Lockyer navštívil trénink Lutonu

29.01., 21:58
Aktuality
Tom Lockyer (© AFP)

Kapitán Lutonu Tom Lockyer (29) se stále zotavuje ze zástavy srdce, kterou utrpěl v polovině prosince během utkání Premier League v Bournemouthu. V pondělí ale navštívil své spoluhráče během tréninku. "Neviděl jsem kluky od té doby, co se to stalo," vykládal dojatý hráč.

Waleský reprezentant byl 21. prosince propuštěn z nemocnice poté, co mu byl voperován kardioverter-defibrilátor. Lockyer zkolaboval o pět dní dříve v 59. minutě zápasu v Bournemouthu, který byl následně přerušen.

"Moc jsem si užíval, že jsem zase viděl všechny kluky. Nepotkali jsem se od té doby, co se to stalo, takže je opravdu příjemné tu zase být," řekl Lockyer. "Být celý život tak aktivní, a to nejen ve fotbale, ale i ve všem ostatním, a pak se dozvědět, že nemůžete nic dělat, bylo docela těžké."

Nadšený z návštěvy byl také trenér klubu Rob Edwards. "Podařilo se mi to ustát, ale bylo to emotivní. Pro celou jeho rodinu to je opravdu těžké období, ale pro nás bylo skvělé ho vidět," dodal. "Je to skvělý člověk. Teď ho čeká rehabilitace, ale jde na to pomalu. Se ženou budou brzy mít dítě, na to se soustředí především."

Luton, který je v lize na 18. místě, hraje v úterý doma proti Brightonu.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele