Mancini počítá s Robinhem, Bellamy na listině chybí

13.08.2010, 14:00
Aktuality
Kariéra Brazilce Robinha bude nakonec přece jen pokračovat v Manchesteru City. Jméno tohoto útočníka se objevilo mezi 25 hráči pro nadcházející sezonu. Manažer týmu Roberto Mancini informaci potvrdil na dnešní tiskové konferenci.

"Včera se vrátil. Je hodně unavený, má za sebou mistrovství světa i další zápasy. Ale na seznamu je zapsaný," uvedl Mancini s tím, že s brazilským útočníkem bude hovořit příští týden. Na sobotní utkání proti Tottenhamu s ním nepočítá.

Robinho přišel na Eastlands v roce 2008 z Realu Madrid za rekordních 32,5 milionů liber. V týmu Manchesteru City ale nebyl spokojený a v lednu odešel na hostování do Santosu. 26letý hráč několikrát zopakoval, že v brazilském klubu by chtěl zůstat a do Manchesteru se vrátit nechce.

Mezi 25 hráčů, kteří budou klub reprezentovat v nové sezoně Premier League se naopak nevešel útočník Walesu Craig Bellamy. Ten byl v nedávné minulosti spojován s přestupem do Fulhamu, který vede Mark Hughes. Právě Hughes s Bellamym v Manchesteru City dříve spolupracoval.

Další útočníci jako Emmanuel Adebayor, Jo Alves, Roque Santa Cruz či Carlos Tevez své místo na listině mají. Mancini navíc počítá s tím, že kádr zítra doplní duo Mario Balotelli a James Milner. Jednání o přestupu obou hráčů je údajně v pokročilém stádiu a brzy by se mělo uzavřít.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com, skysports.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele