LFA zveřejnila termíny dohrávek: V Plzni a Mladé Boleslavi se bude hrát 17. září

04.09., 14:40
Aktuality
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)

Odložené zápasy šestého kola první ligy Plzeň - Olomouc a Mladá Boleslav - Slavia Praha se uskuteční v úterý 17. září. Náhradní termíny dnes oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA). V Plzni začne zápas v 17:00, v Mladé Boleslavi v 19:30. V původním termínu 25. srpna se nehrálo kvůli účasti klubů v závěrečném 4. předkole evropských pohárových soutěží.

Plzeň a Mladá Boleslav využily možnost odložit si zápasy domácí soutěže hrané mezi úvodním utkáním a odvetou. Od minulé sezony to klubům garantuje LFA a v případě 4. předkola k tomu není potřeba ani souhlas soupeře.

Viktoria v play off Evropské ligy porazila skotský celek Hearts of Midlothian nejprve doma a pak i venku 1:0 a zajistila si účast v hlavní fázi soutěže.

Ligový souboj mezi Mladou Boleslaví, která usilovala o účast v Konferenční lize, a Slavií Praha, jež bojovala o Ligu mistrů, byl odložen na žádost středočeského celku. Zatímco Mladoboleslavští proti Paksi slavili po domácí remíze 2:2 a výhře 3:0 v Maďarsku postup do hlavní části soutěže, tým z Edenu v domácí odvetě s Lille nedohnal ztrátu 0:2 z Francie a po vítězství 2:1 na Ligu mistrů nedosáhl a představí se v Evropské lize.

V této sezoně LFA odložila kvůli evropským pohárům tři utkání. Ostravský Baník, který neúspěšně usiloval o účast v Konferenční lize, už duel s Karvinou v náhradním termínu odehrál. Pokud se nic do 17. září nezmění, bude mít ligová tabulka po dohrávkách úplnou podobu. Aktuálně v ní druhá Slavia ztrácí tři body a třetí Viktoria pět bodů na vedoucí Spartu. Olomouc a Mladá Boleslav mají při zápase k dobru v dosahu čtvrté místo.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Coutinho10

hned 3. den po zápase na Baníku, no nevím...

Reagovat
Greny

A pěkně před Plzni

Reagovat
Coutinho10

tam jsou 4 dny do toho zápasu, ale oni jsou na tom stejně, takže aspoň nebudou v tomto mít nějakou výhodu

Reagovat
Neri04

Hindsight is 20/20, ale udelali by to ty kluby stejne i ted?

Asi to neni rozdil ten jeden zapas a budou to mit po repre pauze, ale vypada to na celkem ostre tri tydny:

Slavie:

14.9. Ostrava (venku)

17.9. Boleslav (venku)

21.9. Plzen (doma)

25.9. Ludogorets (venku)

28.9. Bohemians (venku)

3.10. Ajax (doma)

5.10. Sparta (doma)

Plzen:

14.9. Teplice (doma)

17.9. Olomouc (doma)

21.9. Slavia (venku)

26.9. Frankfurt (venku)

28.9. Boleslav (doma)

3.10. Ludogorets (doma)

5.10. Pardubice (doma)

Reagovat
žrout

Ten další měsíc Slavie dost napoví, jaký bude celý podzim. Dost brutální los, hlavně ta série venku. Ukáže se, jak se klub připravil a jak využil léto na přestupovém trhu. Zatím to totiž na 1 rozhodně není, i když nějaké příchody jsou.

Jinak ten termín derby je nesmysl, ne? To budou hrát slávisti ve čtvrtek s Ajaxem a hned v sobotu se Spartou? Tam musí být pauza minimálně do neděle, jinak je to pro Spartu výhoda jako kráva. Není jedinej důvod to nedat na 6.10, když je pak navíc repre pauza, takže je vůbec nic netlačí.

Reagovat
Neri04

Vsude vidim 5.10. v 16:00.

Reagovat
ratusek

Slavia - Sparta 6.10. 18:30

Dnes byl zveřejněn komplet rozpis do konce podzimní části

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

Plzeň taky nhraje 5.10. ale 6.10. od 13:00 s PArdubicemi

Reagovat
žrout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele