Mandanda další stěhování neplánuje, kariéru chce dochytat v OM

26.07.2020, 21:28
Aktuality
Steve Mandanda ve svých pětatřiceti letech spřádá plány pro závěrečné roky kariéry a sám ve své hlavě má jasno. Zkušený francouzský brankář je připraven zůstat věrný Marseille, na jihu země má smlouvu ještě na jeden rok a v klubu ideálně chce zakončit aktivní kariéru...

"Klubu jsem hodně oddaný. Jsem hráčem s největším počtem startů za Marseille a to už něco dokazuje, když si uvědomíte, jak těžké dnes je udržet se v kondici a vrcholné formě. Miluji klub, město i vše, co je s tím spojeno. Toužím ukončit zde kariéru, ale nejsem jedinou osobou, která o tom bude rozhodovat," nechal se slyšet Mandanda.

Mandanda začínal kariéru v Le Havre a do Marseille zamířil v červenci 2007. Olympique si ho nejprve vypůjčil na roční hostování, aby následně dojednal přestup za dva a půl milionu eur a získal tak dlouhodobou jistotu mezi tyčemi. Gólman si do dneška odskočil jenom na jedno zahraniční angažmá, ligový ročník 2016/2017 strávil v Crystal Palace.

Mandanda se předloni stal mistrem světa a v Marseille mu běží kontrakt na poslední rok. Ve hře pak reálně zůstává prodloužení spolupráce.

"To zůstane mezi mnou a prezidentem (Jacques-Henri Eyraud). Ale znovu opakuji, chci zůstat ještě hodně dlouho," pokračoval a následně se vyjádřil i na téma případného pokračování v klubu díky funkci ve vedení, nebo na lavičce v roli trenéra.

"To je hodně osobní otázka, snažím se myslet na aktivní kariéru a samozřejmě je mnohem blíže její konec. Další roky neřeším, koncentruji se jen na výkony na trávníku. Mám před sebou ještě minimálně jednu sezonu a tu si budu chtít maximálně užít," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Noustress

Tak som myslel, že tento chlapík si odkrúti pár sezón na úplne najvyššej úrovni ale ten prestup prišiel neskoro a navyše do uplne nevhodného klubu. Kedysi s Kamenim asi najperspektívnejší gólmani v manažéroch. Momentálne mi ich kariéru hodne pripomína cesta Gigiho Donnarummu

Reagovat
smazaný uživatel

V manažerech, aha, to něco znamená?

Reagovat
Noustress

Vpodstate to znamená to, že bol jednou nohou v Bayerne, zaujimalo sa o nho napriklad aj Atletico ako nahrada za Thibaulta ale aj Účka svojho času a on miesto toho skysol v klube, ktorý je od vyššie zmienených na míle vzdialený a zaklincoval to nepochopitelným prestupom

Reagovat
El-Pistolero-68

Jo, Donnarumma ve svych 21 ten prestup vys uz provahal, no.

Reagovat
Noustress

Predlženie zmluvy je len otázka času, takže to nebude len 21. Jedine, že by sa AC vrátilo v blízkej dobe na výslnie ale tomu ani sám neveríš

Reagovat
smazaný uživatel

Pokojne do 25 moze chytaz v AC a potom dalsich 15 sezon v Juve.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nova smlouva ma byt na 3 roky, porad ma dost casu na prestup. Vubec bych tady nevytahoval srovnani s Mandandou a Kamenim, to je hodne predcasne. Gigio je stale teprve na zacatku kariery, i kdyz ma odchytany uz 4 sezony v dresu AC.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak oprava, dokonce 5 sezon...

Reagovat
Rock

A to znamená co? Je pravda, že AC momentálně není tím TOP klubem a nějakou dobu asi určitě ani nebude, na druhou stranu v jeho věku chytat Sérii A je obrovský úspěch a to se nebavíme o tom, že je stálicí od 16 nebo 17 let a furt je to AC Milán ... klidně si dovedu představit, že odejde za nějaký 3-4 roky ... A rozhodně bych ho nesrovnával s Mandandou, Donna je úplně jiný level

Reagovat
Seydou Doumbia

Za 2,5 milionu získat jedničku mezi tyče na víc jak deset let to je nádhera. Škoda že mu nevyšla Anglie, ale i tam ten přestup byl už prodlužovaný o takové dvě, tři sezony. Momentálně asi nemá kde dále odcházet a snad se mu podaří dochytat kariéru v OM. Až na drobné výpadky formy super brankář. Kéžby podobný osud čekal u nás A.Lopese.

Reagovat
Whitemedia

On chytal i v Anglii

Reagovat
El Fáňos

Výborný gólman a minulou sezónu nejlepší v Ligue 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele