LIVERPOOL ZÍSKAL BRAZILSKOU HVĚZDIČKU

15.05.2007, 20:39
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benitez začal s utrácením finančních prostředků, které mu na letní posily věnovali noví vlastníci klubu George Gillett a Tom Hicks. Z brazilského Gremia míří na Anfield Road kapitán brazilské reprezentace do dvaceti let Lucas Leiva...

"Neočekával jsem, že Brazílii opustím tak rychle, ale to, co mi bylo nabídnuto a klub, který mi to nabídl, nešlo odmítnout. Liverpool mi učinil excelentní nabídku jak po finanční, tak profesionální stránce," rozplývá se nad novým působištěm brazilský mladíček, za něhož Benitez neváhal zaplatit osm milionů liber.

"Také si uvědomuji, že můj odchod by měl Gremiu pomoci vyřešit finanční těžkosti. To mě na mém rozhodnutí těší," říká dále Leiva.

Dvacetiletý fotbalista působí na pozici defenzivního záložíka a po Fabiu Aureliovi je teprve druhým Brazilcem, který oblékne dres Liverpoolu. O místo v základní sestavě by se měl prát se Javierem Mascheranem, Xabi Alonsem a Mohamedem Sissokem, i když kdo ví, v létě mu třeba ubyde konkurence. O posledně dva zmíněné fotbalisty má zájem Barcelona, výkony afrického záložníka navíc pozorně sledují v Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Shevchenko

A co Mascherano ??

Reagovat
HOST*

Kdybych dostal na nákupy 100 milionů liber tak bych taky neváhal vyplatiti 8 mil za 20 letýho Brazilce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě VILLU a TORRESE

Reagovat
HOST*Cece

Vyborne teraz ma Live 4defenzivnych zaloznikov, tak snad Xabi Alonso moze ist do Barci!!!

Reagovat
HOST*

on nieje DM v tom je problem... skor utocnik nieco ako babtista v seville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*RMCF

Tak to ho asi Barca che místo Eto'a

Reagovat
smazaný uživatel

On pravděpodobně myslel toho Brazilce.

Reagovat
HOST*

yop jasne ze som ho myslel to je dost pekne ked DM vyhra zlatu kopacku v juniorke .... ale vidim ze vsetci si precitate clanok a uz ho poznate omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

... můj největší zněl přibližně takto: " v Realu jste Quaresmu zajebali, a teď ho chcete zpět?! " btw byl adresován "chytrému" yardovi, který mi poslal -rolleyes-, a já nevěděl proč? samozřejmě jsem si RQ spletl s Cambiassem. Doufám, že jsem nenapsal opět ňákou hovadinu

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme ho nezadrbali, ale spíš objevili a rozehráli

Reagovat
smazaný uživatel

A pak poslali zadarmo dál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele