Lille odmítlo i vylepšenou nabídku, Debuchy tak zůstává

02.08.2012, 22:19
Aktuality
Mathieu Debuchy se vysněného přestupu do Newcastlu zřejmě nedočká. Severoanglický klub sice zaslal do Lille vylepšenou nabídku, podle prezidenta francouzského celku Michela Seydouxe ale suma stále neodpovídá hodnotě reprezentačního obránce...

Sedmadvacetiletý odchovanec klubu na sebe upozornil na evropském šampionátu a o jeho služby se vedle Newcastlu ucházel také Inter. Sám Debuchy si vybral Premier League, přestupové tahanice ale pokračují již několik týdnů a dost možná skončí neúspěšně.

Vylepšená nabídka Strak má činit šest milionů eur a s takovou částkou není Michel Seydoux spokojen. ”Rozhodl jsem, že Mathieu Debuchy zůstane v LOSC. Nabídka Newcastlu definitivně neodpovídá hodnotě našeho hráče,” řekl pro deník L’Equipe.

”Musela by to být nabídka odpovídající a úměrná jeho náhradě. Tyto podmínky ale nejsou splněny a je mojí povinností učinit takovéto rozhodnutí,” dodal šéf třetího celku uplynulé sezóny Ligue 1, který před rokem do Newcastlu prodal Yohana Cabayeho.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (816)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele