Liverpool do konce roku přišel o Kellyho, zraněný je i Agger

24.09.2012, 15:57
Aktuality
Liverpool včera podlehl Manchesteru United a zažívá nejhorší vstup do sezóny za posledních sto let, tím pro něj ale výčet negativ nekončí. Zranil se mu totiž Martin Kelly, který bude mimo hru do konce kalendářního roku, dlouhý pobyt na marodce pak hrozí i dalšímu obránci Danielu Aggerovi...

Kelly si v utkání, které Reds i přes dobrý výkon a několika chybách rozhodčího prohráli 1:2, poranil přední zkřížený vaz v koleni a po dnešním podrobném vyšetření se dozvěděl, že se do sestavy Liverpoolu vrátí zřejmě až v lednu.

”Není to to nejhorší zranění, které jsem zažil. Příští rok budu bojovat znovu o své místo a vrátím se ještě silnější,” uvedl dvaadvacetiletý anglický obránce na svém Twitteru.

Koleno si ve zmiňovaném zápase poranil také Daniel Agger. Dánskému reprezentantovi hrozil dokonce konec sezóny, podle jeho agenta Pera Steffensena ale naštěstí vazy nejsou natrženy a doba pobytu na marodce by neměla být tak dlouhá. Liverpoolský manažer Brendan Rodgers vedle toho eviduje na marodce také útočníka Fabia Boriniho, jehož zranění kotníku by ale nemělo být vážné.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (646)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele