Manchester City se dohodl s Coritibou na příchodu Couta

03.03.2020, 11:40
Aktuality
Yan Couto má jasno o své další budoucnosti. Talentovaný obránce, jenž s brazilskou reprezentací do 17 let na podzim vyhrál mistrovství světa, vymění Coritibu za Manchester City...

Celým jménem Yan Fernando Couto je odchovancem tradičního brazilského klubu, kde sice na svůj premiérový start v prvním týmu čeká, přesto zaujal evropské velkokluby.

Zanedlouho teprve 18letý bek si řekl o pozornost na mistrovství světa sedmnáctek, kde na podzim pomohl Brazílii k celkovému triumfu, když favorit ani jednou nezaváhal.

Couta si vyhlédla Barcelona, která nabídla 5 milionů eur, když už se však zdál přestup před dokončením, vložil se do hry Manchester City, jenž i s možnými bonusy může do Brazílie poslat 13 milionů eur. Rodák z Curitiby od léta podepsal s Citizens pětiletý kontrakt.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (467)

Přidat komentář
ADM

Nevadi, kúpime radsej niekoho za 150 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas obidva v oblubenych, tak to prezijes

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
krisa

a jednoho Couta už máte

Reagovat
ADM

Aj pár Cocotov

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Zajímavý že tam Peréz za něj neposlal 30 melčo.

Reagovat
salaminoo

Brazilie a City to je silne Couto

Reagovat
Messiáš

Demence, nemám slov. Tohohle jsme si neměli nechat utéct. Ale u nás už je trochu klasika sázet vše na jednu kartu. Emerson nevypadá špatně, ale tady bychom prostě téměř nemohli prodělat

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak se u vás daří Firpovi?

Reagovat
Messiáš

Není to žádná sláva, já čekal mnohem více. Tajně jsem doufal, že začne solidně dýchat Albovi na záda a ke konci sezóny se spíše bude řešit, zda-li nezačít novou sezónu s Firpem v základu. V téhle pozici rozhodně není a bohužel ani moc nedokázal využít Albovi nepřítomnosti vinou zranění. A to si nemusíme nic nalhávat, Alba je od zápasu s Liverpoolem poloviční a já doufám, že buď se Junior zvedne nebo se vážně začneme porozhlížet po nějakém dalším LB. Alba byl dlouho TOP, ale padá hrubě dolů a s tím jakej je to zmrdeček, tak nemám moc trpělivosti. Setien měl Firpovi dost pomoci, ale teď po chybě s Neapolí asi dostane zase o něco méně prostoru (navíc má tuším nějaké zdravotní problémy )

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsem si ho své doby přál do City, protože jsem si myslel že by tam skvělé zapadl. I ted by to mohl být vzhledem k jeho situací zajímavý přestup. V létě místo Mendyho? Záleží zda by ho Barca pustila. Ale asi po jedné sezoně neodejde, no. Myslíš že by mu Anglie seděla?

Reagovat
Messiáš

Těžko říct, on zatím vypadá, že v rozhodujících momentech potřebuje vždycky trochu více času a ti hlavně trochu lepší soupeři ho dostávájí dost pod tlak a nechutná mu to. Doufám, že šance a prostor ještě dostane, nicméně tlak na něj je a bude pořád velký. Kvůli němu se prodal Cucurella, který teoreticky na té pozici taky mohl hrát a teď září na trochu ofenzivnější pozici v Getafe. Miranda má taky hostovačku a bude se čekat, kam se udá. Hlavně jsme mu dali přednost před Ferlandem Mendym a ten zatím jede úplně jinak.Všechno tohle mluví proti němu. Každopadně než Mendy ze City bych skoro věřil, že je lepší už i teď, tam si myslím, že City někoho potřebuje. Nemyslím si však, že jej pustíme po jedné sezóně, zvlášť, když těžko seženeme za peníze za něj něco solidnějšího. Hlavně s FFP to mamé nahnuté a nákupy (Lautaro, Neymar, CB asi RB/Emerson) budou směřovat jinam.

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky. No tak ono ti drazí pokemoni do ofenzívy něco stojí. Dembélé, Coutinho, Griezmann...pokud příjde Lautaro/Neymar tak budete mít vyložené za ty čtyři hráče více než jakýkoli jiný klub co se ofenzivních posil týká. I v tom City v té ofenzívě ti hráči nestali tolik. Agüero, Sterling, Sané, Jesus nepřišli za nějaké extrémní částky...jsem zvědavý na toho Trincaa z Bragy

Reagovat
Messiáš

Já Trincaa dost odepisoval už delší dobu. Jeho nástup se čekal, že bude o dost raketovější, ale teď mě velice příjemně překvapuje dobrou formou. Uvidíme, co ukáže příprava a taky, jestli i ten jeho post nebudeme chtít posilovat... Dříve se mluvilo o Olmovi, pak o návratu Adama Traorého a teď se nahlas mluvi o Ferranovi Torresovi, kterého bych si teda moc přál, protože ty dva výše zmíněné si podle mě namaže na chleba. Ale všechno jsou to pálky jak prase, Neymara vidím reálně jen, když udáme velice slušně či protihodnotou minimálně jednoho z těch 3, možná spíše 2. Hlavně mě bude zajímat, jak moc jejich hodnota byla devalvovaná. To se u City vlastně nedá říct. Nejvíce tam asi ztratil Sane, ale i ten bude minimálně za to, za co přišel (spíše dražší). Bohužel na přestupovém poli je to od nás veliká bída a proto doufám, že to nebudou odnášet hráči, kteří mají potenciál a nepřišli ani za takovou pálku jako je Firpo, ale spíše se začnou osekávat platy již starších hráčů a jejich role začne být upozadována a zbavíme se mrtvého dřeva . Jak vlastně reálně vidíš odvrácení trestu pro City?

Reagovat
Seydou Doumbia

Osobně bych se hodně divil, kdyby ten trest v původním znění vešel v platnost. V době, kdy peníze řídí svět jako nikdy předtím si stále myslím, že se to sníží bud na jeden rok a nebo se zaplatí vysoká pokuta. Pokud by trest ale v platnost vešel, tak by to byl zdvižený prst pro další podobné nákupy a to by svým způsobem mohlo být dobře. Navíc by se v City ukázalo, jaký tam vlastně je charaktér a jak se umí celý tým (nebo to co zbyde) semknout a kdo tam naopak je krysa a odejde jen kvůli LM. Mohlo by jím to pomoci jako Chelsea ban na přestupy (Abraham, Mount, Tomori...)

Jinak Trincao se mi zda jako nákup správným směrem. Něco jako Jesus. Talent, ale žádná světová superstar za hrozné peníze. Myslím že by se tímhle směrem mohla Barca dále ubírat místo vykupovat drahé pokemony jako v případě těch tři, které jsem zmínil výše. Jeden zraněn, druhý bez motivace a Griezmann nevím. Pokud chcete tým, který bude fungovat potřebujete na to vhodné hráče. A to nutně neznamená koupit jednoho z nejlepších hrotáku na světě, jednoho z pěti nejlepších levých a pravých křídelníku na světě a tvořit all stars.

Reagovat
Kang & Kodos

Ciritiba, Coritiba, Curitiba

Reagovat
patas92

Reagovat
krisa

Reagovat
Nebelung

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
jv

Curitiba je město v Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsi přišel! Moc nechybělo a zase bychom byli za blbce!

Reagovat
jv

Teď jsi to zachránil, no.

Reagovat
kilobyte

V době, kdy jim hrozí trest kvůli FFP a omezuje se hostování, je takový přestup zajímavý.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Daily_Express/status/1234629562765660161

tak treba to vyjde...

A 4.1KM asteroid will close-in on Earth in April, NASA has confirmed - Could end human civilisation if it hits

Reagovat
O.Giroud

Tomu LFC to tento rok asi nedopraje nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ADM

Sa bude musiet postavit do radu tento rok

Reagovat
Gazdo

Aj tak je uzasne ze nieco o velkosti 2,5 km by dokazalo narobit taku katastrofu

Reagovat
ADM

4,1km

Reagovat
SunFells

1,5 až 4,1 km

Reagovat
Gazdo

Aj tak strasne malo

Reagovat
ADM

Len tá rýchlosť za sekundu to trošku kompenzuje no ..

Reagovat
Gazdo

Ty vole ale stale ked si clovek predstavi ze nieco o velkosti dajme tomu nejakej Ilavy alebo Myjavy dokaze totalne zdemolovat planetu

Reagovat
Mastný Chobot

Myjava je taka diera, ze keby dopadol tam, tak sa nic nestane, len by preletel

Reagovat
nani92

na veľkosti nezáleží

Reagovat
Cobra

Reagovat
Wat

Reagovat
pingla

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TheAdy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Ví někdo, jak je na tom ten Kane? Dá se nakonec zdravotně dokupy ještě do ligy, nebo ne?

Reagovat
nani92

nedá, ale hrať bude

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mass

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
mimi_united

Stones v lete out

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Couto > Yan Fernando Couto > Coutinho > Matovic

Reagovat
Whitemedia

Kepa; Azpilicueta ©, Rudiger, Zouma, Alonso, Gilmour, Kovacic, Barkley, Willian, Giroud, Pedro.

Já už tu čtveřici vepředu nedááám.,, holt budu sledovat jen Gilmoura

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Ta sestava je pro mě naprosto otřesná z pohledu toho, že nevím, jestli to vůbec zapínat. V ofenzivě jsou 3 hráči, na které jsem alergický + Giroud, který kromě pár slušných momentů zajímavý fakt není. V obraně taky není na co koukat, kromě Alonsa, u kterého se člověk modlí, aby udělal víc věcí správně vepředu než posral vzadu. Jediná záloha to drží z pohledu atraktivity nějak zajímavé...

Doufal jsem trošku v něco lepšího, ale fakt jsou tam jen Gilmour a kluci z juniorky, pokud chceme dát Mountovi a Jamesovi pár dní oddechu. RLC odehrál 90 minut za U23 včera. Škoda, mohli jsme mít parádní zálohu, která by byla zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Adrian, Williams, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Lallana, Jones, Minamino, Mane, Origi.

Subs: Lonergan, Milner, Firmino, Salah, Oxlade-Chamberlain, Matip, Chirivella.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavá sestava, jsem zvědav, jak to bude vypadat naše hra

Reagovat
Whitemedia

Proč Klopp tak přeháněl v té obraně, když věděl, jaká ostuda proti nim vyběhne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vy hrajete s áčkem a my nejsme ani ve formě, však to není rozhodnutý zápas. A vypadá to, že Jurgen bude chtít FA Cup.

Reagovat
Whitemedia

Tomu teda říkám áčko.. Pedro už měl hrát někde v USA, Barkley někde ve třetí lize, Willian v Barceloně a Giroud ve Francii

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako sám jsem zvědav, naše obrana je špatná a lehko rozhoditelná a útok se zálohou nevytváří tolik šancí. Rozhodně bych to neodpískával jako ty.

Reagovat
avicii

Dobre skombinované snáď sa trochu nakopneme a zahráme konečne dobre

Reagovat
Coutinho10

zajímavě nakombinované...to by mohlo mít šanci

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Svatej

Gilmourek od startu ❤️ už jen pro něj to bude stát za sledování

Reagovat
Talker

Jenom pro něj, druhý nejzajímavější hráč je Kovačič a třetí asi Alonso...

Ty zranění jsou v prdeli, jak jsem se na tuhle sezonu těšil, že to bude zajímavé, tak nakonec budu čumět na Williana, Pedra, Barkleyho a Girouda...

Reagovat
cubazi

Mne sa Pedro Chirivella. velmi páči. Ten hráč by mohol kludne hrať v nejakej Valencií základ, má nato. Jeho by som dal namiesto Japončíka a Jonesa o patro vyšie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mickey mouse

Proč zase hraje Origi nalevo a ne uprostřed?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Talker

Já to fakt nechápu ty stopery. Každý zápas nějaký fail. Teď Rudiger nakopne míč do soupeře a vytvoří sám na sebe přečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná pomezní

Reagovat
blade115

Sleduju jen jedním okem, je teprv 10. minuta, ale stejně tu z Pedra šílím. Ten ať vážně zmizí prvním letadlem kamkoliv...

Reagovat
pingla

vilijááááán

Reagovat
Miguel19

To už jsme prodali Kepu?

Reagovat
Luc-Luc

paneboze

Reagovat
Whitemedia

Koukám, že proběhla výměna brankářů.

Reagovat
Talker

Tohle je fakt zábavnej zápas. Pedro 2x běží sám na golmana a 2x to zahodí. Willian to 2x napálí přímo do golmana a ten to jednou pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

A Barkley je taky vtipnej. Snaha se mu neupře, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOSSSS

Reagovat
REPLIKATOR

Adrián

Reagovat
stiflerovamama

Adrian, Fabinho V posledných zápasoch bránime fakt katastroficky. Mané tiež slušne stihol zadrbať 3 dobré príležitosti za 7 min.

Reagovat
stiflerovamama

Stred zálohy totálne prepadáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley, to je fakt topka

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt skvělá rozehrávka

Reagovat
Taiger

Během dvou týdnu mít nakročeno k vypadnutí z LM, přijít o unbeaten s předposledním týmem a vypadnout z FA Cupu? Heheh

Reagovat
Kixi Syhimour

ať už jde ten Kepa do pr*ele, vždycky proti nám

Reagovat
Taiger

KEPA

Reagovat
stiflerovamama

Panebože my sme fakt zúfalci niekedy v tom zakončení

Reagovat
REPLIKATOR

Co ještě chcete

Reagovat
Talker

Já se musím sakra smát

Reagovat
Taiger

Lol, žlutej bambus rejžovej

Reagovat
Luc-Luc

pepa se rozchytal

Reagovat
masina_LFC

Kepa sa snaží len proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

KAPAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

mel jsem za to, ze hrajeme az od 21:00... pred par minuty jsem to zapnul a uz teceme

Reagovat
Luc-Luc

mohli jsme dat , je to docela vyrovnany

Reagovat
Coutinho10

ted jsem videl ty 3 mega sance...to je pak tezky no

https://twitter.com/ValWop/status/1234933703710855172?s=19

a ten gol, co jsme dostali, jsem videl taky a to bylo skoro na Kariuse

Reagovat
Luc-Luc

to byl uplne Karius

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, hlavně se ten míč neměl ztratit.

Reagovat
Coutinho10

bude tezky to srovnat po techto okolnostech, kdy nedas tutovky a dostanes haluz, ale uz se neda nic delat, ale aspon se na to da divat

Reagovat
Talker

Tak haluz, oba týmy tam měly šance, jen vám si golman zahrál na Kepu a Kepa si zahrál na Alissona.

Reagovat
Coutinho10

to si vystihnul hezky no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

a jestli si nevidel gol Chelsea, tak ho radsi nechtej videt, ale neusetrim te toho

https://streamja.com/5r2Xp

Reagovat
Talker

Já si teprve u toho faulu všimnul, že hraje náš mistr světa Giroud.

Reagovat
Whitemedia

VAR jako zkoumal co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho Giroud nekopl do hlavy, vždyť měl ty kolíky tak 3cm od jeho obličeje.

Reagovat
Taiger

To, jak může bejt taková blbost jako Star Wars populární

Reagovat
cubazi

čista Hirošima Nagasaki

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley by vyhořel i v české lize.

Reagovat
Coutinho10

btw. uz mam v tech zmenach v FA Cupu celkem bordel...kdyz bude remiza, tak opakovany zapas a nebo uz prodlouzeni ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Prodloužení a penalty

Reagovat
Coutinho10

diky

Reagovat
pingla

já si myslím, že se hraje na jeden zápas, ale nejsem si jistý

Reagovat
Coutinho10

prave, ale asi teda prodl. podle Kixiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor říkal

Reagovat
Coutinho10

takze jistota, tak dobry

Reagovat
Horcmen

v tom musíš mít přehled sakra klíčový zápas pro celou fantu

Reagovat
Coutinho10

jako to jo no, pravda

Reagovat
Hokaido

Co si vůbec přeješ z pohledu fanty?

Reagovat
Horcmen

nebudu tady prozrazovat svoje plány

Reagovat
cubazi

Ten Nagasaki si snad robi Hirošimu

Reagovat
Front hell

Vždyť to měl být druhý Son

Reagovat
cubazi

Je to druha Hirošima

Reagovat
Mimalu

to je lopata ten Barkley

Reagovat
Luc-Luc

Barkley jak si chtel dat gola

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo to zpívá? To jsem my, nebo si fandové Chelsea z nás dělají dobrý den?

Reagovat
Luc-Luc

taky by me zajimalo, ted ten Salah byl hafo nahlas

Reagovat
Talker

Neeee, Kovačič se nesmí zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Další zranění?

Reagovat
Whitemedia

Hráči, kteří mi pravidelně pijí krev, jsou bez zranění schopní odehrát všechno.. naopak borci, kteří jsou pro nás životně důležití, jsou neustále zrakvení..

Reagovat
Front hell

Jako fanoušek Arsenalu by jsi byl zvyklý

Reagovat
JessePinkman

Gól se nedá z ničeho a dostane se z chyby Adriana, to je úplně k nasrání už.

Jestli se nechytí dobrým výkonem ani o víkendu doma proti Bournemouthu, tak nechci vědět, co se v poslední části sezóny stane.

Hrozná forma.

Reagovat
pingla

nechutná vaše medicínka?

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tohle je slušný posun oproti Watfordu, Kepa je motivovanej jak prase, holt to ještě pokulhává, ale tohle je posun.

Reagovat
Coutinho10

toho propalit bude skoro nemozny...dalsi okolnost, co jde proti nam

Reagovat
Kixi Syhimour

jeho typický výkon proti nám, ale to je jedno, je třeba to zlomit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

j, je potreba verit, ale tady to protoceni brankaru Lampardovi celkem vychazi no

Reagovat
Svatej

Jeden poločas a už je z něj zkurvenej Jašin

Reagovat
Coutinho10

bohuzel tohle Lampard chytre promyslel, aby mel Kepu motivovanyho proti nam v tezkym poharovym zapase a do tuctovych PL matchu dal Caballera

Reagovat
fenixLFC

staci to nepalit donho, ved meria meter dvadsat

Reagovat
Coutinho10

tak snad jim to Klopp rekl

Reagovat
Coutinho10

to bylo jak Karius

Reagovat
Kixi Syhimour

Ať vystřídá záložníka, Lallana a hlavně Jones jsou neviditelní.

Reagovat
John Obi Mikel

Jonese jsem si ani nevšiml, ze hraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedivím se

Reagovat
cubazi

Lallana je hodne zlý a Nagasaki vpredu velmi zlý a ich napadanie je uplne trápne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nagasaki se rozhodně drží, vzhledem k formě Firmina to je stejně jedno.

Napadání je taky lepší než proti Watfordu a hlavně je alespoň nějak energické.

Reagovat
iamek

Jak hraje ten Japonec?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že slušně, moc vidět možná není, ale měl tam dobré akce.

Reagovat
Nikikrew

a hra?

Reagovat
Luc-Luc

hraje dobre

Reagovat
cristiano.K.

je strašně málo ve hře, ale měl dvě dobré finálky

Reagovat
Svatej

Gilmour je super, ten prostě má hrát místo Jorginha.

Od poolu se mi chvíli líbil Williams, ale od 20 minuty ho Pedro dost ničí. Mane svetovej.

Reagovat
Whitemedia

Gilmour mě jako vždy baví

Reagovat
Svatej

On je překvapivě úplně super i dozadu. Člověk si ho plete s těma zackama, kteří chodí jako doprovod, ale přitom skáče do skluzu i do skripacich soubojů jak kdyby neměl půd sebezáchovy. Navíc na mici je tak úžasně klidnej, že se mi leje krev do spodku pokazdy, kdy má dostat mic

Reagovat
Talker

Tak to si můžeš splést i Kepu s nima.

Reagovat
avicii

Vyrovnaný zápas pričom Chelsea viac štastia pri zakončení = Adrián.. Také šance musíme dávať.. In ak smerom do predu asi najviac zábava za posledné zápasy

Reagovat
Talker

Kovačič mimo, fakt máme super sezonu na zranění. Kante zraněný. Jorginho vykartovaný. Doufám, že RLC bude ready a uvidíme zálohu Gilmour-RLC-Mount. V rámci možností asi nejlepší možná.

Kepa slušný výkon, během 10 sekund 3 parádní zákroky, zatím jistý. Dokonce si jednou i vyběhl a vyboxoval míč. Pravděpodobně poprvé v kariéře.

Každopádně teču z té ofenzivy. Willian sice dal gol, ale měl 2 šance a napálil to 2x do golmana. Ten gol by chytil i Kepa v nejhorší formě, šlo to golmanovic přímo do těla. Pak si není schopný pohlídat ofsajd. Pedro 2x sám na branku, 2x to zahodí. On sice maká, běhá, presuje, vrací se, ale v ofenzivě selhává v každé situaci, kdy se dostane k míči v ofenzivní třetině. U Girouda dlouhé pasáže nevím, jestli je na hřišti nebo si skočil pro párek na tribunu. 3 hráči presujou o život a on si vyklusává. On tam je fakt jen pro nákopy golmana a možná jeden moment za zápas ve vápně. Barkley je legrační figurka, která se k té trojici hodí. Bud nezpracuje míč, nebo to hodí Willianovi do ofsajdu nebo stojí v ofsajdu a blokuje střelu Kovačiče. Případně při napadání postrádá jakoukoliv herní inteligenci a nechá se vycukat i během soupeře rovně. To se jen tak nevidí.

Nejvtipnější na tom je, že jsme opticky nejnebezpečnější za poslední měsíc, co se týče střel a nějakých šancí. Liverpool nám nechává obrovské kvanta prostoru pro náběhy, které využívají Pedro a Alonso (a občas i další).

Mount za těch 5 minut stihl ukázat více fotbalové inteligence, než celá ta čtveřice vepředu - nejdřív tím sprintem a přesnou nahrávkou na Girouda a následně tou přihrávkou na Williana. Gilmour výborný na míči, i když se dost vytratil a na konci poločasu parádní defenzivní práce za Zoumu, který vyběhl někam do hajzlu.

Reagovat
Talker

A samozřejmě stopeři naprosto vtipní taky...

Reagovat
Svatej

Já bych jednu věc Gilmourovi vyčetl, když už ho teda hypuju a chválím pokazdy, kdy jen zavádí o hřiště.

Podle myho se trochu málo nabízí pro rozehravce, jako to dělá Jorginho, kterej je v podstatě pokazdy na vlastní půlce k dispozici..

Reagovat
Talker

To rozhodně, on se hodně vytratil v té 15.-20. minutě a do konce poločasu nebyl tolik vidět. Ale přijde mi, že jde hodně i o to, že s ním neustále běhá záložník soupeře - několikrát jsem si všimnul, že si nabíhal do volného prostoru mezi stopery a s ním běžel další hráč a dělá mu pomalu osobku.

Podle mého se Liverpool připravoval hrát tohle na Jorginha a místo toho to odnesl Gilmour.

Reagovat
Svatej

Dost možná, každopádně Gmour osobu odnesl i posledně, kdy bylo i jasný, že hrát bude. Skoro si říkám, že si z něho ty skautský týmy soupeřů sedaji na prdel.

Reagovat
fajdax

Peknej vykon. Pedro a Barkley tsky nejsou úplně špatní, i když pedro dvakrát zajebal velkou šanci. Kepa jak vymenenej. Celkove zábavnej zapas

Reagovat
John Obi Mikel

Útok hraje velmi slušně, nebojíme se střílet z dálky. To podporuje výborným výkonem Gilmour a Kovačič

Z obrany ale za něco stojí snad jen Alonso. Rudi strašnej

A Kepa, který chytá výborně.

Reagovat
John Obi Mikel

A Gilmour nejlepší na place.

Reagovat
vitasrp

Z Gilmoura jsem si v prvních 20 minutách sednul na zadek, to byl fakt vynikající výkon. Navíc vynikající výkon v opravdu těžkém zápase, kdy je to strašně rychlé, na nic není čas a vzhledem k vysoké linii Liverpoolu tam v záloze není moc prostoru. Žeru na něm ten přehled a technickou kvalitu + fakt, že dokáže i vybojovat míče, jednoduchý náběh soupeře ho prostě nevyřadí ze hry. Až si tak říkám - zahrál takhle v týhle sezóně Jorginho?

Jinak máme štěstí, Liverpool měl obrovský šance, ale ono to je přitom paradoxní. Jakmile bráníme v bloku, tak se hýbeme docela dobře, solidně vykrýváme prostor, takže soupeř musí několikrát dokola a není pro něj snadný, aby se dostal mezi linie.

Průser ale je, že jakmile se tam dostane, tak ti hráči v soubojích 1 na 1 prostě nestíhají. Rüdiger je od svého návratu naprosto, ale naprosto zoufalej, toho tam přehraje snad úplně ofenzivní hráč protivníka. Na to, že měl tu obranu zvednout, tak akorát zapadl do toho průměru.

A to vůbec nemluvím o jeho rozehrávce, kde vytváří zbytečný ztráty a míče odevzdává. V kombinaci s Kourtem je to zabijácká dvojice, ono je 30 sekund do konce půle a Zouma je schopnej si zpracovat míč na dlouhou nohu, že se člověk lekne, jestli nevyrobí červenou kartu + soupeře pošle do nebezpečnýho útoku.

Líbí se mi ale ofenzivní souhra, to přenášení hry dělalo Liverpoolu velký problémy, Giroud byl v mezihře solidní, Willian se mi taky líbí, pro něj je tenhle tempo fotbal ideální. Jenom škoda, že jakákoliv nebezpečná pozice, ve který je Pedro, v podstatě není šane, protože ten chlap už v ofenzivě fakt není schopen přidat nějakou nadstavbu.

Jinak ale ten fotbal žeru, parádně se na to kouká a je to super zábava, kterou akorát kazí zranění Kovačiče.

Reagovat
vitasrp

Nepochválil jsem Kepu, to je samozřejmě chyba, dneska vynikající, dokonce si došel i pro jeden centr. Když už ho pravidelně natírám, tak je správný, abych ho vyzdvihl, když tým drží.

Reagovat
Talker

Je to asi nejkoukatelnější zápas za poslední měsíc. Fakt vtipný

Reagovat
cristiano.K.

Mané byl v pěti šancích, neuvěřitelné za poločas

Reagovat
stiflerovamama

Keď on nemá formu, tak naozaj nemá formu, nič medzi formou a neformou.

Reagovat
Talker

Já myslel, že paličem a žábou na prameni je Salah...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah,Firmino a Ox.Jestli tam Kloppo brzo pošle aspoň dva z nich tak nemám strach. Šanci dost, ale zakončení strašný.

Ta záloha je strašná. Lallana a Jones dnes příšerní. Neco když bude makat může být v klidu náhrada.

Minamino se mi docela líbí. Pěkně tam vyslal Maneho uličkou. Snaží se akce zrychlovat.

Co ale nechápu vůbec je rozestavení útočné trojky. Origi má bejt prostě na hrotu a Minamino kraj..

Otočíme

Reagovat
stiflerovamama

Momentálne sme strašne zraniteľní v defenzíve, pripadá mi to, že to smrdí pri každej akcii súpera. Najhoršie je, ˇže si v poslednom čase začal aj Virgil vyberať slabšie chvíľky. V ofenzíve si síce vypracovali dosť šancí, ale nie sme schopní ich premeniť. Stred źalohy prepadáva, Fabinho mi pripomína Fabinha zo začiatkov u nás. Origi obsolútne zbytočný, ten mi pripadá, že na tom krídle hrá za nejaký svoj vlastný tím, za ktorý hrá len on.

Reagovat
cristiano.K.

Ty mitre míče jsou zrádné, ta první střela Wildy byla mnohem těžší na chycení než ta golová, kdy Adrien ukazoval,že neviděl, ale stejně to šlo na něj. Fabinho je příšernej opět. Měl vytlačit Hendersona, když přicházel. Zatímco z Hendersona se stal pomalu nejlepší střední záložník ligy, tak Fabinho paběrkuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho nejhorší

Reagovat
JessePinkman

tak jsem se těšil, když se uzdravil, ale je fakt zatím zklamáním.

Reagovat
Luc-Luc

neni to spatne na to, jaka hraje sestava, Minamino by mel hrat podle me vic zezadu, moc se mi do 433 nehodi, ale zvlada to obstojne, nechapu ovsem, co furt blbne Origi na kridle, vsak to je hrac do vapna na centry, na kridle vypada jak slon v porcelanu...Adrian silena chyba, Williams celkem ok, o Jonesovi nevim

Reagovat
John Obi Mikel

Prohodil bych Pedra s Willianem

Reagovat
Talker

Já jednoho z nich s Anjourinem

Reagovat
Talker

Btw ne že bych měl rád Babiše, ale tohle mi prokliklo z reklamy na fotbal:

https://financialwealthnow.net/?pname=Bitcoin%20Revolution&a=1590&c=1554&s1=193046820&s2=2868507&s3=193046820&s4=22929088&s5=Media_Maya_CFD_CZ_DESK_AC_AB_BR_POP&entity=media&source=adcash&acsc=193046942

Je vůbec legální (jasně že není) použít jméno a fotku veřejně známé osobnosti a vymyslet si rozhovor?

Reagovat
jk

Je to dokonce i celkem vtipný, kdysi jsem si to skoro celý pročetl

Reagovat
Detective

Tak do tohohle už vložili i Kellnera nebo Nedvěda a i ta grafika jako Čt, je na tenhle druh podvodů vcelku ok. Vypadá to udělaný přímo pro čechy.

Reagovat
Svatej

Tohle fakt není normalni

Reagovat
Talker

Pokaždé jsem nadšený, když jde Willian ze hřiště, nebo nenastoupí vůbec. Ale v současnosti se nám fakt soupiska scvrkává tak na 13-14 hráčů do pole (z toho 4 stopeři)

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl aby příště nemusel Frank nandat kopačky

Reagovat
Greny

Lampard začal hledat registracku

Reagovat
Greny

Hrával někdy James defenzivního záložníka?

Reagovat
Talker

Jo, on začal loni sezonu na RB a následně v druhé polovině většinu strávil na CM/DM

Reagovat
Greny

Výborně to se bude hodit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Čemu se teď Firminho a ostatní divili?

Reagovat
hitZor

*Fabinho

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley fakt všechno dosere

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mimalu

jak jinak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pingla

jojo

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

to me poser

Reagovat
John Obi Mikel

Barkley

Reagovat
Coutinho10

hmmm ocekavane a jeste Barkley

Reagovat
Greny

Goooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho, Jones. Gomez, van Dijk

Reagovat
Talker

Barklééééés

Reagovat
stiflerovamama

Fabinho ty vole

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Whitemedia

Si nechte dát branky od Williana a Barkleyho

Reagovat
John Obi Mikel

Roooosssss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Gomez by ustupoval až do brany

Reagovat
mimi_united

Ukazuje sa že liverpool resp Klopp, sa vie sústrediť len na jednu súťaž

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné.

Reagovat
Greny

Pedro ty seš fakt prase

Reagovat
Generalní Gladiator

Góóól, skvělá akce, žlutej fabinho už nemoh seknout, konečně chelsea vyšel brejk, už jen to udržet..tvl pedro

Reagovat
Luc-Luc

my jsme v posledni dobe sama prohra

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze to zaciname srat az unor/brezen a ne leden jako loni, kdy nas to stalo titul

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

ten fabinho je uplne k hovnu po zraneni

Reagovat
Kixi Syhimour

strašným způsobem k ho*nu, ať ho sundá

Reagovat
cubazi

No v podstate beha vtej zálohe sám

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze je Pedro pomaly

Reagovat
Taiger

A tohle je nejlepší stoper na světě jo?

Reagovat
Luc-Luc

furt lepsi nez Mustafi

Reagovat
Taiger

LOL, NE?

Reagovat
iamek

Vzdej to

Reagovat
smazaný uživatel

Pár nevydarených zápasov na tom nic nemeni

Reagovat
John Obi Mikel

Pedro Věk nezastavíš.

Reagovat
cubazi

Dobre. Dovidenia. Už bolo 10 hodín najvyšší čas, váženy možte isť spať, ženy vy pomilujte svojich mužov a ostatnym rozdam laptopy s pornom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Robertson bez žluté

Reagovat
pingla

on je strašný pičus, když se nedaří a rozhodčí pískne proti němu

Reagovat
Generalní Gladiator

fabinho-jeho jasnej faul a následná reakce hezky byl hnedky vytrestán

Reagovat
Talker

Tentokrát alespon Pedro vystřelil, když šel potřetí sám na golmana.

Reagovat
stiflerovamama

boze na tu zufalost sa neda pozerat, fakt sme hrozni posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Ty zápasy venku jsou příšerný. Jsem zvědavej, co s tímhle Klopp udělá do příštího zápasu. Vítězná mentalita pryč a hráči naprosto z formy.

Reagovat
Taiger

čing čong hraje jak?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zase zpět k rýsovacímu prknu.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Olie

Reagovat
Coutinho10

a nakonec mame jeste stesti....

Reagovat
stiflerovamama

Gomez toto je zúfalosť co predvadzame

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl já viděl Kepu vybíhat na centry

Reagovat
ajouki

Dnes soustředěný výkon. Lavička mu prospěla. Soustředí se na každý odkop a boxovaný míč. Věci řeší jednoduše, místo aby zadělal na problémy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

Girourd a břevno, nerozlučná dvojka...

Reagovat
Taiger

van dijk lovren hadr

Reagovat
Greny

Tak to je snad červená ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Pedro slušná kondička

Reagovat
stiflerovamama

Milner za prvé minúty prvé dve centre na prvého brániaceho hráča a zákrok na žltú kartu.

Reagovat
hitZor

*na červenou

Reagovat
Talker

Nebyl posledním bránícím hráčem a ani nešlo o nebezpečný zákrok. Navíc nešlo o golovou situaci - o tu nejde, když je v centru dění Pedro.

Reagovat
hitZor

Nebyl nebezpečný zákrok? Tohle nebyla záchraná brzda typu lehce ho líznu přes lýtko, aby spadl. Vždyť ho sebral oběma nohama zezadu za plné rychlosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zákroky jsou na oranžovou prostě no. Stejně Christensen minulý zápas.

Reagovat
pingla

Reagovat
Talker

Podle mého ho právě vzal přes lýtka - nešel po něm nohama zezadu, ale předjel ho a seknul ho právě přes lýtka. Sice ostře, ale přes lýtka.

Reagovat
fenixLFC

klasicky milner

Reagovat
Talker

Milner je fakt blbej. Faulovat zrovna Pedra.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt strašná druhá půle, napadání neefektivní, bez šancí, obrana strašná, centry od beků hrozné, standartky hrozné

Reagovat
Kluivert9

To není půle, ale další zápas v řadě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta první byla požehnání oproti tomuhle.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Škoda, že se to Mountovi nepodařilo lépe zpracovat. Ta forma není ideální, na podzim by si tenhle míč stáhnul a byl víc uprostřed a byl v pořádné šanci.

Reagovat
John Obi Mikel

nebyla to špatná situace

Reagovat
Jackmaker1989

Aj tak je Giroud o tri levely nad Michym.

Reagovat
John Obi Mikel

Však dneska hraje dobrej zápas.

Reagovat
Jackmaker1989

V porovnaní s tým kopytom bude hrať vždy dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A lvl nad Abrahamem.

Reagovat
Taiger

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Abraham ve formě je vynikající hráč. Problém je, že formu teď dlouho neměl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Tak to ani zdaleka. Abraham i bez formy je o parník jinde.

Vždyť Giroud je v rozehrávce poloviční, v napadání je třetinový a náběhy nemá prakticky vůbec. I ta dnešní šance byla darovaná stoperem, když to Giroud reálně dosral a stoper to měl jednoduše sebrat. Nebyla to chyba jako ta Adrianova u prvního golu, ale moc daleko to nebylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Nesouhlasím.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham bez formy úplně jinde je úplně stejná přeháňka, jako když napíšu já, že je Giroud o lvl výš jak Abraham.

Reagovat
Svatej

Vám fakt s tim giroudem najednou úplně jebe...

Reagovat
Whitemedia

90% těch příspěvků psal Taiger no, dost to zkresluje..

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Jeden gól ve čtyřech zápasech a takovýhle výplody.

Reagovat
Svatej

Ani nemluvě o tom, že Abraham při lepším golovym příspěvků ukazuje mnohem víc i na hristi. Souboje ve vzduchu pokrývá, sklepa a, nabiha za obranu i presuje. Ti dva se vůbec nedají srovnávat, jakkoliv dává Giroudovi o 50% nahoru hodnocení jeho sympatie..

Reagovat
spider_8

Já Girouda nějak extra v lásce nemám, ale uznávám že je to hodně dobrý hráč. Ale úplná topka to není a ani nikdy nebyl. Je výborný hlavičkář a v osobních soubojích, ale chybí mu rychlost a dynamika a ty mu chyběli vždycky. Tammy je oproti němu komplexní útočník a nejspíš hned v první komplet sezoně v PL překoná jeho gólové maximum. To mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboje ve vzduchu pokrývá?? Tak 1 z 10 prosímtě.

Reagovat
Svatej

to si děláš prdel

Reagovat
John Obi Mikel

Jako taky na mě teda nepůsobí, že by zrovna v tomhle byl nějaká extratřída, zvlášť v posledních jeho zápasech.

Reagovat
Svatej

To je problém no, tady se většinou pamatuji jen poslední 3 vykony

Reagovat
John Obi Mikel

Co tady, ale na Facebooku je to patrne...

+- V rijnu jsme delali z Jorginha svetoveho hrace, dnes uz ho zase posilame pryc.

A neni jediny, u koho se to takto obraci.

Reagovat
Talker

Tak Jorginho byl dobrý v kombinaci s Kovačičem na podzim a vypadal fakt dobře. Bohužel s návratem Kanteho a nahuštěným programem v prosinci jeho forma upadla. Mimochodem loni měl taky výborný podzim, hodně špatnou zimu a na konci sezony byl zase hodně dobrý.

U něj uvidíme, jak se to vyvine.

Ale to není jen o něm - třeba Willian, který má každý rok skvělý jeden měsíc a pak pár zápasů ve zbytku sezony a jak dlouho nám tu straší. Každý rok tu někteří říkají, že konečně se rozjel a bude to tahoun a konečně začne střílet goly a sbírat asistence. A každý rok je to stejně.

Reagovat
Talker

Podle mého jsou na tom podobně, Giroud možná o něco lepší, ale není to tak, že by Giroud byl úplně jinde.

Reagovat
Whitemedia

Jo tak, ty to myslíš vážně.

Reagovat
vitasrp

Tammy byl do konce roku 2019 skvělej, měl mezihru, souboje, super presink a energii plus dával góly. Pak se v lednu zasekl a poslední týdny hraje se zraněním, tak není divu, že nepodává optimální výkony (plus mu je pořád 22 let, takže ty výkyvy mít bude).

A Giroud hraje od toho svýho "návratu" velmi dobře, ale je to útočník, co holt má svoje limity, tak zas není potřeba takhle přehánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lvl nad Abrahamem zase nemyslím, že by byl úplně jinde. Jen je prostě současně podle mě pro tým přínosnější.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Nebylo to špatný od něj, hlavičkoval, občas zabojoval, ale potřebujeme tam zoufale upgrade. On není schopný napadat a ani si nabíhat. Dneska jedna šance, kterou dostal darovanou od soupeře.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak chtít od Girouda presink je jak chtít po Pedrovi hlavičky s Van Dijkem

Náběhy tam měl a ze vy nějak vyloženě chodil, to taky ne.

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, v čem by Giroud byl lepší než Abraham. Možná v hlavičkových soubojích.

Reagovat
John Obi Mikel

Abraham ve formě je asi lepší.

Giroud má lepší hlavu a v současnosti možná i zakončení a přihrávku (i když tu mají možná nastejno),.

Abraham je zase pohyblivější.

Každopádně super je, že v mezihře dokáží být platní oba.

Reagovat
hona.kub

Dnes by mě zajímalo, kolik vyhrál vzdušných soubojů, já myslím, že dost, hrál moc dobře

Reagovat
Taiger

Tenhle Williams je shit a i ten manchesterskej, Saka can not relate

Reagovat
Talker

No nevím, podle mého Alonso šel k zemi dřív teď, než měl

Reagovat
John Obi Mikel

Ale úder tam dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace do Londýna, zasloužené vítězství.

Jsem zvědavej na závěr sezóny, tyhle výkony nebudou stačit ne jenom na Atlety, ale ani na Bournemouthy.

Reagovat
Taiger

big up Bournemouthy

Reagovat
iamek

Vyřadit Derby a chytit zase tyhle drevaky by bylo fajn

Reagovat
mickey mouse

Už jsem zapomněl jaký je to pocit prohrávat. A je to fakt na hovno jak to dokáže zkazit celý den

Reagovat
Svatej

Reagovat
masina_LFC

tak tak, ale bolo to úžasné obdobie, kedy sme boli po každom zápase vysmiati chýba mi to

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

historicky jsem chtěl zabádat, kdy mi prohrál Liverpool a Slavie v jeden víkend.....nakonec jsem se na to vysral

Reagovat
avicii

Tak druh polčas slabota.. CFC zaslúžene, škoda toho žrebu.. V sobotu musia žrať trávu

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to tentokráte nezvládl. Taková sestava měla vyběhnout v lize kde už se to doklepe a plná měla být dneska. Výkon úplně na píču a zbytečně vypadáváme.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Dawon

Fakt absolutne nerozumim tomu, proc stale ligu vnima jako prioritu, kdyz je o titulu davno rozhodnute a ted o vikendu konecne odpadla ta vidina neporazitelnosti

Kdyz uz se v FA cupu prokousal pres ty debilni zapasy, kde hral juniorku, tak tady uz mel jednoznacne jit za postupem a odpocivat pripadne v lize.

Samozrejme je uplne klidne mozne, ze by s tou aktualni formou prohrali i v plne sestave, ale aspon by tak nejak mohl mit ciste svedomi

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát jsme mohli, ale nevěřím tomu že by se tak stalo. Tady ta motivace byla. Je to škoda..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jk

LFC dneska obrana level Tottenham Docela jsem zvědavej, jestli Klopp zas řekne, že ho to netrápí. Vzhledem k postavení v lize asi nemusí ale stejně...

Reagovat
Kluivert9

Po shlédnutí celého zápasu se musím zeptat, ten Minamino má být konkrétně v čem dobrej?

Reagovat
Taiger

Umí ramen

Reagovat
jk

Berem

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Coutinho10

no nic...treble nebude, tak alespon v te LM by to chtelo si to trochu pak napravit povest a postoupit dal, ale jsem trochu pesimista

Reagovat
avicii

Skoda že túto sezónu by sme do hrávali už len v lige.. Ale aj tak titul je cieľ

Reagovat
Coutinho10

jojo titul byl a je velký sen, ale jak se říká, tak s jídlem roste chuť , každopádně LM jsme si užili loni, ale lákavý je to i letos

Reagovat
fenixLFC

tiez si myslim ze vypadneme. ta forma nam odisla v najhorsom moznom momente. necakal som ze nas prestavka tak zabrzdi, aj ked je pravda ze s tym sme mali problemy aj predtym...

Reagovat
hona.kub

V suchym triku a prstem v prdeli

Reagovat
John Obi Mikel

Od nás velmi dobrý zápas. Záloha a Giroud nadprůměrné výkony a i Jorginho a Mount dobře chytli tempo zápasu. Alonso taky odehrál jeden z těch lepších zápasů, Azpi nezklamal a stopeři nějakým zázrakem udrželi v zadu nulu. A Kepa nejlepší výkon za poslední dobu.

A vyzdvihnu Gilmoura, výborný defenzivní výkon.

Reagovat
John Obi Mikel

Z negativ hrubka Rudiho na začátku, zranění Kovačiče a Williana, a Pedrovo zakončení.

Reagovat
Luc-Luc

prvni pule ok, druha pule strasna, Kloppo asi chce, aby nas Atleti v odvete podcenili, jinak si to nedokazu vysvetlit ten herni projev posledni zapasy

Reagovat
fajdax

V suchým Pedra mě bylo po tom nájezdu líto. Dneska bojoval jako vždy.

Reagovat
John Obi Mikel

Pedro je velký pracant a i kondičku ma slušnou Proto si ho dost cením.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

3 prehry zo 4 zapasov.. to sa vola kriza, ci?

Reagovat
Svatej

Tak tohle byl výkon jako prase. Poslední střelu na bránu měl Liverpool v 31. minutě a ten druhej poločas byl pastvou pro oči. Ani snad nemám koho za co zjebat, až na těch pár uletu že startu to odehrali všichni úplně skvěle.

Na to, že se spousta těch hráčů neměla v sezóně potkat na hristi, se to odehrálo s obrovským přehledem a Liverpool jsme přehráli asi v každým ohledu.

Jinak jedna věc je, že nemám rád "omlouvání" výhry špatným výkonem soupeře, protože jsme ho k tomu výkonu nutili, ale druhá je to, že s tímhle přednesem Liverpool v Evropě neuspěje ani v plný sestave.. A jejich Jonese jsem si skoro nevsimbul,.uplne mu to dneska nesedlo..

Reagovat
Generalní Gladiator

hezky se na to čumělo, výtečnej pohyb,rychlá hra z první a narážečky a pool byl prostě druhej, paráda

Reagovat
John Obi Mikel

dobrý zápas od nás

Toho Jonese jsem si poprvý všiml až při střídání.

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát nám to kazí ta zranění, obzvlášť Kovačič měl skoro až životní formu. A pokud se nepletu, tak jediný zdravý křídlo je teď Pedro.

Reagovat
Talker

No nevím, Kovačič měl formu větší na podzim, poslední zápasy dost kazil na svůj standart. Ale stejně bude chybět, naše nejlepší CM tuhle sezonu.

Reagovat
blade115

Zaprvé standard, zadruhé leda prd, Kova je o parník náš nejlepší střeďák a s výkony z Realu nebo pod Sarrim se to vůbec nedá srovnat.

Reagovat
Talker

Vždyť jsi napsal to samé, co já. Jen jsem napsal, že dost kazí poslední zápasy na svůj standarD, což je fakt - tolik zkažených přihrávek jako v předchozích 2 zápasech neměl snad za celý měsíc.

Reagovat
blade115

Já vím, chtěl jsem ti hlavně opravit ten standard, protože jsi to psal už poněkolikáté, ale zas jsem nechtěl vypadat jako grammar nazi.

Reagovat
John Obi Mikel

1. Já to beru v rámci sezóny.

2. Že by byl teď nějak výrazně horší, to se úplně říct nedá.

Reagovat
cristiano.K.

Jones není žádný giga talent

Reagovat
Busby babes

Dejan Lovren has played in just 1 of Liverpool's 3 defeats in 2020, Virgil van Dijk has played in 3.

Blaming the wrong CB.

Reagovat
John Obi Mikel

No, Lovren byl ale v sobotu šílený

Reagovat
Svatej
Reagovat
John Obi Mikel

MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

má proto nejlepší jméno

Reagovat
Busby babes

Well you’ll never win the treble like Phil & Gary Neville.

Reagovat
stiflerovamama

Za mňa teda dnes oveľa vačšia nasranosť ako proti Watfordu. Som si myslel teda, že keď máme taký bodový náskok v lige, a prešli sme do tretieho kola takpovediac s B-tímom, tak do piči sa už o ten FA cup pokúsime zabojovať trochu serióznejšie. Predsa len to nie je nejaký Micky Mouse cup, a spolu s PL by bol veľký úspech. Nakoniec to ale možno skončí len s jednou významnou trofejou ak teda nerátame WC a Superpohár, čo je na takú životnú sezónu celkom škoda.

K dnešnému zápasu, spolu s dnešným druhým polčasom a zápasom s Watfordom, som od nás vacšiu zufalost uz dlho nevidel. V prvom polčase sme si aspoň dokázali vypracovať dobré šance, ktoré sme teda aj tak zase trestuhodne zahodili. Momentálne nám nefunguje ani obrana ani útok, ani záloha. Ani jeden hráč nepredvádza svoj štandard z predchádzajúcej časti sezóny. Zle bránime, zle sa pohybujeme, zle riešime útočne situácie, sme málo agresívní...

Dnes fakt Chelsea nepotrebovala nejaký mimoriadny výkon, stačilo im bojovať a byť agresívni, a na nás to bohužiaľ stačilo. Hrúbky v obrane neskutočné... Nič prekvapivé v útoku.

Je čas na tieto zlé výkony z poslednych zápasov naozaj zareagovať už v sobotu, lebo ak by sme nedajbože nevyhrali, a neotočili zápas s Atleticom, tak pre nás ten záver sezóny môže mať ešte celkom horkú príchuť. Akože už sa mi nechce veriť, že ten titul by sme dokázali stratiť, ale teda ak to niekto dokáže zdramatizovať tak sme to my.. Plus teda ak nič nezdramatizujeme, a nepostúpime cez Atletico, sezóna pre nás prakticky skončila,o to viac mrzí to dnešné vypadnutie, mohli sme na konci sezóny ešte o niečo bojovať.

Ešte na záver také prianie, dúfam, že sa do zostavy namiesto Gomeza vráti Matip, proste pri dvojke Matip-Dijk sa cítim istejší, aj keď s Gomezom tam bola tá dlhá šnúra bez gólu, príde mi proste, že s Matipom bránime lepšie. Gomez si neodpustí dosť často tie svoje hrubice, často je pozične mimo, strašne veľa svojich nedostatkov zachraňuje svojou rýchlosťou. Plus teda nie je dobrý hlavičkár, čo dokazuje aj to, že nechodí na útočné rohy, Tým trpíme aj pri utočení aj bráneni štandartiek.

Reagovat
Kixi Syhimour

City taky skončili tu svou sezónu "jen" s ligou (+EFL Cup, ale to nikoho nezajímá)

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme chceli toho tiež vyhrať viac.

Ja som skrátka v tejto sezóne cítil, že je ideálna situácia pokúsiť sa po dlhšom čase aj o FA cup a to vypadnutie mrzí. Veď jasné, ani hráči dnes určite nechceli prehrať, bohužiaľ pre tú výhru ale rovnako spravili málo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sám jsem si říkal, že se z toho dá vytřískat více, ale krize (nevyhnutelně) přišla v momentě, kdy jsme měli rozehrané 3 soutěže.

Hlavní je ale dokopat už tu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na toho Gomeze x Matip. To že Gomez nechodí na útočné rohy nemá nic společného s hlavičkováním nýbrž s jeho rychlostí. Když máš vzadu takhle rychlého hráče je to určitě výhoda na případný protiútok.

Reagovat
stiflerovamama

Nesúhlasím, Gomez nemá tie hlavičky dobré ani v obranných súbojoch. Naviac, rýchlych hráčov na tie protiútoky tam máme dosť, čiže si myslím, že by sme preto neobetovali dobre hlavičkujúceho stopéra, ak by bol dobre hlavičkujúci.

Reagovat
stiflerovamama

Zase ale na obranu Gomeza, ani Matip nemá tie hlavicky nejako excelentné na tú svoju výšku, ale príde mi, že proste z celkového hľadiska, sním bránime lepšie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebál bych se nasadit Matipa proti Bournemouthu, hodil by se i Henderson místo Fabinha .

Ale snad nám pomůžou fanoušci, dnes byli dost slyšet .

Reagovat
stiflerovamama

Je nejaká šanca, že bude Hendo fit na Atletico ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím si že nebude hrát, ale taky nemám moc přesné informace, chtěl jsem se taky zeptat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na dve tri veľké trofeje nemáme dostatočne široký káder, samozrejme, tiež sa mi len jedna veľká trofej pri takejto celosezonnej forme máli, ale 12-14 hráčov fyzicky nevládze dve sezóny za sebou takú jazdu, to je jasné...

Minamino zatiaľ sklamanie, ale ešte dostane čas, buďme trpezliví a vďační.

Reagovat
SCELO

ja neviem kde vy zijete, mam vas ako fans LFC rad ale vy asi kukate ine zapasy ako ja, to inac neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

napisem ti len, pozr si dobre dotyky hracov LFC s loptou, mozno si daco vsimnes

Reagovat
stiflerovamama

Minamino na to zatiaľ nemá hlavne fyzicky a takticky, na čom sa dá zapracovať, ako sme už veľa krát videli u Kloppových posíl. Futbalovo na to podľa mňa má.

Reagovat
Kixi Syhimour

dát mu čas jako Fabinhovi, už dnes mi to přišlo lepší, rozhodně bych ho neházel do ohně jako Keitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo,Fabinho,Ox ale i ten Salah prostě nebyli dobří na začátku. Neznali systém atd. Od Minamina jsem moc neočekával, ale včera ukázal že fotbalové myšlení a techniku má tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah bol dobrý od začiatku, alebo skôr výborný ... Inak súhlas samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Přít se nebudu, už si to taky moc nepamatuju. Salahavi tehdá hrozně pomohl "návrat" Coutse a jeho forma gradovala až nějak od půlky sezony. On měl skvělou přípravu kde dával góly, ale na ty ostrý zápasy jsme hodně nadávali že nepracuje směrem dozadu jako Mane a Firmino.

Reagovat
cristiano.K.

v první půli tam měl dva slibné momenty, kdy vyslal Maného do golu a on nevystřelil a pak v tý šanci, kdy zakončovali na 3x (on, Mané a Origi).

On to v sobě mít bude, problém je, že pokaždé nehraje na stejné pozici a musíme si uvědomit, že ze 14 zápasů začínal pouze 4x v základu, takže hraje jednou za tři týdny.

Do budoucna se uvidí, jeho konkurenti jsou Keita a Ox. Klidně se může stát,že všichni tři budou sedět na lavičce pravidelně.

Reagovat
avicii

Presne tak, preto treba doplniť kvalitne cez leto kader, aby sme mohli viac prerotovať zostavov..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

+nová motivace

Reagovat
fenixLFC

suhlas az na poslednu cast, matipa fakt nie, to je makky priemerak a vie zahrat podobne sialene ako lovren.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zbytečně ostré. Však jsme s ním vyhráli LM. Souhlasím, že nerozehraný může udělat podobné hrubé chyby jako Lovren, ale Gomez hrál teď 4x vedle van Dijka (jehož výkony jsou teda taky dost na hraně) a je z toho jedno čisté konto a 5 gólů do naší sítě. Matip je kvalitní stoper, tak proč nevyužít té možnosti a nezkusit ho, když je naše obrana slušně v hajzlu.

Reagovat
stiflerovamama

Ved pred tým zranením aj v záver minulej sezóny bol skvelý, nedal Gomezovi ani čuchnúť.

A sorry, urobiť tam dnes také hrubky ako Gomez Lovren, tak je tu valcovaný pod čiernu zem. A tých chýb je u Gomeza dosť vo viacerých zápasoch.

Reagovat
cristiano.K.

nechápu, proč ten Matip nehrál dnes.

Reagovat
Talker

Dneska byl hlavní rozdíl v bojovnosti a nasazení. My ten zápas odmakali více. Pedro byl tragický v ofenzivě, ale kolik podnikl sprintů dopředu, dozadu, těch míčů jsme získali strašně moc. Podobně Barkley. Škoda, že Barkley potřebuje 1-2 vteřiny na to, aby se rozhodl, co chce s míčem udělat nebo jak vlastně zpracovat a Pedro zas potřebuje nakopnout míč, ale už ztratil rychlost na to předběhnout obránce a zakončit rozumně. Když má prostor sprintovat a nemusí přemýšlet, tak je to v pohodě - jako u toho golu. Ale když dostane míč na stísněném prostoru, tak je to takové zbrklé. Proti týmům, které mu dají prostor v pohodě, ale jakmile se někdo zatáhne, tak je to k breku.

Gilmour zahrál parádně, vyhlášený MotM. Jak si tam namazal Fabinha, to bylo skvělý. Podle mého může růst podobně jako roste James - toho jsme taky první týdny nevyužívali tolik v ofenzivě, ten míč k němu nechodil tak často, ale postupně se mu začalo věřit více a teď je jednou z hlavních ofenzivních zbraní. Podobně to může být s Gilmourem, který kombinuje silné stránky Kovačiče (hra pod tlakem, vyvezení míče) a Jorginha (precizní a přesná rozehrávka).

Giroud nevypadal špatně, rozhodně je lepší, než Michy. Ale pil mi krev - podobně jako Pedro nemá rychlost - tu svojí megašanci promarnil dvakrát - nejdřív to podělal Gomez (?), který se dostal na jeho úroven a mohl mu míč vzít a pak ani přesně nezakončil. V druhé šanci, kterou mu připravil Gilmour se taky nechal dohnat a zblokovat. Byl to dobrý útočník, jako backup je slušný, ale stejně by to chtělo upgrade.

Alonso defenzivně asi nejlepší výkon dneska, obrana celkově (kromě začátku) slušný výkon. Kepa skvělý.

Reagovat
John Obi Mikel

Pedro už má bohužel svůj věk. Bohužel Odoiovi zatím chybí Pedrovo nasazení, Pedrovi zase Odoiova rychlost.

Reagovat
Talker

Pedrovi chybí (a vždycky chyběla) i technika, on využíval rychlosti a bojovnosti, dokázal udělat kličku a vystřelit. Teď už mu zůstává jen ta bojovnost. Odjezdí to, odmaká to, ale dopředu je to prostě díky té absenci rychlosti špatné. Pedrovi nic jiného než to odmakat na 100% nezbývá, on už pomalu žádnou jinou přednost nemá. Typologicky náhradou za Pedra bude spíš Pulišič, to je taky takový hráč, který je přímočarý a nebojí se toho.

Odoi je typologicky úplně jiný hráč, to nemá smysl vůbec porovnávat. Podobně ani Hazard nebo Mata neměli nikdy nasazení Pedra, ale byli úplně jinde kvalitou a technikou.

Reagovat
vitasrp

V tý druhý půli byl úplně hotovej, absolutně nemohl a už byl rád, že chodil.

Jako upozorňovat na ty jeho limity a znevažovat tím jeho výkon, to mi přijde zbytečný. Od něj nemůžeš chtít, aby tam vzhledem ke svému věku a postavě naháněl stopery a podnikal jeden sprint za druhym, to ti prostě nepřinese.

Ale dneska odvedl kvanta práce, bránil (sice nesprintoval a agresivně nenapadal, ale kolikrát tam parádně přebíral Fabinha, aby nemohl v klídečku rozehrávat, což útočníka taky stojí dost sil) a hlavně vyhrál dost soubojů.

Liverpool tam měl dost pasáží, kdy nás solidně zavíral, my nemohli/nechtěli rozehrávat krátce, a tak jsme volili delší odkopy a nutně jsme potřebovali, aby je Giroud vyhrál/sklepl/donutil obránce protivníka, aby hlavičkoval do autu. Liverpool měl na začátku druhý půle asi do 60. minuty docela slušný nápor, pak se Giroudovi několikrát podařilo vyhrát souboj, vytáhnout spoluhráče s míčem za půlku a to utkání se vyrovnalo a tlak rozmělnil. To je strašně důležitá práce, možná ne úplně viditelná, ale týmu to hrozně pomůže.

A palič to byl a bude vždycky. U nás to samozřejmě vynikne o to víc, protože se u nás celá ofenziva a trápí a nutně od útočníků potřebujeme branky, ale s tím už na starý kolena nic neudělá (proti Bournemouthu zazdil opravdovou tutovku za stavu 1:0, dneska mohl to utkání ukončit o dvacet minut dřív).

Reagovat
vitasrp

V tý druhý šanci..

Reagovat
Talker

Já nevím, mně tenhle typ útočníků nesedí. Já mám radši ty, kteří to odmakají, kteří jsou hladoví. Vím, že udělal takovou tu nevděčnou práci, kdy tam pobíhá, snaží se dostat soupeře z ideálních pozic a odstřihnout ze hry někoho konkrétního. Ale to ti bude dělat i Michy.

Vím, že je to i věkem - být o 3-5 let mladší, tak je to za mě ideální dvojka, která se s Abrahamem bije o pozici jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Mohol by vás trénovať

Reagovat
herold

Další porážka,zase vypadnutí a taková to mohla být sezona,ach jo .

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápas měl obrovské grády. Mohlo to být klidně 4:0 pro Liverpool, klidně 4:0 pro Chelsea nebo klidně 4:4. Nakonec po výborném výkonu Gilmoura a jízdě Pedra 2:0 pro nás. Ale je to zase jeden zápas z x zápasů, který prostě vyšel a nedělal bych z něj nějakou velkou vědu. To stejné z výkonu Gilmoura. Hrál výborně, ale musí podobné výkony předvádět v podstatě pravidelně, mít standard a neustále si ho držet a poté můžeme soudit, jak na tom je. To stejné platí pro celý tým, což se uvidí v dalším zápase. Uvidíme, co Liverpool, který momentálně má ze čtyř zápasů 3 porážky.

Reagovat
Front hell

A skóre 3:8 je taky docela hrozivé.

Reagovat
r.mrazik

Jude Bellingham do BVB? to stejne delaji jen kvuli tomu,ze jim bereme Sancha

Reagovat
iamek

30 mega slušná pálka.

Reagovat
r.mrazik

tojo...ale stejnou se zminovali i s ohledem prestupu k nam...tak to asi porad drzi

Reagovat
Busby babes

pry jsme nabizeli to same.

Reagovat
vodka

tak Bellingham by měl být střeďák, když se o něm psalo s ohledem na nás...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

400. pro návrat na vítěznou vlnu LFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Talker

400. pro Billyho Gilmoura

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

tie jasle Fabinhovi včera boli devastačne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Neviem kde si to mám zistiť, tak sa opýtam sem.

Končím školu, chcem si začať hľadať prácu už teraz, pred štátnicami. Po nich očakávam veľký nával študentov-konkurencie. Štátnice mám koncom mája, ale pracovať by som mohol až od polovice júla, kvôli bývaniu, idem totiž do iného mesta. Je to problém? alebo nie? prípadne dá sa s firmou dohodnúť? Vďaka.

Reagovat
cristiano.K.

dohodnout se dá a papír snese všechno

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že sa dá dohodnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak spolocnost obsadzuje pracovne miesto, tak to potrebuje co najskor a myslim, ze niekolko mesacny odklad sa tazko dohaduje, mozno cez znamost

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak ako čerstvo doštudovaný mamlas prvého polroka s tebou nemôžu rátať ako s reálnym posilnením vo väčšine prípadov

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj až do septembra, dovtedy si ešte uži/pocestuj, lebo potom už tak na 40-50 rokov na to nebude čas. Prácu si nájdeš aj po lete.

Reagovat
wild

ja som si dal pol roka po skole volno a pracat som zacal az od januara nasledujuceho roka. Clovek uz (zrejme) nikdy nebude mat take volno.

Reagovat
Talker

Takové volno ne, ale můžeš si dát mezi prácema pauzu 2 měsíce, dostaneš něco málo od úřadu práce (max 16 tisíc) a oddechnout si.

Reagovat
Swarley

alespoň placené flákání

Reagovat
Talker

Tak když si spočítám, kolik platím na socku, zdrávku a dalších sračkách, aniž bych cokoliv dostal zpátky, tak jsem si měsíc takhle 2 roky zpátky vzal. Příště si vezmu asi 2.

Reagovat
Swarley

tak nějak, z toho bych absolutně neměl výčitky

zdravku ještě beru, člověk bohužel nikdy neví, co se může stát a ještě z toho můžeš vyčerpat daleko víc než tam platíš...i když ani tak se ti na spoustu zákroků pojištění pak nevztahuje, ale pořád je to ok...

daně a socka to je jiná, z toho uvidíme hovno...

Reagovat
Talker

Tak ty alespon už pár dekád pobíráš důchod, já tak nějak počítám, že se ho nedožiju, protože buď chcípnu dřív nebo se kompletně zruší.

Reagovat
Swarley

kéž by, toho se nedožijeme nikdo...a i kdyby, tak dostaneš jen zlomek toho, co jsi tam odvedl...

Reagovat
vodka

akorát já jsem končil v lednu a pak došly prachy moc rychle na to, abych to dal ještě přes léto, ale dá se dohodnout pak cestování i v práci...

Reagovat
smazaný uživatel

to je luxus, ktorý si nemôžem dovoliť

Reagovat
Talker

Záleží, co umíš a v jaké oblasti.

Pokud jsi kvalitní kandidát, který je něčím zajímavý (technický background, jazyky, internshipy, nějaký specifický obor), tak bez problémů. Pokud jsi studoval nějaký generický obor, který vyplivne 1000 lidí ročně a měl jsi k tomu maximálně zkušenost mimo obor, tak bude pravděpodobně upřednostněn jiný kandidát, který může nastoupit dříve nebo kandidát, který tu nadstavbu má.

Reagovat
smazaný uživatel

IT, to vypľuvne asi dosť ľudí

už pár mesiacov intenzívne pilujem špecifický skill, s ktorým chcem pracovať

Reagovat
Talker

Tak v tom případě jsi v pohodě. Já myslel spíš něco jako ekonomka, filda a podobně. Pokud něco reálně můžeš firmě přinést, tak se dohodneš v pohodě.

Co hledáš pro zajímavost a jakou technologii? Třeba ti tu práci nabídnu

Reagovat
Talker

Respektive je otázka, jestli tě zajímá Praha...

Reagovat
smazaný uživatel

web developmetn, ale momentalne Praha asi nie

Reagovat
Talker

To bys měl být asi v pohodě, pokud reálně něco umíš, tak tu práci dostaneš ať už teď na červenec nebo potom.

Každopádně takhle smýšlí asi 1/3 studentů. Pamatuju si, že se mi loni hlásil někdo v lednu s tím, že chtěli nastoupit v září/říjnu.

Reagovat
Nikikrew

Ja cosi pamatam, tak som sa s mojim sucasnym dohodol na September kvoli tomu, ze si chcem uzit este naplno leto ale potom mi volali ze ma nutne potrebuju tak som zacal od Augusta.

Da sa na vsetkom dohodnut ale ak by to bola jedina podmienka, kedy by ta nevzali na miesto, radsej by som to obetoval

Reagovat
Dawon

Kdyz clovek meni prace, tak se pak stejne velmi casto ceka, nez v predchozi praci dobehne vypovedni lhuta, takze myslim, ze pro ty firmy neni nijak neobvykle si par mesicu na toho noveho cloveka pockat.

Asi se muze stat, ze potreujou nejakou pozici zaplnit akutne, ale v takovem pripade asi stejne nebude absolvent bez zkusenosti ta nejlepsi varianta.

Vsechno se da, proste chod na pohovory, ktere te zajimaji a ono se to ve finale vyresi tak nejak samo...nejaky cerstvy absolvent bude stejne vetsinou vnimany spis jako dlouhodobejsi investice a to cekani tam podle me nebude hrat zasadne velkou roli

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych asi slováka nebral.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za odpovede

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney: "Yeah, of course [he'll celebrate if he scores]. My time at #mufc, I loved every minute of it. I am a Derby County player now and I want to win with Derby County. For that 90 minutes, or 120 minutes, obviously I want Manchester United to lose."

Tak je to spravny.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mikelinos

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Taak. Všichni chceme Manchester United to lose

Reagovat
r.mrazik

Jsi si sure?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

Reagovat
ZJEV

ten chybí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele