Legia má na odvetu se Slavií zavřenou tribunu s kotlem

17.08.2021, 11:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
standa91

Svině Polský!!!!!!!

Reagovat
kilobyte

To musí být totální ubožáci, když napadnou starce a dítě.

Reagovat
didosh

Kundy

Reagovat
Puskas

A ještě lidem, co potřebovali pomoc.

Reagovat
didosh

Hyeny

Reagovat
Pablos

a ještě s nějvětší pravděpodobností to byli katolíci určitě

Reagovat
Puskas

Kteří z nich?

Reagovat
Pablos

všichni zúčastnění

Reagovat
Puskas

Matrikoví s velkou pravděpodobností ano.

Reagovat
ACSeRw!n

klasika polaci, nekoho to jeste prekvapuje ?

Reagovat
verv

Zavření kotle za pyro

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

uefa chce na stadionu jenom rodiny s dětmi, sedět a poslušně čumět, maximálně zatleskat, ale hlavně neprojevit jakýkoliv neschválený názor

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Totalni dno to co se stalo na té dálnici. To si jako připadají jako kingove? Zmlatit děcko a důchodce??

Reagovat
REPLIKATOR

Lidský odpad

Reagovat
RadekVonCZE

Aspoň, že je zadrželi...

Reagovat
lampas

Místo dvanácti let vězení by jim za tohle mělo pár chlapů srovnat páteř baseballovou pálkou a kanadama otestovat tvrdost jejich lebky, aby je musela maminka celý zbytek života přebalovat a krmit brčkem.

Reagovat
kilobyte

Spíš ztlouct jen 2 a třetí by je pak musel přebalovat.

Reagovat
Axelrose

Přesně, protože by odnesli jen jejich matky. Třeba to není jejich výchovou. A ten třetí by na ně ještě musel vydělávat, žádné důchody.

Reagovat
Remt

líbí se mi tvoje myšlenkové pochody

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Benfica

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bohuzel se stale najde i v cr spousta tupcu, kteri jim vyjadri respekt, strasna svoloc vyvolavat nasili kvuli fandeni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na fotbale vyšívej a nevotravuj ,,,

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Tomasso9

OT: dotaz ohledně lístků na slavii.. Řeší se nějak, jestli je lístek na konkrétní jméno? Mám 2 vstupenky proti Legii, ale otec mi to odřekl, tak chci vzít někoho jiného.. Je to možné nebo je to nastavené jinak a musí mít každý vstupenku na své jméno? Případně jak to obejít :D Díky..

Reagovat
naheCZ

Zkušenost z minulého týdne: Nás nekontrolovali (vstup 1). Uvnitř se pak borci bavili, že to někde kontrolovali...už si přesně nevzpomínám kde jsme ještě v tu dobu stáli...buď to bylo u vstupu 2 nebo 3...spíš 3.

Reagovat
Tomasso9

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

3 vs. 3, nevidím žiaden problém.... Niekto prehrať musí...

Výhra na ihrisku aj na bojisku

Reagovat
skteel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Tromas

Kotel a chuligáni Legie hlavně ty chuligáni to je na co to kurva dělají, jak si můžou dovolit zmlátit důchodce a děcko, který ještě čekají na krajnici dálnice na pomoc od cizinců, protože je příznivci z kotle Legie vybourají úplně naschvál a pak je ještě dorazí to jsou fakt zkurvený hovada . Jediný pozitivum je v tom, že ty kokoti si teď budou užívat vězeňský hrátky ve sprchách, kde někdo naloží jim, ale trochu jinou dávku než by oni čekali . Dokonce i kotle Slávie a Sparty oproti nim vypadají jak chytré hlavy to je extrém, když jsou to ti nejtupější (pouze určití fans z tvrdého jádra) co můžou fanoušci z Česka a možná i Slovenska nabídnout, protože tam se na ten fotbal chodí ještě míň než u nás takže moc fans tam ani není .

Reagovat
Tromas

Ještě k tomu dodám, že by bylo v pohodě kdyby se zbili zhruba stejně starý a fyzicky schopný fans rivalů, nebo jiných klubů za podmínek, že s tím obě strany souhlasí je jich počtem přibližně stejně, nebo se to z jiných důvodů, které jsem zmiňoval nahoře jsou ty síly do bitky přibližně stejné (nemůže to být úplně shodné, protože pak by z té bitky nikdo nevyšel zbitej, což je účel té bitky). Nebudou tam žádné zákeřnosti (kopání do koulí, napadení ze zadu, jedni budou mít zbraně, což můžeme být v bitce před stadionem klidně i lahve a druzí je mít nebudou, nebo si na ostatní nepočkají před stadionem po zápase s výraznou přesilou (finále EURA, kde si poražení čuráci z řad Anglie počkali před stadionem na Italy ). Za splnění těchto podmínek je bitka fanoušků v pohodě. Celkově je, ale lepší fandit normálně a ne tímhle buranským způsobem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele