrid, ale nám se to povedlo díky skvělé týmové práci. Jsem moc rád, že jsem srovnal, byla to velká odpovědnost. Ale za náš výkon je zodpovědný celý tým, všichni do toho dali kus srdce."

Tým trenéra Michela si určitě věřil v minulých týdnech na víc bodů. Přeci jen, získat v duelech s Osasunou, Almeríou a Cádizem jen dva body, to není nic optimistického. Do duelu s baskickým Athleticem navíc nezasáhne někdejší útočník Leeds United Saiz a kromě něj jsou mimo hru i Juanpe, Kebe a Borja García.

Ani celek z Bilbaa nebude kompletní. Chybět mu budou kapitán Muniain a Dani García, přičemž menší potíže měl ještě Herrera. Jedinečný Iñaki Williams se naopak směle chystá na své již 246. utkání v řadě! A byla to právě trefa tohoto "železného muže", která minule rozhodla pro Athletic utkání s Villarrealem.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Martinez, Bueno, David López, Gutiérrez - Couto, Romeu - Herrera, Aleix Garcia, Fernandez - Castellanos

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Yeray, Inigo Martinez, Berchiche - Sancet, Vesga, Raul Garcia - N. Williams, I. Williams, Berenguer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.48 - 2.10

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
12
10
2
0
29 : 10
32
2
FC Barcelona
12
10
1
1
29 : 4
31
3
Atlético Madrid
12
7
2
3
20 : 12
23
4
Real Betis
12
7
2
3
16 : 8
23
5
Real Sociedad
12
7
1
4
16 : 15
22
6
Athletic Bilbao
12
6
3
3
20 : 12
21
7
CA Osasuna
12
6
2
4
13 : 11
20
8
Villarreal CF
12
5
3
4
14 : 8
18
9
Rayo Vallecano
12
5
3
4
17 : 14
18
10
Valencia CF
12
4
3
5
18 : 14
15
11
Real Valladolid
12
4
2
6
11 : 17
14
12
RCD Mallorca
12
3
4
5
10 : 13
13
13
UD Almería
12
4
1
7
15 : 20
13
14
Getafe CF
12
3
4
5
12 : 19
13
15
Espanyol Barcelona
12
2
5
5
15 : 20
11
16
Celta Vigo
12
3
2
7
13 : 24
11
17
Girona FC
12
2
4
6
16 : 20
10
18
Sevilla FC
12
2
4
6
11 : 19
10
19
Cádiz CF
12
2
4
6
8 : 24
10
20
Elche CF
12
0
4
8
8 : 27
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (302)

Přidat komentář
fabec1222
Reagovat
Gazdo

Tak uz sa to s tym Endrickom rozbieha. Real uz podla vsetkeho zacal

Reagovat
Kluivert9

Dřív proběhlo, že na něj snad máme nějaké předkupní právo... předpokládám, že to byl fake, ne?

Reagovat
Gazdo

To bol fake. Hlavne su vsade fotky ako fandi Realu, mal aj dres a tusim aj dal nejaku storku ze Hala Madrid ked sledoval zapas Realu, a nasledne na to je milion fotiek ako ma po izbe fotky barcelonskych hracov aj s Barcelonskym dresom a tusim aj kdesi povedal ze by to bolo sen tam hrat plus teda tatik je fanusik Barcelony. Ale predpokladam ze in to bude uplne fuk a pojdu tam kde im nasypu viac a tam Realu konkurovat nemozeme plus tam ma uz brazilsku enklavu

Reagovat
Switchback

https://www.youtube.com/watch?v=fPNo844Crcw Messiho proslov před finále Copy, kdo ještě neviděl

Reagovat
el Principito

Reagovat
technecium

Opravdovy kapitan kapitanu

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
smazaný uživatel

El Gran Derbi!

Reagovat
Gazdo

Jordi co je zac ten Arnau Martinez?

Reagovat
Jordi Alba

Frajer. Že jsi to ty, tak ti odpustím Že sis nevšiml, jak ho hypuju uz při druhý polovině sezóny 20/21, kdy díky tomu, že se začal stavět začala hrát normálně obrana a dostalo se aspoň do play off. Minulý rok stálice v základu, po Stuanim jednoznačně nejlepší hráč. Hrál často na stoperu, ale pak začal hrát víc křídlo, není pomalej a rád útočí. V Gironce je na kraj obrany čuch, Maffeo, Porro.. snad si aspoň Arnau vybere dobře a půjde do nedaleké Barcelony.

Reagovat
Jordi Alba

Btw rozhodl gólem o postupu do LL prakticky. Rok, dva a vrátí se domů.

Reagovat
Gazdo

Tak Arnau tou Barcou aj presiel nejako nie? Lebo co som cital tak moc branit nevie a je to skoro taky kridelny obranca na ktorych ale my nehravame. Maffeo podla mna prevahal a mal ist do vacsieho klubu ked mohol. Porro tiez nechapem ako je len v sportingu

Reagovat
Jordi Alba

Jj, prošel. Takový Alba styl no, do obrany se sice často vrátí, ale jen tak do počtu. Ale imo na stopera dávat takovýho hráče je škoda, ať radši hraje wingbacka. Porro snad přestup vejš, ale jsem rád, že aspoň ty hráči co z Gironky hypuju, tak se dostali dál, i když Maffeo má taky imo navíc. Portu už má nejlepší za sebou, ale u Socek hrál taky super. Minulej rok hvězdil ještě Baena, ten teď válí zpátky ve Villarrealu a Roro taky často vypadá silbně.

Reagovat
Kenneth

Pique, Cabron, saluda al campeon!

Reagovat
Visca el barca

S 8 titulama v lize to zná spíš z druhý strany

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Al Capone

ale tak toho hňupa už nemůže nikdo brát vážně, ani culés.

Reagovat
Rssa

Je chytřejší než celá vaše základní sestava (když nehraje Toni ) dohromady.

Reagovat
madridcan

Zabudnúť na Modriča zase vypovedá o inteligencii Cules

Reagovat
Rssa

Inteligenci Luky nuluje Benzema. To je snad jasné.

Reagovat
madridcan

Jeho inteligenciu zjavne chápal pri druhom góle PSG on sám plus sa k nemu pridal proti CFC aj Rodrygo Proste je jasné, že si to dojebal, ale ospravedlňujete Ťa, že si tentokrát Liverpool

Reagovat
blaugrana

Dnes prva pena v sezone a Gerard pôjde strilat

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Alonso,Pique,Balde-Sergio,FDJ, Pedri-Ferran,Lewa,Dembele

Po zimní přestávce chci vidět složení stoperů Araujo,Kounde,Christensen,Garcia přesně v tomhle pořadí.

Dále nechápu Sergia. Když hrál Gavi, tak každej v té záloze lítal. takhle se zas budeme koukat na lenochoda.

Reagovat
blaugrana

so zdravim arauja a koundeho to bude ina hierarchia

Reagovat
Greny

Ten střed Pique, Alonso a Busquets před nimi to musí být neskutečnej průchodak při brejku soupere

Reagovat
patas92

Poslední zápasy hraje toho posledního záložníka Frenkie

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Greny

Čekal jsem že půjde Pique tak snad na další..

Reagovat
smazaný uživatel

Lewo co děláš tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

FDJ je dneska jak zfetovaný

Reagovat
Switchback

zrovna od Lewu jsem čekal, že to někam napálí ... ne takovou klaunovinu

Reagovat
Rattlesnake

dembousi, tohle se hraje cockem

Reagovat
Pospovič

To je koncovka jak od Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

kolik těch šancí ještě spálíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferrán už mohl mít hattrick

Reagovat
vilp

Ten Torres je hrozný jelito, to je ještě horší jak Vini čtyři roky zpět.

Reagovat
ADM

Reagovat
LAM

To že u nás nikdy proměňovat penalty nedokáže už beru jako samozřejmost, ale co tam dneska pálíme?

Proč nám vždy dělají největší problém soupeři co zalezou a čekají na tu naší nemohoucnost v proměňování. No začíná se to podobat Vallecanu

Reagovat
blaugrana

Ferran je, to sa ani neda napisat a Lewa ...uzasna penalta

Reagovat
LeonardoUžoa

Ten chlapec je typickej na jednu věc dobře, 10 věcí zle.

Reagovat
blaugrana

ja neviem, ci on tak strasne chce, ze to vzdy potom skurvi...ale je mentalne slaby...vcerajsia reakcia po striedani hovorila za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený poločas, tohle mělo být už minimálně 3:0.

Reagovat
Rattlesnake

ta levá lajna dneska šlape tam chybí akorát nějaká branka,

zatímco druhá strana - slabota.

Reagovat
EaP

MBA ten zápas zatiaľ veľmi baví. Všetci makajú jak fredky s extázou. To pálenie šancí je však úplný masaker. Sak to malo byť do polčasu 5:0. Co sa týka Ferrana , síce pokračuje v premienani šancí z minulej sezóny ale jeho výkony začínajú gradovat. Momentálne najlepšia možnosť na LW. Non stop v pohybe. Pýta si loptu , pomáha vzadu . Fakt, až na to zakončenie mu nieje co vytknúť

Reagovat
Murena

Dembs

Reagovat
Rattlesnake

busk na mazáka

Reagovat
REPLIKATOR

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Busův pas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rattlesnake

dembele, ty jsi regulérní kráva, tyve.

Reagovat
Ranoth

to čo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

no hurá, konečně to padá

Reagovat
Diskostu

Nieje šanca aby Barcelona strácala body proti tímom zo spodu tabuľky ako Real...ta ofenzívna sila je monštruózna...Barca si kludne môže prehrať obidve EL Clasika a vyhrá ligu o 10 bodov...V podstate okrem Realu tam ani nie je team ktorý by im mal šancu Realne zobrať body + priazeň rozhodcov je vysoká. Inak Alonso kauf roka fenomenálny hráč či LB či CB nemá problém kvalitná rozohrávka silný vo vzduchu...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda se loučí

Reagovat
patas92

Reagovat
2miguel1

Pique je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Piqué

Reagovat
Seydou Doumbia

Mrdka ukapla...Pique šéfko

Reagovat
Jordi Alba

Tak z těch památních už jenom Bus.

Reagovat
2miguel1

Aj Jordiho tam berieme

Reagovat
technecium

Ne Prisel az po Pepovi

Reagovat
LeonardoUžoa

Si Koundé dělá kozy? Nebyl on v Jacksons five?

Reagovat
Phillipinho

Dneska El Gran Derbi. Tesim se zas na tu atmosferu na Villamarinu

Reagovat
Petrinho17

Simeone...fakt už odíď, na to sa nedá pozerať. A pán prezident mu naopak predlžuje zmluvu

Reagovat
blaugrana

len nech mu predlzi, aspon nebude konkurent na titul

Reagovat
Gazdo

Menej konkurencie = menej atraktivity

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Ty si Tebas?

Reagovat
Raul=Real

To predĺženie je snáď len fake...toto by clovek pri zmysloch neurobil

Reagovat
Pospovič

Atlético válec

Reagovat
blaugrana

Joao Felix, ktory podla flashscore nie je ani na ihrisku vyrovnal...nejaka chyba v matrixe

Reagovat
blaugrana

pojeb*l by vas pes pathetico

Reagovat
smazaný uživatel

To Atletico. Simeone tam vydrží zas do nekonečna

Reagovat
Kluivert9

Je potřeba dokončit práci, co tam začal

Reagovat
Pospovič

Villarreal čistá katastrofa, dlouho jsem neviděl takovou marnost

Reagovat
Kluivert9

Villarreal je bez Emeryho dobře marnej

Reagovat
Phillipinho

Setien rozjel svoji masinu. Drzeni mice 75 procent, ale nestrili se na branu

Reagovat
CHONG

Atleti jsou v těžké krizi a hrají fakt strašně, na druhou stranu si říkám, jestli právě tenhle postup vedení, kdy extrémně úspěšného trenéra v krizi podrží, než aby ho hned nahradili, není přece jen tím správným...

Reagovat
Phillipinho

Tak ona jedna vec taky bude to, kolik by jeho pripadne vyhozeni stalo klub penez….

Nejpravdepodobnejsi je jeho setrvani do roku 2024 a pak odchod.

Reagovat
Jordi Alba

Ono bych řekl, že Simeone je furt pro vás to nejlepší. Vyhazuje se každej rok, ale nedávno udělal ligu a zas kádr na má stejně imo Real i Barcelona lepší, tam čekat zázraky donekonečna nelze, LM je průser, ale tak to i v Barceloně.

Reagovat
Eichel

Ale veď ten káder je porovnateľný s Realom a Barcou, toto sa nedá porovnať s dobou, kedy tam Simeone prišiel. Od sezóny 14/15 minuli na prestupy: 120m, 119m, 78m, 95m, 168m, 247m!!, 91m, 76m a okej, v toto leto len 26m plus teda by sa dalo rátať aj 20m za Griezza. Proste do toho kádru sa 8 rokov dávajú obrovské peniaze a majú tam kopec hráčov s talentom, len ich tréner ich nevie dostatočne rozvinúť. Taký Félix si dodnes musí búchať hlavu o stenu, źe nešiel niekam inam. Toto rozhodne nie je tak, že je to rovnaká partia drevorubačov ako to bolo pred príchodom Simeoneho a on hrá to, na čo ten káder má. Naopak ten káder hrá dlhodobo pod svoje možnosti a určite zaostáva za očakávaniami spojenými s vynaloženými peniazmi na príchody. A teda takého Llorenteho,či Reinilda by som bral do Barcelony hneď.

Reagovat
Jordi Alba

No, investujou, ale že bych tam viděl vyloženě kvalitu Barcelony a Realu na všech postech.. to zrovna ne. U útočníků ok, tam Simeone prostě zabije 4 z 5, ale třeba ta obrana mi přijde vyloženě slabá a když to chce hrát od zadu, tak je to problém.

Reagovat
Eichel

Ide o to, či je to nedostatočnou kvalitou, alebo to ide do nejakej miery aj za trénerom. Gimenéz bol dlhodobo považovaný za svetový talent, Hermoso prestupoval ako jeden z naj stopérov ligy, Regulión hral v Seville skvele, Molina bol skvelý v Serii A, Reinildo hrá dobre... Oblak bol tiež roky svetový golman. Ja by som proste po tých všetkých investíciách a tak dlhom období, čo si tam Cholo ten káder buduje očakával, že budú hrať pravidelne o titul a štvřtfinále LM. A mám dojem, že dlhodobo, nielen túto sezónu, sú tie výkony a výsledky absolútne neadekvátne tomu, koľko do toho narvali prachov a tomu, že tam má obrovské slovo jeden tréner, ktorý si ten káder môže budovať podľa seba. Preto mi nepríde adekvátne aby boli po tomto všetkom spokojný s horko ťažko ubojovaným tretím miestom s tým, že sa na Barcu a Real pozerajú s takým odstupom. Proste si myslím, že aj tá nefunkčná obrana ide na vrub Chola.

Reagovat
Ed_Hazard

Culés, kto z vás tu pravidelne postoval výsledky Barcelona Femeni? Potreboval by som nájsť výsledok dnešného ženského EC díky.

Reagovat
Kluivert9

Nepostoval, ale je to jedno kliknutí na Livesportu.

https://www.livesport.cz/zapas/x4jWMZRG/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí totálně v lese, takhle nezvládnutý zápas jsem snad ještě neviděl, za to musí přijít postih. Alejandrovi Gomézovi přeji jen to nejhorší, nejlépe nějaké velmi ošklivé zranění, které by mu ukončilo kariéru, neskutečně odporný hráč.

Reagovat
LeonardoUžoa

Rukama si kryje míč 99% hráčů, že máchneš do xichtu borcovi co má 150cm a objeví se tam krev, tak je to prostě smůla. Já bych jej ale nevyloučil, nebylo to úmyslný. Ptostě smůla a Papu to nepřihrál.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
ACSeRw!n

strasne zeru ten jejich stadion

Reagovat
Kluivert9

Ty krávo

Reagovat
LeonardoUžoa

toto je na psichi játra

Reagovat
LeonardoUžoa

Btw Borja má tyto nehty furt?

Reagovat
Rothbard

Ten pocit, když vsadíš v derby na žluté karty a víc padají červené...

Reagovat
Kluivert9

5 kousků už dobrejch, ne?

Reagovat
Mateo16

ti obrancovia Sevilly ty vole to su regulerne kopyta to je zapas co zapas tragedia. Sampa out

Reagovat
Kluivert9

Někdo tady v týdnu psal, že mu chybí starší El Clásica... tak doufám, že se dívá

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to byla raketa

Reagovat
Selänne

Gudelj se regulérně posral

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby mu tam spadl i ten volej

Reagovat
smazaný uživatel

Gudelj tvl

Reagovat
Firkraag

To mohl být epesní hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Za 85 zápasů v La Lize dal 1 gól

Reagovat
Firkraag

dneska?

Reagovat
Phillipinho

Ne, 3 tydny zpatky trefil naprosto stejnej nesmysl proti Mallorce

https://www.youtube.com/shorts/FtKCZnBeVwE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Bude dnes Benzema hrát? Libí se mi kurz na Real

Reagovat
ACSeRw!n

to netusim, ale i kdyby hral, tak bych nedivil remize

Reagovat
Israha

Není v nominaci.

Reagovat
zasranej malíř

Nebude, není v nominaci

Reagovat
Phillipinho

Isi Palazon da dneska golasko

Reagovat
zasranej malíř

Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Tchouameni, Modrič, Valverde, Asensio, Rodrygo, Vini Jr.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Diskostu

Real inkasoval ??? Aké nečakane...

Reagovat
Ed_Hazard

Fran Garcia acko

Reagovat
Rothbard

Jak hraje? Prý o něm Real uvažuje...

Reagovat
Ed_Hazard

Nepozeram, videl som len golovu akciu na sofascore. Inak je pomerne slusny, kedysi som viac uprednostnoval Miguela z Girony, Fran sa ale javi ako kvalitnejsi adept na navrat do Realu.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz zahral tiež pomerne dobre

Reagovat
Messiáš

On je to velice slusny hrac, ale uprimne tyhle spekulace vzdy prijdou, kdyz ma Real hrat s Rayem. Je to spise novinarska hra, casto i mozna chut dostat daneho hrace pod tlak (coz delaji i katalanska media a vubed platky, ktere maji blizko nejakemu klubu, nema to byt rypanec) Ale svoji kvalitu ma

Reagovat
Raul=Real

Teraz odčinil a pýta si návrat

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Stream? Ďakujem.

Reagovat
fabec1222

To je v prdeli, Real bez šance, dal jsem all in na ně. To prostě ikdyby hráli v poháru proti týmu z 7. ligy, tak dostanou na prdel.

Reagovat
Phillipinho

Zajimavy davat all-in proti Vallecanu, ktery pod Iraolovou hrajou vyborne a navic to maly domaci hriste je pro kazdy tym strasne neprijemny…

Reagovat
fabec1222

Easy money

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Jono

Reagovat
fabec1222

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Registrujisejenproto

Jasny umysl na Viniciuse

Reagovat
Cracker10

Podle me jasna cervena teda.

Reagovat
Registrujisejenproto

To na Asensia taky teda nevypadalo ciste

Reagovat
Visca el barca

Vinicius je s přehledem největší idiot v lize.

Reagovat
Registrujisejenproto

Ne, zato ty jsi s prehledem druhy nejvetsi idiot na EF

Reagovat
misinho7

Reagovat
ciernyribiz

Nie je

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
patas92

To vypadalo na penaltu

Reagovat
Visca el barca

To v Clasicu na Lewu taky.

Reagovat
Ed_Hazard

Zábavný match, Rayo bojuje ako smečka levov Kde v prdeli bol ale zase Dani, zase raz gól cez neho.

Reagovat
misinho7

Mendy dnes sialeny co tam stvara...des.

Reagovat
Ed_Hazard

A to nás vydiera ohľadom platových požiadaviek, inak vraj nepodpíše zmluvu Baran sprostý

Reagovat
ciernyribiz

Zabaliť a poslať prec

Reagovat
smazaný uživatel

Here we go again... Však z těchhle zpráv ohledně údajných Mendyho požadavků na vyšší plat je už meme, překvapuje mě, že tomu ještě někdo věří, i když vlastně ani ne.

Reagovat
Ed_Hazard

Ono to bolo niekedy vyvrátené?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Visca el barca

Rayo

Reagovat
ciernyribiz

Lacná verzia atletika zákerné do hrávajú každý súboj ale sami nie sú schopný ustáť jeden suboj

Reagovat
misinho7

Reagovat
Phillipinho

Jeste si stezujou. Zaslouzene vyhrali.

Reagovat
patas92

Ten Mendy musí být nejhorší hráč Realu asi od Drentheho, ne?

Reagovat
CHONG

Spíš se hrozně zhoršil, není to tak dlouho, co patřil k nejlepším na hřišti...

Reagovat
Ed_Hazard

Ja mám skôr opačný pocit - hral svoje životné zápasy a teraz sa vracia do "formy" ktorá je preňho štandardom Ten chlap má strašne divný futbalový prejav, on na ihrisku ani nepôsobí ako profi športovec

Reagovat
misinho7

On sa tazko popisuje. Do zadu je podla mna velmi dobry a celkom skala. Ale ked ma loptu abo ked ide dopredu tak to je jak z tretej ligy. On dakedy da zidanovku a obide troch ani nevie ako a potom trikrat nevie nahrat na meter abo nevie spracovat loptu. On ma take zablesky abo keby skalal zo Zidana na okrseny prebor..

Reagovat
patas92

No dneska je hrozný hlavně dozadu

Reagovat
LeonardoUžoa

To je strašný traged ten Mendy. Ten chlap neumí zpracovat míč.

Reagovat
ciernyribiz

Mendy a modric sú zrelý na vystriedanie.

Reagovat
Jordi Alba

Courtois po tom, co zjistil, že gólmani GB nezískají se na to vysral.

Reagovat
CHONG

Z naší strany celkem tragédie, ale aspoň je to zatím zábavný zápas... Do druhého poločasu Vincek a Mendy dolů.

Reagovat
ciernyribiz

Ten hon na viniciusa je ale príšerný dohrávajú ho slusne, to sacanie po s r ate lopty som zvedavý ci to zvládne bez vylucenia

Reagovat
misinho7

no bojim sa ze dnes ho tak uz tak vyhecovali ze spravi hlupost..dohravaju ho riadne..asi bude lepsie ak ho potom stiahne

Reagovat
Cracker10

Je to picus, takhle se na nej musis hrat.

Reagovat
ciernyribiz

Ja tam vidím skôr 11 picusov v bielom

Reagovat
Israha

Ať už je to MS. Evidentně se ti hráči už na tom turnaji vidí a nejsou se schopni koncentrovat na klubový fotbal, pokud si proti nim nepřijede naivně začutat a zahrát volejbal Celtic. Tři ze čtyř posledních výkonů tak na levelu letošní Sevilly...

Reagovat
Pospovič

Neviděl bych to pro Liverpool tak černě

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak Real narozdíl od Liverpoolu ví, kdy se láme chleba. Rozhodně ne 7. listopadu s Rayem.

Reagovat
Pospovič

Třeba jim to někdo řekne

Reagovat
ciernyribiz

To si povedal aj nottingham a leeds

Reagovat
Registrujisejenproto

Ten sudi to strasne nezvlada

Reagovat
Registrujisejenproto

Carvajal kurva dalsi zadupana vec, mel jit radsi stridat

Reagovat
Kokesh

Tak to je extrém

Reagovat
Cracker10

Vsechno spravne.

Reagovat
Ed_Hazard

Dani megablbec. Thibo

Reagovat
Registrujisejenproto

At jdou dopice, vsak Thibo byl na care ten fotbal je fakt cim dal vetsi sracka

Reagovat
zasranej malíř

Bohužel nebyl

Reagovat
Cracker10

Nebyl.

Reagovat
Switchback
Reagovat
Ed_Hazard

Ak nebol, tak to bolo o centimetrík, možno dva Záber z vnútra brány skresluje, pätu má vo vzduchu a nie na zemi.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Reggie

Reagovat
Kluivert9

Na čáře byl tak možná o poločase v kabině...

Reagovat
misinho7

jebat

Reagovat
zasranej malíř

Dobře nám tak

Reagovat
CHONG

To je stejně pravidlo úplně z prdele

Reagovat
LeonardoUžoa

A proč se neopakuje při proměněné, když golman nebyl na čáře?

Reagovat
patas92

Proč asi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LeonardoUžoa

No ptám se, proč? Však porušil pravidlo při penaltě.

Reagovat
Rothbard

To musí být odvaha se takhle zeptat.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak jako. Máš dané, že při pokutovém kopu nesmí nikdo vběhnout do vápna, než vystřelí, kopající zastavit pohyb, golman má stát na čáře. Tak budu opakovat, dokud nebude vše správně, ne?

Reagovat
Rothbard

Reagovat
LeonardoUžoa

Dělej si frajera jak chceš, ale je to pičovina toto "pravidlo" prostě. A netíží mě, že Real dostal gol. Rayo to kliďo přeju.

Reagovat
Switchback

A když to nebude nikdy správně?

Reagovat
LeonardoUžoa

Však toto..

Reagovat
patas92

Protože hlavní je to, aby hráči týmu, který z té penalty "vytěžil víc" udělali všechno správně. Když například bránící hráč vběhne do vápna dřív, ale útočník penaltu i tak promění, tak se taky opakovat nebude.

Reagovat
Rothbard

Zbytečně se snažíš, on to nepochopí a pojede si pořád svoje.

Reagovat
LeonardoUžoa

No budiž, já se ptal na vážno, jestli by sem někdo třeba někdo dal přesný vymezení toho pravidla. Mě zkrátka irituje a přijde mi strašne nefér vůči golmanům, kteří jsou už tak fest znevýhodnění.

Reagovat
Kluivert9

Protože by z penalty už nikdy nepadl žádnej gól?

Reagovat
patas92

Protože i přes porušení pravidla dostal gól. Tak je asi blbost to opakovat.

Reagovat
Cracker10

No tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Real si za ten sračkoidní výkon ani nic jiného nezaslouží

Reagovat
ciernyribiz

Carlo mal už dávno striedať trochu oživiť utok

Reagovat
Al Capone

Tvl ten var Real dobře řeže, tohle je fakt ubohost.

Reagovat
patas92

Reagovat
Al Capone

Copak, těšíš se na United?

Reagovat
patas92

Proč bych se neměl těšit?

Reagovat
Al Capone

Nevím no, hrát poháry ve čtvrtek... já jsem zvyklý na úterý a středu

Reagovat
drussbarb

Jasně, na druhou stranu lepší čtvrtek než nic

Reagovat
dextroza_m

to bude možná hned po prvním kole

Reagovat
Kluivert9

Těšíme, díky za optání. Vy se na Liverpool netěšíte?

Reagovat
Cracker10

Reagovat
LeonardoUžoa

?

Reagovat
Switchback
Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
CHONG

Ale no tak, bylo to posouzené správně, prostě hrajeme piču, no

Reagovat
Al Capone

Píču nebo ne, ale je to ubohost kvůli tomuhle opakovat penaltu. Já to tvrdím pořád, že var stojí za vyliž prdel.

Reagovat
CHONG

Pravidlo je to debilní, ale posouzené to bylo správně...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Al Capone

Takže když je to pravidlo debilní tak se budeme tvářit, že je to v pořádku.. paráda.

Reagovat
CHONG

Co je to za argument? Svět je plný debilních pravidel, ale i ty se bohužel musí dodržovat...

Reagovat
Al Capone

Protože mě sere, že kvůli tomuhle opakuje penaltu... by mě zajímalo jestli by ji opakoval i kdyby ji dal.

Reagovat
Switchback

nahoře máš kamaráda

Reagovat
LeonardoUžoa

Ty jsi šulin...

Reagovat
Al Capone

a není to tak?

Reagovat
Switchback

nevím, můžete být nasraní max že Tibo si to o pár cm nepohlídal ale tohle VAR kontroluje úplně POKAŽDÝ ... však když je např. penaltovej rozstřel tak i když poslední penaltu chytí golman, tak se vždycky čeká na potvrzení Varu, že byl golman na čáře

Reagovat
Kluivert9

Dementní pravidlo to je, ale platí pro všechny. Mě třeba sere daň z nemovitosti a taky nezbývá nic jiného, než se s tím smířit...

Reagovat
CHONG

Daň z nemovitostí? Jako těch pár stovek ročně?

Reagovat
Kluivert9

Platíme 80k

Reagovat
CHONG

To vlastníte celou Prahu?

Reagovat
Kluivert9

Pár skladů a pozemek 20 000m2...

Reagovat
CHONG

Může být, 80k už sere, to chápu, my platíme za barák s pozemkem a byt necelé 3k, tak to není úplně něco, co bych řešil, víc mě sere daň z příjmu

Reagovat
Kluivert9

Jo, tak barák je taky 1500, to je v pohodě... ale ten zbytek Teď navíc zas město uvažuje o zvýšení

Reagovat
CHONG

Mně vždycky nejvíc na palici přišla daň z převodu nemovitosti, ale ten paskvil už naštěstí zrušili.

Reagovat
Cracker10

Neuveritelny tupouni.

Reagovat
CHONG

Neopakoval, protože to pravidlo je tak nastavené. To pravidlo je debilní, ale je pro všechny stejné, nikdo nás nezařízl...

Reagovat
Al Capone

jo to jsem viděl minule jak se pískají ruce pro všechny stejně...

Reagovat
CHONG

Řeč je snad o dnešku, ne?

Reagovat
Al Capone

Někdy píská stejně, někdy ne. Tím chci jen říct, že var je k hovnu a měl by se zrušit.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Cracker10

Reagovat
CHONG

Nehledě na to, že Dani navíc vběhl brzo do vápna...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Reggie

Reagovat
Rothbard

Tenhle tým vyřadí i tak slabý tým jako je Liverpool.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole to je chaos Mendy, Militao uplne "top"

Reagovat
Raul=Real

73minuta, mame 2 strely na branu...a on prakticky nevystrieda?

Reagovat
CHONG

Tak on na té lavičce prakticky nikdo použitelný není...

Reagovat
Raul=Real

Nacho, Mariano IN...nech moze Alaba centrovať na Mariana a Edera...kludne aj Eden nech ide, horsi ako Vinco nebude

Reagovat
Mateo16

Aj keby tam niekto bol tak nestrieda

Reagovat
CHONG

Zrovna letos je to dost lichá výhrada...

Reagovat
Ed_Hazard

No už len pán vianočka by nás spasil.

Reagovat
Jackmaker1989

Mendy, ty tupý skurvený kokot

Reagovat
Al Capone

To je otřesný zápas, tak marný Real jsem dlouho neviděl.

Reagovat
zasranej malíř

Je taky potřeba pochválit Rayo, hrají perfektně

Reagovat
Al Capone

To bohužel ano, neskutečně heroický výkon.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fabec1222

Vy kurvy zkurveny

Reagovat
Raul=Real

Posledne zapasy márnosť nad márnost... tá Barcelona nam nakoniec ešte nadeli 10bodov, by som sa ani necudoval

Reagovat
Mishko

Odkedy prestal Carlo rotovať, tak to upadá

Reagovat
Jordi Alba

Zas bych to nepřeháněl, těžko říct kdo na tom jak bude po MS.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo chcú keď toto Rodrygo nepremení.

Reagovat
Registrujisejenproto

Rodrygo bohuzel spalil tri sance, z toho dve 100%

Reagovat
Rattlesnake

Carlo time...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Rattlesnake

real teče a hraje se deset minut přes?

tak teda ne, no

Reagovat
Raul=Real

Vinicius totalne 0 bodov...po Mendym najhorsi hrac (vzhladom aj na ocakavania od neho) a k tomu zacina byt totalne nesympatický aj pre vlastnych fanusikov

Reagovat
Rothbard

Carlo si za to může sám svým nechtěním přivést backup za Benzemu.

Reagovat
boryland

Ole Vejprnice....

Reagovat
Jackmaker1989

Ako som predpokladal, Barca si uhrá v kľude titul. 67. sezona s jedným utočníkom, ktorý ma vysoko cez 30 rokov, stavať zalohu na Lukovi.

ale čo tie piče predvádzali na konci ako tam kopali lopty, hanba.

Reagovat
Mishko

neuveriteľný hnus, toto by malo mať dohru a mastnú pokutu, veď to sa nevidí v okrese

Reagovat
CHONG

No, po gólu na 1:2 jsem to teda nečekal, ale plus mínus zasloužená prohra, z naší strany všechno špatně. Každopádně ty dvě domácí remízy mě serou víc. Řešili jsme tady, jak MS zastaví náš rozjetý vlak a nakonec za něj budeme ještě rádi

Reagovat
Kluivert9

A to se nám Realisti na začátku sezóny smáli s Rayem za remízu

Každopádně škoda repre pauzy, mohl se udělat slušnej náskok

Reagovat
Mishko

ak tento zápas sledoval fanúšik anglickej alebo nemeckej ligy, ktorý pravidelne španielsku ligu nesleduje, tak musí byť v tranze...

výkon prvého tímu tabuľky tragický a to, čo predvádzalo Vallecano sa nevidí snáď ani na slovenskej dedine - hádzať na plochu počas hry lopty, zápasnícke chmaty či výkriky ako pri dvojnásobnej zlomenine boli fakt nechutné, toto predčilo ešte aj Atlético v najhorších časoch... hnus, hnus, hnus

zaslúžená prehra, ale škoda, že proti takýmto mrdkám, taká Girona by si to zaslúžila 10krát viac

Reagovat
Phillipinho

Chtelo by to trochu soudnosti a priznat si, ze vas Rayo dneska prehralo a zaslouzene vyhralo. Skvely tym.

Reagovat
Mishko

wtf? veď píšem, že výkon prvého tímu tabuľky tragický a zaslúžená prehra... si úplný dement?

Reagovat
Phillipinho

No misto oceneni vykonu si na ne nahazel spinu

Reagovat
Mishko

nemozem za to ze nedokazes citat s porozumenim

vysledok zapasu je jedna vec a zasluzene body Vallecana nespochybnujem, no, spravanie sa niektorych/vacsiny hracov/realizacneho timu + organizatorov bolo neskutocne ubohe

Reagovat
Phillipinho

Ok no, ja si tenhle fotbal s emocemi a skvelou atmosferou uziju radsi nez tiche spravanie fanousku na Bernabeu. Ale kazdy ma rad neco jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce ano, simulace ne. Ty máš rád simulace? Vždyť to bylo nedůstojný.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt tohle dela kazdy spanelsky tymu na konci zapasu kdyz vede. Samozrejme ze ne, ale tady se lidi podivujou, jako kdyby to nebylo pravidlem temer kazdej zapas...

Reagovat
Mishko

Nie, fakt si nepamatam, ze by sa niekedy stalo, ze domaci organizatori/fanusikovia za poslednych 5 minut hodia druhy ci dokonca aj treti mic na hraciu plochu aspon 10krat…

Reagovat
Mishko

a pravidlom to určite nie je, Girona či Osasuna nepredviedli ani 20% z toho čo Rayo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Israha

Má ale pravdu. To tam chtějí dávat vyžrat Vinckovi, že simuluje a kecá rozhodčímu do práce, a pak jich půlka dělá úplně to samé. Dost směšné, a tím spíš proto, že objektivně hráli opravdu kvalitně a nic takového ani nepotřebovali dělat.

Reagovat
Jordi Alba

Jseš mladý moudrý muž.

Reagovat
Phillipinho

Rayo bozi Iraolu nemine za chvili poradne angazma. Fakt dokazuje, ze je to skvely trener

Reagovat
Salfovic

Co tak čtu, tak ideální nástupce Simeoneo.

Reagovat
Predater

Real Madrid se vrací do čela...

aged well...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele