Lloris: Naše výsledky v listopadu byly katastrofální

03.12.2009, 18:02
Aktuality
Přestože Lyonu v Ligue 1 patří druhá příčka, v posledních zápasech se trápí. Brankář týmu Hugo Lloris i záložník Jean Makoun apelují na tým, aby v neděli proti Lille ukončil sérii bez vítězství.

Lyon sice na vedoucí Bordeaux ztrácí jen dva body, v posledních třech utkáních ale nedokázal zvítězit. Doma body obdařil jak Marseille, tak i Rennes, venku remizoval s nováčkem z Grenoblu.

Sedminásobnému mistru Francie se navíc nepovedl ani poslední zápas Ligy mistrů, v němž podlehl na hřišti Florentiny 0:1. Postup do osmifinále si ale zajistil už v předchozích duelech. "Naše výsledky v listopadu byly katastrofální. V kabině vládne frustrace a zklamání. Musíme se překonat," řekl brankář.

Podobného názoru je i jeho spoluhráč Jean Makoun. Také ten se k celému týmu vyjádřil kriticky: "Nemůžeme zavřít oči a předstírat, že se nic nestalo. Někdy hrajeme jakoby se zataženou ruční brzdou. Chybí nám společné úsilí," řekl záložník pro server www.ligue1.com.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com, soccernet.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
honziss

Tak v neděli tu sérii ještě nepřetrhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, výkony musí jít jednoznačně nahoru, jinak nemůže být o titulu vůbec řeč, s aktuální výkonností by to totiž nebylo ani na příčky zajišťující pohár UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je chyba ? Puel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát mi připadá, že Puel má problém s pořádnou motivací, letos jsem už dostkrát viděl, že hráči mají ve výkonu určitý rezervy a to se na podobný úrovni vyskytnout prostě nesmí.. A taky dost často pochybuju o tom, nakolik má Puel zmáklou taktiku, jestli vůbec něco podobného ve svém rejstříku vede.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi dělá radost, páč jsem mu už loni nevěřil. z vašich posledních koučů zatím ten nejslabší a podle mě už loňskej neúspěch (neobhajoba) byla daleko víc jeho chybou, než přesycením týmu.

Reagovat
honziss

Jen ať ho vyhodí, v Lille ho rádi přivítáme zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

velkej sympaťák :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Tohoto golmana bych chtěl do Arsenalu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na to už je moc starej..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo hodně slabý

Reagovat
Counter

ale je to Francouz, takový Silvestre přišel, i když měl po třicítce

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by Wenger nevyplatil i kdyby mu skončila smlouva... A adekvátní plat by mu už vůbec nedal.. Pokud se zmátoří finančně Juve, tak by mohl být nástupcem Buffona...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím v čem je chyba. Lyon by měl soupeře válcovat, ale chybí mi tvořivej záložník. Ederson ani Karlstrom mě nijak neučarovali. Juninhova vrcholná forma asi opravdu chybí. Bastos hraje perfektně. Lisandro nahradil Benzemu podle očekávání skvěle. Gomis taky nehraje špatně (ač sem mu nevěřil). Mě zkrátka chybí tvůrce hry, Edersonovi přesto věřím, pokud neodejde. Pokud ano, bude zde velká díra. Postupem času mě štve i odchod Nilmara, ale to je na jinou diskusi. Pokud se v Bordeaux neuzdravi Gorcouff a nezacne to tam zase padat Cavenaghimu (což mě strašně mrzí), tak si i přesto myslím, že Lyon titul získá i v současný formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Gourcuffa ta hra nevypadá špatně.. A Lyon má tvůrce v Pjaničovi, nebo Edersonovi..

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze titul vyhraje Lyon a navic mu to preju,meli by zlepsit obranu.......tvurce maji v Pjanicovi ale to co je srazi je spatna obrana kdyz ji zlepsi na titul maji:DLyon 4EVER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele