Maldini jasno ani zdaleka nemá

04.04.2008, 13:05
Aktuality
Paolo Maldini stále nechává fotbalové fanoušky žít ve velkém napětí. Ikona AC Milán byla před letošní sezonou připravena pověsit po skončení ročníku kopačky na hřebík, jenomže Rossoneri zažívají mizernou sezonu a 39letý obránce již naznačil, že konec kariéry může o rok odložit...

"Přemýšlím nad tím každé ráno, když vstávám a každý den se můj názor mění," prozradil Maldini, že k definitivnímu rozhodnutí má stále ještě daleko.

AC Milán již skončil svou pouť Italským pohárem, v Lize mistrů mu stop vystavil Arsenal a nejde mu to ani v Serii A. V té mu sedm kol před koncem patří až šestá příčka a je možné, že se vůbec nedostane do příštího ročníku Ligy mistrů.

"Moje rozhodnutí nezávisí na výsledcích. S kariérou, kterou mám za sebou, nemusím nutně končit po nějakém úspěchu," dodal Maldini, jemuž bude v létě již čtyřicet let.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Grande Paolo může s formou jakou má teď hrát klidně ještě další dva nebo tři roky. kdyby se rozhodl ještě hrát byl by to nejlepší dárek k narozkám..... forza paolo forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade se jeste dva nebo tri roky nedostanete do lm,maldini je borec,ale mel by dat uz prednost mladsi generaci a ne jenom on.jinak to s vama pude z kopca i kdyz uz ted ste v pr....protoze se do lm nedostanete.

Reagovat
smazaný uživatel

náš problém není obrana, když hraje ve složení oddo nesta kaladze maldini tak se přes ni těžko někomu prosazuje, náš problém je útok, nemáme střelce typu torrese nebo benzemy (c. ronalda nepočítám, je to spíš záložník) pato je ještě mladý, gilardino levý, inzaghi je muž okamžiku a zas takový kanonýr už to není, paloschi taky mladý, potřebujeme nějakého elitního střelce jakým byl ševa, a navíc když pirlo nedá 3 penalty za rok tak jak chceš vyhrát, ale do LM se dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude pokračovat jedině v případe kdyz si acm zajisti alespon predkolo lm.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobry aby hral prvni italskou je a jen mu preju dal aby hral tak skvele jako ted je jen udivujici ze ve 39 letech hraje stabilne v AC

Reagovat
Devil

Je to machr ,ale stabilne nehrava.

Reagovat
smazaný uživatel

stará škola = maldini = the best. Obdivuju ho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele