Liverpoolu bude do konce sezony chybět záložník Thiago

03.05.2023, 12:32
Aktuality
Thiago Alcântara (© AFP)

Liverpoolu bude ve zbytku sezony chybět záložník Thiago Alcântara. Dvaatřicetiletý španělský reprezentant podle britských médií musí na operaci se zraněnou kyčlí.

Alcântara kvůli zdravotním potížím už zmeškal dva měsíce a teprve nedávno se vrátil do hry. Bývalý hráč Barcelony nebo Bayernu Mnichov v probíhající sezoně za Liverpool odehrál celkem 28 soutěžních zápasů.

Liverpoolu pět kol před koncem Premier League patří páté místo, které zaručuje start v Evropské lize. Od Manchesteru United na čtvrté příčce zajištující Ligu mistrů jej dělí sedm bodů. United však mají ještě zápas k dobru.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
diskoschlampe

Ajéje, hip injury, to jsem měl v FMku nejradši... re-load.

Reagovat
O.Giroud

Keď Haaland mal byť IP hráč tak neviem potom čo je Thiago

Reagovat
oli9

No tohle je kapitola sama o sobě.. Tohle už lepší nebude..

Reagovat
Benzema

Keita, Ox, Thiago akokeby tam ani neboli

Reagovat
PePiG7

Zraneni je jen zasterka. Klopp ho suspendoval za to, ze se mu sral do prace. Viz. dávání instrukce Nunezovi pred nastupem na hriste.

Reagovat
Salfovic

Suspendoval ho, protože je to homofob.

Reagovat
Bandita_Harry

Fakt si nič lepšie nevymyslel? Smutné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele