Liga mistrů: Preview středečních zápasů 5. kola

28.11.2007, 09:27
Aktuality
Devět klubů bude dnes večer bojovat o postup do osmifinále Ligy mistrů. Jediný bod chybí Realu Madrid a obhájci titulu AC Milán. Za určitých okolností může být dnes známo sedm týmů, které budou v nejprestižnější klubobové soutěži pokračovat i na jaře.



Skupina A
Besiktas JK - Olympique Marseille  (středa 20:45)
Jedno z klíčových utkání skupiny H uvidí ve středu večer istanbulský stadion Inönu. Ve specifickém prostředí se domácí Besiktas pokusí rozšířit svůj prozatím tříbodový zisk. Olympique Marseille má sice už bodů sedm, ale pokud by v Istanbulu prohrál, jeho naděje na postup by dostaly vážné trhliny.

Ani rekordní porážka 0:8 na hřišti Liverpoolu v posledním kole nesebrala tureckému mužstvu naději na postup do další fáze. Proti Marseille už ale domácí musí a v případě, že by neuspěli, hodně se sníží i jejich naděje na pokračování evropské mise v Poháru UEFA. Hned čtyři zraněné obránce bude postrádat domácí kouč Sağlam. Serdar Kurtuluş, Lamine Diatta, Gökhan Zan ani İbrahim Kaş do utkání s Marseille nenastoupí. Chybět bude i krajní záložník Mehmet Yozgatlı. Nicméně ve víkendovém kole turecké ligy ukončil Besiktas nelichotivou třízápasovou sérii bez vítezství, když vyhrál na hřišti Oftassporu.

Marseille má reálnou šanci dostat se do druhé fáze soutěže a nechce ji propásnout. Bylo by to poprvé od sezóny 92/93, kdy Olympique v Lize mistrů triumfoval. Jeho kouč Eric Gerets dobře zná turecké prostředí z dřívějšího působení u Galatasaray a proto se předpokládá, že své hráče dokáže na bouřlivou atmosféru připravit. Do utkání navíc může počítat i s Lorikem Canou, který se zotavil ze zranění kolena. Marseille se v poslední době daří. V ligové soutěži prohrálo naposledy před měsícem, od té doby jedna remíza a dvě vítězství. Včetně triumfu na půdě lídra z Lyonu 2:1.

První zápas na Stade Velodrome v Marseille vyhráli ještě pod vedením bývalého kouče Alberta Emona domácí 2:0. Na Turcích teď je, aby manko smazali. Je totiž dost dobře možné, že právě skóre bude hrát v zamotané skupině A velmi podstatnou roli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.65
více informací
Liverpool FC - FC Porto  (středa 20:45)
Liverpool musí odvrátit druhý mečbol jeho soupeřů ve skupině A. Ten předchozí zvládl na výbornou, když deklasoval Besiktas, s Portem to ale bude určitě mnohem obtížnější zápas. Nic jiného než výhry v obou posledních duelech Reds nezbývají. Naopak Portu by k postupu stačila remíza.

Na pohodě v Liverpoolu nepřidají ani spekulace o vratké pozici kouče Beníteze, který se měl nepohodnout s vlastníky, a to pány Hicksem a Gillettem. Spor se týkal budoucích transferů, když se Benítezovi nelíbila snaha obou pánů nechat veškerou činnost až na přestupní termín. Podle vlastníků totiž stačí začít jednat o přestpech až 16. prosince, kdy na Merseyside zavítá Manchester United a oba pánové budou přítomni. Podle gólmana Reiny má Benítez podporu nejen hráčů, ale též fanoušků.

Generálka vyšla Liverpoolu skvěle, když tým zvítězil na hřišti Newcastlu. Benítez nemůže počítat se zraněnými Danielem Aggerem, Xabi Alonsem, Jermainem Pennantem a Yossi Benayounem. Do kádru se, přestože v posledním zápase zahrál dobře Lucas Leiva, vrací i typově podobný hráč Javier Mascherano. Do základní sestavy se rýsuje obvyklý útok Kuyt a Torres, z křídel by je měl podporovat Kewell a střídavě Gerrard či právě Leiva.

Porto je v Lize mistrů zatím neporaženo a do Anglie jede s prioritou získat na své konto minimálně ještě jeden bod. Přičemž remízou skončil i zápas prvního kola mezi oběma týmy v Portu. V posledním ligovém zápase "Draci" porazili Victorii Setubal 2:0 po brankách Lisandra Lópeze a Quaresmy. V nominaci na zápas není Joao Paulo, naopak se objevili nováčci Stepanov a Bolatti. V základní sestavě by neměli chybět Quaresma, Lucho González či Slovák Marek Čech.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Finnan, Hyypia, Carragher, Arbeloa - Gerrard, Sissoko, Lucas Leiva, Kewell -Kuyt, Torres
FC Porto - pravděpodobná sestava:
Helton - Bosingwa, Pedro Emanuel, Bruno Alves, Cech - Lucho Gonzalez, Paulo Assuncao, Raul Meireles, Sektioui, Quaresma - Lisandro Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 6.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.FC Porto (POR)42205:38
2.Olympique Marseille (FRA)42115:37
3.Liverpool FC (ENG)411210:44
4.Besiktas JK (TUR)41032:123
Skupina B
Rosenborg Trondheim - Chelsea FC  (středa 20:45)
Rosenborg Trondheim hostí v zápase skupiny B Chelsea a bude hrát s vědomím, že ho výhra může posunout do další fáze soutěže. Londýnská Chelsea je na tom úplně stejně. Tito soupeři se již na podzim střetli a Rosenborg získal na Stamford bridge překvapivou remízu. Po roce, kdy Norové v Lize mistrů neúčinkovali, jsou tak teď blízko postupu do play-off.

V domácí lize se ale Trondheimu vůbec nedařilo, skončil až pátý a o další účasti příští rok si může zatím nechat jen zdát. Chelsea by mohla využít faktu, že Rosenborg nehrál již tři týdny soutěžní zápas, norská Tippeligaen právě před touto dobou skončila.

Záložník Trondheimu Alexander Tetty se na zápas těší: "Myslím že bude fantastická atmosféra, plná ohňostrojů. Čeká nás ten nejzábavnější zápas. Vlétneme na ně, nedáme jim od první minuty vydechnout." Post pravého obránce si od zraněného Stranda převezme Stoor. S ním v obraně budou dále hrát zkušení Kvarme a Riseth, v záloze Slovák Sapara a také dvougólový hrdina utkání s Valencií Steffen Iversen. Ten má v Rosenborgu vynikající formu, bývalý hráč Tottenhamu a Wolwerhamptonu ve 44 zápasech vstřelil 30 branek.

Po dvou semifinálových účastích se v Chelsea konečně očekává minimálně finále. Od té doby, co mužstvo převzal Avram Grant, neprohrálo již v 11 zápasech, i když v listopadu zatím Chelsea jen jednou vyhrála a dvakrát remizovala. Problémem by ale mohla být početná marodka. Na ní jsou Čech, Carvalho, Ferreira, Ballack a Malouda. Do základní sestavy by se tak měl dostat Cudicini, Ben Haim, do zálohy mladí Mikel a Sidwell, na hrot Ševčenko.
Rosenborg Trondheim - pravděpodobná sestava:
Hirschfeld - Stoor, Riseth, Kvarme, Dorsin - Skjelbred, Sapara, Tettey, Iversen - Traore, Kone
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cudicini - Belletti, Terry, Ben-Haim, Ashley Cole - Obi Mikel, Lampard, Sidwell - Wright-Phillips, Shevchenko, Kalou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Schalke 04  (středa 20:45)
Valencia přivítá na svém stadionu Mestalla v důležitém utkání Schalke 04. Pro klub z východního pobřeží Španělska bude tento zápas existenční, ve skupině B je totiž na posledním místě s pouhými třemi body. Německý klub na tom není o moc lépe, má o jeden bod více než jeho dnešní soupeř a v tabulce je na třetím místě.

Jediné vítězství v dosavadních čtyřech odehraných zápasech získali netopýři právě proti německému soupeři, ve Veltins Areně rozhodl o výsledku jedinou brankou David Villa. Poté však přišla domácí porážka s Chelsea, a dva zápasy proti outsiderovi skupiny Rosenborgu. A právě v zápasech proti norskému mistrovi Valencie takřka přišla o možnost postupu ze skupiny, Los Ches ostudně prohráli obě utkání s klubem z Trondheimu v poměru 2:0 a nyní jsou jejich šance na postup jen v oblasti teorií.

Žádná sláva ze strany valencijských fotbalistů to není ani v lize, tým trenéra Ronalda Koemana v neděli podlehl Racingu Santander 0:1, a v tabulce se propadl na šestou příčku. V utkání proti Racingu dostal v brance šanci po dlouhé době Santiago Canizares, tak jako v předchozích duelech si však ani tentokráte neopustil kiks a na jeho vrub padla jediná branka utkání.

I přes tuto chybu bude Canizares v brance i ve středečním zápase, toto rozhodnutí příliš nepotěšilo Timo Hildebranda, který přiznal, že zkušený španělský brankář není jeho přítel:"Canizares a já nejsme přátelé, skoro spolu nemluvíme. Jsme kolegové při tréninku, nic víc. Pokud přijde a mluví na mě, odpovím mu ale když ne, pak spolu nemáme žádný jiný druh komunikace. Ale vše je v pořádku." Koeman se poté snažil situaci zklidnit:"Nechci o tomto mluvit, není to dobré jak pro Canizarese, tak pro Hildebranda a ani pro samotný tým. Prostě jsem se tak rozhodl, Canizares chytá protože je to velmi důležité utkání a já nemohu stále měnit brankářkou pozici."

Jediné z čeho můžou mít fanoušci netopýrů radost je fakt, že proti Santanderskému celku nastoupil na poslední půl hodinu záložník Edu, který se vrátil na trávníky po roční pauze zaviněné zraněnými koleními vazy. Jak v týdnu Ronald Koeman potvrdil, tak Edu je již plně v pořádku a je možnost, že brazilský středopolař nastoupí ve středu již od první minuty. Této možnosti nahrává i fakt, že stále zraněn je Ruben Baraja. Mimo hru je i Angulo, Alexis, Gavilán a Moretti, všichni z důvodu zranění.

Záložník David Silva k zápasu řekl:"Je to důležitý zápas, doufáme, že získáme všechny tři body. Fanoušci budou na naší straně, utkání je dlouhé a my budeme bojovat až do jeho samotného konce."

Schalke si o víkendu v lize připsalo cenné vítězství, v pěkném zápase vyhráli svěřenci Mirka Slomky na hřišti Hannoveru a v tabulce se posunuli na šesté místo. V tomto zápase se dvakrát prosadil kanonýr Kevin Kuranyi, o vítězství Schalke 3:2 však nakonec rozhodl střídající Halil Altintop, který by měl vytvořit útočné duo s Kuranyim v dnešním zápase. V minulém utkání Ligy mistrů Schalke remizovalo s Chelsea, mužstvo Mirka Slomky bylo po většinu utkání lepším týmem, branku se jim však i přes mnoho šancí vstřelit nepodařilo.

Do sestavy německého vicemistra z minulé sezony se vrací Jermaine Jones, který již vyřešil problémy s kotníkem. Jones na tiskové konferenci řekl:"Zranění vypadá už docela v pořádku, někdy sice ještě cítím bolest když střílím, ale doktoři mi řekli, že kotník už je absolutně v pořádku. "

Valencia neprochází ideálním obdobím, pokud však chce i po pěti odehraných kolech myslet na postup ze základní skupiny, musí dnes bez podmínečně porazit Schalke a doufat ve vítězství Chelsea v Trondheimu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Canizares - Miguel, Marchena, Albiol (Helguera), Caneira - Silva, Albelda, Fernandes (Edu), Vicente (Joaquin) - Villa, Morientes
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Bordon, Kristajic, Westerman - Bajramovic, Ernst, Ozil, Rakitic - (Altintop) Asamoah, Kuranyi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Chelsea FC (ENG)42205:28
2.Rosenborg Trondheim (NOR)42115:37
3.Schalke 04 (GER)41122:34
4.Valencia CF (ESP)41032:63
Skupina C
Werder Brémy - Real Madrid  (středa 20:45)
V předposledním kole základních skupin čeká Werder Brémy boj o přežití. Pokud si chce zajistit postup do dalšího kola lukrativní Ligy mistrů, musí nad Realem Madrid bezpodmínečně zvítězit. Naopak španělskému šampionovi stačí pro postup remíza. Situace by se pro Bílý balet zkomplikovala v případě prohry, to by totiž musel zapnout i v posledním duelu skupin doma proti římskému Laziu.

Werder se po nevýrazném začátku sezóny v německé Bundeslize oklepal a po sérii dobrých výsledků už ztrácí pouhý bod na vedoucí Bayern Mnichov. Ve středečním střetu bude nicméně postrádat svého špílmachra Diega. Brazilský reprezentant byl vyloučen v utkání proti Laziu po druhé žluté kartě a bude tak zápas sledovat pouze z tribuny. Citelnou ztrátou pro německý klub je absence brankáře Tima Wieseho, který si natrhl sval. Na marodce rovněž zůstanou středopolař Torsten Frings a portugalský útočník Hugo Almeida. Nicméně ani nepřítomnost Diega nedonutí trenéra domácích Thomase Schaafa změnit oblíbený kosočtverec ve středu hřiště.

Němci nastoupí v bráně s náhradníkem Christianem Vanderem, obrannou čtveřici před ním budou tvořit stopeři Mertesacker a Naldo a krajní obránci Fritz a Pasanen. "Diamantová záloha" bude mít složení Andreasen – Baumann – Borowski – Jansen. V útoku nastoupí dvojice Sanogo, střelec gólu Werderu na Santiago Bernabéu, a Rosenberg.

Real Madrid, který i přes klopýtnutí v Murcii vede španělskou ligu, tolik klíčových hráčů jako jeho německý soupeř postrádat nebude. Zranění jsou Sneijder a Heinze a nominováni nebyli Drenthe ani Soldado. Herní systém Realu bude tedy mírně variabilní.

V brance přesto nastoupí stálice Iker Casillas. Do obrany počítá trenér Schuster s Ramosem a Marcelem na kraje a s Pepem a Cannavarem, eventuálně Metzelderem jako se stopery. Záloha bude vytvořena dvojitým pivotem ve složení Gago – Diarra. Guti bude zřejmě tvořit hru před nimi a Robinho bude mít patrně povolenu volnost pohybu v okolí vápna soupeře. V útoku bude operovat zkušené duo Raúl – Van Nistelrooy.

Španělské mužstvo se bude snažit vylepšit nelichotivou bilanci na německé půdě. Bílý balet zde vyhrál pouze jednou před sedmi lety nad Leverkusenem. V ostatních zápasech sedmkrát remizoval a čtrnáctkrát prohrál. Utkání začíná ve 20.45 CET a řídit ho bude holandský rozhodčí Pieter Vink.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Vander - Fritz, Mertesacker, Naldo a Pasanen - Andreasen, Baumann, Borowski, Jansen - Sanogo, Rosenberg
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Cannavaro, Pepe, Marcelo - Diarra, Gago, Guti, Robinho - Raúl - Van Nistelrooy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lazio Řím - Olympiakos Pireus  (středa 20:45)
O druhé místo ve skupině C se dnes utkají Lazio Řím s Olympiakosem Pireus. Oba celky jsou na tom zatím úplně stejně, kromě shodného počtů bodů mají také identické skóre.

Lazio je postupu do osmifinále o kousek blíž. Z Řecka totiž v prvním kole přivezlo remízu 1:1, která může být klíčová. Dnes domácí nesmějí příliš váhat, v posledním kole základních skupin totiž hrají na půdě Realu Madrid.

"Základní skupina je pro nás velmi důležitá, můžeme totiž ukázat, jak jsme se za tři roky zlepšili," říká domácí kouč Delio Rossi, který klub vede právě tuto dobu. "Jsme stále silnější a myslím, že postup mezi posledních 16 týmů by tomu odpovídal."

Lazio postoupilo do play-off Ligy mistrů zatím pouze jednou. Druhý úspěch římskému týmu ztěžují zranění. Obránce Lorenzo De Silvestri se vrátil ze srazu jednadvacítky s poraněným kolenem, zdráv není ani záložník Massimo Mutarelli.

Olympiakos začal skupinu zmiňovanou remízou s Laziem, poté zabral a vyloupil Brémy. Pátý bod přibyl na konto červenobílého týmu díky domácí remíze s Realem. Hosté si navíc hodně slibují od posledního utkání, ve kterém přivítají Brémy.

"Lazio je velmi silné především v obraně, defenzivní činnost má skutečně dobře zorganizovanou," míní trenér Olympiakosu Panagiotis Lemonis. "Ale očekáváme, že domácí budou hodně útočit, remíza je dobrá pro nás."

Hosté přijede podpořit zhruba osm tisíc fanoušků, kteří přispějí k atmosféře na Olympijském stadionu. I Olympiakos trápí několik zranění. Obránci Didier Domi a Júlio César mají problémy se stehnem, záložníka Marka Né nepustí na hřiště poraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.55 - 4.70
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid (ESP)42208:58
2.Olympiakos Pireus (GRE)41216:65
Lazio Řím (ITA)41216:65
4.Werder Brémy (GER)41035:83
Skupina D
Benfica Lisabon - AC Milán  (středa 20:45)
Na Benfiku Lisabon nečeká ve středu lehký úkol. Proti poslednímu vítězi Ligy mistrů AC Milán musí zvítězit, aby si uchovala reálnou šanci na postup mezi posledních 16 týmů. Zatím je na posledním místě skupiny D se třemi body. AC Milán je na prvním místě s 9 body, a proti Benfice si bude chtít pojistit svůj postup do další fáze Ligy mistrů. K jistotě mu stačí i remíza.

Portugalcům vyšel poslední zápas v domácí lize proti Coimbře, když zvítězil 3:1. Zápas se rozhodl až v posledních čtyřech minutách, kdy Benfica vstřelila dva góly. V tabulce se nachází na druhém místě a zatím nebyla poražena. Domácí budou chtít oplatit Italům porážku z prvního utkání, ve kterém prohráli na San Siru 1:2. Budou se však muset obejít bez Nuna Assise, který se zranil v posledním zápase, chybět bude i Augustin Binya, ten dostal šestizápasový distanc za likvidační faul na Scotta Browa z Celtiku Glasgow, který se udál v minulém zápase Ligy mistrů. Nahradit by ho měl Armando Petit, který se vrátil minulý víkend po dvouměsíčním zranění. I přes tyto problémy je domácí trenér optimista. "Věřím, že můžeme zvítězit a to samé předvést i v příštím utkání Ligy mistrů," řekl trenér Jose Antonio Camacho.

AC Milán o víkendu porazil Cagliari Calcio, ale i tak je až na 9. místě italské Serie A. Trenér Ancelotti odmítá, že by jeho tým byl v krizi. Zvláště domácí zápasy mu ale nejdou. "Nemyslím, že jsme v krizi. Poslední dva zápasy jsme vyhráli," řekl Ancelotti. Za Italy nastoupil i Ronaldo a kouč Ancelotti zvažuje, že nasadí brazilského útočníka i ve středu. Mezi zraněnými je pořád Marek Jankulovski. Dále pak Emerson a Filippo Inzaghi. Suspendovaný je Massimo Ambrosini. "Utkání je důležité pro oba týmy. My chceme zvítězit a postoupit do další fáze Ligy mistrů," dodal Ancelotti.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.40
více informací
Celtic Glasgow - Šachtar Doněck  (středa 20:45)
O průběžné druhé místo ve skupině D se bude hrát ve středu večer v Celtic Parku. Domácí Celtic Glasgow je na tom bodově stejně jako hostující Šachtar Doněck, ve prospěch skotského klubu zatím hovoří skóre.

Celtic je doma velmi silný, dosavadních šest bodů získal výhradně na vlastním hřišti. A Šachtaru má co vracet – na Ukrajině prohrál 0:2. Výhra by Skoty hodně přiblížila postupu, kromě vyššího počtů bodů by měli také výrazně lepší skóre.

"Doufáme, že nedostaneme rychlý gól. Budeme se snažit hrát chytře a nenabídnout soupeři žádné výhody," říká domácí trenér Gordon Strachan. "Jsme v pohodě, protože hrajeme dobře. Střílíme hodně gólů a po většinu času jsme nebezpeční, proto jsem zatím spokojený."

Strachan věří, že bude moci ve středu použít dva své stabilní hráče, kteří o víkendu nebyli fit. Brankář Artur Boruc (poraněný prst na noze) a záložník Paul Hartley (viróza) vynechali ligový zápas proti Aberdeenu. Zdráv je i střelec Jan Vennegoor of Hesselink.

Šachtar vede stejně jako Celtic domácí soutěž i v Lize mistrů jsou na tom oba týmy téměř shodně. Blíž postupu do osmifinále je zatím Doněck, jemuž při vlastní výhře stačí k jistotě postupu remíza AC Milán na hřišti Benfiky Lisabon.

Před třemi lety Šachtar na Celtiku prohrál 0:1. "Hráli jsme velmi dobře, ale nešťastně jsme prohráli," vzpomíná trenér Mircea Lucecku. "Ale na Glasgow mám i lepší vzpomínky. Uhráli jsme tu remízy Galatasaraye s Rangers i Rumunska se Skotskem."

Lucescu byl pořádně naštvaný na útočníka Neryho Castilla. Mladý střelec se ve víkendovém utkání přihnal k penaltě, přestože na ni nebyl určen, a neproměnil ji. Za to neměl do Glasgowa jet. Castillo se však omluvil a byl vzat na milost. Šachtaru tak chybí pouze Fernandinho kvůli kartám.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.AC Milán (ITA)430110:49
2.Celtic Glasgow (SCO)42023:46
3.Šachtar Doněck (UKR)42024:76
4.Benfica Lisabon (POR)41032:43

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liverpool vs Porto - tak 3:0 tipuju ...

Reagovat
smazaný uživatel

udelas lip kdyz tipovat nebudes...to bude max. 1:0,1:1,0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Uděláš líp, když mu do toho nebudeš kecat

Reagovat
satan_666

ha ha Porto určitě neprohraje, Quaresma jim ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju:

Besiktas JK - Olympique Marseille (2)

Liverpool FC - FC Porto (1)

Rosenborg Trondheim - Chelsea FC (02)

Valencia CF - Schalke 04 (10)

Werder Brémy - Real Madrid (02)

Benfica Lisabon - AC Milán (2)

Celtic Glasgow - Šachtar Doněck (0)

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas - Marseille 2

Liverpool - Porto 1

Rosenborg - Chelsea 2

Valencia - Schalke 1

Brémy - R.Madrid 0

Benfica - AC 02

Celtic - Doneck 1

Reagovat
smazaný uživatel

a kde mas Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio - Olympiakos 1

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas JK - Olympique Marseille (0)

Liverpool FC - FC Porto (0)

Rosenborg Trondheim - Chelsea FC (0)

Valencia CF - Schalke 04 (1)

Werder Brémy - Real Madrid (0)

Lazio Řím - Olympiakos Pireus (1)

Benfica Lisabon - AC Milán (2)

Celtic Glasgow - Šachtar Doněck (1)

...bude hodně remíz

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu tak 3 urcite mozna i 4

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás nevíte někdo jestli v případě rovnosti bodu je duležitější skore nebo vzájemny zápasy? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně vzájemné zápasy, až pak se zohledňuje skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas JK - Olympique Marseille (10)

Liverpool FC - FC Porto (1)

Rosenborg Trondheim - Chelsea FC (10)

Valencia CF - Schalke 04 (10)

Werder Brémy - Real Madrid (10)

Benfica Lisabon - AC Milán (2)

Celtic Glasgow - Šachtar Doněck (1)

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas JK - Olympique Marseille 2

Liverpool FC - FC Porto 0

Rosenborg Trondheim - Chelsea FC 10

Lazio Řím - Olympiakos Pireus 0

Werder Brémy - Real Madrid 2

Reagovat
Shevchenko

tutovky teda jak cip

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol není ani lavičce , máme jen 4 obránce a nikoho dalšího na lavičce

Reagovat
-Kopy-

Albiol v nominaco byl, to se zranil nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

máte hold stabilní obrannou čtyřku, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý jak se dnes hoši s Doněcku předvedou. Snad to nebude ustrašený výkon a dokážou, že fotbal hrát umí. Držím vám palce tak doufam, že mě nezklamete. Šhachtar Donetsk forever

Reagovat
smazaný uživatel

jediná "tutovka" je výhra Celticu.....jinak ten amatér, který dělal toto preview tam zařadil klub, který právně neexistuje.....

Reagovat
smazaný uživatel

zase v dobrý náladě, koukám ...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipuji Sparta - Spartak goly 0:3,Cervene karty 2:0,napadeni kameramani 1:0,rasisticka a vulgarni hesla 2:0,drzeni mice 20:80,...radost slavistickeho fanouska ...k nezaplaceni ...slaviacard

Reagovat
Slejdy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Shevchenko

náhodou ten konec se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, to bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli se to dá sledovat někde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by sa to cez myp2p.eu ale dnes je to akési blokované

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by sa to cez myp2p.eu ale dnes je to akési blokované

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem se tam dostal (ikdyž s obtížema) ale jeden link je na sopcast a ten je vyplej a druhej je na co si číndkýho a to se mi nepodařilo rozjet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dneska nevíde, co už, proste to neuvidíme,škoda

Reagovat
smazaný uživatel

zasrany celtic ma priravil o 70eur

Reagovat
smazaný uživatel

celtic rozhodně není zasraný, když nerozumíš fotbalu, tak ho raději netipuj a dej se na kuličky.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele