LANDZAAT PŘESTUPUJE DO WIGANU

19.07.2006, 10:27
Aktuality
Nizozemský reprezentant a jedna z hvězd Alkmaaru Denny Landzaat odchází "za kanál", zahraje si Premier League v dresu Wiganu Athletic. Ten by za něj měl zaplatit dva a půl miliónu liber.

Stal se již čtvrtým hráčem, kterého manažer týmu Paul Jewell před začátkem sezóny přivedl. "Je rychlý, hladový, umí předvídat a má spousty zkušeností," ohodnotil Landzaata jeho nový nadřízený. Zájem o 30letého záložníka měl i Espanyol Barcelona. "Mohl si vybrat, o to více mě těší, že jsme jej získali," libuje si Jewell.

A spokojený je i sám Landzaat. "Jsem moc šťastný, že přicházím do Anglie. Mluvil jsem o Wiganu se svými kamarády v reprezentaci, takže přesně vím, do jakého klubu jdu a co za poslední roky dokázal."

V týmu nebude jediným Nizozemcem, dokonce kapitána tam totiž dělá zkušený 36letý stoper Arjan de Zeeuw. I on si novou posilu pochvaluje: "Je to skvělý nákup. Denny umí v pravý čas zaútočit a dává góly, ale také umí dobře bránit. Je rychlý a má spoustu energie, takového hráče potřebujeme."

Do Wiganu již před ním přišli tři noví hráči - Emile Heskey za pět a půl miliónu liber z Birminghamu, Fitz Hall za tři milióny z Crystal Palace a také mladý Polák Tomasz Cywka.

Autor: Petr Starý

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*mesy

Neznám

Reagovat
smazaný uživatel

neznáš? No, podle mě Wigan rozhodně neprohloupil - věk sice má, ale kvalitu taky. Navíc si myslim, že rozprodej Alkmaaru pošle tenhle klub příští rok (víte kam), protože právě kapitán Landzaat byl klíčovym hráčem.

Reagovat
HOST*

Aj tak NEZNÁM

Reagovat
Mustang™

Smrtelná kombinace, sice jsou oba "staříci" ale jsou dobří

Reagovat
HOST*Razak Pimpong

Myslím, že teď už mají kádr jednoznačně na poháry. Zkušená obrana Chimbonda-De Zeeuw-Landzaat a mladící Scharner nebo Jackson. V záloze tahoun Bullard a rychlík Teil no a zkušený útok Heskey-Roberts. Nemá to chybu. Akorát by to za nějáké 2 sezóny chtělo omladit

Reagovat
HOST*

Tak pardon. Uniklo mi, že Roberts přestoupil do Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Budou rádi, když se udrží..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele