Man City chce Santa Cruze a Ben Haima

29.07.2008, 13:46
Aktuality
Nový manažer Manchesteru City Mark Hughes má ještě na svém přestupním lístku neodškrtnutých několik položek. Na vršku celého seznamu je stále útočník Roque Santa Cruz, kterého chce Hughes přetáhnout z Blackburnu, kde minulé sezony působil.

Hughes se o víkendu sešel s předsedou Citizens Garrym Cookem. Z jejich schůzky vzešel seznam hráčů, které by 44letý manažer rád viděl na City of Manchester Stadium.

První posilou by měl být obránce Chelsea Tal Ben Haim, za nějž by měl Hughes nabídnout asi 5 milionů liber. Izraelský reprezentant by měl vyztužit post středního obránce, kde mají Citizens k dispozici kapitána Richarda Dunna a Micaha Richardse.

Hlavním Hughesovým cílem by ale měl být jeho bývalý svěřenec Roque Santa Cruz. Paraguayskému útočníkovi se náramně povedla loňská premiérová sezóna v Blackburnu, tehdy ještě pod manažerem Hughesem. A právě on chce 26letého fotbalistu opět pod svou taktovku.

Manchester City momentálně má problém s útočníky. Nová akvizice, Brazilec Jo, se připravuje na olympiádu a Benjani má svalové potíže. Ačkoliv tyto absence nenadělaly žádné komplikace v zápase 1. předkola Poháru UEFA proti EB/Streymur, Hughes chce mít místo útočníka zajištěné.

"Měli jsme šanci zjistit, jak jsme na tom a co potřebujeme udělat dál, na čem zapracovat," řekl předseda Cook. "Mojí prací je podporovat Marka Hughese v tom, čeho chce dosáhnout."

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Roque k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Se spíš divím,že nechce BH Newcastle,jim by se podobně kvalitní stoper za takovou částku hodil jak sůl. Naopak Citizens mají střed obrany dost kvalitní.

Reagovat
terry

Mají dvojici Dunne-Richards. Navíc Richards hraje taky napravo, takže se jim TBH taky hodí. Každopádně s Newcastlem souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Richards nejvíc líbí napravo,taky jsem tam s ním chvíli počítal v CFC ( ),ale když s ním počítají MC uprostřed,tak se asi posunovat nebude. Spíš se tihle tři budou točit v průběhu sezóny. A pak je tam i myslím mladý Onuoha,který na stoperu při zranění Richardse,dokud se smolně nezranil,taky nezklamal.

Reagovat
terry

Souhlasím. V repre hraje Richards taky napravo a líbí se mi tam. A taky sem ho chtěl dřív v Chelsea A na Onuohu sem úplně zapomněl. S Richardsem loni předváděl skvělý výkony, bohužel přišlo zranění. Teďka bude těžký vytlačit kapitána nebo anglickej talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám,že dneska aspoň Malajsie něco předvede.

Reagovat
One-Real

Santa Cruz by mohl jít napřiklad do Tottenhamu místo Robbieho

Reagovat
fantomas

Potřebují světového hroťáka, čili Santa Cruze, to je bez debat. A Ben Haim jako stoper k Dunnovi by určitě také přišel vhod. Takže - at ti to vyjde, Marku.

Reagovat
smazaný uživatel

Roque byl vždycky kolohnát...už když hrával za Bayern.Moc jsem mu nedával,že se chytne,ale dokázal,že je top class a nasázel nejvíc hattricků za sezonu.A s M.Hughesem v ManCity by to myslím dotáhli do CH L...na úkor Gunners hahaha Y.N.W.A.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, v Bayernu ho bohužel brzdili zranění, během kterejch se pak rozehráli ostatní útočníci a skoro furt seděl je to muj oblíbenej hráč, ale zase tolik mě nemrzí že z bayernu odešel když se mu daří...bylo by pěkný kdyby šel do city, podle mě je ten úspěch danej i trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht,čeče a M.Hughes je dobrý manager.Blackburn pod ním hráli skvělý fotbal a vždycky brali body top4.Nevím,co teď s Blackburnem bude...ale nevidím to růžově

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nahradu si vybrali dobre. Trenera s velkym potencialem a charismatem, ktery poroste spolu s tymem a koncepcne postupne si ho sestavi. Potrebovali takoveho managera, ktery jim neutece po 5ti letech, coz se jim povedlo. Jen aby potvrdil kvality, ktere predvedl u MK Dons.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže už s přichodem robinsona pochybuju o dobrych vysledcich blackburnu

Reagovat
vodka

proč? pokud se Robinson chytne, tak je to výtečný brankař, třeba si vzpomene na výkony v Leedsu, díky kterým byl považovaný za jednoho z brankařů s nejlepším potenciálem...

Ince vypadá, že to má v hlvaě srovnané. Měl by to být podobný typ jako je Hughes, který k Rovers přišel v podobném věku..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, prosim vas chtel bys se zeptat, newite nekdo kde hraje rolando bianchi ? diky

Reagovat
One-Real

Lazio Řím

Reagovat
irik

chtej vsechny a vsecko a nakonec maj ....hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A jednoho z nejlepsich manageru v PL . On by nijak ve velkym nenakupoval tak jako tak...

Reagovat
smazaný uživatel

to je článek o man city ne o chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře že chce Ben haima.nepotřebujem ho at odejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele