Lille se domluvilo se Saint-Étienne na přestupu Malcuita

12.07.2017, 13:58
Aktuality
Kévin Malcuit se stal oficiálně hráčem Lille. Severofrancouzský klub se domluvil na příchodu 25letého obránce se Saint-Étienne a se samotným hráčem uzavřel smlouvu do roku 2022...

Francouzský obránce s marockým pasem je odchovancem Monaca, do sestavy knížecího mužstva se však neprobojoval a přes celky z nižších soutěží se dostal do Saint-Étienne.

Dobrými výkony si následně pravonohý univerzál řekl o pozornost věhlasnějších klubů, nakonec pověstný souboj vyhrálo Lille, které "Štěpánům" poslalo 9 milionů eur.

Lille, které během tohoto přestupového období mocně posiluje, se svoji novou akvizicí podepsalo kontrakt na pět let. "Jsem rád, že budu moci nastupovat za Lille. Těším se na spolupráci s Marcelo Bielsou a doufám, že budeme během nadcházející sezóny úspěšní," řekl Malcuit.

Autor: Jiří Vojík / losc.fr

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kariéra : Kevin Malcuit

2017/2018 - Lille

2018/2019 - Lille

2019/2020 - Lille / Newcastle

2020/2021 - Newcastle

2021/2022 - Newcastle / Southampton

2022/2023 - Southampton

2023/2024 - Cardiff City

2024/2025 - Sunderland

2025/2026 - Bordeaux

2026/2027 - Bordeaux / Angers

2027/2028 - Angers

Konec kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

ty si este nedostal ban geno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Dost nedoceněný hráč uplynulé sezóny, za ty peníze super nákup. Saint Etienne mělo jednu z nejlepších obran ligy a měl na tom velký podíl. Poctivě se vrací a navíc je dopředu silný na míči, rád zkouší 1na1, mohl by se za sezónu nebo dvě klidně vrátit do Monaka nebo jít do zahraničí, pokud bude pokračovat v letošních výkonech.

Reagovat
AnthonyR

Ve dvaceti se v Monaku nechytal ( přitom v tý době hráli druhou ligu a v obraně dokázal hrát i veterán Hansson). Asi na něj tehdy měl vliv ten blbec Lacombe...

Reagovat
Bucky

já si myslím, že i ten hráč hodně fotbalově vyrostl. Takových hráčů, kteří potřebovali v mládí krok dolů, aby začali růst už bylo dost. Snad udrží formu i v novém působišti.

Reagovat
AnthonyR

To je pravda, v tomhle si vždy vzpomenu třeba na Jiráčka, který si taky musel projít pralesem. On i Vaclík začínal kdysi na Žižkově ve druhý lize...

Reagovat
Pyroman

Kvalitu obrany ASSE dělali jiní hráči než Malcuit. On je výborný dopředu, je schopný celý zápas lítat po lajně a podporovat útok, ale bránit moc neumí.

Reagovat
Bucky

Spíš jsem to myslel tak, že narozdíl od jiných ofenzivních krajních obránců se poctivě vrací. Kvalita bránění je věc druhá, ale to se od ofenzivního beka moc čekat nedá, většinou jsou problém už fyzické dispozice a požadovaná rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Lille se konečně zase vrátí na špičku ligy.Konecne.

Reagovat
Pyroman

Teď koukám, že Ndoye neprodloužil smlouvu v Angers a je volný hráč. Garcio jednej.

Reagovat
Jeňa

Myslel jsem, že se chcete trochu odklonit od té Galtierovy přísně zaměřené filozofie

Ndoye by byl podpis, který by ji ještě prohloubil

Reagovat
Pyroman

Garcia asi bude ofenzivnější manažer než Galtier, ale problém je, že v týmu momentálně moc kvalitních útočných hráčů není, a i když doufám, že minimálně jeden kreativní střeďák přijde, ASSE přeci jenom nemá finanční sílu na to, aby za jedno léto úplně změnilo styl a kádr. Ndoye by byl zadarmo a dokážu si v pohodě představit, že by v tříčlenné záloze hrál podobnou roli jako v Angers, kde měl vedle sebe tvůrce hry Manganiho a rozhodně nehráli nějaký ultradefenzivní fotbal. Navíc si představ ty standardky, když by najednou byli ve vápně Perrin a Ndoye. By v podstatě stačilo poslat tam jakýkoliv centr a oni už by to nějak dorvali. Jako spíš tipuju, že skončí někde v Championship, ale bral bych ho všema deseti.

Reagovat
Jeňa

Jako ta síla v obou vápnech by byla neskutečná, ale Ndoye je úplný opak tvořivého střeďáka. On je prostě tank. Podle mě ( ale nejsem expert na ASSE jako ty ) by jeho podpis šel proti té snaze o zofenzivnění herního projevu

Reagovat
Jeňa

*reakce na Pyromana

Reagovat
Pyroman

Tvořivý hráč to samozřejmě fakt není, ale nejde mít zálohu sestavenou jenom z nich. Ndoye by právě v pohodě zastal roli DZ a umožnit Selnaesovi a druhému střeďákovi více se soustředit na ofenzívní úkoly, plus by byl hodně užitečný tím, že je to jeden z nejlepších hlavičkářů ligy. Ale to jsou všechno moje spekulace, je možný, že Garcia bude chtít hrát třeba 4-4-2 a tam už by byl Ndoye platný míň, než v systému s trojčlennou zálohou.

Reagovat
Jeňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele