Lennon věří, že Celtic udrží Hoopera

14.12.2012, 11:43
Aktuality
O Garyho Hoopera je velký zájem v anglické lize, manažer Celtiku Neil Lennon ale nehodlá o svého klíčového hráče přijít. Naopak je přesvědčen, že čtyřiadvacetiletý útočník brzy prodlouží smlouvu, která mu vyprší na konci příští sezony.

"Myslím, že se dohodneme velmi brzo. S Garym se o prodloužení každý týden bavíme, doufám, že vedení brzy všechno vyřeší. Rozhodně nejsme daleko," říká Lennon.

Hooper je důležitým hráčem skotského mistra, v posledních dvou sezonách dosáhl mety dvaceti ligových branek. Díky tomu má anglický útočník nápadníky v Premier League, údajně se jedná o Liverpool, Sunderland a Southampton.

Lennon si ztrátu jakékoliv ze svých opor nepřipouští, naopad by rád v zimě přivítal posily. "Hodil by se nám hráč na levou stranu, ať už do obrany, nebo do zálohy. Když ale nikoho nezískáme, budu spokojený s kádrem, který mám k dispozici nyní," doplnil manažer Celtiku.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (607)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele