Leverkusen zaplnil mezeru v sestavě, z Chelsea přišel Hudson-Odoi

30.08.2022, 14:05
Aktuality
Callum Hudson-Odoi se stěhuje z anglické nejvyšší soutěže do německé. Stále teprve jednadvacetiletý křídelník odešel z Chelsea na hostování do Bayeru Leverkusen, kde prošel zdravotní prohlídkou a podepsal kontrakt...

"Získali jsme rychlé a kvalitní křídlo. Má vše potřebné k tomu, aby nám okamžitě pomohl," pochvaluje si sportovní ředitel Simon Rolfes.

"Callum odehrál za Chelsea přes sto zápasů a své kvality prokázal jak v Premier League, tak i v Lize mistrů. Jeho příchod znamená další alternativu do ofenzívy. Máme radost, že se nám povedlo vše dojednat," prohlásil někdejší dlouholetý hráč Leverkusenu.

Hudson-Odoi má na Stamford Bridge smlouvu do června 2024 a nehrál důležitou roli v letošních plánech manažera Thomase Tuchela, který ho v úvodu sezony na trávník neposlal ani na minutu. V Německu bude jeho pozice jiná i díky zdravotním problémům Bayeru, vinou zranění totiž budou až do začátku října mimo hru Karim Bellarabi a Amine Adli.

"Jsem nadšen, za Leverkusen si zahraji i Ligu mistrů. Angažmá v tomto klubu mi přišlo opravdu atraktivní a nemohu se dočkat, až poznám spoluhráče, fanoušky a 1. Bundesligu. Kai Havertz mi o Leverkusenu říkal jenom samé pozitivní věci," nechal se slyšet Hudson-Odoi.

Autor: Tomáš Pavlík / bayer04.de

Komentáře (200)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně odešel, ale přeju mu štěstí. Nebo raději ne, nemusel jsem ho

Reagovat
GrimeBaller98

Tak to mohl jit klidne nekam do mensiho klubu v PL

Ale treba mu Nemecko prospeje jako Sanchovi nebo ESR

Reagovat
SunFells

ESR celé angažmá tam promarodil, Nelsona myslíš.

Reagovat
GrimeBaller98

Joo mas pravdu, samozrejme ze jsem myslel Nelsona, ESR v Hoffenheimu nebyl

Ale na druhou stranu, treba Ade Lookmanovi to uplne nesedlo

Reagovat
Rudnevs

Tymto som sa dozvedel, ze ESR v Nemecku vobec bol.

Reagovat
John Obi Mikel

Newcastle ho chtěl, ale on si vybral Německo

Reagovat
Rich

Nedává to smysl... Problém není v útoku, ale v záloze či obraně...

Reagovat
ttopi

R.I.P. Hložek. Jestli nezačne hodně rychle být nějak produktivní, může se mu klidně stát, že na čas postojí a jeho nástupce se šance chopí.

Reagovat
Marv

Tak dost pochybuju, že zrovna tenhle dřevák bude pro Hložana konkurence

Reagovat
DavorSuker

Aha znalec... Hudson mel mega smulu na zraneni te achilovky.. jestli obnovi sebevedomi tak muze byt dobra posila

Reagovat
PP

prosím?

Reagovat
IgorMičinec

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Salfovic

Možná dřevák, ale vedle trabanta Hložka bude vypadat jak Jaguar.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

tpč

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Eichel

Leverkusen zaplnil mezeru v sestave? Ja som žil v tom, že medzery majú v obrane a nie na krídle.

Reagovat
bobis21

Oni jsou už tak zvyklí že mají děravou obranu, že to ani neřeší

Reagovat
čutalista

Mě se zdá, že marketingczde vyhrál nad fotbalem...ale třeba jim to vyjde, nechci bejt hned hnusnej a negativní, to si nechám na později

Reagovat
SunFells

Zřejmě obojí

Reagovat
vodka

Hložek je mezera

Reagovat
DieryVonry

V bundeslige může být dělo. I v blues byl v některých zápasech skvělej, bohužel to bylo jen vyjimečně. Potřebuje víc sebevědomí a pak v rychlosti umí být hodně nebezpečnej + umí hrát z obou stran. Pro Farmaceuty skvělej deal! Jen škoda, že před dvěma roky nekývli na nabídku 70 mil., Když ho chtěl Bayern.

Reagovat
Raylan

Hrozná píčovina od Tuchela...

Reagovat
Gazdo

OT. Aj pozerate niekto House of the Dragon? Mna to zatial celkom milo prekvapuje. Ocakavania som od toho nemal nejake velke ale uz by to pomalicky aj chcelo nejaku mensi zaujimavejsiu akciu lebo zatial je to dobre ale nejake korenie by to este chcelo podla mna

Reagovat
blade115

Právě mi se na tom hrozně líbí, že si tentokrát dávají záležet v budování charakterů těch postav. Když to srovnám s poslední sérií GoT, tak tam byla naopak samá akce, ale absolutně nelogické chování postav, urychlený konec a v podstatě už pak jen CGI festival pro nenáročné.

Každopádně bez obav, HoD, nebo minimálně část předlohy, kterou má pokrýt, je narvané akcí. Jsme pořád teprve u druhého dílu. Pokud to správně uchopí, tak to ve výsledku může být čisté v porovnání seriálů lepší jak GoT.

Reagovat
Gazdo

Praveze je nechcem akciu na styl Battle of Bastards ale taky nejaky letmy subojik kde by napr Daemon ukazal co v nom je lebo uprimne mimo toho jedneho suboja co mal a ktory bol teda vselijaky len nie skvely tak zatial nic nikto nepredviedol

Reagovat
Busby babes

jaka je predloha? on napsal i neco o dejinach Targaryenu?

Reagovat
blade115

Jasně, Fire and Blood je poměrně velká a podrobná knížka o historii rodu Targaryenu od Aegonova dobytí až po Mad Kinga. Bylo to přeložené i do češtiny. Obsahuje (náznakem) pád Valyrie, dobytí Západozemí, války s Dorne, Tanec s Draky, ... Za mě v lecčem ještě lepší čtení jak ASOIAF.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Stannis Baratheon

The Rogue Prince, The Princess and the Queen.

A taky ta "encyklopedie" ze světa ledu a ohně.

Reagovat
Bandita_Harry

Kukam, bojim sa ze to ma nabehnute na pekny prepadak. Kukat sa to da, ale ked nepride to "korenie" bude to len slaby odvar GoT a zaroven karma za ten koniec ktory uplne odjebali

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt prvni dil byl nejuspesnejsi premiera na HBO ever. A druhy dil sledovalo jeste vic lidi, coz je vec, ktera se skoro vubec nedeje. Ten zajem po premiere vzdycky opadne a oni naopak nabrali jeste vic lidi. Propadak je fakt to posledni co tenhle serial bude.

Reagovat
Bandita_Harry

Preco asi to bola najuspesnejsia premiera ? Ludia su hladni po GoT.

Reagovat
smetos

zatím zklamání z efektů. Hlava draka a vedle něj člověk, nebo záběry na město v pozadí. Je do oči bijící co dělali ve studiu a co je skutečné. Ale chápu, že je to seriál a prachy musí vyjít na 10hodin a asi nemají takové prostředky jako byly na Šmaka

Reagovat
Byleth

Nevím. Zatím mě to spíše nemile překvapilo. Už jen to, že mě to nedokázalo udržet a koukal jsem do mobilu. Postavy nesympatický - pomalu jsem si přál, aby je Daemon zlikvidoval.

Reagovat
Gazdo

Postavy su zatial nesympaticke to ano. Zatial sa mi pozdava len Daemon (a aj to mohli najst vhodnejsieho herca - nie ze by bol Matt Smith spatny ale viem si predstavit aj niekoho vhodnejsieho) a mozno by som este dal plus aj Viserysovi lebo ma relativne prepracovanu postavu ale tak bodaj by nie ked obe casti boli v podstate o nom. Ale hlavne tam ma byt casovy skok dost velky takze niektorych hercov nahradia ini za co som rad

Reagovat
Stannis Baratheon

Naopak, hezky pomalinku. Poslední série GoT měly akci v každém díle, že už toho bylo přehršel.

Reagovat
blade115

Jinak, spousta lidí to tu už určitě zná, ale YT kanál Alt Shift X dělal naprosto bezkonkurenční explained videa u GoT a pokračuje v tom i u HoD. Bez jakýchkoliv spoilerů je tam detailní rozbor každé epizody, souvislosti s předlohou či Trůny, věci jsou zasažené do kontextu, místy se predikuje další vývoj... Já si to třeba pouštím před dalším dílem, kdy, už jsem za ten týden spustí věcí z toho předchozího zapomněl.

https://youtu.be/KmfX6RE2WAQ

Reagovat
Baronne

Tyvole, kde na to bereš čas?

Reagovat
blade115

Mám home office...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Baronne

Reagovat
Baronne

Počkám si spíš na Rings of Power

Reagovat
bobis21

Ale až v zimě nebude venku co dělat, zvládnu asi i tohle

Reagovat
Baronne

Je to vpíči, kolik toho je a jak málo času na to je, ještě bych chtěl dát Devadesátky, The Good Doctor, Rings of Power a Rod Draka, no a pak zas vychází God of War a třetí série Witchera bude taky příští rok ne?

Reagovat
blade115

Witchera Netflix totálně domrdal a RoP dopadne u Amazonu stejně.

Reagovat
Kowe

Reagovat
EXoRcIsT

Witcher mal iba 2 uplne paradne casti a to ked lovil bruxu a strigu o tom by mal byt Witcher

Reagovat
Gazdo

ja som dal Witcherovi sancu a pozrel som prvu seriu ked vysla ale druhu som uz ani nezacal a ani nemienim a RoP ani nezacnem ako totalny tolkienofil

Reagovat
blade115

To já právě jako totální Tolkienofil samozřejmě koukat budu, ale hrozně u toho budu nasranej.

Reagovat
Gazdo

Ved to pisem

Reagovat
patas92

Já myslím, že to kvalitativně bude docela ok, ale sledovanost bude zklamání.

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Nebo jako Disney+ Star Wars no.

Reagovat
Trand

Já doufám že RoP nedomrdají, ale Witcher je bohužel trapas. První díl druhé série byl super, ale pak to šlo rychle z kopce.

Reagovat
Trand

Jinak mně je třeba úplně jedno že tam budou hrát černoši atd. Hlavně aby to mělo kvalitní příběh a nedopadlo to právě jako Witcher, kde nic nedávalo smysl. A pak je teda jasné, že si Tolkienovo dílo budou částečně upravovat, což je za mě asi ok, jen doufám, že se nebudou odchylovat tak moc, že by to člověka bilo do očí.

Reagovat
Gazdo

Ved uz teraz to bije do oci

Reagovat
blade115

Vzhledem k tomu, že Tolkienovo dílo se nejvíc vyznačuje právě tím, jak je rozsáhlé, komplexní a až neuvěřitelně detailní a precizní, tak se mi osobně nechce tolerovat prakticky žádné odchýlení. A vůbec mi nejde čistě o nějakou rasu, mě by úplně stejně tak mrdalo, kdyby tehdy byl Jackson obsadil do role Aragorna nějakého blondýna. Prostě předloha tu je, je skvělá, takže není potřeba nijak šíleně měnit, stačí ji prostě jen respektovat. A s tím teda mají obecně showrunneři velký problém, často to ani nejsou fanoušci série a každý z nich má ohromnou potřebu ukázat, že on to zvládne líp než autor a že nebude jen přepisovat knihu do scénáře. Co jsem viděl ukázky na RoP, tak mi přijde, že tohle bude přesně to samé. Ale hrozně rád se budu plést.

Reagovat
Losinho

+ kina no

Reagovat
Baronne

Žižka, Avatar.. Co tam ještě letos padne zajímavýho?

Reagovat
r.mrazik

žižka bude hrozny pruser

Reagovat
Baronne

Snad ne, ani to zatim na průser nevypadá a nic tomu nenasvědčuje. Navíc Caine do průserů většinou moc nechodí

Reagovat
r.mrazik

Ale chodí.

Kamarádka pracuje v produkci a vyprávěla mi o natáčení...to bude průser

Ale Češi na to asi půjdou...každopádně kvalita bude divoká

Reagovat
Baronne

Teď jsem na to koukal a byl v pár pěknejch sračkách no . Já znám Dana Jaroše, maj kluci docela velký očekávání a průserem to nezavání, ale uvidíme, jsou trochu nasraný, že jim Hollywood posunul premiéru z léta na září Nevim úplně co Amerika no, tam lidi hodně daj na marketing, takže to může dopadnout jak Warcraft..

Reagovat
r.mrazik

bych rekl,ze v americe ten film vubec nikoho nezajima i kdyz tomu dali nazev Stredovek ( )

s warcraftem bych to moc nesrovnaval..to je nebe a dudy

Reagovat
Baronne

Ale může tam bejt paralela právě s tim marketingem, protože Warcraft měl v Americe ubohej marketing a taky tam vybuchnul, no a proto neni pokračování. Česko toho Žižku asi samotný neutáhne, tak uvidíme co ta cizina právě.

Reagovat
r.mrazik

tak warcraft byl tlaceny dost

trailery i reklama byla celkem velka...akorat lidi to vubec nezajimalo

Reagovat
Baronne

V Americe byla ta reklama dost chabá, marketing byl tristní a proto to taky propadlo, v Číně byl špičkovej marketing a proto to tam dalo přes 300 mega

Reagovat
r.mrazik

to neni zadna pravda

"160 million production budget and additional $110 million in marketing costs"

proste to byla sracka,ktera nikoho nezajimala

Reagovat
Baronne

Nemáš pravdu, ten marketing tam byl ubohej, proto to nebodovalo kdyby to byla sračka, nedá to v Číně přes 300 mega

Reagovat
r.mrazik

vsak to mas ciselne

film za 160 mega

na reklamu a marketing dalsich 110

tohle neni ubohy marketing

v USA se na to nechodilo,protoze to byla sracka,ktera nikoho nezajimala

ze asiati jsou hotovy z LOL a dalsich veci je nadhera,ale ani oni to neutahli...a teda nechapu,proc brat cinu jako nejakou bernou minci,kdyz z listku jde studiu ubohych 25 procent a vic jak 300 mega tam da kazda jejich propagacni volovina

Reagovat
r.mrazik

nehlede na to,ze v cine to dalo 225

https://www.boxofficemojo.com/title/tt0803096/?ref_=bo_se_r_1

proste ten film byl marny...

Reagovat
r.mrazik

a treba posledni The Batman mel nalito do marketingu cca 150mega...

kdyz si vezmes,ze warcrat je film 6 let stary,tak s ohledem na inflaci to muze byt šulnul...

rikat,ze marketing warcraftu byl ubohy,kdyz byly plakaty a reklamy temer vsude je sranda...

Reagovat
Baronne

Sledoval sem to půl roku před a půl roku po, každej den, dělal jsem na to v Česku propagační videa, ty vidíš jenom random čísla a myslim si že víš hovno, jak to vypadalo v Americe v době propagace. Takže ti píšu naposled, propadák to byl jenom v Americe, protože to mělo shit marketing, proto ten film taky nebyl úspěšnej. Navíc tvůj úsměvnej koment "protože to byla sračka" tak nějak nekoresponduje s hodnocenim, který je ať chceš nebo ne, nadprůměrný, jak na csfd tak imdb.

Reagovat
r.mrazik

achmujboze...ze to byl v americe propadak nema co delat s shit marketingem

proste a jednoduse ten film tam nikoho nezajimal

ze jsi delal propagacni videa v cesku je relativni asi jako prd...

ten film mel trailer behem super bowlu a do marketingu se narvalo 110 mega...

takze blaboly. ten film je sracka a v americe nikoho nezajimala...smir se s tim

svadet to na marketing je hrozna prdel

Reagovat
Baronne

To je jak mluvit do zdi, víš vo tom píču ale furt si stojíš za tim svym, jak kolovrátek asi to nemá cenu

Reagovat
r.mrazik

cenu to fakt nema

jestli si myslis,ze na to americani nechodili kvuli kampani,do ktery se nalilo 110 mega,tak jsi blazen

bylo to tim,ze ten film nikoho nezajimal a byl celkem sracka

Reagovat
Baronne

Radši back to makleřina bráško

Reagovat
Losinho

Tak na Ameriku byl relativně levnej.. ale bude to tam boj o každej lístek. A Jákl taky není úplně Tarantino

Reagovat
r.mrazik

takovych Becek tam maji mraky...pro zahranici neni zas tak zajimavy,leda na stream...v kinech se nechyta a buh vi,jestli ho tam vubec nasadi

Reagovat
Losinho

Jo tak to by průser byl ale jsem rád že se tu točí konečně i něco jinýho než Vejdělek apod

Reagovat
r.mrazik

tojoo...klidne at to zkousi,rozhodne mu clovek preje at to nejak vyjde

jen bohuzel jak to uchopil...a do toho historky,jak rano kreslili storyboardy,aby vubec vedeli,co ten den budou natacet....no pry divocina

Reagovat
Losinho

ach jo

Reagovat
Losinho

Marvel, DC, Halloween pro mě jako srdcovka jinak je hlavně ten konec mrtvej no, proti Avatarovi nikdo nepůjde

Reagovat
Baronne

co She-Hulk?

Reagovat
Losinho

Čekal jsem to horší upřímně ale to CGI bych do světa nevypustil ani kdyby mě mučili

Reagovat
Baronne

Reagovat
Losinho

První dojmy prej super. Dost jsem se toho bál, ale už mě to zas navnadilo.

Takže po prvním díle budu nasranej tak tři dny

Reagovat
Baronne

Jako trailery nevypadaly nějak špičkově, to ten Rod Draka působil líp, tak moc nečekám, ale je to LOTR, takže povinnost

Reagovat
Losinho

Prej to nakonec vypadá o dost líp než trailery.. ale taky bych nadšení brzdil no

Reagovat
Gazdo

Jezis maria to ma nikdy nikto nedonuti pozerat. Dost uz co som musel prekusnut sprznenie Hobbita ale Rings of Power teda ani nemienim zacat

Reagovat
EXoRcIsT

to politikarenie vo Westerose mi strasne chybalo

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to presne naopak. Politikareni byla ta nejlepsi vec na GoT a HotD je vicemene jen politikareni, takze bomba.

Reagovat
Gazdo

Ako ja som to napisal trosku blbo mna to politikarenie bavi ale zrovna Daemon bol preslaveny sermiar a ocakaval som ze sa uvedie trosku inak ako sa uviedol s tym subojom s Coleom

Reagovat
Neutron

aj Viserys aj Daemon su mi vrcholne nesympaticky, ale cisto iba herci...serial zatial v pohode, je to trochu take bez akcie, ale napriek tomu mi to nevadi a teda este Corlys Velaryon podla mna nemal byt cernoch, ale asi chceli zvyraznit valyrijske vlasy no....

Reagovat
Talker

Podle mého je klíčové, že poznáváme ty postavy, známe ty hráče, dostáváme se postupně do děje a do toho, proč vlastně ta situace nastává, politické motivace a podobně. To je podle mého i důvod, proč GoT bylo úspěšné, člověk se zainvestoval do toho děje.

On i GoT byl pomalejší, první serie podle mého neměla téměř žádnou větší bitvu v úvodu, první epizody formovaly ten svět, představovaly postavy a teprve pak se to rozjelo se smrtí krále.

Reagovat
Agnelli

Hložek hotovo

Reagovat
anarchochuligan

"Kapitán Amerika českého fotbalu" si může začít balit kufry :D, prý střelecké eso a reprezentační hráč

Reagovat
Salfovic

Kapitán Amerika je Vlkanova

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek odstaven po 3 zápasech

Hostovačka někde v druhé Bundeslize a pak návrat do Sparty?

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze Leverkusen vubec nebude hrat milion zapasu.

Reagovat
guerro

To jich mají naplánováno tolik jo na letošní sezónu?

Reagovat
bobis21

Jakože si nechají 4 hráče na 3 posty jo?

Reagovat
blade115

Asi nejlepší řešení. Když nastoupil, o základ si neřekl, takhle má šanci se ukázat jinde, klub má možnost si ho v lednu stáhnout zpět a není tam žádná opce k trvalému přestupu.

Ale teď už je naprosto nezbytné (RIP, HZ), aby přišel někdo do to ofenzivní trojice, když má odejít i Ziyech. Havertz, Sterling, Mount a Pulisic jsou prostě málo. Dokonce bych se nedivil, kdyby přišli jak Auba, tak i Zaha.

Fajn by bylo ještě dokopat do Barcelony toho Alonsa, zkusit udat Batshuaye, vymáčknout nějakou solidní částku z Italů za Ampadua a asi zrušit smlouvy Babovi a Kenedymu, protože ti už jsou asi neprodejní zrovna jako Barkley ... Plus by Gilmour ještě potřeboval nějakou hostovacku, jinak zas vyhnije na tribuně.

Reagovat
Miguel19

Dle Romera Alonso na 100 % do Barcelony.

Pokud by vyšli Auba a Zaha, bylo by to fajn. A vysrat se na Gordona.

Reagovat
blade115

Toho Aubu fakt nechci, zvlášť ne s tříletým kontraktem, který prý požaduje... Zaha může být, ale taky už mu bude třicet a u těch křídelních hráčů jde kvalita s věkem o dost rychleji dolů než třeba u stoperů. Každopádně ale určitě lepší volba jak Gordon A 60, to by byl fakt totální úlet...

Reagovat
Miguel19

No když nepřijde Auba, tak už fakt nevím, kdo by přišel na hrot. Zaha to taky nevyřeší..

Reagovat
blade115

Tuchel říkal, že chce vepředu spíš 3 borce, co si budou dynamicky měnit pozice. Tak prostě Havertz, Sterling, Mount, Pulisic, Zaha a Broja. S tím už by se nějak žít dalo.

Reagovat
Salfovic

A kdo z nich bude dávat góly

Reagovat
blade115

Góly se přeceňují.

Reagovat
O.Giroud

James a este Jorginho z penalt

Reagovat
icemike

Ví někdo, proč není Bats ani na střídačce?

Reagovat
vitasrp

Protože to je řepák, kterej na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy když otevřu článek o Chelsea, jako první dávám CMD+F a vitasrp. Píšeš fakt obsáhlé, podnětné a detailní komenty, pokaždé si je rád přečtu. I tentokrát bych to lépe nenapsal.

Reagovat
hona.kub

Já sem ani netušil, že je furt náš. Tak špatnej a nevýraznej hráč to z mého pohledu byl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
guerro

A co ty mezery v obraně ty zaplnit nepotřebují?

Reagovat
ADM

OT: Hoši, chcem ist v oktobri na City, kedže budem v Manchesteri

Chcel som kupiť listky cez ofiko stranku, ale už nie su nikde 2 miesta vedla seba (celkom mi na tom záleží). Poznáte na to, prosím, niekto nejaký life hack?

Reagovat
Mastný Chobot

Kup hocijake dve, na City bude miesta dost

Reagovat
formic81

emptyhad

Reagovat
ADM

Vážne? nemám žiadnu skusenost s PL

Reagovat
Mastný Chobot

Jk, neber ma vazne. Netusim popravde. Asi pockaj ci nebude general sale cez ofiko, oddelene by som nekupoval

Reagovat
Jordi Alba

Lifehack zní jebat na City a pojď se mnou na začátku Novembera na Spurs x LFC.

Reagovat
ADM

To už radšej podme na Barcu, chcel by som to tento rok ešte stihnuť

Reagovat
Jordi Alba

Já mám zatím v plánu to kolo jak je víkend na novej rok, je to derby s Espanyolem. Tu Barcelonu mám v plánu letět sám, takže se klidně domluvit můžeme, kdyby jsi chtěl. Herní kolo by mi bylo asi teoreticky jedno, ale bylo by dobrý to vědět trochu předem abych si zařídil volno.

Reagovat
Gazdo

Ono sa da ist do Manchasteru aj kvoli niecomu inemu ako futbalu?

Reagovat
oddy

Pro manžestráky.

Reagovat
EZ

Skrabat zemiaky do kuchyne

Reagovat
ADM

Žije tam frajerkina rodina

Reagovat
Gazdo

Fuu dobrovolny zivot v Manchesteri. Si nasiel anglicanku ci len slovenka s rodinou v anglicku?

Reagovat
ADM

Slovenku s rodinou

Reagovat
Kinky7

My jedeme na southampton tak dej vědět jestli tam budeš v té době

Reagovat
ADM

Na ten chcem aj ja, ale ak nezozeniem listky vedla seba tak neviem

Reagovat
vceradnesazitra

Podle mě by měli koupit ještě jedno křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila do obrany.

Reagovat
VersaceChain

Antony bargain jak pica, zapomnel jsem ocenit.

Reagovat
Mastný Chobot

Talks ongoing between Arsenal and Shakhtar for Mudryk. The clubs are working to reach an agreement for a figure of €25m+bonuses. [@RudyGaletti] #afc

No dobre, ale to nie je CM

Reagovat
O.Giroud

Tak ani Neto nie je CM a tuzite tu po nom.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako kto. Ja by som ho bral, ale moja priorita je CM od zaciatku prestupaku

Reagovat
O.Giroud

mozno si pockaju na Youriho do Decembra

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, to by ma neprekvapilo, ale stastny z toho nie som

Reagovat
formic81

uz litaj spekulace ohledne loanu Paradese.. ale ze chce do Juve prej

Reagovat
Golasso

CM to není, ale podle videí na youtube ho musíme mít .

Reagovat
Liveral

Tak jestli chceme zakládat svoji spokojenost na základě spekulací, tak tady je jedna na DM ať se nám ten optimismus zvedne

I'm told this morning that #Arsenal have once again inquired about #Palmeiras midfielder Danilo. Ferreira, Pereira and co thought to be asking around $25m. Process sped up due to injury to Elneny #EPL #Brasileirao

Reagovat
Mastný Chobot

Toho som v FM kupil do Brightonu a bol dost dobry takze moze byt

Reagovat
Liveral

Reagovat
Golasso

Jinak prý už sondujeme nějaké CDM z Brazílie (Danilo z Palmeiras)

Reagovat
Gimme

Za 10M je drahej

Reagovat
tweek

Arsenal have enquired again for Danilo from Palmeiras. The signing could speed up due to Elneny’s injury. Palmeiras are asking for €21m. Reports from Brazil. He is a CDM.

Hm, tohle by mi zapadalo do koncepce našich nákupů. Mladý, relativně neznámý, Brazilec. Podle YT videa vypadá fakt zajímavě. Pohybově jako Partey (mrštný atlet), technicky vypadá taky dobře vybaven.

Zná ho tu někdo více než z YT?

Reagovat
SunFells

Byli jsme s ním spojování i v zimě. Zdá se mi, že tou dobou hrál v double 6 a LCM.

Reagovat
John Obi Mikel

Na to jaký to je talent, tak se zatím i vinou zranění nedokázal prosadit ani pod jedním trenérem.

Reagovat
SpecialOne

Kdyby po něm nešel Bayern tak:

1. U nás už není

nebo

Bere 10 k/w

Reagovat
Gazdo

Jemu obrovsky pomohol ten zaujem Bayernu

Reagovat
Talker

Tak ono se zapomíná, že je mu stále jen 21 let.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda, ale po té sezóně 18/19, kdy dostal šanci od Sarriho, a dělal se z něj pomalu generační talent, jsem čekal, že bude zanedlouho mužem ofenzivy č.1 nebo aspoň člen základu.

Reagovat
El Cid z City

Akanji za 17 ,fúha,dost dobrej obchod. Neví někdo proč má 0 odehranejch minut?

Reagovat
iamek

Rok do konce smlouvy a nechtěl podepsat. Zajímavé, že nehrál ani pratelaky a zraněny podle TF není.

Reagovat
db18

BVB přivedlo Suleho se Schlotterbeckem. Navíc s ním Terzic nepočítá a bylo jasné, že ho buď prodají, nebo pošlou hostovat

Reagovat
iamek

Díky. A jak hrál, když hrál? Četl jsem diskuze na TW, když měl jit do MU a fans BVB docela slavili, ze vypadne

Reagovat
iamek

Manuel Akanji | Player ‘set to fly to UK soon’ to complete Man City move – €11m wages, five-year contract.

Plat docela ranec

Reagovat
Kixi Syhimour

K čemu vám bude?

Reagovat
Eichel

Tak Laporte je dlhodobo zranený a ostávajú ti tam traja stopéri. A s Akém musíš počítať ako back upom na LB. Potrebovali CB alebo jedného krajiného beka.

Reagovat
Kixi Syhimour

dík

Reagovat
Sandstorm

Manchester United are exploring the possibility of a late deal for Barcelona right-back Sergino Dest.

If they can secure a move, they will allow Aaron Wan-Bissaka to leave - West Ham and Crystal Palace are both interested in signing him.

Dest played under Erk ten Hag at Ajax.

Možná sme ještě neskončili

Reagovat
Sandstorm

Dostane Antony sedmičku?

Reagovat
Swarley

Tak hral s 11, ta je po Greenwoodovi volna?

Reagovat
r.mrazik

Leda na kauci

Reagovat
martin.b

CPI je oproti růstu cen fotbalistů slabej čaj, Darwin 100m, Antony 100m, Fofana 80m a teď Gvardiol 90m to je fakt strašný, nebyl fotbal ještě před rokem v piči z covidu ?

Reagovat
martin.b

@NicoSchira

#Chelsea have increased the bid to €100M to #Leipzig to sign Joško #Gvardiol. He is a #Blues’ main target as exclusively anticipated yesterday, but the german club don’t want to sell him, even if are open to discuss the possible sale for 2023.

ani stovka možná nebude problém

Reagovat
NathanD

Exclusive: Chelsea are in advanced talks with RB Leipzig to sign Joško Gvardiol! Deal would be completed now but with Gvardiol staying at RB Leipzig, he’d join Chelsea in June 2023.

Official proposal submitted today around €90m. Negotiations ongoing on clubs side.

90 mega za hráče co má 6+8 ze 118 zápasů

Reagovat
db18

Kolik chceš asistencí od stopera?

Reagovat
PanAu

To má stejně jako Antony ne?

Reagovat
Talker

U stopera 6+8 za 120 zápasů je podle mého slušná ofenzivní statistika...

Reagovat
SunFells

Horší než Beckenbauer.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Takže Fofana i Gvardiol?

Reagovat
blade115

Gvardiol by zůstal v Lipsku do příštího léta, kdy už nejspíš budou končit Thiago s Azpim.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle zní dobře, jen ta částka je zas hrozná darda

Reagovat
blade115

Jo, je to masakr. Ale u něj se s tím smířím snáz než u Fofany.

Reagovat
Talker

To se mi vůbec nelíbí, Fofana+Gvardiol. To by nás dost blokovalo v 3-X-X spolu s dvojicí Chilwell-Cucu.

Snad to je blábol.

Reagovat
RKBoy

Nemyslím si, Tuchel chce očividne hrat na 4 vzadu, dnes to znova vyzerá na 4-4-2.

Proste budeme mat kvalitne zdvojené posty, ako to Tuchel bude skladať a rotovat je už vec druhá.

Reagovat
blade115

Však za rok teoreticky můžeme mít na stopera Gvardiola, Koulibalyho, Fofanu a Chalobaha. Nalevo holt dvojice top levých beků no, ale s tím se dá žít. Já bych teda Gvardiola bral všema deseti, mám z něj Ivanovič vibes.

Reagovat
Pettirosso

To uz se nad tema cenama ani nikdo nepozastavuje?

Reagovat
Rich

Přeceňovaný hráč, letos, co zápas Lipska tak to nějaký kiks... Lipsko pěkně podojilo Chelsea...

Reagovat
Csaplárova past

Vole, Hudson-Odoi by byl produktivnější než celý Havertz. Šanci měl dostat, útok CFC je teda dost nekonzistentní. Hráčů dopředu mají jak naprcaných, ale do koncovky jsou otřesní. Tuhle sezónu by dohráli v pohodě s aktuální obranou, měli místo Fofany koupit dalšího útočníka. Třeba Tammyho za 90

Reagovat
fsada

Třeba ho ten Německý drill zabvý toho jeho chození po hřišti

Reagovat
fsada

zbavý

Reagovat
herbage

V posledních hodinách probíhají intenzivní jednání o přestupu Hectora Bellerína z Arsenal FC do FC Barcelona. Deníku Sun se podařilo získat exkluzivní elektronické komunikace mezi sportovním řediteli Edú Gasparem a Mateu Alemanym:

Alemany: Hello Edu, how are you doing?

Edu: You know. Bussy, as ussual. And you?

Alemany: The same. Listen, we are currently looking for new RB and our former prospect Hector Bellerín comes to our mind. Is he available?

Edu: It depends. He is still our first team member and important player. But at the right price, we are open to everything.

Alemany: That's good to hear. I think our offer might interest you.

Edu: I hope so. Last time with Auba, we left him for free, pay half of his salary a now you want to sell him to our city rival for 20m pounds. Stan and Josh are really pissed off.

Alemany: I am really sorry about that. We didn't expect this either. We are living in crazy world, don't we?

Edu: Yes, we do! So what are you offering?

Alemany: We will cover full salary, no transfer fee

Edu: You are joking, right?

Alemany:If I was joking, I would say I guarantee we won't sell him to Chelsea

Edu: Ha ha, very funny

Alemany: I'm just kidding. I couldn't promised that either

Edu: Back to bussiness, is that your final offer?

Alemany: Yes

Edu: We don´t accept. We want 5m pounds

Alemany: no

Edu: Come on

Alemany: no

Edu: 4m

Alemany: no

Edu: 3m

Alemany: no

Edu: 2m

Alemany: no

Edu: 1m

Alemany: no

Edu: please

Alemany: no

5 min pause

Edu: OK, we accept your offer

Alemany: pleasure to do bussiness with you

Edu: I wish it could be mutual, you played really hardball

Alemany: I know, that is my job

Edu: then we are done. Do you want contact to Hector´s agent?

Alemany: No necessary. We´ve allready discussed it and Hector, his agent and his family agreed. We will send you contract proposal via fax tomorrow morning

Edu: via fax? can´t you just sent email?

Alemany: I see what I can do, but I think no

Edu: Allright then. Be in touch tommorow, I gotta go. Bye

Alemany: Bye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Aj bych tomu věřil

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Werkrider

Teoreticky se klidně může jednat o posilu "do obrany".

Vysvětlím:

Proti Mainzu se hráli varianty 3-4-3 (3-5-2 nebo 3-4-1-2 nebo 3-4-2-1). Získání dalšího rychlého křídla umožní hrát na tři stopery a intenzivní práci křídel podél celé čáry s trochu méně defenzivními úkoly. Nemusí se proto vůbec jednat o stopku pro Hložka, naopak.

Reagovat
čutalista

Jako, že by hráli na ty lajně spolu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele