Manchester City má čtvrtou posilu, ulovil obránce Gómeze

16.08.2022, 13:19
Aktuality
Manchester City by letos rád konečně opanoval Ligu mistrů a jeho manažer Pep Guardiola dnes získal další dílek do své skládačky. Nejnovější akvizicí se stal levý krajní obránce Sergio Gómez, španělský reprezentant do jednadvaceti let přišel na přestup z belgického Anderlechtu...

Gómez za tři týdny oslaví dvaadvacáté narozeniny a prošel mládežnickou akademií Barcelony, aby následně oblékl dresy Dortmundu a Huesky. Za Anderlecht loni nastoupil k 39 ligovým zápasům a pozornost upoutal i šesti nastřílenými brankami. Také proto za něho Citizens zaplatili třináct milionů eur a jeho služby si zajistili na čtyři sezony.

"Být součástí Manchesteru City znamená splněný sen, po něčem takovém touží každý mladý hráč. Manchester City mi dal příležitost a já jsem za to velmi rád, na hřišti ze sebe vydám to nejlepší. Snad společně dokážeme velké věci," doufá Gómez.

"Sergiův vývoj během uplynulých sezon na nás udělal velký dojem, jedná se o kompletního obránce s velkým potenciálem. Jsme si jistí, že do našeho týmu přinese další kvalitu v defenzivní i ofenzivní činnosti a nadále se bude zlepšovat," věří sportovní ředitel Citizens Txiki Begiristain.

Manchester City původně usiloval o Marca Cucurellu, nepřistoupil ale na finanční požadavky Brightonu a španělského krajního obránce nakonec koupila konkurenční Chelsea. Gómez nahradí Oleksandra Zinčenka a je čtvrtou letní posilou manchesterského klubu, před ním přišli Kalvin Phillips, Stefan Ortega a Erling Håland.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (309)

Přidat komentář
Busby babes

Casemiro? jako ze fakt DM? jako je mu 30 ale lepsi nez sledovat Scotta.

Reagovat
Grahf

to akože teraz schvalne hladame takych sympatakov?

Reagovat
Busby babes

takovy potrebujem.

Reagovat
iamek

Nemám už na to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LyEX

Vypadni komentovať do diery z ktorej si aj s klubom vyšiel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
DieryVonry

Volal mě někdo?

Reagovat
Mastný Chobot

To už teda skôr verím tomu Vardymu

Reagovat
Luc-Luc

jako dobrej by byl na nekolik sezon jeste, ale proc by mel chtit do potapejici se lodi, navic ze Spanelska do Anglie navic do Manchesteru, to nevim

Reagovat
Salfovic

Prej mu dal Varane dobré reference.

Reagovat
BaggioRoberto

Meka lavicka

Reagovat
Swarley

On chce odejit z Realu? To je nejaka blbost, ne?

Reagovat
Busby babes

netusim.

Reagovat
Kily

však jediným pravdivým základem té spekulace je to, že potřebujete posily

Reagovat
Swarley

To si prave myslim, to by oproti nasim jinym cilum byla naprosta pecka

Reagovat
nani92

Ľudia by nemali na internete veriť všetkému co uvidia

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Beči

Jakože dávalo by to smysl pro Real - v záloze mají teď brutální přetlak a ti mladí kluci taky musí hrát. Pro United si dovolím říct, že by to byl sen - TOP DM by je o parník zvednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavalo by zadny smysl pro Real. Casemiro je klicovy hrac.

Reagovat
Beči

Sorry, ale když koupíš Camavingu, Tchouameniho a stále tam máš Valverdeho, což jsou tři brutální hráči, těžko si lze představit že je kupuješ za účelem vysedávání na lavičce, protože co si budeme, CKM zase odkopou 85% zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni se budou tocit, zapasu bude dost. Podivej se na to jak to Carlo postavil v Superpoharu a pak v lize. V tom ligovym zapase si zahral i Ceballos, ktery je v hierarchii az nekde na 7. miste. Neco takovyho cekam letos furt. Dalsi vec je, a budu se opakovat, Casemiro je klicovy hrac, za kteryho momentalne neexistuje v kadru adekvatni nahrada. Tchou bude potrebovat tak rok na adaptaci.

Reagovat
Beči

Ano, určitě něco odehrají, ale kolik? Camavinga loni odehrál 1700 minut, což je nějakých 19 celých zápasů z celkových 56. To je pro hráče jeho talentu a věku úplné ho*no. Fede toho odehrál o něco víc, ale polovinu z toho na křídle, kde je úplně zakopaný. A teď do toho přibyl ještě Tchouameni, takže budou muset ty minuty pro dva rozdělit mezi tři. A Carlo tolik nerotuje.

Reagovat
Ladas321

Je klíčový hráč, ale je mu už 30 a ta šance ho pořádně zpeněžit už nemusí přijít. Mají tam nové mladé hráče, kteří musí hrát a prodej Casemira dává po ekonomické stránce smysl.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ma uvazovat nejaky klub ze stredu tabulky a ne Real. Typek co je v Realu uz skoro dekadu a je soucasti zalohy, ktera vyhrala nekolik LM si zaslouzi trochu vic nez jen to, aby na nej v soucasny dobe bylo nahlizeno ve stylu "zbavme se ho, ted je posledni sance ho prodat".

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Ladas321

Takhle uvažuje každý zdravý klub, který už má nakoupenou novou zálohu. Do dvou let nebude mít Casemiro v Realu místo. Perez je dobrý obchodník, moc dobře si spočítá co je pro něj výhodnější. A zapamatuj si jednu věc, fotbal je především bussiness a do bussinesu se netahají emoce jak to zvyknou dělat fanoušci, takže to, že je to legenda Realu Madrid je pěkné, ale nemělo by to hrát až takovou roli.

Reagovat
monkej

Reagovat
teenz

Reagovat
Eichel

Reagovat
Salfovic

A pro Casemira by to byl zaslouženej trest za ty jeho prasárny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JhonLimon

nebýval on náhodou spíš post CAM než krajní bek, když byl mladej?

Reagovat
LyEX

10tka, rovnako ako Zinchenko. Guardiola o tom na tlačovke vravel.

Reagovat
Slavia10

Byl křídelník ne? Dortmund ho kupoval na křídlo.

Reagovat
JhonLimon

já ho měl vždycky nějak zafixovanýho...když od nás odcházel, tak se říkalo že odchází nástupce Iniesty

Reagovat
Salfovic

Asi klasika: nemáš fleka, hraješ beka.

Reagovat
formic81

jj ve fife tak byl

Reagovat
celeb

Cucurella, Sergio Gomez,. ... všetko odchovanci Barcelony, ktorí nemali šancu dostať príležitosť cez skvele hrajúceho Roberta...

Tak nevadí, predáme ďalšie % z tv prav na 25 rokov a kúpime za 50 mega nejakú hviezdičku, keďže mladý Dest má na nás moc nízky plat ... (ževraj je oficiálne na predaj).

Pomalé lenivé nemehlo Roberto ostáva, keďže aj napriek absolútne neprimeranému platu sa mu pred pár rokmi podarilo premeniť Neymarov center do vápna a stať sa tak nesmrteľným. Sice sme v ďalšom kole vypadli zahanbujúco s Juve ...

Ja už pomaly ničomu nerozumiem

Reagovat
Slavia10

Sergio nevím, jak se jevil, ale u Cucurelly bych ještě před 2 lety neřekl, že bude dobrý fotbalista. O to větší respekt, jak se vypracoval, ale dříve na top tým vážně neměl ani náhodou.

Reagovat
Gazdo

U Cucuho to vela ludi vravelo uz ked sa rozhodlo ze namiesto neho dostane priestor Miranda ktory v konecnom dosledku ani priestor nedostal lebo jednoducho na to nemal. Ale Cucu jednoducho nebol este hotovy hrac a tak dostal padaka… my mame rozvoj hracov vazne zalostny hlavne v obrane

Reagovat
Jordi Alba

On Miranda vypadal pak líp, než Cucurella jednu dobu, respektive Cucurella sice hezky útočil, ale tak nějak pak neuměl bránit. Šanci dostali oba stejnou a to žádnou, my se všech nadějných LB a RB zbavujeme, nejlépe tak, aby ani nedostali šanci. Nechce někdo Baldého ?

Reagovat
Gazdo

Hraca je vzdy jednoduchsie naucit branit ako utocit. A preto sa mala vtedy dat prednost Cucuovi tak ako sa ma dat prednost Baldemu a naucit ho branit. Aj Alba hraval vo Valencii pomaly na kridle a aha ho aky obranca sa z neho stal. O Alvesovi a Marcelovi ani nehovoriac

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Cucu bol dobrým hráčom už vtedy, aj keď je ofenzívne schopnsti teda výrazne výrazne prevyšovali defenzívne.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Eichel

Roberto má ísť určite preč ešte pred Destom, ale neklamme si, Dest prevádza také výkony, že sa vôbec nečudujem, že ho chcú predať. Oveľa viac ma desí, že Baldého pošleme niekde preč a privedieme Alonsa. Za mňa ak príde RB do základu tak v klude pustit Desta preč a Roberta/Arauja na tento rok nechať ako cover.

Reagovat
celeb

o ziadnom novom RB neviem a pochybujem, ze sa planuje. Dest mal byt pravdepodobne riesenie podpisu Koundeho a dosledok nasej neschopnosti zbavovat sa nepotrebnych hracov, okrem Roberta aj Pjanic (ktoreho zevraj Xavi chce ponechat), Braitwaiteho, Umtiti, ... otazny je zrejme aj Depay.

Reagovat
Eichel

Posledné dva dni je potvrdený záujem o Foytha, očividne hľadajú pravého beka.

Reagovat
celeb

to ma byt ako upgrade Desta ?? Tak zaplatenie vykupku 42 mega za tohto ex-kohuta by uz aj tak len podciarklo, ze sme sa financne totalne zblaznili.

Ja nechapem, na RB sa mohol mesiace trapit Araujo, boli sme v pohode, ked tam hroznym sposobom sarapatil Roberto, Montoya, Semedo, ... ale Dest pre nas nie je dostatocne dobry. Pritom Xavi ho tyzdne ak nie mesiace totalne ignoroval a do pohody musi mat daleko. Pritom je skvely technicky, aj do narazacky, ma dobru strelu a v minulej sezone nas vela krat podrzal v obrane aj pri situaciach 2 na 1.

Je to stale velmi mlady chalan, ktory akurat potrebuje dostat doveru a pravidelne hravat.

Lepsieho RB sme jednoducho od Alvesovho 1. odchodu nemali.

Reagovat
Eichel

Netušis, čo sa deje na tréningu, netušíme ako sa Dest správa a aký má workattitude. Ak s ním xavi jednoducho nechce pracovať a ukazuje, že nechce a radšej tam dá Roberta aj Arauja, tak skrátka musí ísť. Načo drzat v kádri hráča, ktorého tréner nedá ani na súpisku pre zápas a zároveň je mladý a spenazitelny. Otázkou je koho miesto neho. Musí prísť RB do základu pretože Roberto na to nemá. Mne by Foyth nevadil keby stal 25m.

42 je strašne moc. Hlavne dúfam, že majú predjednany odchod Desta aby neskončil na tribúne nakoniec.

Reagovat
celeb

xavi nech sa radsej nauci poriadne pracovat s tym, co ma k dispozicii. A prestat preferovat starych priatelov nad optimalnymi rieseniami.

Ma k dispozicii neportovnatelny kader oproti minulorocnemu, minuli sme na posilach najviac zo vsetkych timov na planete a vysledkom je remiza s Rayom na NC.

Asi nebude chyba len v Destovi.

Reagovat
Luc-Luc

dobra posila sa rozumny peniz

Reagovat
martin.b

@MrTomMcDermott

Erik ten Hag, despite the level of researched he conducted before accepting the role, is said to be hugely surprised at what he’s seen behind the scenes.

At this stage, Erik ten Has is not thinking about leaving his position, but if things don’t change there’s a feeling that he could ask to leave.

to dlouho netrvalo než novináři sáhli po několikáté po stejné story

Reagovat
Busby babes

proste prijit s co nejvetsi senzaci.

Reagovat
Dawon

Nahodou by byla prdel, kdyby to tam bylo tak neuveritelne spatne, ze by dal vypoved po 4 zapasech sezony Ten job by pak regulerne nikdo nevzal, sezona by byla odepsana hned na zacatku a fanousci by OT asi zapalili Mozna ze neco takoveho by i v Glazerech na Floride trochu paniky vyvolalo

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola ceresnicka

Reagovat
havrys99

Ještě někoho čekáte do City? Do ofenzivy místo Sterlinga a dřeváka Grealishe nebo víc času pro Palmera?

Reagovat
schuby

do ofenzivy určitě ne máme alvareze místo sterlinga a grealish ještě šanci dostane a snad víc i palmer

Reagovat
Pospovič

Grealish se ještě pořádně rozehraje

Reagovat
Chazy

Grealish je cokoliv, jen ne dřevák. To je jako kdybys nazval dřevákem Quaresmu nebo Arnautovice.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
norton

Reagovat
merlick

Reagovat
JeséRodriguez

Se divím, kolik zastánců tady Grealish má. Za hráče na ofenzivní pozici prostě mluví čísla, a když přišel za takovou raketu, měl by to být rozdilovej hráč snad po třech zápasech. To jsou s Hazardem snad 2 nejhorší přestupy v historii fotbalu, s tím rozdílem, že Hazard předtím aspoň něco dokázal.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle přestup se fakt nepovedl, přesně jak říkáš, one season wonder z klubu druhého sledu. Něco v něm asi je, ale na top klub to zatím nevypadá. Ty přestřelené peníze se mohly určitě investovat rozuměji.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Chazy

Nejsem žádne jeho zastánce jen dřevák pro mě znamená hráče, co zakopává o míč a nemá techniku. Grealish v tom exceluje, problém je všechno ostatní

Reagovat
Chazy

(proto jsem uvedl jako příklad Quaresmu s Arnautovicem)

Reagovat
JeséRodriguez

To jo, já bych asi taky nepoužil slovo dřevák, spíš průměrák

Reagovat
Chazy

Uvidíme, no, jak loni naskočil do toho SF proti Realu, tak vypadal skvěle, i když obě ty šance zabil. Jestli z něj někdo dostane maximum, tak to je Pep.

Ty peníze za něj se nikdy nevrátí, takže do něj nějakej čas investovat budou muset

Reagovat
JeséRodriguez

Jasně, šance dostane, třeba se i ještě chytí a bude platnej. Ale to nic nemění na tom, že za tyhle sumy by měli chodit opravdu TOP hráči, kteří udělají rozdíl téměř okamžitě. Takhle je to prostě za mě jeden z nejhorších přestupů v historii.

Reagovat
Mindas

Castka je samozrejme nesmysl, ale o ni se mluvilo hned po prestupu…

Nejvetsi problem u Grealishe je, ze nema cisla. Branky budiz, ale chybi mu i asistence. To vidi fanousci. Ale je to vazne az takovy problem ve fotbale, ktery se snazi Pep hrat? I jednim z duvodu, proc odesel Sane a za posledni dve sezony Sterling prisel o herni minuty byl ten, ze Pep castecne upustil od primocarosti svych kridelnich hracu. Respektive od tohoto herniho stylu. City bylo tim ohromne zranitelne a asi kazdy si vzpomene, jak neustale inkasovali z brejku. Proto zacali dostavat vice casu hraci s perfektnim driblingem a pokrytim balonu(Mahrez, Foden), kteri jsou i vice konstruktivnejsi a navic dokazi skvele vazat souperovy obrance. Tim vyrostli i hraci jako Cancelo nebo Zinchenko. Grealish sice neni takovy dribler, ale v cem opravdu vynika, tak to je pohyb, kontrola a pokryti balonu. Sice nekdy pusobi jako hlupak, ale herni inteligence mu nechybi.

Ta castka se za neho asi opravdu nikdy nevrati, ale nepochybuji, ze by nesel nahoru. Staci k tomu pridat cisla a hned si na kritiku nikdo nevzpomene. Asi kazdy si vzpomene, jak byl Mahrez prvni sezonu v City ztracenej a jak je nyni pro klub dulezity(LM!).

Reagovat
JeséRodriguez

Já v tom problém docela vidím docela velkej. Za ty peníze mohli na tu pozici být tak 2-3 kvalitnější hráči. Jak říkám, za takovou raketu by měl přijít hráč, kterej bude okamžitě rozdílovej. Ne týpek, kterej si umí dobře pokrýt a posunout balón. Kdyby přišel za 20 mega a měl pozici jako teď, že je občas v základu a občas na lávce, nikdo by nic asi neřekl. Takhle je ta kritika prostě oprávněná.

Reagovat
Mindas

2-3 kvalitnejsi hraci urovne City opravdu ne. Sorry, ale to je hroznej nesmysl. Ofenzivni hrac ve veku Grealishe, ktery by mel byt i kvalitnejsi(jmenuj) by stal City minimalne 60 mega.

Obcas v zakladu, obcas na lavce? To je prosim co, kdyz pises o City? Protoze takhle to ma v City krome Edersona a KDB, mozna Diase, uplne kazdy.

Reagovat
JeséRodriguez

Hele, letos byl k mání třeba Gnabry, kterej by byl určitě mnohem kvalitnější a měl lepší čísla. Ano, City hodně rotuje, ale je jasné, kdo tam patří do základu a v těch těžkých zápasech hrává většinou to nejlepší, co je k dispozici + 1 Guardiolovo překvapení. Mě prostě naopak přijde absolutně mimo obhajovat hráče za 117 mega, kterej umí dobře pokrýt a posunout balón, a dokonce mu ještě dávat rok hájení. Hraje na pozici, kde ty čísla mít prostě musíš a on je nemá, předtím měl povedenou 1, maximálně 2 sezóny v Aston Ville, jinak nikde nic neukázal. To si mohli koupit za 20 mega toho Arnautoviče, jak píše Chazy výš, a i ten by měl lepší čísla...

Reagovat
Mindas

Ale ty se celou dobu porad tocis na te castce, kterou stal. Vzdyt to zde a nejen zde pise kazdy, ze te castce neodpovida, ale i tak ta castka ma jasny zaklad(vek, post, narodnost, kapitan tymu, marketingova hodnota, charakterovy profil…). Ta castka v souvislosti se City zase tak podstatna ale neni, protoze klub na to ma a hlavne tolik velikych prestupu za posledni roky nedela. On ve finale tu karieru v klubu udela, neodejde po jedne/dvou sezonach… Takze se vlastne “vyplati”, do stylu fotbalu, ktery City hraji, se hodi vyborne. Neni to zadny drevak a opravdu neumi jen pokryt a posunout balon. O tom je zde celou dobu rec. Srovnavat ho s nejakym Arnautovicem je zcela mimo a u Gnabryho je to jen lusteni z kristalove koule.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak já ho úplně nesrovnával, myslel jsem to tak, že i Arnautovič, kterej by stál zlomek ceny, by měl lepší čísla. Já právě na tu částku reaguji, kdyby stál 20 mega, tak ty výkony jsou ok, takhle je to prostě zklamání a provar. A že si to City může dovolit, je jasné, a mě to vlastně ani nějak netrápí. Jen se tomu prostě divím. Gnabry určitě na mezinárodní scéně předvědl daleko víc a je mnohem prověřenější.

Reagovat
Kapřík

Grealish ještě neřekl poslední slovo.

Reagovat
monkej

On nepovedal ani to prvé...

Reagovat
Busby babes

Crystal Palace are expected to report to the police the “3-400” death threats Joachim Andersen and his family received in the wake of Darwin Núñez being sent off for headbutting him

Reagovat
Hlahart

Když jsem viděl jakej je Darwin nezvladajko, tak bych nevylučoval, že je všechny napsal sám

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

že by první vlaštovka vašeho novýho vedení co se odhadu na hráče týče ?

Reagovat
Dawon

Jak to myslis? Vsak sme ho velice chteli, jen logicky pri volbe aktualni LFC vs. aktualni United sme nemeli moc sanci

Reagovat
Busby babes

ono bychom asi meli sanci, pokud bychom vedeli, ze Ronaldo konci... ale treba by i tak Pool zareagoval rcyhleji a stejne by skoncil u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze by si vybral United, pokud by mel i nabidku od Liverpoolu? To asi ne. Leda byste ho upekli driv, nez se do toho vlozil Liverpool, ale pokud za nej dali 100mega, tak jeho situaci asi sledovali od zacatku prestupaku. Toto pro vas bylo bez sance.

Reagovat
Busby babes

mozna si to precti jeste jednou co pisu. Nebyt Ronaldo debil, mohli jsme o Nuneze usilovat uz o mesic driv. Takhle to byl spis vlazny zajem, protoze jsme meli Ronalda. Pak prisel Pool, dal lepsi nabidku a nebylo co resit.

Byt rychlejsi v tom vyjednavani, mohl MOZNA skoncit u nas. Ale jak jsem psal, treba i tak prisel Liverpool, kdyby videl nas zajem a stejne by skoncil u nich. Nerikam, ze by si vybral nas misto nich, jen ze by si treba vybral nas, kdyby nemel nabidku od Poolu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TaLy___

Útočník je rozhodně potřeba a asi není dobré se spoléhat na Martiala, ale stále to neřeší tu zálohu která ani neví co kreativita je.

Reagovat
Busby babes

v tymu, kde je Eriksen, Bruno a Sancho fakt neni kreativita takovej problem. Problem je to, jak branime jako tym.

Reagovat
TaLy___

Souhlasím s tebou že tihle hráči jsou opravdu kreativní ale z těch 3 jediný Eriksen může hrát v záloze. Sancho je křídelník jak řemen a Bruno se hodně moc tlačí dopředu. Chce to prostě někoho kdo bude zakládat akce a rozdělovat přihrávky.

Ale máš pravdu že náš největší problém je obrana a tohle trvá už rok. Maguire nemá na to být leader a kapitán.

Reagovat
Busby babes

no a? Liverpool taky nema kreativni zalohu a resi to pres Trenta a dalsi, nebo posledni dva roky resil. To vubec nemusi byt problem, ze mas v zaloze jen posouvace balonu na kreativni hrace.

Reagovat
TaLy___

Trent je ale trochu někde jinde než Dalot a nebo Shaw. Jestli fakt Liverpoolu závidím nějakého hráče tak je to Trent.

Mě je celkem jedno jak se to vyřeší, ale už by bylo fajn aby vykopli z týmu Freda.

Reagovat
Busby babes

to taky nerikam, ze Dalot je kreativni jako Trent. tvuj argument byl, ze zaloha neni kreativni. Tak jen rikam, ze to nemusi byt problem, pokud tu krativitu mas jinde. A jako priklad dal vlastne uplnej extrem, kde Liverpool ma kreativitu postavenou na pravym obranci, coz je velmi atypicke a v zaloze jim casto hraje Hendo, Milner nebo Fabinho. nebo v poslednich 2-3 letech to tak casto bylo.

I proto treba privadeli Thiaga.

Reagovat
martin.b

narážím na zprávy, že United prý z jednání vycouvali po tom, co jsme se do toho vložili my s odůvodněním, že tak dobrej není, aby se pouštěli do bidding war.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Bowie

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3-400 je velké rozmezí, ty tři by zvádl i v přestávce na pití během tréninku

Reagovat
jk

Reagovat
Kily

Reagovat
mithro

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

offended by everything, ashamed of nothing

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

všetkých pozatvarat, to je už neúnosné čo sa deje a kam to až môže zájsť

Reagovat
Miguel19

#Chelsea have turned down West Ham’s opening offer of £13M for Emerson Palmieri as they want £15M.

[via @JacobSteinberg]

Reagovat
martin.b

tak za to bych je vytrestal a odstoupil z jednání 13m v librách jim nikdo jinej nedá

Reagovat
RKBoy

tak WH ľavého beka nutne potrebujú, takže nevidím problém v tom, že z nich chceme vytrieskať čo najviac.

Reagovat
kvasha16

+ oni nas chceli poriadne natiahnut na Declanovi, tak mozno im to vraciame

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Jolly Roger

Jožka Gvardiol z něj udělá dělo!

Reagovat
cr7sux

Teď si ho představ pod Trpišovským

Reagovat
Kucka

Ve FM18 totální dělo na levém křídle

Reagovat
Alan_Shearer

Co Bernardo, jak je realny ze odejde? Nekde jsem cetl, ze City chtej 100 mega

Reagovat
LyEX

Guardiola ho chce, sám hráč chce ostať, čo sa týka vedenia púšťajú len hráčov čo chcú odísť, ináč sú nepredajní, ergo je to len blud.

Reagovat
Salfovic

Vždyť se všude psalo, že do Barcelony chce. A to, že v prvních dvou zápasech skoro nehrál o něčem taky svědčí.

Reagovat
LyEX

Píše sa skoro každý deň, nič nepotvrdené. Pri Guardiolovej rotácií by som senzáciu nehľadal v 2 zápasoch, hlavne keď Gundogan v prvom zahral dobrý zápas.

Reagovat
LyEX

Potvrdené*

Reagovat
JeséRodriguez

Zatímco ty jsi s ním očividně mluvil osobně a potvrdil ti setrvání

Reagovat
Ladas321

Bernardo nechce zůstat, to sis akorát vymyslel. Žije v Anglii odděleně od své rodiny, jeho rodině se v Anglii nelíbí, přestoupil by už dávno akorát zatím nebyla žádná nabídka. Je to ale profesionál a nechce si vydupat přestup, pokud ale přijde nabídka z Barcelony, City nemá šanci ho udržet.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sales

Bernardo ať klidně jde pokud bude náhrada Paqueta

Reagovat
Eichel

v tejto časti prestupového obdobia už to bude asi nereálne, ale Barcelona očividne po ňom chce ísť a to aj v prípade ak ostane De Jong a Bernardo by súdiac podĺa vyjadrení rád šiel, avšak nevadí mu zostať v City ďalšiu sezónu ak ho nepustia a oni ho podľa mňa v túto dobu už nepustia

Reagovat
raduinho

Legenda FUT22.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal followed Lisandro Martinez closely & bid to sign him this summer. Their intention, however, was to field him as a left-back. They had concerns over whether a relatively small player could thrive in the middle of a Premier League defence. [@gunnerblog, @TheAthleticUK] #afc

Som zvedavy teda ci sa v MU presadi na CB alebo to bude dalsi Rojo, Blind, Lindelof

Reagovat
LyEX

Moore, Woody, Haaland, Nunez, Kane, Antonio a podobne typy ho zvalcuju a pôjde o rok s plačom sám.

Reagovat
martin.b

hlavně Nunez, ten už válcuje i urostlejší borce

Reagovat
Kixi Syhimour

jenom si nastoluje respekt

Reagovat
Salfovic

Tak zase takhle by Martineze nezválcoval.

Reagovat
icemike

Pravda, Nunez, ten je ale hlavička

Reagovat
fenixLFC

Keby chce dat nunez rovnaku hlavicku martinezovi tak by si musel predtym klaknut

Reagovat
Busby babes

nevim jak to myslis, ale z pohledu vysky je Rojo 185, Lindelof 187, Blind byl mensi, to je pravda, 180.

Blind se imho prosadil v pohode, a porad myslim, ze odesel moc brzy. ma za nas 140 zapasu. Lindelof ma skoro 200 zapasu odehranych. Neni hvezda, ale je ok.

Reagovat
Sandstorm

Blind byl jako squad player ok, zahrál na 3 pozicích, ale velmi průměrně na PL a na ambice klubu. A odešel včas. Lindelof přicházel s pontenciálem TOP obránce, ale od začátku tento potenciál nenaplnil a je veskrze průměrný pro klub, který bych chtěl hrát o titul. Možná i o TOP 4. A Rojo měl jedno povedené období, jinak zbytečný. Asi to mohl myslet. Že nakupujeme 10let hráče, kteří nejsou dost dobří.

Reagovat
cr7sux

Rojo měl období kdy hrál super, ale to za posledních pár let všichni naši stopeři, nikdo z nich není a nebyl konzistentní leader.

Ale zápasy Costa Rojo člověku chybí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Citrus41

67 mega za nepoužitelného hráče

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Seydou Doumbia

přitom by bohatě stačilo ho dát do zalohy, horší jak tominay by snad nebyl

Reagovat
Citrus41

Ten Hag říkal, že záložníka hrát nemůže, protože nemá dostatečnou rychlost.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zajímavý...by mě zajímalo který sdz je teda rychlej

Reagovat
J0EL

Kante celkom rychly je, ci nie?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kante je motorová mys, ale takový prasemiro mascherano buskec rodri to taky nejsou žádní rychlici

Reagovat
j_mrazik

A co má? Nemá výšku, nemá rychlost…

Reagovat
dantetomas

Dojebanu karieru v ManUtd

Reagovat
Higi

Chelsea se rozhodla vykoupit všechny talenty na světě? Tak se dělá byznys, buď se chytnou a nebo šupky dupky zpátky za stejnou nebo vyšší cenu...

Reagovat
PanAu

To jsem zvědavý, co vyleze z těch zpráv, ze na nás byli kouknout majitele Newcastlu a i ty Saudi, co nás chtěli koupit. Co má asi Bély za lubem.

Reagovat
Maximm9

Mohli by si vzit Pulisica za 70mega pry se o nej zajimaji

Reagovat
PanAu

No jestli šel Werner za 20 mega, tak nemůžeme dostat víc za Puldu, ale bylo by to krásný

Reagovat
kissak

vůbec bych se nedivil kdyby to byla reakce na to moře spekulací, které o nás kolují a jedna z nich, že se dokonce zajímáme o čtveřici vašich hráčů a sice Gallagher, Pulisic, Hudson-Odoi a Broja

Reagovat
Salfovic

Chelsea nabídne za Gordona čtyřicetpět milionů liber a Everton to odmítne Se asi všichni posrali

Reagovat
Maximm9

Chteji nas podojit ale jsem rad za jejich rozhodnuti. Videl jsem oba zapasy Evertonu a je to pekny zmrd, proste typek na pest

Reagovat
M.Vaza

Však tehdy odmítli od Barcy snad 100 za Richarlisona

Reagovat
aragorn

OT: kdo máte internetovou televizi od skylinku a přecházeli jste od O2, je možný použít ten O2 modul (set top box) i pro skylink nebo má každý svůj a nekomunikuje to spolu?

Reagovat
Neon

Nemá se náhodou kyslíkům ten modul vracet, když zrušíš smlouvu?

Reagovat
aragorn

Dnes jsem s nimi volal a nebudu vracet. Smlouvu mám tak, že jsou moje a platím měsíčně po dobu 48 měsíců. Pokud zruším O2, musím je stejně doplatit.

Každopádně jsem na to asi přišel a nebude to fungovat. Skylink má vlastní.

Reagovat
tweek

Na skylink ti bohatě stačí tohle: https://multimedialni-centra.heureka.cz/xiaomi-mi-tv-box-s/?gclid=Cj0KCQjwgO2XBhCaARIsANrW2X1Zc73gBqi0N9jh0MoMyia4eItRACSiD21nq3BR9pVjGGPib_1HvpwaAja8EALw_wcB#prehled/

Ty set top boxy, co doporučují na webu skylink nejsou jediné na kterých to funguje.. Resp. stačí ti, pokud máš smart TV s Androidem. Bohužel Apple TV appku na skylink nemá.

Reagovat
aragorn

Pokud to chápu, tak ten xiaomi mi tv funguje jako set top box. Takže když ho koupím, nainstaluji v něm app skylink a klasicky ovladačem budu ovládat stejně jako u O2 tv. Nemusím to tahat z telefonu a přes tv pouze pouštět jako u chromecastu (ale tuhle funkci samozřejmě taky umí).

Klasicky přes chromecast to mám teď na měsíc za těch 180kc a moc se mě to nelíbí. Pořád to pouštět přes mobil, blbě se posouvá stopa, atd.

Reagovat
rel7

Kup si pořádnou TV (samsung nebo LG) a můžeš používat jejich app. Neřešíš set top boxy ani jiný kraviny.

Reagovat
sokar

Zial nie vsetky stanice su v Skylink live appke

Reagovat
rel7

Na co Skylink??

Reagovat
aragorn

Jenže je to mnohem nákladnější. Nynější tv mě v pohodě stačí, obraz, zvuk vše. Vyhazovat další prachy za novou mě přijde zbytečný.

Navíc budu platit ještě dva roky set top boxy O2 + mám na nich dvě tv, protože sem se vysral na přechod DVB T2 a přešel na internetovou tv. Takže bych musel koupit dvě nové televize

Reagovat
rel7

Tomu rozumím, btw já si koupil novou tv od Panasonic a 4 měsíce na to udělalo tehdá ještě DIGI app jen pro Samsung. Rok jsem čekal zda se nedočkám, přidalo se i O2 tak jsem ji se ztrátou nakonec prodal a koupil Samsung. U mě je na 1. místě komfort, jsem odpůrce 2 a více ovladačů na 1 tv.

Reagovat
aragorn

Tak já už mám tři ovladače nakonec sem PL vyřešil skylinkem s xiaomi mi tv box s

Reagovat
Citrus41

Manchester United has withdraw from From Frankie De Jong offer according to sky sports.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Maximm9

Az na to, ze Frankie od nabidky United odstoupil uz pred mesicem

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Stejně ho nechtěli.

Reagovat
SunFells

16:06 Chelsea neuspěla s nabídkami za Gordona

Anthony Gordon je terčem přestupových spekulací, o mladého útočníka Evertonu totiž usiluje Chelsea. Londýnský klub nabídl čtyřicet milionů liber a následně svou nabídku navýšil o dalších pět milionů, Everton v obou případech odmítl. (bbc.com)

Vyhoďte frajera, který se rozhodl to nabídnout a vyhoďte toho, kdo se rozhodl to odmítnout

Reagovat
cr7sux

Breaking news: disgruntled MUTD manager ETH urges players to back him on football pitch.

Reagovat
iamek

Romano

Manchester United have also Moises Caicedo’s name in the list as one of many options for the midfield, as revealed today on HWG podcast.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

fakt ze amateri

Reagovat
iamek

Hodil by se nám, ale před rokem cena 3-4 mega, ale scoutske oddělení nedoporucilo . Stačilo koupit a poslat někde na smysluplné hostovani , což u nás je i tohle problém.

Reagovat
Swarley

Bohuzel uz klasika

Reagovat
iamek

Alvarez bude druhy případ

Reagovat
Busby babes

zas kdo vi, jak by vypadal u nas, kdyby prisel pred rokem. Jak jsem nekde videl, kdyychom tenkrat koupili Bellinghama, tak dneska odchazi na hostovacku do QPR.

Reagovat
iamek

Ten by lestil lavičku v U23

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

ale aspon by to byl spravnej profil a hrac, co by nam pomohl vyresit problemy, co mame

Reagovat
jk

Ndombelé do Neapole s opcí v případě, že se kvalifikují do CHL. Ještě to není hotové ale velmi pravděpodobné. Platba z hostování jsou nižší jednotky milionů, opce něco přes deset. Určitě budeme dál platit část jeho platu.

Docela by mě zajímalo, jeslti při aktivování opce bude chtít Ndombelé přestoupit a přistoupí na nižší plat nebo je i to nějak ošetřené a budem ho platit až do konce té smlouvy s náma

Reagovat
jk

Jo a Udogie ofiko Spurs player

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejvetsi flop, co u nas pamatuju a ze tam teda je konkurence. Ale fakt, zadny horsi prestup s prihlednutim na vysku prestupove castky, vysku platu a predvedeny vykon me nenapada. Do kdy ma tu smlouvu, 2025?

Reagovat
jk

No řekl bych že podepsal v r. 2019 na 6 let, takže do 2025 no. GLC je na stejný úrovni, to byly fakt naprosto tragické přestupy.

Couž, teď to vypadá, že se buduje struktura nejenom na hřišti ale i cely ten recruitment dept. dostává novou podobu tak třeba to bude výhledově jen lepší.

Reagovat
tuny

Jakože opce na přestup něco přes deset mega liber? WTF na tohle by snad Levy nikdy nepřistoupil, ne? To bych ho radši 2 roky tahal po hostováních bez opce s tím, že třeba někde zahvězdí a dostaneme za něj něco slušného.

Reagovat
jk

Romano píše trochu jiné částky ale tomu zas moc neverim já On loni nehvězdil ani v Lyonu, kde by mu to snad mělo vyhovovat. Já už nevěřím, že za něj někdo zaplatí.

Reagovat
wild

#mufc have called off their move for Adrien Rabiot due to his wage demands. Sources say he wanted an ‘obscene’ salary #mulive [@samuelluckhurst]

Reagovat
wild

#mufc were prepared to place Adrien Rabiot alongside some of the top earners at the club, but Veronique Rabiot is thought to have requested a higher level. United were unwilling to meet that #mulive [@David_Ornstein]

Reagovat
wild

#mufc are thought to be in the final stages of deciding where their budget will be best spent and remain confident of adding an elite midfielder before the market closes #mulive [@David_Ornstein]

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong to nebude, neviem aky elite zaloznik, v tom klube si fakt niekto mysli, ze tu dotiahnu Casemira?

Reagovat
wild

Caicedo

Reagovat
Mastný Chobot

Sneijder?

Reagovat
wild

Mohol by uz konecne prist ten Fabregas & Kroos

Reagovat
Ligter

Gaitan!

Reagovat
j_mrazik

Garay?

Reagovat
Swarley

A ted najedou jeeee, Tielemans za 40!

Reagovat
J0EL

A Casemiro by mal byt akoze nejaka extra vyhra? Ved je to znova kratkodobe riesenie. V PL by viac ako 2 sezony v jeho veku na top urovni a tej pozocii asi nedal, ci?

Reagovat
Swarley

No porad lepsi nez Rabiot, ktery bude deadwood hned po podpisu

Reagovat
J0EL

Chapes, ze presne nejako takto ste sa dostali tam kde ste? to iste sme my robili "nedavno", nastastie sme skoro pochopili, ze toto nie je cesta.

Reagovat
Swarley

Skoro no, 20 let nebo kolik bez titulu

Reagovat
J0EL

No vyzera to ze vy ste to este nepochopili, takze tych par rokov bez titulu asi este tiez potiahnete

Btw. aspon nam nechatra stadion a treningove centrum

Reagovat
Swarley

Ten titul stejne budeme mit driv nez vy, zbytecna debata

Reagovat
J0EL

Ok boomer

Reagovat
SunFells

To chlastáš ne?

Reagovat
Swarley

to jsem na vas teda zcedavej

Reagovat
SunFells

Jakože kondice kterého elementu od týmu po majitele tě povzbudil k takové suverénní myšlence? Existuje 1?

Reagovat
J0EL

Demencia, ale to ide uz s vekom

Reagovat
Mastný Chobot

not better, just arrogant

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

dolezite je, ze idu spravnym smerom

Reagovat
blade115

Reagovat
Front hell

Tak zatím to vypadá že tak maximálně v champu

Reagovat
misinho7

no hlavne Casemira Real nikdy nepreda a on sam by bol blazon keby chcel "vyzvu" ako Varane ked vidi ze z vyhravanie trofeji prisiel do sraciek..

Reagovat
Eichel

Reagovat
vodka

jeste by si zvykal na ligu, nesympatak az beda, to by hrozne reseni...

Reagovat
Swarley

Uf

Reagovat
wild

Tiez som rad. Herne by bol posila, ale je to uplny chuj..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

herne by byl do toho stredu posila snad kazdy

Reagovat
cr7sux

Cas poslat cv

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Adrien Rabiot to Man Utd now highly unlikely. Gap in wage offer/expectation mean move not happening as things stand. Live talks over other options such as Casemiro. De Jong improbable but #MUFC hope to get a top midfielder before deadline

this club of ours. to je jak kdybych tocil film a rikal si> obsadim Natalie Portman a kdyz to nevyjde, tak Jirinu Bohdalovou. anebo Violu Davis.

Najit 3 odlisnejsi zalozniky nez je Rabiot, Casemiro a FDJ, to snad ani nejde. Nastesti Casemiro uz nas taky poslal do haje.

Reagovat
Busby babes

The club might very well spend another ~£100m over the next two weeks on random signings. Then, you’ll have some fans saying “ETH spent £160m though, he was backed!”

presny

Reagovat
iamek

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Ale cenim, jak jsme vedeli o odchodu Pogby, Martice a ze nam vlastne zustane jen McFred, ale vubec nas to nerozhazelo, casu dost, pockame na noveho trenera a ten si vybere... Byla by uplna blbost dotahnout nekoho mladeho, nadejneho... Radsi se zamerit po dvou prohrach na Rabiota a jeste i to posrat..

Reagovat
Ligter

Martić... vlastně spojení Matiće a Martiala nějak teď náš klub definuje.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

ja som rad, ze nepride, zvysok radsej necitam

Reagovat
Swarley

Co mas proti Casemirovi? Sympatak to neni, ale dobrej magor na hriste a super DM... Toho bych bral hned, ale Real ho na beton nepusti...

Reagovat
Salfovic

Nejdřív za rok, pokud se ti dva cucáci prosadí.

Reagovat
Infernoqt

Kdyby na beton. Ta naše obrana je pevná jako domeček z karet.

Reagovat
Tomanatura

Protoze v MU by vypadal hur, nez McTominay. Hraje s kroosem a Modricem, tady by mel typky, co se schovavaji pred balonem.

Reagovat
Swarley

Hur ner McTom v soucasne forme nemuze vypadat vubec nikdo, to je level okres...

A vsak to je jasny, ze ta zaloha potrebuje vic hracu nez Casemira... To uz ale neres se mnou, ja tady p-cuju celou dobu, ze ti hraci uz davno meli chodit, kdyz se zjistilo, ze jdou vsichni do prdele a zustava jen McFred...

Reagovat
j_mrazik

V ManUtd vypadá i Varane jako Brown.

Reagovat
r.mrazik

ts, Brown byl jeden cas opravdu bozi hrac

Reagovat
avicii

To aj Varan

Reagovat
vodka

Reagovat
j_mrazik

2 roky? Pak začal vymýšlet, že chce brát raketu.

Reagovat
r.mrazik

je to davno,takze nevim presne jak dlouhou dobu...ale byl jeden cas dost skvely

Reagovat
Dawon

nehraje nahodou v repre casto v zakladu prave s Fredem? Bych teda rekl, ze tohle by asi fungovalo dost dobre...vymen McToma za Casemira a instantne muzes mit funkcni zalohu

ja teda rozhodne nefandim nakupu dalsiho dedka, ktery za chvili bude k nicemu, ale kdyby jim nahodou v realu jeblo a rozhodli se ho prodat, tak by to byl obrovsky upgrade pro tu zalohu

Reagovat
Dawon

Respektive kdyby jim v Realu jeblo a hlavne jeblo monstrozne Casemirovi a chtel k nam pripadne jit

Reagovat
Swarley

Tak samozrejme, ze by bylo lepsi koupit nejake mlade delo, ale to jaksi ocividne u nas nikdo neumi...

Navic ten stred je v takovych hovnech, ze klidne Casemiro na par let je upgrade jako krava...

Reagovat
andkoo

Casemiro by aspon priniesol trochu vitaznej mentality..samozrejme by bolo urcite rozumnejsie, keby sme my kupili Camavingu/Tchouameniho a nezbierali drahych pokemonov pred koncom kariery

Reagovat
Busby babes

O to vubec nejde. Spis ze vyber mezi casemirem, rabiotem a fdj nedava zadnej smysl

Reagovat
Swarley

Vyber mezi nima je samozrejme divocina, na druhoun stranu, nam tam jeden hrac nestaci... McFred lavka dva hrace do zakladu... Idealni by byl De Jong i Casemiro, Rabiot at jde jinam...

Reagovat
Citrus41

Louis van Gaal: "Erik ten Hag joined a commercial club, not a football club. But he can't say I didn't warn him."

Reagovat
cr7sux

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Čo mu v tom Utd urobili?

Reagovat
JollyJoker77

#THFC are ready to close a deal for Atalanta's Ruslan Malinovskyi

Wau tak to som nečakal beriem všetkými desiatimi

Reagovat
martin.b

Vždyť to je tak 5.varianta do středu ne ? Nebo ten multitalent Sarr jen k hovnu ?

Reagovat
JollyJoker77

Radšej mať a nepotrebovať ako nemať a potrebovať .. a to je úplne iná pozícia kľudne môže hrať miesto Kulusevskevo keď nemáš žiadny ball knowledge ani radšej nekomentuj .

Reagovat
martin.b

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Citrus41

#MUFC have ended their pursuit for Frenkie de Jong. They want to bring a new midfielder before deadline day and if they don't manage that, they will continue in hunt for new midfielder in January @David_Ornstein Tohle je strašná sranda tenhle přestupák

Reagovat
Miguel19

No Barca ale bude za krále přestupáku..

Zbaví se ještě Depaye, Auby a Desta, přivedou Silvu a de Jong jim zůstane. Velmi zajímavý tým.

Reagovat
Swarley

Poskladali to pekne, celkem nasere, ze krachnou

Reagovat
Kluivert9

*nekrachnou

Reagovat
mr.Silver

[RMC Sport] OGC Nice want to sign Nicolas Pepe on loan and the player is open to the move.

Ano, prosím. Místo něj nějaké křídlo a máme vystaráno

Reagovat
Mastný Chobot

CM

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
Citrus41

#mufc expect Frenkie de Jong to move to Chelsea [ @hirstclass ] Tohle bude pro Účka ta největší podpásovka

Reagovat
kylo ren

Kazdej dobrej rozumnější hrac se ba nás vysere kdo by za ten paklub taky chtěl hrát.... debilni všechno od vedení až po hráče...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Tam je potřeba naprosto razantní řez kádrem a klidně začít od píky. Z toho seniorského kádru pomalu není hráč, na kterého bych se chtěl dívat.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
kylo ren

Však počkej pár zápasu a ten Haag letí.... akorát jsme mu zkurvili kariéru

Reagovat
cr7sux

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tomanatura

Je tam hodne sikovnych hracu, jenom jako celek jsou pod obrovskou dekou a zrejme aj dost rozhadani. To ti jde vykonnost okamzite dolu. Prvni a nejdulezitejsi ukol musi byt odstranit ty negativni vlivy (Ronaldo)

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

problem je hlava, kvalitnich hracu je tam dost

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

"stacil" by stredni defenzivni zaloznik a utocnik a zbavit se ronalda...a verim,ze ten tym by sel dost nahoru

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Ja bych se nedivil, kdyby nektery hrace srala i neotresitelna pozice Maguira.

Reagovat
r.mrazik

i to je vlastne dost mozny

Reagovat
avicii

konečne ste to pochopili

Reagovat
icemike

A pro všechny mladé v Chelsea taky

Reagovat
M0rb1D4S

Oni můžou expected co chtějí, De Jong k nám stejně nepůjde

Reagovat
GrimeBaller98

Ve Fife v kariere hidden gem

Kdyz se z nej udela CM nebo CAM, tak dostane +4 v OVR. U me ma 90 a se Solerem je to kral stredu hriste

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele